Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täytyy nostaa Palmu kanssa erityismainintojen kohteeksi. Hyvää alivoimaa, läpiajo ja muutenkin taas aktiivinen koko ajan. Ja samaan hengenvetoon Turkulainen. Upea karvaus tiukassa 2-1 tilanteessa, kiekonriisto ja tarkka heitto Immoselle tyhjään tekopaikkaan --> 3-1. Ruusu hoiteli hienosti oman tonttinsa.
 
Muut hehkuttivat Kurkista..

Hexa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Leijonat
Markus Ruusulta varma ja ehjä peli KalPaa vastaan. Peittävän ja rauhallisen näköistä torjuntatyöskentelyä. Nyt ei tullut notkahdusta missään vaiheessa peliä vaan tasaista suorittamista alusta loppuun.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils
Hienoa kun annettiin Ruusulle heti paikka paikka pestä huonon pelin tuntemukset pois. Heti seuraavaan peliin maalille niin tekee hyvää itseluottamukselle ja kaveri vastasi hienosti huutoon. Näin pitää peluuttaa eikä heti yhden huonon pelin jälkeen kaataa koko syytä maalivahdin niskaan ja peluuttaa toista molaria. Koko joukkue pelasi paskan pelin Kuopiossa ja eilen kaikki pesivät kasvonsa.
 
Aina ei voi voittaa, mutta aina voi hävitä.

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Päivän positiiviset:
+ ensimmäinen ja toinen erä
+ Siikonen
+ Palmu
+ Laurikainen
+ KooKoo ja oppitunti siitä, miten pisteet voi helposti myös menettää
 
Muut hehkuttivat Kurkista..
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jupa

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kun positiivista on mielessä, täytynee kirjata. Tykkäsin ja olen aiemmissakin peleissä tykännyt Jokisen pelaamisesta loukista paluun jälkeen. Tänäänkin hienoa maalineduspelaamista omissa ja sitä näkymätöntä raatamista.
Joo ja muistelisin että TV lähetyksessä viimeviikolla sanottiin että olisi joukkueen parhain syöttöprösentti myös eli pystyy antamaan hyviä perusvarmoja syöttöjä. Sitä juuri mitä lääkäri määrää. Tietenkin esim. Honkien tapauksessa kun nopeasti koitetaan hyvää syöttöä niin virheitäkin tulee, mutta juuri peruspakilta peruspelaamista eikä mitään muuta turhaa
 
Hockeyarena.net

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jaakko Jokinen on kyllä pistänyt silmään erittäin positiivisesti. Eikä vain puolustuspäässä, sillä myös hyökkäyspäässä on kiekollisena tehnyt hyviä ratkaisuja, sekä tukenut hyökkäyksiä hyvin.

Ei ole helppo tilanne, kun tulee vakavia loukkaantumisia juuri silloin, kun pitäisi vakiinnuttaa asemaansa liigajoukkueen kokoonpanossa. Itsekin aloin jo epäilemään, mutta Jokinen on selvästi tehnyt kovasti töitä kehittyäkseen, joka näkyy nyt kentällä.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä esitys tänään. Just oikeata lääkettä hämmennyksen tunteeseen, jota viime pelit on aiheuttanut. Onnistujia laajalti. Ykkös- ja kolmosketjut tehokkaana. Laurikainen taas perusvarma.
 
Muut hehkuttivat Kurkista..
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy