Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana david, 21.02.2008 klo 21.27.

 1. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Ihan pakko tulla kesken pelin sanomaan tämä. Rooba! Olen odottanut tätä kun miehen piti olla yksi läpimurtopelaajista. Näinköhän lunastaisi paikkaansa? Joo yks maali sinne tänne mutta jotenkin lämmittää mieltä.
   
 2. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Janne Kolehmaisen kaksiminuuttiset
  Myös Uotilan eka maali JYP-paidassa. Jos noin komeita osumia tulee jatkossakin niin ei haittaa yhtään vaikka vaan kerran vuodessa osuu.
   
 3. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kotietu pleijareihin varmistui tänään!
   
 4. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  JEP! Vapiskaa kaikki muut pleijarijoukkueet. Hurrikaani on kuosissa!
   
 5. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Rooba ja Uotila harvemmin maaleilla mässäilee, mutta onneksi tänään! Nasulia!
   
 6. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kotietu nyt plakkarissa eikä tartte enää sitä jännittää. Hienoa! Pelataan vielä pari peliä pois ja katsotaan miltä sarjataulukko näyttää.

  Ai niin, Uotilan maali oli upea ja nelonen oli pitkästä aikaa asialla.
   
 7. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vaikka en ole Hytösen ja Louhivaaran otteisiin ollut pettynyt koko kauden aikana, niin täytyy silti nostaa esille tämän kaksikon viimeaikojen otteet. Molemmat konkarit ovat odotetusti kevään tullessa parhaimmillaan ja on kyllä huikeaa katsoa näiden kavereiden pelaamista. Kokemus ja itseluottamus kun yhdistetään älykkääseen pelaamiseen, hyvään liikkeeseen ja taistelutahtoon, niin jälki on silmiä hivelevää.

  Opan alustus Miklikin maaliin KooKoo-ottelussa oli ehkäpä tähänastisen kauden kohokohta tietyllä tapaa. Yksittäisenä maalina se ei ollut kauden tärkein, mutta kertakaikkiaan niin hieno, että leukaa piti keräillä lattialta vielä pitkään maalin syntymisen jälkeen.
   
 8. Ändy78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, keväisin ei sympatiaa muille
  Toisaalta, Jukurit-Jyp-pelissä Opa oli lähes koko pelin näkymätön. Lopussa kävi sutimassa tyhjiin. JP liekeissä, mutta Opalta pitää saada enemmän ja tasaisemmin.

  Niku alkaa olla kiekollisesti koko joukkueen päällikkö.

  Vielä on joukkueen palapelissä kasattavaa, aika alkaa olla vähissä. Suurimmat kysymysmerkit :
  - Tuokkola. Highlighteja, mutta lamaannuttavia tunarointeja.
  - neloskenttä. Kolen sentteripelaaminen ja Pilen hitaasti kiihtyvä liike.
  - missä on Tuppuraisen maalit?
  - kuka taklaa ja herättää joukkuetta?
   
 9. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllä. Lisäisin tähän kuitenkin vielä Tuppuraisen ja Miklikin yhteispelin. Jotenkin eivät ole löytäneet toisiaan. Virtanen tosin pisti näitä kenttiä uusiksi KooKoo-ottelun kolmanteen erään ja meno olikin kaikin puolin, kaikkien kenttien osalta, varsin hyvännäköistä. Siinä taisivat vaan Likola ja Miklik vaihtaa paikkoja (Likola-Löfman-Tuppurainen ja Miklik-Suomela-Louhivaara). No sitten kun Nättinen tulee taas kokoonpanoon, niin eiköhän sitä palata noihin samoihin takaisin. JYPin talven nousukiidossa Tuppurainen-Löfman-Louhivaara oli todella kova kolmikko, mutta ilmeisesti Louhivaara piti laittaa Nättisen ja Suomelan kaveriksi, ettei omissa kolisisi. Menee jaaritteluksi, mutta jotenkin Miklik ja Tuppurainen pitäisi laittaa eri ketjuihin (suomeksi: Tuppurainen-Löfman-Louhivaara ja Miklik-Suomela-Nättinen).

  (...meni ehkä väärään ketjuun...)
   
 10. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Nämä eivät kyllä oikein kuulu positiivisuusketjuun, mutta vastataan kuitenkin.

  Tuokkolasta samaa mieltä, tosin Olkinuora ei vakuuta yhtään enempää. Maalivahtipeli ei ole ollut ongelma, mutta silti siihen osastoon liittyy epävarmuutta pudotuspelejä ajatellen.

  Nelonen on edelleen ongelma, mutta se ongelma saattaa ratketa Kannisen paluuseen. Itse laittaisin edelleen Hotakaisen nelosen sentteriksi.

  Allun pitäisi osua maaliin, sillä itseluottamus alkaa olla koetuksella. Lienee kuitenkin vain ajan kysymys.

  Taklaajia meillä riittää. Taklaamisessa on yleensä kyse asenteesta ja siitä millaista peliä yleisesti pelataan. On selvää, että taklaaminen on ollut vähäisempää, kun joukkue on viimeaikoina ottanut hieman ulospuhallusta. Olen 100% varma, että joukkueesta löytyy taklaajia ja sytyttäjiä vaikka muille jakaa, kun pleijarit alkavat. Taklaajien nimilistaan laittaisin ainakin nimet Yonkman, Kuukka, Kolehmainen, Pihlman, Tuppurainen, Pulli, Rooba ja Nättinen. Lisäksi löytyy paljon muitakin pelaajia, jotka eivät pelkää fyysistä peliä, vääntämistä ja joukkueen sytyttämistä kovan taistelun kautta. Tällä osastolla en todellakaan usko ongelmia tulevan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2017 klo 13.55
 11. Meikäpoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Jatkoa ylläolevaan keskusteluun.

  Olkinuora lievänä ykkösenä playoffeihin ja Tuokkola sparraa ja on valmis ottamaan torjuntavastuun missä tahansa pelissä. Tuokkolalle sopii paremmin tuollainen lievä haastajan rooli ja hänet voi heittää maaliin Olkinuoran huippupelinkin jälkeen tarvittaessa. Yksikin lipsahdus voi olla käänteen tekevä playoffeissa ja mielestäni suurempi riski tuollaiseen on Pekillä. Peki tulee "varjoista" ja ottaa voittopelin. Näkisin, että Olkinuora on se, joka JYPin lopulta siihen mahdolliseen mestaruuteen torjuu. Tuokkolalle muutama peli playoffeissa.

  Posiketjusta kun kyse on niin heitetään posia: Playoffeissa kun pelataan monta ottelua samaa joukkuetta vastaan niin varmasti myös scoutataan veskareiden heikkoja kohtia enemän mitä runkosarjassa. Peki ja Olkinuora jonkun verran eri tyylisiä maalivahteja. Siksi onkin hyvä, että kumman tahansa voi heittää maaliin ja ehkä jopa harrastaa tuota kikkailua mitä RD aikoinaan piti, että ilmoitti useasti väärän veskan peliin kun SW ja Peki olivat JYPissä. Liekö tuo vielä sallittua?

  Lopputekstistä samaa mieltä.
   
 12. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Tänään kun saatiin runkosarja läpsyteltyä loppuun niin posia saa siitä että JYP menetti sitten joulukuun HPK-matsin jälkeen vain NELJÄ kertaa täydet pisteet vastustajalle! Kerran Ässille, Tapparalle, Ilvekselle ja Kärpille. Tämä jos mikä on käsittämätöntä joukkueelta joka oli sillä hetkellä, ellen aivan väärin muista, runkosarjan 13. sijalla. No ehkä voisi sanoa että silloin JYP nousi omalle tasolleen, mutta joku henkinen takalukko siinä saatiin pikkujouluissa auki. JYP teki tietyllä tavalla Barcelonat (tai Barcelona teki JYPit), tahdolla ja välillä tuurillakin takaa rinnalle ja lopulta ohi.

  Aina jossitella voi eikä se mitään muuta, mutta mitä jos JYP olisi voittanut ennen tuota joulukuun loppua edes puolet niistä häviämistään pisteistä kolmansissa erissä. Olisi ollut runkosarjan voitto lähellä.

  Totta kuitenkin on se että viimeiset muutama peliä on ollut vaikeahkoja taisteluvoittoja, mutta kyllä minä lähden levollisin ja positiivisin mielin poffeihin näin viiden ottelun voittoputki alla. JYP menee tällä kaudella pitkälle.
   
 13. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Positiivista se että JYP veti viimeisen puolikkaan (30ottelua) 11 pistettä paremmin kuin toiseksi paras (Tappara). Myös Louhivaaran herääminen, oliko 4 viime peliä tehoilla 4+2 (?)
   
 14. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  • Pääosin terve rosteri
  • Tuppuraisen apina pois
  • Louhivaara-Hytönen
  • Oli varaa taktikoida vikassa pelissä.
  • Terve Miklik
  • Huikea nousu runkosarjassa!
   
 15. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tähän vielä: Kunnian palautus.
   
 16. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Palautus vaatisi sitä, että jotain olisi menetetty. Mielestäni näin ei ollut.

  Tuppuraisen maali oli kyllä viimeisen runkosarjamatsin ylivoimaisesti tärkein asia. Oikealla tavalla, oikeaan paikkaan.
   
 17. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Positiivista sattumoisin säälipleijareista mieleen tullutta: kuinka moni muu joukkue on ollut putkeen 6 parhaan joukossa 10 vuoden ajan? Joista 8 kertaa ollaan menty neljän parhaan joukkoon, ja nyt yhdeksättä kertaa tietysti odotetaan? Ei muistaakseni yksikään muu joukkue. Säälipleijarit-formaatin jännittävyyttä en enää edes kunnolla muista, ja menee sille ajalle, kun olin vielä Diskoksen miehiä. Toki raha-Kärpillä oli nolkööt-luvulla jopa niitä mitaleja putkeen ties kuinka monta, mutta voidaan me tällaisina sympaattisina ja pieninä minardeina olla tyytyväisiä tähänkin saavutukseen.
   
 18. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tätä tilastoa olen itsekin miettinyt. Ihmeen vähän tästä on puhuttu missään. Luulisi tuon olevan jo ihan kerrottavaa asiaa esim. jossakin liigakatsauksessa. Käsittämätön saldo kaikenkaikkiaan. Sekin on mielestäni mainittava asia, että kun ollaan viimeisen 10 vuoden aikana oltu kahdesti finaaleissa, niin se on aina tuonut kultaa. Aina voitettu se tärkein eikä jääty hopealle.
   
 19. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Se Espoolle lahjoitettu 6-3 tilanne kaiversi ekaan mestaruuteen asti. Pirnes yllättäen laittoi maalin siitä. Säälit taitaa olla ainoa, mitä JYP ei ole voittanut. Stanley Cupin lisäks.
   
 20. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Runkosarjan palkinnot jaettiin ja JYP sai kunnian ottaa vastaan hopealuistin -palkinnon! Hieno tunnustus ja on tuon saamiseksi tehty valtava määrä työtä!
   
 21. Tyler Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Ducks, Habs
  Takkiin tuli ja vähän vaisu esitys, vasta viimeisellä vitosella alkoi paikkoja syntyä. Mutta täytyy pysyä positiivisena ja nähdä asiat valoisina ja postata positiivisuusketjuun.

  -Edelleen kotivoitot riittää
  -Ei tarvi odottaa kuin huomiseen seuraavaa peliä
  -Vaikka vaikeata ja tiukkaa ollut molemmissa peleissä, niin ei HPK:n pelikään liiemmin vakuuta
  -Kaikki muutkin sarjat on 1-1, joten ainakaan kukaan muukaan ei marssi 4-0 lepäilemään välieriä varten (vaikka Lahdessa peli vielä tasan, mutta eihän nyt Kalpa sitä voita)
  Edit. no voitti ne sittenkin....

  Siinähän oli jo sen verran posia, että tämän iltainen tappio unohtui jo...20 tunnin päästä mennään taas!!!
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2017 klo 21.25
 22. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Kolme peliä vasta pelattu. JYP kuskin paikalla jokaisessa, vielä tää käännetään!
   
 23. Phil.A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Pikainen huutelu: Kiitos JYPin junioriorganisaatiolle aivan mahtavasta maalivahdista Antti Lehtosesta :) Toivottavasti mennään pitkälle ja kohdataan teidät finaaleissa!
   
 24. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Tuolla maalinteon rentoudella on ihan sama, vaikka viedään jokaista peliä 100-0, silti hävitään maalilla.
   
 25. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Pelataan vaikka poffitkin vaikeimman kautta kuten runkosarja, mutta pakko uskoa edelleen. JYP voittaa kyllä hämptonissa ja kotona myös varsinaisella peliajalla!

  ps. Tuppurainen ja Nättinen kiitos eri ketjuihin. Nättinen oli ihan hyvä ja haki paikoille ja Tuppurainen sai nyt osuman, mutta ei se näytä noiden välillä oikeen ala toimimaan.