Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana david, 21.02.2008 klo 21.27.

 1. MiksaK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tänään oli sitä asennetta mitä tuolla pitää tähän vuodenaikaan näkyä. Joka kiekkoon lyötiin kaikki likoon ja jos tuolla pelillä tulee turpaan niin sitten tulee. Tänään se riitti maalin voittoon. Tää oli ensimmäinen kunnon taistelupeli tänä keväänä, Kerhoakin vastaan pelattiin vähän sinne päin.
   
 2. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olen todell positiivisesti yllättynyt tämän päivän peli-ilmeestä. Nyt oltiin tukevasti kuljettajana ja sattumalle ei jätetty sijaa. Hieno asenne!

  Jos tämä pystytään pitämään, niin kaikki on vielä mahdollista tänä keväänä!
   
 3. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Hiihtopipot naamalle, nyt lähetään baanalle!

  Ryöstö on tosiasia ja se on kiva asia. Niiralan monttu oli hiljaista poikaa (pl. JYP-fanit ja Slovakian vahvistukset) kun ei maaleja päästetty. Kivaa oli katsoa myös Ruudun takaa. Olkinuora teki tänään sen mitä piti, maanantaina samaa rataa ja poks, tasoissa ollaan.
   
 4. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Olkinuora ja Friman. Mallia muille.
   
 5. Hans Geering Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Doncaster Spinners
  Sopii varmaan tänne parhaiten.. Onko kukaan muu huomannut miten paljon pelaajat ja valmentajat painottavat haastatteluissaan rentoutta ja iloisuutta tekemisessä? Onko näin ollut ennen? En muista ainakaan... Olisiko jotain mitä tämä uusi menttaalivalmentaja (kukahannytolikaan) on tuonut tullessaan?
   
 6. Vami Satanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Liverpool, Baltimore Ravens
  Kyllä kun noita osumistilastoja katsoo, niin pitäis kai Twitterissäkin ottaa käyttöön hastag #kiekkokuukalle. Mistä näitä Mikkoviitasia oikein tulee?

  Toinen seikka: jos Rooba on lauantaina viltissä, muutan Kuopioon! Tässäpä ne tärkeimmät! (tuo Savoon meno kuuluukin sitten vitutusketjuun)
   
 7. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kaiken ketutuksen keskellä haluan antaa joukkueelle ja valmennukselle posia siitä, että syksyn ankeudesta noustiin mitalipeleihin. Se on kova juttu! Ensi vuonna mennään päätyyn sitten!
   
 8. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Tämä on kova juttu, mutta taas kun katsotaan kokonaiskuvaa niin pettymys tämä kausi on.
   
 9. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Vaikea on tällä hetkellä löytää mitään positiivista, mutta mulla olis yksi.

  Mikko Kuukka.

  Siinä vasta JYPin näköinen puolustaja joka pelaa sydämellä joukkueelle. Söi kiekkoja, toi kovuutta ja oli ainut pakeista joka joskus sai kiekon maalille siniviivalta.
  Runkkarissa saattoi tulla välillä hasseja (mm. Aaltoselle pujottelukeppinä toimiminen siinä surullisen kuuluisassa ottelussa) mutta muuten saa minulta puhtaat paperit.

  Toivottavasti jatkaa.
   
 10. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Pronssimatsin vastustajana sentään HIFK. Paikka kuitata osittain viime vuoden pettymystä, ja toisaalta jännittää selvitäänkö siitä terveenä kaikinpuolin.

  Eli panosta on, mitä nyt pronssimatsissa voikaan olla.
   
 11. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Se on, mutta viime kädessä ei kyllä lämmitä niin paljoa että JYP voitti pelejä tammi-helmikuussa eikä kaikista tärkeimmillä hetkillä.
   
 12. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Juuri näin. Siksi se onkin posia ketutuksen keskellä. Se kyrsii, että parhaat pelit pelattiin jo runkosarjassa eikä playoffeissa. Tulos ei ole ihan huono, mutta en niin hyväkään, mitä olisi voinut olla.
   
 13. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Vaikka vituttaakin aivan helvetisti vieläkin, nostan positiivisena asiana Suomelan hankkimisen ja miehen kehittymisen joukkueen liideriksi.
   
 14. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Jee, pronssia, jee!

  Ens kaudella finaaliin koittaa, kultaa, jee!
   
 15. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Täytyy nostaa tämä ketju ylös.

  Eipä ole kauaakaan kun toissa vuonna mietin että näinköhän JYP valahtaa ensi kaudella minardiksi uudelleen. Perrin myytiin "lihoiksi" TPSiin "rahanpuutteen" vuoksi ja tulevan kauden joukkue oli ykkösnimiä vailla (disclaimer: toki sen kauden joukkue oli duunarivoittoinen ja lopulta pärjäsi erittäin hyvin lähtökohtiin nähden).

  Kauas on tultu niistä aatoksista kun katsoo ensi kauden rosteria. Viime kaudella oli Kapteenin paluu ja tällä kaudella Kuninkaan. Lisäksi joukkueeseen on naarattu erittäin päteviä nuoria (Suomela ja Turkulainen), ainakin yksi viivapelote (Mäenpää) ja tulevan kauden kysymysmerkit (Miklik sekä Niku). Lisäksi konkarilaitureiden (Pihlman ja Tuppurainen) esiintulo on oletettavasti parempi kuin viime kaudella, kiitos timanttisen sentterinelikon.


  Voi vain hymyillä. :)

  edit. sanoja
   
  Viimeksi muokattu: 19.05.2017 klo 20.44
 16. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Kyllä samoja fiiliksiä täälläkin kuin yllä. Eipä ole hetkeen ollut näin odottava ja positiivinen olo jo tässä vaiheessa kautta, JYP tekemässä järjettömän kovaa joukkuetta ja vain taivas on rajana. On hemmetin upeaa olla tällaisen organisaation fani. Meille ollaan kateellisia, siitä todisteena monen muun joukkueen fanien onnittelut.

  Timantinkovat sentterit totta tosiaan nostavat muidenkin pelaajien tasoa. Tuskin koko maailmassa on yhtäkään huippulaituria ilman kunnon sentteriä. Kaikki kiitos mm. Löpölle menneistä vuosista, mutta kyllähän tulevan kauden senat on ihan toista tasoa.
   
 17. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Voittava mentaliteetti myös liigan puolelle heti alusta alkaen ja JYP on hyvällä tiellä. Voja voja!
   
 18. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Hyvä peli JYPiltä, paikkoja oli ratkaista peli aikaisemminkin, mutta jos puolustaa fiksusti niin tämäkin riittää. Pientä viilaamista YVlle, niin verkot venyy useammin vastustajan maalissa.
   
 19. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Näytti ehkä jopa vähän pakkopullalta välillä, eikä tosiaan paras mahdollinen peli mutta silti kokonaisuutena hyvä.
   
 20. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Posiketjuun, että Allen saa mahdollisuuden myös CHL:ssä tänään. Kaveri teki ainakin minuun hyvän vaikutelman harkkapeleissä ja hauska nähdä, miten poika pärjää pykälää kovemmissa karkeloissa.

  Posina menköön myös se, että se RoKi-kaveri on ollut hyvällä tavalla "näkymätön" pakki viime peleissä.
   
 21. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olipa hyvä avaus liigassa. Joukkue näyttää todella luottavan tekemiseensä. Viimeisen erän pelaaminen ei paljoa antanut palaa Hifk:lle. Tulee hyvä kausi.
   
 22. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hyvä avaus ja mukava voitto yhdestä päävastustajasta. IFK oli kyllä todella aktiivinen ja korkea karvaus oli myrkkyä meidän lähdöille omasta päästä. Tällä kaudella tulee suuressa roolissa voittamista olemaan tämä meidän älytön maalintekovoima, jota löytyy kolmesta "ykkösketjusta" aika tavalla ja Opan, Lahden ja Miklikin tultua neljästä "ykkösketjusta" :)
   
 23. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  "Nevahöörd"-Suomela ja Bobby Rooba. Siinäpä päällimmäiset. Turkulaiselta myös oli kyllä erittäin pätevää ja silmiä hivelevää pelaamista, nautin!
   
 24. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Turkulaisesta jotenkin paistaa sellainen uskomaton itseluottamus yhdistettynä näppäriin käsiin, hyvään pelikäsitykseen ja jatkuvaan kokonaisvaltaiseen kehitykseen. En malta odottaa mitä tuo mies seuraavaksi saa aikaan.

  Suomela jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi, sanattomaksi välillä vetää. Rooban maaleista olen äärettömän iloinen ja vahva tunne on, että tässä ei nyt ole kyse mistään yhden matsin suonenvedosta, vaan edessä voi olla läpimurtokausi.
   
 25. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos Rooba jatkaa hyviä otteita, laittaisin parin vuoden jatkot heti, kun vielä voidaan. Ensi kaudella Suomela on varmasti isommissa ympyröissä, eikä Turkulaisestakaan tiedä, vaikka vietäisiin jo kohta ulkomaille. Rooba, Kanninen ja Saari voisivat olla sitten niitä, jotka ottavat yhden pykälän isommat saappaat ensi kausille.