Puolivälieräsarja 2004-2005 HIFK - Lukko

  • 223 363
  • 1 396
Tila
Viestiketju on suljettu.

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mene nyt Tumpula jo pois.

Jos jaksaisit henkiseltä runkkaamiseltasi lukea mitä HIFK-fanit oikeasti ovat kirjoittaneet, saattaisit huomata miten Lukkoa ja sen suoritusta arvostetaan. Ai ei vai? Et siis vieläkään lukenut.

Jatkuvasti todetaan se miten hyvin Lukko on pelannut - eikä vain hyvin vaan myös viihdyttävästi, kovaa jne. Kuitenkin sinä ja kourallinen muita velliperseitä jaksaa inistä ja kitistä. Mene itseesi. Sarja on hieno. On kannaltasi harmillista, että sinulle ja kouralliselle - aivan, huomaan kyllä, että teitä ei ole kuin kourallinen ja siksi en kirjoita vaikka esmierkiksi "Lukko-fanit" - on tärkeintä vain kitistä, marista, vikistä ja inistä HIFK:n ja sen fanien enemmän tai useimmiten vähemmän todellisista tekemisistä.

Play offit on kerran vuodessa ja läheskään joka vuosi ei olla mukana sellaisessa sarjassa jossa on oikeasti meininkiä ja kunnon taistelua. Oltaisiin tyytyväisiä. Mutta eeeeiiiii - tärkeintä on valivalivalittaa uudestaan ja uudestaan.

Toivon ja suoraan sanoen uskonkin edustavani suurta enemmistöä, jonka mielestä menossa on erinomainen sarja. Ainoa huono puoli ovat nämä kitisijät.
 

Orsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT, RoPS, Maajoukkue, Hollanti, Gun`n`Roses
Re: fedorov

Viestin lähetti mixu
Eikös lipputulot mene yhteiseen kassaan?

Noille ylilyöntien itkijöille vinkki että katsokaa tänään Tappara-Kärpät peli, ei tarvitse pelätä ylilyöntejä.

Ilolla ja riemulla katson. Toivottavasti emme ylilyöntien sijaan näe alisuorittamista, kuten eilen.

Sitä paitsi tässä ketjussa pyörivien fanien kannattaa katsoa peli jo pelkästään sen takia, että sieltä tulee suurella todennäköisyydellä teidän tuleva vastustajanne...
 

Tumpula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko. Vaan ei ne huonoja ole muutkaan...
Viestin lähetti Balderis
Ihme pillitystä täällä. Onks tää joku demarilehden nuorisofoorumi?
Peesaan Isakssonia täysin siinä että tällaista kiekkoa pelattiin jo ennenkuin moni tänne kirjoittajista oli edes syntynytkään. Verta, hikeä ja kyyneliä. Ne kuuluu kiekkoon. Samoin mustelmat, pienet haavat jne. Mitä sitten jos tapellaan? Kukaan ei kuollut tai halvaantunut. Värikäs sarja ollut ja tulee toivottavasti vielä olemaankin. Ne jotka tykkäävät virkamieskiekosta pysykööt poissa täältä nyyh nyyh.kommentteineen. Torstaina jatkuu!

Miten vaikeaa on ymmärtää, etten minä ainakaan ole täällä mölisemässä tappelusta, enkä näe muidenkaan tuomitsevan tappelua. Lähinnä tavan, jolla HIFK oli liikenteessä eilen. Eikä asiaa auta yhtään se, että HIFK-fani on käynyt Lukko-pelaajaan ja hoidettu ulos hallista.

Eikö se mene perille, että tällä hetkellä pahimpia itkupillejä ovat ne HIFK-fanit, jotka jaksavat nähdä Lukon (joka tällä hetkellä pelaa fyysisempää ja voittavaa kiekkoa) häviävänä virkamieskiekkojoukkueena. Menkää itseenne ja ottakaa joukkueenne mukaan, teillä taitaa roskia silmässä. Mestaruus ei ole mikään itsestäänselvyys, eikä se, että jos joku sanoo jonkun tappelun olevan tyhmä (tappelemalla ette valitettavasti otteluita voita), niin se ei tarkoita, että kaikki tappelut tuomittaisiin.

Pistäkää HIFK-fanit winettäen vielä enemmän. Kyllä teistä vielä tykätään.
 

werther

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Taloudelliset tappiot?

Viestin lähetti fedorov
Eli, kertaalleen vielä, olisi mielenkiintoista tietää jos joku voisi jakaa tietoa siitä minkä suuruusluokan tappiot Hifk, tai miksei joku muukin seura, tekee mikäli putoaa nyt vs. menee loppuun asti.

Kun jotenkin tuntuu ettei ne tappiot NIIN jättimäiset välttämättä olekaan. Toki voin olla väärässäkin, kiinnostaisi vain tietää.
Jossain oli tieto, että kolmas sija tuo HIFK:lle 0-tuloksen. En muista miten tuo liigan jakaman rahapotin porrastus menee, mutta ei siitä vielä mitään jättiläistappiota tule vaikka sijoitus olisikin vaikka viides. Se on sitten toinen asia, jos HIFK:lla on jotain sponsorisopimuksia, joissa tulot ovat riippuvaisia sijoituksista. Silloin voitaisiin jo varmuudella puhua ainakin "huomattavasta" taloudellisesta tappiosta.
 

scholl

Jäsen
Re: Re: Re: Taloudelliset tappiot?

Viestin lähetti fedorov


Eli, kertaalleen vielä, olisi mielenkiintoista tietää jos joku voisi jakaa tietoa siitä minkä suuruusluokan tappiot Hifk, tai miksei joku muukin seura, tekee mikäli putoaa nyt vs. menee loppuun asti.


Aivan mahdotonta arvioida, kun ei tiedä, millaisia sopimuksia Pena on tehnyt. Lipputulot ovat vain osa tästä tulosta, mikä nyt loppukaudesta tulee. Itse asiassa, kun ottelut järjestää liiga niin voi sanoa, että muiden taskuihin ne rahat menevät, mutta sen sijaan sponsorisopimukset ovat ratkaisevia.
KOFFin, DNA:n, Vehon (Mercedes-Benz), Seiskan ja muiden sponsoreiden kanssa on sponsorisopimukset, joissa on perussumman lisäksi menestymisbonukset. Jos IFK menee pitkälle, saavat sponsorit näkyvyyttä, heidän yhteistyökumppaninsa pääsevät hypettämään hallille ja jos voitto tulee niin sponsorifirmankin brandille se tekee hyvää. Eli mitä paremmin menestyt, sitä enemmän tulee fyrkkaa sponsoreilta. En tiedä kuinka paljon, mutta on sanottu, että jos pudotaan puolivälierissä, on kausi taloudellisesti tappiollinen, välieriin pääsy toisi nollatuloksen ja mitaleilla oltaisiin plussalla.

EDIT: jos nyt pudotaan niin sitä ei voi laittaa katsojien piikkiin, sillä sen verran parempi ka. oli kuin mitä oli budjetoitu. Sieltä löytyi lisähilloa talven hankintoihin. Joukkue saakoon kantaa mielestäni vastuun ja ottaa ensikaudelle oman osansa menestysbonuksista esim. siten, että kaikille 25% palkanalennus ja ensi kaudella kunnon voitollinen tulos tassuun.
 
Viimeksi muokattu:

Tumpula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko. Vaan ei ne huonoja ole muutkaan...
Viestin lähetti Muksu

Toivon ja suoraan sanoen uskonkin edustavani suurta enemmistöä, jonka mielestä menossa on erinomainen sarja. Ainoa huono puoli ovat nämä kitisijät.

Näitä samaisia kitisijöitä minä karsastan. Muistetaan nyt kuitenkin, että en ole mikään fanaattinen fani ja minulle on ihan ok, jos HIFK voittaa, kunhan voittaa pelaamalla.

Erinomainen sarja, mutta on asioita, jotka mielestäni saavat aiheuttaa sanktioita joukkueelle, on kyseessä Lukko tai HIFK. Kun olen kuullut HIFK-fanien itkua torstaista, niin... minkä sille voi, jos oma 'fyysinen' seura ei tällä hetkellä pärjää toiselle 'fyysiselle' joukkueelle. Ei se siitä itkusta, eikä sen määrästä auta. En tiedä, miten olette viestini lukeneet, mutta taidan uskoa, että pelit pelataan kaukalossa.

Ja kun kirjoitan HIFK-fanit, en todellakaan tarkoita kaikkia HIFK-faneja. Ehkä se pieni, mutta äänekäs enemmistö on asenteeni takana ja toivon edelleen HIFK:lle parasta, mutta tällä tyylillä ei hyvää lupaa.

Jos tässä viestissä oli mielestänne *nyyh*, niin pyydän osoittamaan sen kohdan. Voin sitten tutkailla paremmin itseäni ja mennä kelailemaan sitä kaupungille.
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Viestin lähetti Tumpula
Kuten joku taisi sanoa HIFK-fanit tuntuvat ottavat nämä jutut huonommin kuin viime kautena Lukkoa pätkineen HPK:n fanit. Lukko ja me fanit olemme tottuneet siihen, että tulee päihin, mutta ilmeisesti HIFK:lle joukkueena ja heidän faneilleen tappio pienen kaupungin seuralle on käsittämätöntä. Sitä ei sovi itkeä voittaneen joukkueen faneille, vaan purkakaa huolenne vaikka HIFK:n johtoon tai toisillenne. Me Lukkoa kannustavat emme voi teitä valitettavasti auttaa ja teidän kauniit itkunne menevät ihan hukkaan.
Älähän nyt lähde yleistämään. Ei kai siinä ole mitään pahaa, jos ei pidä häviämisestä. En kuitenkaan ole nähnyt mitään varsinaista itkemistä. Ja sillä ei ole ainakaan itselleni mitään väliä, onko vastassa 20 000 asukkaan Rauman Lukko vai jonkun muun kaupungin porukka. Häviäminen harmittaa joka tapauksessa. Itseasiassa häviäminen 500 000 asukkaan Helsingin Jokereille söisi itseäni eniten. Jos Lukko tästä parista menee jatkoon, niin toivottavasti menee loppuun asti. Hienoa, että niinkin pienessä kaupungissa kuin Raumalla pelataan noin laadukasta jääkiekkoa! Olisi Lahdessakin opittavaa.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Viestin lähetti Isaksson


Ymmärrän toki, että teinifaneille moinen joukkotappelu on harvinaista, mutta kyllä kai nyt jokainen vähänkin enemmän lätkää seurannut on noita nähnyt ennenkin.

Samat fiilikset täälläkin. Nähtävästi suurin osa kirjoittajista ei ole nähnyt tai ei muista mitä lätkään on aikaisemmin kuulunut. Tähän suviurpo-liigaan ollaan niin totuttu, että pikku paini saa aikaan moisen reaktion. Turha tulla kitisemään jatkossa mistään suviurpoilusta. Itse ainakin nauttisin katsoa vastaavaa viihdettä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK/HSV/FCP/EDMONTON
Viestin lähetti Tumpula
Olisi tehneet mitä, missä tilanteessa? Lähteneet alivoimalla kahden miehen voimin hakkaamaan vastustajan maalivahtia vai pistänyt pystyyn hakkuutalkoot? Mielestäni kaksi eri asiaa. Toinen on ok, toinen on raukkamaista.
Toinen on on, toinen ei, täysin totta!
Mistään teevee kuvista en edellenkään näe tätä kahden miehen voimalla Rolosonin kimppuun menoa.
Ja paikalla ollut Raumalais tuttunikaan ei nähnyt sitä.


Kuten joku taisi sanoa HIFK-fanit tuntuvat ottavat nämä jutut huonommin kuin viime kautena Lukkoa pätkineen HPK:n fanit. Lukko ja me fanit olemme tottuneet siihen, että tulee päihin, mutta ilmeisesti HIFK:lle joukkueena ja heidän faneilleen tappio pienen kaupungin seuralle on käsittämätöntä.[/B]

Tämä on juuri sitä itkemistä, mitä tarkoitin !!!
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Tenkanen
Saas nähdä pelaako Lennart "Makarooni" Petrell pysty- vai makuuasennossa seuraavan pelin.

Niin ja pelaako Tomi "ketsuppinaama" Pettinen laastarit kasvoilla torstaina?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Erikoista, ettei IFK fanit ymmärrä eräiden kirjoittajien pointtia. Ei ainakaan minä tuomitse kovaa peliä tai tappeluita jääkiekossa vaan eilisen kaltaisen toiminnan. Jos Topon toiminta pitää kuitata, miksi se ei tapahtunut välittömättömästi, aikaa oli varmasti tai miksi se ei tapahdu seuraavassa pelissä, jossa Topo pelaa? Se olisi reilua toimintaa, näin toimitaan yleensä.
Se mitä HIFK teki eilen on tuttua Philadelfia Flyersin "Broad Street Bullies" aikakaudelta 1970 -luvulta, jolloin Philly terrorisoi vastustajaa väkivallalla. Tällöin vastustajan parhaita pelaajia telottiin ja tapeltiin ulos pelistä. HIFK:n ainoa ongelma on ettei sillä ole tarpeeksi kovia pelaajia tätä varten.
Miksi Petrell ei haastanut suoraan Toporowskya vaan roikkui paidassa?
Miksi Häppölä ei ärsyttänyt Pirnestä pelin aikana ja haastanut tappeluun (tiedän ettei Pirnes olisi lähtenyt)?
Miksi Järvinen ei haastanut Pettistä pelin aikana??

Vastaus kysymyksiin on selvä, eivät pystyneet. Ainoaksi keinoksi jäi päälle karkaus ja toive rankoista pelikielloista.

Ja HIFK fanit ovat täällä juuri niitä itkijöitä.
 

Grillmeister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Loistava sarja! Harvoin olen jännittänyt näin paljon jotakin playoff-sarjaa, jossa oma suosikki ei pelaa.

En halua tähän hiekkalaatikko-tappeluun sen enempää osallistua. Yhteen asiaan en kuitenkaan malta olla puuttumatta IFK:n kannattajien toiminnassa.

Mielestäni 2:n pelaajan lähettäminen maalivahdin kimppuun on aivan yhtä raukkamainen teko, kuin Norosen taannoinen viikateisku Vihkon pohkeille. Voi sitä itkun määrää, mikä punaisesta leiristä silloin kuului, vaadittiin pelikieltoja jne.

Nyt täällä sitten suureen ääneen halveksutaan "suviurpoja" ja "maalaisia", kun tuota Rolosonin kimppuun käymistä on aiheesta arvosteltu.

En tarkoita tässä puolustella Norosen ja Toporowskin temppuja. Tuollaiset teot eivät mielestäni ole mitään oikeata kovaa peliä, sen enempää kuin kenttäpelaajien voimin maalivahdin kimppuun käyminenkään. Jos tapellaan niin tapellaan reilusti mies miestä vastaan.

Ei mulla muuta. Jatkakaa.
 

Tumpula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko. Vaan ei ne huonoja ole muutkaan...
Viestin lähetti Jake74
Älähän nyt lähde yleistämään.


Pahoittelen yleistyksiäni. Ne tulevat kovin helposti. Ei ehkä moista mielikuvaa olisi tullut ennen puolivälieräsarjan ensimmäisen ottelun ratkaisua. Sen jälkeen olen kuunnellut säännöllisesti kolmen eri HIFK-fanin ininää milloin mistäkin. Maanantaina oltiin jo ihan varmoja välieräpaikasta, sitten alkoi taas itku. Tässä tapauksessa viittaan nyt vain ja ainoastaan näihin kolmeen, sekä niihin, joiden kommentteja olen lukenut eri palstoilla (mm. Iltasanomat).

Edelleen sanon vielä sen, että kun HIFK voitti, onnittelin HIFK-faneja. Sen sijaan Lukon voittaessa ei ole vielä ensimmäinenkään minun nähteni/kuulteni onnitellut. No, ehkä onnitellaan sitten, kun Lukko on jatkossa, mutta suhtautuminen on ollut melko nihkeää. Ehkä pitäisi turkulaisen pitäisi tuntea enemmän HIFK-faneja...

Ei kai siinä ole mitään pahaa, jos ei pidä häviämisestä. En kuitenkaan ole nähnyt mitään varsinaista itkemistä.

En minäkään pidä häviämisestä, mutta toisaalta elämässä se on väistämätöntä. Aina ei voi sataa, jos sitten ei voi paistaakaan. Sen sijaan HIFK-fanin on ehkä vaikeampi nähdä sitä, kuka HIFK-fani itkee ja kuka ei. Kyllä se on jo tullut melko selväksi ainakin itselleni, että fanaattisimmille häviäminen tässä vaiheessa on pahin painajainen. Tämä ei ehkä koske yhtäkään tänne kirjoittavaa, mutta en siltikään oikein ymmärrä, miksi kukaan HIFK-fani syyttää toisten joukkueiden faneja itkupilleilystä. Sitä en ymmärrä. Varsinkin, kun oma kokemukseni on aivan päinvastainen.

Jos Lukko tästä parista menee jatkoon, niin toivottavasti menee loppuun asti. Hienoa, että niinkin pienessä kaupungissa kuin Raumalla pelataan noin laadukasta jääkiekkoa! Olisi Lahdessakin opittavaa.

Pakko olla realisti. Tästä puolivälierästä on vielä kolme ottelua pelaamatta ja tällä tarkoitan, että HIFK voi edelleen tehdä tästä sarjojen sarjan. En pidä mahdottomana sitä, että HIFK menisi jatkoon, mutta eilen nähdyillä suorituksilla se ei tule toteutumaan. Psyykkinen kantti on puntarissa, eikä hyvin näytä heiluvan.

Jos Lukko menee jatkoon, mikäpä siinä. Välieräkiekkoa ei ole Raumalla ihasteltu sitten vuoden 1995. Tappioon on totuttu, voittamiseen ei. Lukko on täyttänyt odotukseni jo taistellessaan täyspainoisesti ja tasaveroisesti HIFK:iä vastaan, kaikki tästä eteenpäin on pelkkää plussaa.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mistä me itkemme?

Minä itken siitä, että muut itkevät HIFK-fanien itkua ja siitä, ettei perr-kele kelpaa vaikka miten kehutaan Lukkoa. Nähdäkseni se ei kuitenkaan oikein muna vai kana-kysymyksen pohjalta käy HIFK-fanien leimaamiseksi itkijöiksi.

Eli mitä me itkemme? Mitä olisi pitänyt saada? Mikä on se vääryys joka on koettu ja halutaan parkumalla oikaista? Mikä?

Tekeekö yksi väärin hylätty jatkoaikamaali meistä itkijöitä, vaikka valtava enemmistö, minä itse mukaan lukien, ei ottanut koko asiaan kantaa - vaan oletettavasti lähtee siitä, että "näitä sattuu, ei ollut eka eikä vika, ja on käynyt toisinkin päin."

Sanokaa nyt herraisä mistä me itkemme?

Minä siis syytän "teitä" siitä, että kitisette väärin perustein:

A) siitä, että HIFK-fanit itkevät.
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Viestin lähetti TosiFani
Ja HIFK fanit ovat täällä juuri niitä itkijöitä.
Voi jumalan pyssy ja puukuulat, lue nyt edes kymmenen viestiä tästäkin ketjusta ja mieti uudestaan.

Ei taida olla HIFK:n kannattajat, jotka tuomitsevat, jeesustelevat ja vaativat niitä iänikuisia pelikieltoja.

Itseasiassa huomattavan moni on ottelusarjan tilanteesta huolimatta ilmoittanut pitävänsä sarjan ilmeestä ja antanut respectiä Lukolle. Samaa sanoo nyt allekirjoittanutkin - sarja on jo nyt ikimuistoinen, eikä se ole vielä edes ohi. Jos nyt kuitenkin käy kylmät, niin toivon ehdottomasti Lukon menevän loppuun asti.

Joten vinkuminen seis ja nautitaan kiekkoviihteestä ilman kummankaan osapuolen demonisointia.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti bambamcam
Samat fiilikset täälläkin. Nähtävästi suurin osa kirjoittajista ei ole nähnyt tai ei muista mitä lätkään on aikaisemmin kuulunut...

Nyt haluaisin tietoja niistä takavuosien hirveistä joukkotappeluista SM liigassa. Aika vähissä eilen kaltaiset käskytykset ovat, yksittäisiä tehtäviä sitten onkin jo paljon. Älkää nyt vetäkö sitä NHL:ää tähän, sillä aika harva meistä on nähnyt 70 tai 80 -luvun pelejä sieltä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti OldTimeHockey
Ei taida olla HIFK:n kannattajat, jotka tuomitsevat, jeesustelevat ja vaativat niitä iänikuisia pelikieltoja.

Itseasiassa huomattavan moni on ottelusarjan tilanteesta huolimatta ilmoittanut pitävänsä sarjan ilmeestä ja antanut respectiä Lukolle. Samaa sanoo nyt allekirjoittanutkin - sarja on jo nyt ikimuistoinen, eikä se ole vielä edes ohi. Jos nyt kuitenkin käy kylmät, niin toivon ehdottomasti Lukon menevän loppuun asti.

Joten vinkuminen seis ja nautitaan kiekkoviihteestä ilman kummankaan osapuolen demonisointia.

Eli jos vaatii pelikieltoja ansaitusti, niin itkee, vai?? Oletko siis ylpeä siitä mitä sinun joukkue teki eilen Rauman pelin lopussa?? IFK fanithan täällä syyttävät kaikkea maan ja taivaan välillä eilisestä episodista. Eikö nyt kannattaisi katsoa peliin ja myöntää että joukkueemme toimi pelin lopussa raukkamaisesti, eikä näin pitäisi toimia.
 

fedorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jees, kiitokset Schollille ja kumppaneille taustojen selvittämisestä!

On muuten mielenkiintoinen sarja menossa, ja vaikka sympatiat Lukon puolella onkin (ja siten melkein jo itsekin lähdössä tuolle Hifkin lyömislinjalle - kitinää tai ei), niin kun malttaa ottaa askeleen taaksepäin ja katsoa joukkueiden kohtaamisia hieman etäämpää on ilo huomata tämän otteluparin tuoma jännite, kiihko ja tunnekuohut, joita niin harvoin missään tämän maan kamaralla näkee.

Kärpät saa kovan vastuksen välieriin.
 

Animal

Jäsen
Viestin lähetti Pärde
Taisi tässä kyseisessä tapauksessa olla vain se vikana, että suorittajana oli väärä joukkue. IFK, joka on palstan kirjoitusten perusteella yhtä harmaa ja tylsä kuin kaikki muutkin seurat, eikä varmasti ikinä taklaa tai ylilyö. Eilinen ei edes omasta mielestäni ollut kovin törkeää tai kamalaa, tavallista otteen hakemista seuraavaan peliin ja omien puolustamista.

Niin ja lyhyt tuntuu olevan tiettyjen Lukko -kannattajien muisti.

Ei vielä dementia vaivaa ja vielä muistan ainakin nämä ottelut tämän kauden runkosarjasta:

-Blues-Lukko
-Lukko-Ilves
-Lukko-Ässät

Näissä peleissä ei Lukoltakaan kauaa kuittivihkoa etsitty, ja olin siitä kateellinen... Nyt kun tulee kuittia takasin päin, niin jo ollaan itkemässä. Kaiken huppu on se, että Lukon pelaajista mm. Toni Porkka, ei ihmettele asiaa yhtään vaan epäilee, että oma joukkue olisi voinut ihan hyvin toimia samalla tavalla.

Kolonna kulkee, koirat haukkuu ja sota jatkuu...
 

Tumpula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko. Vaan ei ne huonoja ole muutkaan...
Viestin lähetti Muksu
Mistä me itkemme?
Minä itken siitä, että muut itkevät HIFK-fanien itkua ja siitä, ettei perr-kele kelpaa vaikka miten kehutaan Lukkoa. Nähdäkseni se ei kuitenkaan oikein muna vai kana-kysymyksen pohjalta käy HIFK-fanien leimaamiseksi itkijöiksi.


Tuo taisi lähteä kyllä jostain HIFK-fanin tilityksestä, jossa kutsui
ketään nimeltä mainitsematta 'kaikki' itkupilleiksi. Kyselin perään, että kehenköhän hän viittasi, vastausta en ole saanut.

Sen perään joku toinen HIFK-fani ihmetteli samaista, mutta ymmärsikö, että minä olin kutsunut heitä itkupilleiksi. Tässä tapauksessa täytyy muistuttaa, ettei minulla ole, eikä ole ollut mitään syytä itkupillitellä. Se, mihin olen saattanut huolimattomuuttani sortua on yleistäminen ja olen sitäkin jo pahoitellut.

Tiedä sitten aloittiko joku sen jo jossain tuolla viestiketjun alussa, koska en ole jaksanut kaikkia viestejä kahlata, eikä ole aikaakaan.

Eli mitä me itkemme? Mitä olisi pitänyt saada? Mikä on se vääryys joka on koettu ja halutaan parkumalla oikaista? Mikä?

En osaa tähän vastata muuta kuin, että ne HIFK-fanit, joiden kanssa olen keskustelleet (tämä ei nyt tarkoita sinua, eikä suoraan ketään muutakaan täällä) ovat itkeneet jo viime torstaista järjestyksessä: hylätty maali, jatkoaikatappio, Ruudun ulosajo, Ruudun pelikielto, Tähtisen vahingoittamisyritykset jne.

Eilinen on oma lukunsa. Pena ei suostunut lehdistötilaisuuteen ja vyöryttää syytä eilisestä Lukon päälle, sanktioita odotellaan. On hieman hölmöä, että tällaisessa tilanteessa fanit puolustavat Penaa tai HIFK:in pelaajia teoistaan, he kantavat niistä kyllä itse vastuun.

Ja toistan: tämä ei kohdistu sinuun, eikä kehenkään muuhunkaan HIFK-faniin, ellei itseään tunnista tuosta, mitä kirjoitin.

Minä siis syytän "teitä" siitä, että kitisette väärin perustein:

A) siitä, että HIFK-fanit itkevät.

Tästä lähtien kirjoitan HIFK-faneista nimeltä, jotta tulee selväksi, kenestä puhun. Ja nyt tämä keskustelu itkupilleistä seis. Omasta näkökulmastani aloittaja oli HIFK-fani, joten... ehkä minä olen aloittanut sitten jonkun toisen näkökulmasta. Lepo.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Grillmeister
Yhteen asiaan en kuitenkaan malta olla puuttumatta IFK:n kannattajien toiminnassa.

Mielestäni 2:n pelaajan lähettäminen maalivahdin kimppuun on aivan yhtä raukkamainen teko, kuin Norosen taannoinen viikateisku Vihkon pohkeille.

Kuvittelisin voivani vastata kaikkien IFK-fanien puolesta. Olen täysin samaa mieltä. Ihmettelen vain, kuinka vieläkin joku jaksaa tuota mantraa hokea, kun kaikki kuva-materiaali - liikkuva ja paikallaan oleva - kertoo, että mitään tuollaista ei ole tapahtunut.
 

lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nähtävästi IFK:lta on palikat levällään?

Aravirran IFK pelasi ainakin eka pelissä hienoa hokia. Taitavaa ja suoraviivaista peliä aina kolmanteen erään saakka.

Sitten Tukka Jukka alkoi käyttää ainoaa asetta, mitä Lukolla on taitavaa HIFK:ta vastaan: armotonta fyysisyyttä.

Mielestäni Lukko on koko liigan kookkain ja vahvin joukkue. Todellinen yrmyjen äijien nippu. Omalla maalilla on niin paljon lihaa, ettei Jutin hokemaa "Läheltä ylös" IFK edes pääse kokeilemaan.

Toisaalta kun taitoakin on tehdä ne pari kolme tarvittavaa maalia sekä Roloson on juuri nyt liekeissä alkaa turhautuminen hiipiä Penan puseroon.

Jotain heikkohermoista mikkihiiriporukkaa vastaan lopun joukkotappelu olisi voinut tepsiäkkin, mutta tämmoista sonnilaumaa vastaan kun Lukon ykkönenkin on, se oli pystyyn kuollut idea. Vielä kun IFK häpäisi itsensä hakkaamalla jäässä makaavaa puolustuskyvytöntä, kaikki tästäkin episodista satoi Lukon laariin, jos näin maalainen ilmaus sallitaan.

Kaikesta huolimatta: Jos Maikkarilla on yhtään järkeä, niin torstain peli ei voi olla mikään muu kuin HIFK-Lukko. Kaikki muu on silkkaa pulunn****mista.
 

Tumpula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko. Vaan ei ne huonoja ole muutkaan...
Viestin lähetti Isaksson
Kuvittelisin voivani vastata kaikkien IFK-fanien puolesta. Olen täysin samaa mieltä. Ihmettelen vain, kuinka vieläkin joku jaksaa tuota mantraa hokea, kun kaikki kuva-materiaali - liikkuva ja paikallaan oleva - kertoo, että mitään tuollaista ei ole tapahtunut.

Klo 16 Ganal TV (Rauman kaapelissa).

Heti aloituksen jälkeen Fagerstedt lähti luistelemaan kohti Rolosonia. Saarinen lähti perään. Torkki näki tilanteen ja lähti heidän peräänsä, kaikki kolme olivat jotakuinkin samaan aikaan Rolosonin maalin edessä. Roloson suojautui kilvellä, Torkki nappasi Fagerstedtia ja Saarista paidasta. Torkki jäi kahden HIFK-pelaajan väliin sitomaan heidät pois Rolosonin kimpusta. Kun syntyi kasa, Roloson liittyi seuraan kasan päällimmäiseksi.

(Selostus katsojana olleelta ja tilanteen kuvanneelta)
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Viestin lähetti TosiFani
Eli jos vaatii pelikieltoja ansaitusti, niin itkee, vai??
...
Eikö nyt kannattaisi katsoa peliin ja myöntää että joukkueemme toimi pelin lopussa raukkamaisesti, eikä näin pitäisi toimia.
En kyllä tässäkään keskustelussa ymmärrä ajatuksenjuoksuasi lainkaan. Nyt siis omien takana seisominen ja ottelusarjan värikkyydestä nauttiminen onkin itkemistä?

Mitä tämän palstan pelikieltovaatimuksiin tulee, niin 97% niistä on just sitä ihteään. Olen ylipäätäänkin sitä mieltä, että muutaman yliherkän toimittajan johdolla pelikieltokeskusteluista on viime vuosien aikana kadonnut se vähäinenkin suhteellisuudentaju. Koko peli elää aggressiivisuuden ja tunteen ympärillä, joten metsään mennään ja pahasti, jos jokaisesta tunteenpurkauksesta aletaan heitellä ukkoja katsomon puolelle.

Eli lyhykäisesti sanottuna: Kyllä, pelikieltojen huutelu on useimmiten ihan puhdasta itkemistä, ellei kyse ole jostain harvinaisen törkeästä piittaamattomuudesta. Esim. Ruudun selkääntaklauksen tuomitsemisen ymmärrän täysin ja siitä pelikielto oli täysin paikallaan, mutta eilen saatiin vain väriä kaukaloon, eikä ainakaan minusta kenenkään terveys ollut uhattuna. Ei siellä mitään sen kummempaa törkeyttä nähty, joten laastaria naamaan vaan, peli jatkuu ehkä mielenkiintoisempana kuin koskaan.

PS oliko tämäkin nyt itkemistä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös