Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Quo vadis, JYP – mihin menet, JYP? Kauden 2017–2018 joukkue

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Köpi, 05.01.2017 klo 16.44.

 1. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Kyllä se joku nimekkäämpi täytyy olla, tyyliin Immonen. Toisaalta vain vuoden sopimus sotii hieman tuota oletusta vastaan.

  Eikös Lahdella ole vielä sopimus voimassa ainakin ensi kaudesta JYPin kanssa, vaikkakin se voi mennä ulkomailla, joten tuskin sitä tarvitsisi erikseen ilmoittaa.

  Miklik se voisi olla, mutta veikkaan silti että Perrin palaa vielä yhdeksi kaudeksi JYPiin ennen lopettamista. Tämä kyllä edellyttäisi sitä, että vaikkapa Suomela olisi lähdössä. Saapa nähdä miten pieleen menee veikkaus.
   
 2. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Miklík se voi olla mutta itse laittaisin roponi Mikko Mäenpään puolesta.
   
 3. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Ajoituksellisesti Immonen sopisi kuvaan, koska ilmoitus sopparin julkistuksesta tuli näin lähellä peliä. Immosen osaltahan kausi päättyi vasta maanantaina NLA:n finaaleissa ja mitenkään "varmana" sopparijulkistusta ei olisi voinut pitää, koska Immosen pelit olisivat saattaneet jatkua niin pitkälle, ettei olisi ollut perjantaina Hippoksella.

  Saas nähdä. Posia kuitenkin JYPille siitä, että pelaajajulkaisussa on tapahtunut kehitystä.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Loppuukos monelta se lämmittely, mietin vain jos julkaisu on klo 18.15 niin onko juuri silloin kun lämmittely loppuu ja ajan puitteissa myös Miklik pystyisi olemaan, tosin luulisi että tässätapauksessa julkaisu olisi pelin jälkeen ellei siviili ole jo kutsunut pronssipelin osalta.

  Mutta tosiaan ei kai tuossa voi olla muita vaihtoehtoja kun miklik, Mäenpää tai Immonen. Toki saataisiinhan me vaikka Perrinistä kova nelosketjun sentteri niin lahti voi mennä KeuPaan :)
   
 5. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Miksan osalta sopisi myös koska hänen kautensa on loppunut jo aiemmin ja hänen tämän kauden seuransa on jo julkisesti ilmoittanut että hän ei joukkueessa jatka. Miksa varmaan itsekin haluaisi vain kauden sopparin, ehkä optioilla höystettynä. Immonen julkaistaisiin sitten myöhemmin jotta saadaan mediasta kaikki hyöty irti.
   
 6. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mutta Miklik tuskin on jakamassa nimmareita toisella erätauolla :). Kyseessä on siis joku joka ei pelaa perjantaina. Jakke tai Miksa olisi unelmien täyttymyksiä kumpi vain!
   
 7. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Jos se nyt joku muu kuin Immonen on, niin lähtökohtaisesti henkilökohtaisesti pienimuotoisesti pettymyksenomaisesti pettymys. En silti olisi pettynyt Miklikiin tai Mäenpäähän. Mutta minähän en mitään mistään huhuista tiedä, enkä jaksa miettiä taloudellisia realiteetteja, koska en niistä ole päättämässä, joten mielelläni otan niin Immosen, Mäenpään, Pesosen kuin Miklikin kaikki vastaan. Vatanenkaan ei olisi vääryys.

  Täällä (tai mahdollisesti toisessa JYP-ketjussa) oli ansiokasta keskustelua siitä, kuinka JYPin tulisi mahdollisesti muuttaa pelitapaansa entistä kiekollisempaan suuntaan. Myönnän olleeni pitkään vanhan hurrikaanihokin ystävä, ja myönnän, etten ymmärrä pelitaktisista asioista paljoakaan. En ole koskaan katsonut peliä valmentajan näkökulmasta, aina yksittäisen pelaajan - ja tarkemmin ottaen puukätisen oikean pakin - näkökulmasta. Argumentointia seurattuani jonkin matkaa, eittämättä mieltäni alkoi kalvaa: ehkäpä tässä vanhassa hyvässä hurrikaanihokissa on jotakin ongelmaa. Runkosarjassa, ja monesti vielä puolivälierissä, se tuntuu toimivan. Ongelmalliseksi se tuntuu muodostuvan silloin, kun useimmiten välieriin yltänyt laadukas vastustaja reagoi JYPin pelitapaan, ja tapoja on monia. JYP vaikuttaa tällöin aina olevan alakynnessä nimenomaan joukkueen pelitapaan liittyvissä hienosäädöissä. Persraiskausta ei ole monesti tullut välierissäkään, koska tukeva identiteettikiekko takaa tasapaksun ja varman lopputuloksen, ja joukkue on ollut viimeisen kymmenen vuotta kaikesta huolimatta aina laadukas, eikä yksittäisiä pelaajia verrattaessa JYP ole paljoakaan jäljessä - jos ollenkaan.

  Sitä, miten JYPin pelitapaa tulisi muuttaa, en osaa sanoa. Epäilemättä omat ehdotukseni olisivat yksinkertaistettuja, jopa virheellisiä. Tästä huolimatta en usko, että JYPin tulisi väistämättä muuttaa tyyliään täysin. Kyse ei voi olla siitä, että vastakkain ovat hurrikaanihoki ja kalapan yltiöylisuperkiekollinen pörräys (mitä se toki ei enää tällä kaudella ollut). Holtari tuosta kiekollisemmasta ja pelikyvykkäämmästä joukkueesta jo ennen tämän kauden alkua puhui, mutta lopulta se jäi sivujuonteeksi JYPin tämän kauden otteissa. Muistan kyllä myös ne puheet siitä, että Virtasen tulisi ajaa JYPiin jonkinlaista reagointikiekkoa tai ylipäätään kiekollisempaa peliä, mutta syksyt ovat menneet harjoitellessa, ja päin persettähän ne ovat lähes poikkeuksetta menneet. Joka ('scuse me french: perkeleen) syksy sitä on yritetty, ja joka (perkeleen) jouluna sitä on sitten muutettu takaisin vanhaan hyvää pelitapaan, jolloin ollaan palattu voittojen tielle, ja keväällä ollaan sitten oltu "kestomenestyjiä". Eli tiputtu välierissä. Ok, kaksi kertaa finaaleissa ja kaksi mestaruutta, ei laisinkaan paha, ei, mutta jos nyt kahdeksan kertaa ollaan oltu välierissä ja hävitty niistä kuusi kertaa, ei sekään saldo toisaalta ole kovin mairitteleva. Tapparalaisilta voisi toki kysyä, että miltä se tuntuu olla finaaleissa viidettä kertaa putkeen ja hävitä niistä jo kolme (ehkä neljä). Silti. Jotakin toisaalta nekin tekee oikein, koska sinne asti pääsevät. Ainakin siellä on paljon taitavia pikkukääpiöitä, jotka ovat liian huonoja änäriin ja juuri ja juuri KHL:ään, mutta perkeleen hyviä Liigaan. Minua ei haittaisi vittuakaan träppi, jos sillä pääsisi noin pitkälle useampana keväänä peräkkäin. Se olisi sitten muiden ongelma vastata siihen.

  Loppukaneettina: otin kaksi olutta ja tällaista tuli mieleen. Hienoa on olla lomalla viikon verran.
   
 8. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Olisihan Ekikin vapaana jakamaan nimmareita silloin :). Mutta alan kyllä kallistua sittenkin Immoseen, vaikka kyseessä vain vuoden sopimus onkin. Ehkä ensin vain vuoden sopimus ja sitten katsotaan tilannetta uudelleen molempien osapuolten näkökulmasta. Pakkohan Jaken ei ole taloudellisessa mielessä pelata sen enempää, eiköhän ulkomaankiertueella tullut jo eläkerahat hankittua. Lojaalisuudesta seuraa ja faneja kohtaan kuitenkin vielä ainakin tuo yksi vuosi siis. Näin se täytyy mennä.
   
 9. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Ei missään ole sanottu, että sopimus olisi vain kauden mittainen, on sanottu että sopimus kattaa ensi kauden, ei se pois sulje mitään.
   
 10. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Miklikiä spekuloivat, muistakaapa nyt edelleen se veroefekti.
  Mikäli JYP nyt jatkaisi Miklikin diiliä, siitä tulee sitten täydet verot maksettavaksi sen artistisopimuksenkin osalta.

  Jakkehan tuo on. Ja missään ei ole mainittu että kyseessä olisi nimenomaan vuoden soppari.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2017 klo 20.53
 11. änähaim Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  "Mitä pronssiottelu merkitsee pelaajille? Asiaan ottavat kantaa Ossi Louhivaara, Tuomas Pihlman ja Robert Rooba sekä ex-JYPit Kalle Koskinen ja Mikko Viitanen!"

  JYPin facebook seinältä. Viitanen tämä uusi pelaaja?
   
 12. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eliteprospectsin mukaan Mäenpää lähdössä Ambri Piottasta. Mutta, eihän se kuitenkaan tarkoita sitä että olisi välttämättä JYP:n tulossa. Veikkaan edelleen Immosta. Miklik ei ole jakamassa nimmareita erätauolla, Perrin tuskin on JYP:n enää ainakaan pelaajaksi tulossa,
   
 13. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Huhuketjussa vahvaa pikkulintujen viserrystä että Ikos-Jasse olisi palaamassa Jyväskylään.
   
 14. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Saattaisi olla ihan pätevä korvaaja Taville
   
 15. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Kyllä, eikä hintakaan taida olla Tavin vastaavaa isompi.
   
 16. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Jos se on Immonen se on suuri pettymys, mikä helskutin ex pelaajien hautausmaaksi JYP tehdään. tullaan jäähdyttélemään ja surfaamaan. Ilolla ottaisin uusia pelaajia vastaan eikä näitä jo nähtyjä. uutta verta kehiin...
   
 17. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä olisi hieno juttu. Monta kertaa hifkiä vastaan pelatessa tullut mietittyä, että Jasse olisi vielä mukava nähdä hurrikaanipaidassa.
   
 18. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Lainaus:
  Ymmärrän, mutta tästä huolimatta: olishan se ny vaan silti. Ei se Immonen kumminkaan aivan ikäloppu vielä ole, ja osannee pelata. Muistaakseni. Ainakin vähän. Vai ihan paskako se oli?
   
 19. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  :Pelaaja esitellään perjantaina klo 18:15
  joten tämän salamyhkäisen pelaajan tieđot on luettavissa jonkun lehden nettiversiossa ennen klo 15:00 joten tuonkaan vuoksi ei tarvitse mennä katsomaan vuoden turhinta liigan jääkiekko-ottelua
   
 20. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Muistat oikein, osasi pelata. Mutta siitä on vuosia, nyt ura on hyvässä alamäessä
   
 21. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Onhan tuo huikeesti kun tämänkauden ollut jo alamäessä runkosarjan aikana (pudotuspeleissä hyvä tahti). Toivottavasti samaa ikäluokkaa olevat papat mäenpää ja miklik jätetään singnaamatta ettei liikaa pappoja ole.
   
 22. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Lainaus:
  Tietysti, ja kuten sanoin: ymmärrän, aidosti. Mutta tässähän nyt on ongelmana se, että mielestäni kaikki eivät ymmärrä laajemmin Liigan roolia jääkiekkokartalla. Liiga ei ole maailman toiseksi laadukkain lätkäsarja, enää (ehkä, NHL aina ollut, oliko SM-liiga koskaan? - joka tapauksessa). JYP on toki iso tekijä Liigassa tällä hetkellä, mutta se johtuu monista muista asioista kuin taloudellisista. Kärpät, HIFK, Tappara, ehkä Lukko, niillä riittää mässätä muihin verrattuna. Silti, nekään eivät kykene palauttamaan kotoliigaan muita kuin niitä pelaajia, jotka ovat parhaat päivänsä nähneet, ja tulevat hakemaan famaa vielä kotomaastaan. Mahdollisesti gloriaakin. Kuinka JYP kykenisi löytämään muita kuin keskinkertaisia tai ehkä-täsmähakuja, jos nuokaan joukkueet eivät siihen aina kykene? Jos meillä on varma kansainvälisen tason ex-huippupelaaja ns. omana poikana, miksi sitä ei tulisi palauttaa joukkueeseen, jonka fanit ovat kaiken lisäksi "kuninkaan paluuta" jo pitkään odotelleet?

  Liiga on kasvattajasarja. Ja tämä luo sen toisen mahdollisuuden: kehitämme kauden aikana joko omista junnuista tai sitten toisten junnukaappauksista huippupelaajia, jotka eivät kuitenkaan ole niin huippupelaajia, että ne pärjäisivät ulkomaisissa sarjoissa. Mahdollista on tietysti se, että he pelaavat kauden tai kaksi joukkueessa ennen kuin lähtevät muu maa mustikkamaille. Kyse ei ole kovin pysyvästä ratkaisusta. Tässä vaihtoehdossa on lisäksi muitakin ongelmia. Useimmiten huippupelaajalta edes vaikuttavat lähtevät koittamaan muualle mahdollisuuksiaan, eivätkä usein palaa omaan kasvattajaseuraansa. Joskus nämä prospektit vaativat aikaa, ja alkavat kukkimaan vasta lähempänä kolmattakymmenettä ikävuottaan. Tällöinkin se on vähän tasapainoilua, ovatko he liian hyviä Liigaan. Jos ovat, he eivät täällä pelaa, jos eivät, he eivät ole niin hyviä välttämättä edes Liigassa.

  Karusti sanottuna: eli mitä vittua sinä sitten haluat?
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2017 klo 01.37
 23. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jasse Ikonen teki viime kaudella 13 pistettä. Millä helvetin logiikalla Tavin paikkaaja?
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2017 klo 06.39
 24. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niin sillä ei varmaan mitään vaikutusta ole jos pelaa keskikastin joukkueessa jossa ei mikään toiminut juuri eikä moni onnistunut. Toissakaudella enemmän häkkejä ja pisteitä kun Tavi. Näkisin että positiivisinta tuossa hankinnassa olisi se että hankitaan suhteellisen nuori pelaaja jolla vielä parantaa pelaamista ja mennä eteenpäin. On ainakin mahdollista ottaa se tavin rooli jos ei suoraan ota. Juuri semmoinen hankinta joka voisi sopia joukkueseen hyvin. Eikä varmasti ole hinnaltaan pilattu joten on mahdollista tehdä esim. niitä pakkihankintoja.
   
 25. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Kyllä Jasse Ikonen olisi upgrade Taviin verrattuna. Tavi pörrää ihan kivasti mutta maaleja ei osaa kunnolla tehdä. Ikonen pelaa intensiivisesti, osaa myös taklata ja tehdä maaleja. Jos annettaisiin valita joko Ikonen tai Tavi suunnilleen samalla liksalla, mun ei tarvitsisi edes miettiä. Valintani olisi Ikonen.