Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana david, 21.02.2008 klo 21.27.

 1. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Tämän asian, kun saisi joku taottua Herra Päävalmentajan kupoliin niin mahdollisuudet voittaa kasvaisivat huimasti. En vain jaksa uskoa, että Marko lähtee hajottamaan tuota Hytösen -ketjun ja näin ollen Nättinen-Suomelaa ei nähdä yhdessä, kun Miklikin ja Tuppuraisen kemiat ovat vielä huonommat kuin Nättinen-Tuppurainen -kaksikon.
   
 2. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Positiivista:
  • Tuopurainen sai maalin
  • Yli 4000 katsojaa
   
 3. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Jos jotain positiivista haetaan lisää, taistelu on vielä kesken. JYP on vasta voiton jäljessä. Voittamalla Hämeenlinnassa, voitot ovat taas tasan ja seuraava ottelu kotona (jota ei saisi sössiä).
   
 4. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  JYP on edelleen kovasti marinoitunut joukkue. Taas oli kovaakin kovempi paikka ja voitettiin. Mahtavaa!
   
 5. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Taisteluhenki kaivettiin naftaliinista esiin. Tänään jos milloin JYP taisteli voiton itselleen.
   
 6. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Posiketjun kamaa, sain hyvä naurut vittumaisen päivän päätteeks, kun katseli Hagmanin tuijotuksia Yonkmanin suuntaan. Melko koomista yritystä. Kiitos siitä. #Pienet ilot
   
 7. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Joo Hagmanin mulkoilut Yonkmaniin herätti kyllä hymyä, lienee itsesuojeluvaisto kovin pieni pikku-Hakilla?

  Frimanin maali myös lämmitti sydäntä vaikka olikin tyhjiin. Kuitenkin tämän kauden entistä seuraa vastaan pientä näpäytystä.
   
 8. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Onhan se Nahilassa noita mörköjä nähnyt, että ei siinä, mutta koomista se silti on. Tietää kuitenkin, että näissä peleissä ei tapella tai se kynnys on tosi iso. Runkosarjassa saisi sitten vastata, jos kerran haluaa väkisin soitella.

  Friman ansaitsi tosiaan osuman, vaikka kuinka tyhjiin. On yllättänyt minut positiivisesti kauden aikana ja pystynyt parantamaan.
   
 9. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Edessä viides peli, joka niin usein on se sarjan kulminaatiopiste. Voitto siitä, niin sitten onkin taas kerho ahtaalla. Ja tokkopa kestää painetta. Tämänpäiväisen jälkeen en ihmettelisi, vaikka JYP kestäisi.
   
 10. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Kyllä, näin juuri. Kovin on aikaisemmissa kolmessa pelissä ollut näkymätön, mutta toisaalta niin koko joukkuekin on ollut. Ehkäpä tästä herää sekä Friman että joukkue.
   
 11. Kobe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olipas todellinen soturimaali tänään Löfmanin 1-0, menee posiketjuun heittämällä. Ensin aivan hirveä maalinedustamyllytys josta Kerho vielä jollain ilveellä selviää, mutta Haapaveden Paul Coffey kuskaa kiekon väkisin takaisin aluellee ja nakkaa maalille, Löfman survoo ensin rystyllä ja hakkaa lopulta oman riparinsa kolmen pakin keskeltä sisään ja sotahuuto perään. Oli mahtava katsoa joukkueen juhlimista maalin jälkeen, todellinen tahtomaali ja koko penkki paiskoo hankoja yhteen.
   
 12. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Mikko Kuukka ja oikeaan aikaan kauden ensimmäinen maali!
   
 13. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mikko Kuukka korvasi Mikko Viitasen tällä maalilla! On nuo jatkoerät mahtavan raastavia ja ei sitä tunnetta vähentänyt 2+2 min tappo. Huikeeta hei!
   
 14. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllähän tällaisen pelin jälkeen tulee positiivisia asioita mieleen vaikka kuinka, joten mainitaan ne oleellisimmat ensin:

  - Mikko Kuukka.
  - Antti Suomela. On se huikea kaveri, ei voi muuta sanoa.

  Mutta tällaisena ylimääärisenä kuriositeettina jäi hymyilyttämään Miklikin käyttäytyminen ottelun päätyttyä. Kaikesta näki, että mies on innoissaan kuin pikkupoika ja pelin aikana näkyi kovaa taisteluasennetta, sekä ratkaisuhalukkuutta. Rakastan tätä miestä. Tehkää sille jatkosopparia... Jotenkin, ihan miten tahansa. Vaikka sitten artistina loppusyksystä mukaan!
   
 15. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mainittava vielä Kolehmainen. Pääsi tekemään nyt paremmin sitä hommaa mitä osaa, taklasi jä ärsytti vastustajaa.
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä, saataisiinkohan myös esim. Pihlmanista enemmän irti jos keskellä on jatkossakin sentteri. Jos siis jalka sattuisi liikkumaan vielä edes jotenkin kun vähän huilinut.

  Mutta uusi Mikko näköjään syntynyt joka lämää jatkoajalla sen kiekon häkkiin, jatkossa jatkoajalla vain Luomalle kiekkoa.
   
 17. Vino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Just tämän takia minä rakastan tuota miestä! Nyt näytti pelikin enemmän sille mihin on tottunu, kun Kole pääs nujuamaan ja rymyämään kulmissa ja muualla. Sentteriks Kolesta ei ole ja toivotaan, että ei jatkossakaan pelaa sillä paikalla.
   
 18. Täältä kanssa iso posi Kolen siirrolle laitaan. Oli eilen (kun pääsi laiturin tontille) todella pelaaja mistä tykkään playoffeissa.
   
 19. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Joukkue heräsi juuri oikeaan aikaan ja omasta mielestäni JYP ei ole saanut itsestään irti läheskään parastaan. Tuo on omissa lapuissani positiivinen juttu kun katsoo millaista sarjaa on väännetty kerhoa vastaan. Olisin huolestunut jos oltaisiin vallitsevassa tilanteessa niin että kaikki ovat jo antaneet kaikkensa. Toki nyt on selvittävä jatkoon ensiksi, mutta toivottavasti vaikeudet kasvattivat jos välierät kutsuvat.
   
 20. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kole on niin hyvä ja tärkeä playoff-pelaaja, että on todellakin varsin suuri virhe menettää iso osa tuosta potentiaalista peluuttamalla miestä keskellä.

  Mutta kaikesta huolimatta Kole on ollut "olosuhteisiin" nähden hyvä poffien alusta lähtien. Etenkin alivoimalla on tehnyt todella hyvää työtä pelistä toiseen. Eilen pääsi sitten vielä astetta kovempaan lentoon, kun sai jälleen pelata tutulla paikalla laidassa.
   
 21. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Täytyy toivoa, että JYPiä vituttaa tämän päiväinen niin paljon, että siitä saadaan lisää paukkuja huomiselle ja tälle ketjulle olisi enemmän käyttöä. Ei kai tässä muutakaan voi.
   
 22. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Posia on se, että huomenna päästään vielä yrittämään kotona. Se on joko tulos tai ulos ja varmasti hienoja hetkiä jos se ratkaisu tulee tiukkojen vaiheiden jälkeen. Jos taas hävitään niin se on nega/vitutusketjun kamaa sitten.
   
 23. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Paljon parjattu Pulli olikin sitten pakiston parhaimmistoa eilen. Siinä yksi palanen jatkoon, kohti seiskapeliä. Pakistohan se on johon JYP peli eniten sakkaa, koska niin hyökkäät, kuin puolustat.
   
 24. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Synergia on lähellä loppuunmyytyä, se on hienoa se. Onkos muuten eka kerta tälle kaudelle?

  Meteliä ei tänään hallista puutu!
   
 25. Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NY Rangers, Suomi.
  YEEEESSSSS! Oli varmaan tasaisin ottelusarja mitä muistan. Mutta 4 joukossa jälleen!