Viljuri kirjoitti:
Itse kuitenkin esittäisin sellaisen vienon (kainon?) toivomuksen, ettei sinun joka kerta tarvitse tarttua nimimerkkiini, kun olemme eri mieltä. Toki asiallinen argumentointitapa ja väitteiden perusteleminen ja ei "ihan" niin yksipuolisen pelikirjan käyttö julistusten ja manifestien taustamateriaalina olisi myös plussaa. Tämähän on ensisijaisesti keskustelupalsta.
Miellyttävää bongata hieman rauhallisempi ote a.ka. kommentti. Ehkä sitten teit (teitte?) sen rauhoittavan kävelyretken.
Kyllä tässä ehtii vielä säätää. Turha hätäillä. Lupaan kyllä tulla todistamaan, kävi finaaleissa kuinka hyvänsä, ettei sinun panostasi, ainakaan jos viestien määrästä puhutaan, voi pitää vähäisenä tämän saitin osalta.
Etenkin jos sattuu käymään niin, että tämä ddr-lespo-sanan-vapauden-rajoitus-diktatuuri jatkuu vielä seuraavankin kierroksen jälkeen, niin lupaan tulla mihin tahansa Niinimäki-cafen tupailtaan kertomaan, ettei vika ainakaan sinussa (/teissä) ole.
Tsemppiä.
Jos terveydenhuollosta topiciinkin siirtyisi, niin kun tätä AY-touhua on tullut sivuttua, niin:
Ei kai kukaan edes auttavasti historiaan perehtynyt henkilö esitä, ettei palkkatoimeentuloa nauttivien keskinäinen yhteiseen hiileen puhaltaminen ole ollut vaikuttamassa ihan tällaisiin, nykyään itsestäänselviltä tuntuviin asioihin, kuten: yleinen äänioikeus, kasituntinen työpäivä, vuosilomat, lomarahat, ansiosidonnainen (tai ylipäätään) työttömyyskorvaus jnejnejne.
Tietenkin jos ajatellaan että ay-liike on tehtävänsä tehnyt, se saa mennä ja kyllä markkinat jatkossa huolehtivat kaikkien hyvinvoinnista, niin olisi ehkä siistiä mikäli joku kykenisi esittämään jonkinlaisen esimerkin ns. hyvinvointivaltiosta, jossa asiat ovat osoittautuneet toimivan vallan siististi ja hyvinvointi ei kun lisääntyy, ihan vain siltä pohjalta että kaikki tulevat toimeen omillaan, ilman mitään työmarkkinajärjestöjä.
Hyvinvointivaltion puolustaminen tuntuu olevan muotia. Voisi myös olla hyvä tutustua siihen kuinka siihen hyvinvointivaltioon on päästy, ketkä sen eteen ovat nähneet vaivaa ja ketkä pyrkineet toisensuuntaiseen kehitykseen.