Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana david, 21.02.2008 klo 21.27.

 1. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Niinhän se on että Hunajata, hunajata:lla (ja HIFKin mammatuksella) pelataan vahvimmin samalla vitutuksen aiheuttamisella kuin JYPin Oijoijoijoilla, mutta itse näkisin että jälkimmäisin olisi se kaikkein vituttavin. Toki näin puna-musta-valkoisin lasein paha mennä mitään sanomaan varmaksi, ellei gallupia järjestä. Onkohan sellaista täällä järjestetty?
   
 2. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mielestäni tuo on jotenkin niin viaton ja sympaattinen maalilaulu, ettei sitä kauheasti voi vihata. Kertoo Turkulaisten yksinkertaisuudesta.

  Kyllä meidän Oijoijoit taitaa aika pitkälti kärjessä olla ärsyttävyytensä puolesta. Oma inhokkini nykyään löytyy Tapparalta, mutta syy lienee lähinnä siinä, että sitä on kuultu viimevuosina liikaa (yleisesti ottaen, ei vain JYPin otteluissa).
   
 3. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Oma inhokkini on HIFK:n lällätys maalilaulun alussa. Se on oikein sellainen limainen lällätys vastustajalle.
   
 4. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Vaikea verrata kun monen liigajoukkueen maalilaulut ovat niin ikonisia ja klassisia. JYPin nykyinen on kuitenkin vielä aika nuori vertailussa esim. TPS:n (Hunajata), HIFK:n (Flamethrower), Tapparan (Live is Life), Ilveksen (We are the kings) tai vaikka HPK:n (Taas hassuttelee vastustajaa) kanssa - nää ovat omat suosikkini niin maalibiiseinä kuin "ärsyttävyydeltään".

  Minusta siinä JYPin biisin alussa on ihan turhaan se leikattu pätkä jostain toisesta biisistä, ihan hyvin voisi laittaa siihen alkuun vaikka pari torvea ja pistää suoraan Oijoijoit soimaan.
   
 5. Meikäpoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tästä biisistä se pätkä.

  Niila - Restless Heart.

  Mun mielestä se alku sopii siihen hyvin ja toimii ikäänkuin latauksena OIJOIJOIHIN. Onhan JYPillä tällä hetkellä se maalisummeri, jonka jälkeen tulee se pikkupätkä ja sitten OIJOIJOI. Sen lisäksi miksi nuo mielestäni sopivat yhteen on se, että siinä pikkupätkässä on sama tempo kuin OIJOIJOISSA (ilmeisesti se on pitchattu samalle tempolle), jolloin katsojat pystyvät taputtamaan ja rummut rummuttamaan rytmiä molemmissa samalla nopeudella vaihtamatta tempoa. Ainakin huomattavasti paremmin tuo toimii kuin se "JYP HOKITIIM, JYP HOKITIIM" -rallatus.
   
 6. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Samaa mieltä itsekin, että tuo alku sopii tosi hyvin Oijojoijoijoin alkuun, ainakin JYP hokitiimiä paremmin.
   
 7. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Itse jättäisin tuon intron tuosta pois. Maalisummerit -> Oijojoi. Siten siitä saataisiin kompaktimpi ja enemmän yleisöä mukaan.
   
 8. Vino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ihan samaa mieltä tästä. Kaverin kans jo aikasemmin puhuttiin, että paljon parempi ois tuo summeri-> Oijoijoi pelkästään. Miks sinne pitää välttämättä ees laittaa mitään, kun kaikki tietää Oijoijoin paljon paremmin ja jokainen osaa sen.
   
 9. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sama täällä. Minusta sopii hyvin siihen alkuun ja on hyvä.
   
 10. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Taktisesti oikeaan aikaan saatiin herätys. On tässä pelejä viimeaikoina voitettu aika huonollakin pelillä, joten oli korkea aika ottaa joukkuetta herättelevä tappio. Nyt on vielä aikaa palata raiteille ennen runkosarjan päättymistä.
   
 11. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Posia kova kotijoukkue jota oululaiset hehkuttaa millon mistäkin kovimmaksi, voitti 2-1 eikä ollut pelillisesti millään lailla edellä vaikka JYP olikin lähes umpisurkea. Positiivista se, että tuokin joukkue hyvästä kunnostaan huolimatta kaatuu kun on enemmän panoksia. Posia jälleen kerran Olkinuoralle. Hyvään aikaan herätys, tämähän on vain toisintoa tästä 2017 vuoden alusta. Voitetaan muutama, tilastotappio, voitetaan muutama, jne... Käy mulle. Poffeissa tuo vie pitkälle. Seuraavaksi vain Kalakukon kaatoon, en huolestu vaikka se hävittäisiin, mutta uskon vahvasti että kukonpoikaset kaatuu ylihuomenna.

  Edit. Posia myös siitä että myönnetää suoraan ettei henkisesti oikein napannut.

  - Meillä ei tänään ollut tarpeeksi nälkää. Odotettiin jotenkin, että kyllä se siitä lähtee kulkemaan, kun on aiemminkin onnistunut. Sitä nälkää pitää nimenomaan olla. Ei voi vain sipaista sinne päin, JYP-valmennuksen Ari-Pekka Siekkinen sanoi.

  Edit2. Kai sekin on positiivista, että oululaisten mieltä lämmittää voitto niin paljon että joku sanoi jo tämän voiton tuoneen parhaimman fiiliksen. Kyl se vaa herättää tunteita. Posia seki et aina löytyy jotain posia ku jaksaa ettii.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2017 klo 00.36
 12. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kalpaa vastaan 3 - 0. Ensimmäisessä erässä. Se on joulu. Tänään ei työnteosta palkita.
   
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllähän tuo hyvältä näyttää, jopa kakkospaikka edelleen mahdollinen.
   
 14. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Michel Miklík.
   
 15. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jerry Turkulainen, todella hyvä peli taas tänään.
   
 16. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllä. Tosin pientä miinusta kolmannen erän parista suorituksesta, kun oli todella hyvää tonttia keskisektorilta laukaisuun. Ensimmäisellä kertaa lähti tekemään yhden veivin liikaaa ja toisella kertaa syöttämään vielä Hytöselle, kun olisi molemmilla kerroilla pitänyt laukoa tuollaisesta paikasta ja yrittää naulata peliä. Pieniä mutta merkitäviä juttuja.

  Miklíkin maali lämmitti isosti. Ensimmäisessä pelissään JYP-paidassa teki maalin ensimmäisellä vedollaan, ja samoin kävi nyt ensimmäisessä pelissä loukkaantumisen jälkeen.
   
 17. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Liekö sitten mitään osuutta sillä, kun KalPa hiipi maali maalilta lähemmäksi, niin tuliko peliin sen myötä hiukan liikaa miettimistä ja ratkaisut ei sitten enää ole suoraviivaisia, ns. selkärangasta lähteviä parhaita ratkaisuja. Muutoin kyllä ihan samaa mieltä tuosta.

  Tuppurainen on vastannut kysymykseen mistä tehottomuus on hänen kohdallaan johtunut, että pitäisi laukoa enemmän. Ratkaisu kuulostaa kovin yksinkertaiselta, mutta taitaa Allulla olla sitä turhautumista matkassa, niin kuuppa menee jumiin ja parhaat ratkaisut vain jää piippuun.
   
 18. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Jerry Turkulainen. KalPa-pelissä äidin kanssa, joka ei tiedä mikä on pitkä kiekko, pisti jopa hänelle silmään. Nopea, taitava ja kulmissakin yllättävän terrieri.
   
 19. Corvus corax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, LA Kuninkaat
  Itse annan ison posin alkua lukuunottamatta koko joukkueelle aina 5-0 asti.
  Tuntui siltä että joka jätkä oli käynyt ostamassa itselleen pelimiehen kädet ja kaikenmaailman kynäilyt ja rohkeat syötöt osuivat isolla prosentilla kohdilleen.

  Kalpan sekoilu teki pelistä sen kaltaisen kuin
  se oli ja JYP pystyi mukautumaan peliin mielestäni oikealla tavalla, siitä osoituksena peli ratkesi hyvissä ajoin.

  Posiaposiaposia myös maalinteon tehokkuudesta, aina 5-0 asti.
  Loppu oli kosmetiikkaa.
   
 20. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllä myönteistä oli myös se, että syksyllä koetut sulamiset jäi nyt kokematta. Henkinen kantti näyttää nyt olevan kuitenkin sillä tasolla, että pelin rytmi pystyttiin pitämään omissa ohjaksissa vaikka kaikki elementit katastrofiinkin oli olemassa. Veikkaan, että syksyllä sama peli olisi menetetty ainakin osittain.
   
 21. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Erittäin positiivista on se että JYP ottaa nyt lapset paremmin huomioon. Lapsena usein se suosikkijoukkue valitaan ja JYP tekee nyt hyvää työtä sen eteen. Minihurrikaani - JYP Jyväskylä Linkin takaa löytyy minihurrikaani joka on suunnattu 0-12 vuotiaille JYP-faneille. 35 eurolla per kausi saa mm. kaksi kappaletta istumalippuja sekä mm. kerran kuussa JYP-pelaajat kirjoittavat kuulumiskirjeen kaikille jäsenille.

  Giganttinen peukku tälle!
   
 22. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Voitto Sportista 50% läsnäolollakin ja ei loukkaantumisia.

  Kyllä se asenne pleijareissa taas löytyy. Väkisin alkaa näkyä otteissa se, että on voitettu suunnilleen kaikki pelit armon vuonna 2017.

  Ja se on posia!
   
 23. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  1. Jerry T. Raikasta, innokasta, vauhdikasta sekä taitavaa pelaamista.
  2. Vaikka pelaamisen taso onkin hiipumassa alaspäin kokoajan, pisteitä ja voittoja tulee silti hyvään tahtiin.
  3. Tuskin kukaan haluaa pudotuspeleissä JYPiä vastaan pelata?
   
 24. Jupa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Huomenta! Unirytmi kohdillaan, illan virkusta aamun virkuksi :)

  1. Usko: se oli jo kateissa ja se löytyi ratkaisevalla hetkellä. On paljon arvokkaampaa, että usko löytyy nyt vasta, koska vastoinkäymisten jälkeen sen arvo on kaikilla mittareilla suurempi.

  2. Itsevarmuus: se oli erityisesti kateissa ja uskon, että laaja ratkaisijaryhmän koko on PO-keväässä merkittävä asset. Juuri nyt tuntuu, että sen kevään tärkeimmän räkämaalin voi laukoa kuka tahansa Olkinuorasta Suomelaan.

  3. Balanssi: se on palautettu. Virtanen ansaitsee joukkueen luottamuksen ja sama toisin päin. Jotain on tapahtunut. Joukkue pelaa taas valmentajalle ja valmentaja joukkueelle. Ja kannattajatkin seuraavat perässä. Toimittajan huomio: meidän juuri pitäisi johtaa edellä.

  4. Kannattajat: uskomme, luotamme, luomme tasapainoa. Olemme kohtien 1-3 sulatusuuni, kasvoton, mutta rehellinen peili. Mutta juuri siksi tärkeä. Silti jokainen voi miettiä sitä, että millaista arvoa luomme tälle yhtälölle: onko kertoimemme alle vai yli 1.

  Hiukan filosofisempi setti tähän kohtaan. Näillä pelimerkeillä on aidosti hyvä syy sekä ottaa se oma paikka kannattajana (+merkkisellä varauksella kertoimella 1+) sekä uskoa joukkueeseen.

  Jupa
   
 25. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Henki pysyy korkealla vaikka kovasti sitä koetellaankin. Ei meillä ole mitään hätää, juna on edelleen raiteillaan. Ihan oikeasti alkaa jänskättämään mihin asti tässä oikein mennäänkään!