Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana david, 21.02.2008 klo 21.27.

 1. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  "Joku voi avata positiivisuusketjun sitten, kun sellaiseen on aihetta, eli varmaankin ensi kaudella".

  Noilla sanoilla avasin negatiivisuusketjun taannoin tappioiden ja munattomien esitysten jäytämänä. Nyt voin todeta, että kahden vaikean vieraspelin ja niistä otetun kuuden pisteen jälkeen rohkenen tuoda valoa pimeään avaamalla ketjun myös positiivisten asioiden keskustelun kodiksi.

  Positiivisuuslista:
  1. Tällä hetkellä kuuden sakkiin meno näyttää hyvältä.
  2. Peki pelaa voittavan moken peliä
  3. Ensi kaudella vedellään uudistetulla Hippoksella!!!
  4. Sopimustilanne ensi kaudelle aivan loistava. Vielä Mise ja (Ilari) jatkolapulle.

  Eli tällä hetkellä taas kelpaa olla Jyppifani :)
   
 2. proffa#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Kai Suikkanen, Pool ja NHL
  Ollaan lähempänä kuuden sakkia ja tuntuu sille, että muutkin ketjut alkaa syttymään.

  Tää on mun JYPPI!
   
 3. anttibg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP , JJK , HAPPEE !
  Onko tässä ketjujen lisäämisessä mitään järkeä?

  Hyvä että kaks peliä on menny hienosti. Perustetaan sille ketju. Aiemmin kaks peliä meni huonommin ni tehäämpä sillekki ketju.
   
 4. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Positiivisuusketju on hiukan isompi otsikko, kuin esim. kuvailemasi Kahden voitetun ottelun ketju. Positiiviset tuntemukset, samoin kuin negatiiviset ovat ajattomia ja aaltoilevat varsin voimakkaasti varsinkin vahvasti tunteella elävien fanien sisällä. Tästä johtuen on mielestäni perusteltua pitää näille tunnemyräköille yleispätevällä otsikolla ketjua.
   
 5. snumi Jäsen

  Vänttinen, maalivahti- ja viisikkopeli

  Huutelen sen verran vieraisiin pöytiin, että kun katselin tiistain ja torstain pelit televisiosta, niin Tuomas Vänttinen oli tosi positiivinen yllätys. Kun JYP loi tilanteita, oli Vänttinen usein osallisena. Kun huomioi alkukauden pisteet, noin 10, niin todella positiivista että mies löytää pelivireen kun edetään kauden ratkaisupeleihin.

  Lisäksi voi varmaan lisätä, että maalivahtiongelmaa Jypillä ei taida olla, eli hyvä asetelma lähteä pudotuspeleihin. Pelaaminen on valmiin näköistä, esim alivoimapeli on upeaa.
   
 6. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Lainaus:
  Suurin syy tähän on kyllä Vänttisen peliaika (ennen tätä). Harvoin sai kokeilla ylivoimaa ja hyökkäävissä ketjuissa. Hänen roolinsa perustui siihen mitä tekee pisteitten ohella tällä hetkellä, ehkä SM-liigan paras alivoima pelaaja.
   
 7. batman83 Jäsen

  Lainaus:
  Muistuttaa muuten kovasti viime vuotista Hytöstä. Paras alivoimapelaaja, ja tekee pisteitäkin, ehkä ensi kaudella nähdään taas tulosta enemmän myös pisteiden muodossa.
   
 8. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos on Nega ketju niin sitten pitää olla myös Positiivisuusketju.

  Tässä vaiheessa kautta on ilahduttavaa huomata, etä Filppula ja Hannus alkavat päästä sille tasolle mitä on kauden alusta odotettukkin. Vänttinen on ollut koko kauden hyvä ja ehkä jopo JYPin suoritus varmin pelaaja.

  Tästä on hyvä jatkaa. Lauantaina äärimmäisen hankala peli Kärppiä vastaan. Pistekkin sieltä niin ...
   
 9. rosswell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, vain ja ainoastaan
  No niin, tää on hyvä ketju!

  Varsinaiseen negatiivisuuteen en ole missään vaiheessa vajonnut, mutta täytyy myöntää että HIFKin hyvä kunto sai aikaan pessimistisen tunteen siitä saadaanko kuudetta sijaa pidettyä. Voitto Helsingissä kuitenkin palautti uskon täysimääräisenä...ja Raumalla jatkettiin siitä mihin Helsingissä jäätiin.

  5 ottelua jäljellä ja kaikki ottelut on voitettavissa. Kärppiä vastaan ollaan tällä kaudella pelattu hyvin, mutta Kärpät on pelottavassa iskussa. Varsinkin Kärppien kolmannet erät hakee tällä hetkellä vertaistaan. Myös TPS ja Pelicans ovat olleet vaikeita JYPille tällä kaudella, mutta itse veikkaan kuitenkin lopuista peleistä vähintään kolmea voittoa, mutta saattaa mennä jatkoaikojen kautta, joten pisteitä odotan jotakuinkin 8. Ikävä kyllä 8 pisteellä ei taideta pelicaaneja kiinni ottaa, mutta suorat playoffit kutsuu!

  Mutta niitä positiivisia puolia...

  a) tehot eivät ole enää ykkösen harteilla. Hannus ja Filppula ovat päässeet vauhtiin. D.Hemisen nousu pistepörssissä on myös upeaa...toivottavasti jatkaisi vielä Jyväskylässä...

  b) Peki pelaa hyvin. Jos ei nyt aivan loista, niin hoitaa kyllä hommansa vähintäänkin hyvin!

  c) Voittoja saadaan vieraissakin

  d) Jarkko Immonen ei välttämättä olisi heikko valinta kuukauden pelaajaksi
   
 10. Ponto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Filppula ja Hannus!

  Helvetin hyvä, että äijät on päässeet lopulta sille tasolle, josta kesällä haaveiltiin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.. Mutta en vielä ylistäisi liikaa näitä muutaman hienosti pelatun matsin ansiosta. Alkukausi meni kuitenkin täysin surffaten ja tehottomasti..

  Jos Filppula ja Hannus olisivat pelanneet tällä tasolla läpi kauden, JYP taistelisi nyt vähintään pleijareiden kotiedusta. Esim. Tapparalta löytyy ykkösketjusta super-kaksikko Ojanen-Koskela, joka on pelannut läpikauden piste-per peli tahdilta ja kakkosketjusta tehokkaat Lehterä-Endlund, jotka molemmat pelaavat yli 40 pisteen kauden. JYP:n Filppula-Hannus kaksikolta olisi hyvinkin voinut odottaa Lehterä-Enlund-maisia tehoja tältä kaudelta..

  Mutta erinomainen juttu tosiaan, että JYP:llä on nyt viimein hyökkäyspäässä Immosen super-ketjun lisäksi toinen ratkaisuihin pystyvä ketju. Hytösen ketjuunkin tulee vielä lisä voimaa, kun Louhivaara saadaan takaisin sairastuvalta.. Sikäli näyttää erittäin hyvältä.

  Ja voihan tuo olla, että pleijareissa kokemus on tärkeämpi ominaisuus kuin nuoruuden into. Silloin enemmän tehoja voi hyvinkin tehdä kokeneet Filppula-Vänttinen-Hannus kuin esim. spekuloimani Tapparan keltanokat Enlund-Lehterä-Nurmi.
   
 11. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Oletteko miettineet, että HIFK:n pitää ottaa viimeisistä 5:stä ottelusta 2 voittoa enemmän kuin JYP päästäkseen kuuden joukkoon!

  Ilveksen olen pudottanut jo laskuista.
   
 12. MarkusMaggot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaljaliigalaiset
  Alivoima vieraskentällä. Kolme edellistä peliä vieraissa ja niissä ainoastaan yksi laskettu maali alivoimalla pelatessa. Mun laskujeni mukaan noissa peleissä on ollut 17 alivoimatilannetta, eli onnistumisprosentiksi muodostuu kutakuinkin 94%. Parannusta on siis tapahtunut muuallakin kuin siinä, että nyt on otettu pari "pakkovoittoa" putkeen. Tai ehkäpä tässä on jopa aika merkittävä tekijä sille, että pelejä on pystytty voittamaan.
   
 13. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tuli tuohon negatiivisuus -ketjuun kirjoitettua jokin aika sitten, kun homma näytti leviävän käsiin. Nyt sitten muutama rivi tännekin, kun näyttää taas erityisen hyvältä.

  Eli kyllä kai se on tunnustettava, että meillä on ensinnäkin hyvä valmennus. Kunnonajoitukset ja tiiviin viisikkopelin toteutus näyttävät onnistuvan jotakuinkin hienosti. Edelleen toistan jo syyskaudella hokemaani seikkaa: "jos tuo on robottikiekkoa, haluan nähdä lisää robottikiekkoa". Ainakaan passiivisesta nyhjäämisestä ja perässä roikkumisesta tämän kauden JYPiä ei voi syyttää, kun jopa Kärppiä vastaan pyritään aktiiviseen suunnanmuutospeliin myös itse.

  Kärpistä tulikin mieleen, että jopa voitto lauantaina on mahdollinen. Kärpille pelillä ei ole niin väliä, saattavat hyvinkin ottaa jo vähän löysemmin ja siinä on paikka iskeä.

  Hannus ja Filppula ovat sittenkin yhä pelimiehiä. Erittäin tärkeä tasonnosto näiltä herroilta pleijareita ajatellen! Leveyttä ei ole koskaan liikaa.

  Ainoa mikä huoletuttaa, on tuo puolustuspää. Mutta jospa sekin vielä vähän petraisi.

  ps. pidätän oikeudet mielipiteeni muutokseen.
   
 14. mir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Positiivisuusketjuun sopii tällä hetkellä ketju Hannus - Vänttinen - Filppula. Jos tuo ketju pitää tasonsa keväällä ja Louhivaara - Hytönen - Jääskeläinen toimii pleijareissa niin kuin kuvittelen, niin kaikki on mahdollista. Edellyttäen tietenkin että kolmikosta Mäntymaa, Kaijomaa, Kangasniemi ei loukkaannu kukaan.

  Hyvältä näyttää silti tällä hetkellä. Tapparan kaatamista en pitäisi mahdottomana ainakaan viime kevään pleijareiden perusteella ja Jokereidenkin pakka tuntuu olevan jotenkin levällään tällä hetkellä.
   
 15. Tinppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Virtanen #42, Filppula #81
  Lainaus:
  Sillä erotuksella, että Vänttinen on 3 kertaa parempi ja juonikkaampi kiekon kanssa, sekä maalivainu on parempaa luokkaa.

  Mutta joo kylläpä saatiin pitkään odottaa, ennenku tää ketju puhkeaa kukkaan! (Ilu - Vänä - Boris) Tai siis paremminkin saatiin odottaa pitkään, kunnes Dufva antaa näiden herrojen pelata yhdessä enemmänkin kun sen 1-2 peliä/erää. Ainakin itselläni oli koko kauden semmonen tunne, että kun peliaikaa tulee tälle kentälle niin tulostakin alkais syntymään ja mikä parasta juuri ratkaisuhetkillä Dufva luottaa tähän kenttään ja Hannus ratkoo pelejä sen minkä kerkeää!
   
 16. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tällä hetkellä fiilis on varmaan niin positiivinen, kun olla voi! Mainio yhdeksän pisteen viikko takana, jolla on otettu erittäin kova kiinnitys suoraan jatkopaikkaan. Jotenkin on nyt sellainen kutina palleissa, että tästä keväästä saattaa tulla vielä ihan mitä tahansa. Peli on jo pitkään ollut hyvää ja tasaista suorittamista ja nyt on alkanut voittoja napsumaan myös siitä riippumatta kuinka kova mokke siellä vastustajan maalilla keikkuu. Eihän meitä pitele kohta mikään :D
   
 17. Groove Armada Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Starkin noutopihan parakki
  Kun sitä risto-mosaiikkia ei varmaan saada tehtyä, niin viimeaikaisten esitysten perusteella ehdotan Julle Ankanpää -tyyppistä patsasta Risto Dufvasta, jossa "tsykologi" seisoo kädet taivasta kohden ojennettuna pitäen samalla maissintähkiä kämmenillään. Tosin se ei tietenkään voi olla niin vaatimaton, vaan puitteet otetaan Barksin klassikosta Junttapurin Maharadja.
   
 18. kummitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Heh.. Kannatetaan ehdottomasti! Ja kultaseppele ohimoillaan..

  Risto on kovan luokan taktikko ja joukkuehengen luoja, se tiedettiin.
  Joukkue alkaa olemaan valmiissa iskussa koviin peleihin, kun kevät etenee - aivan kuten ennen kautta luvattiin.
   
 19. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Jaaha, hienoa palata kaakkois aasian viidakoista tälläsiin fiiliksiin, tuolla kun viidakoissa ei oikein voinu mitenkään ulkomaailmaa seurailla, sitä sitten Bankokiin päästyä kävi heti jänskällä kattomassa, että miten on menny ja heti oli hifki niputettu ja nyt suomeen palattua vielä kärpätkin nurin.

  Ennenkaikkea tuntuu mukavalta, että epäilemäni Tuokkola on ottanut niitä askelia, joita pitää, että keväästä olisi mahdollisimman pitkään hupia.

  Eiköpä tää jos mikä oo positiivista ja vielä muutama voitto, niin joukkue on tämän ketjun lunastanut ja ansainnut ja hyvä niin.
   
 20. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos viisi voittoa putkeen ei ole positiivisuusketjuun kirjoittamisen paikka, niin ei sitten mikään :) Samalla varmistui se, että tällä kaudella ei runkosarjassa hävitty kertaakaan yli kahta peliä putkeen. Milloin lienee viimeksi moinen kausi takana?

  Sijat 5-6 pitäisi olla aika hyvin puikoissa. Ihmetellä täytyy, jos IFK tuolta jotenkin vielä suomisarjajunnumoke maalillaan ohi tulee. Eiköhän Kärpät huomenna kolauta muutaman häkin pojan taakse.

  Positiivista fiilistä lisäisi oikeastaan vain jatkosopimukset, joita puuttuu vielä Miseltä, Helmisiltä, Ilulta ja Hannukselta. Jos puolet saadaan noista vielä lapulle, niin hjuva.
   
 21. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  6. joukossa! Kiitos JYP, Seppänen, Immonen, Tuokkola ja kaikki!

  e: Saattaa kuulloostaa aika oudolta 6 joukkoon varmistamisen juhla, mutta kai tämä meille suodaan??
   
 22. Jack Bauer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  No ei , millloin viimeksi ollaan päästy puolivälieriin.. Kyllä tämä kausi alkaa pian olemaan positiivisen puolella käy poffeissa miten vaan.
   
 23. Miketsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Kiitos JYP! Hieno saavutus! Usko alkaa pikkuhiljaa nousta, että mitalipelejä pääsee tällä kaudella Hippoksella näkemään!
   
 24. edekingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK, Werder Bremen
  Viisi vuotta siitä on aikaa. Viisi pitkää vuotta ! Vihdoin me ollaan oikeissa pleijareissa ja tuntuu niin maan perkeleen hyvältä! Vaikka epäilin Riston sanomisia kuntohuipun ajoittamisesta keväälle monesti tämän kauden aikana, niin silti ammattimies on aina oikeassa ja tietää mitä sanoo joten kiitos Risto ja kiitos JYP!
   
 25. Groove Armada Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Starkin noutopihan parakki
  Täytyy kyllä kiittää koko JYPin tämän kauden tekemisen meininkiä tästä saavutuksesta. Kun Tyni astui markkinoinnin saappaisiin, paljon on tapahtunut sen jälkeen.

  Helvetin hienoltahan tämä tuntuu, mutta tämä on vasta runkosarja. Kaikki mahdollisuudet on päästä 4 parhaan joukkoon.