33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves on pahempi vastus muutenkin, koska pelaa samantyyppistä kovaan luisteluun perustuvaa vauhtilätkää ja jolla on myöskin hyvä maalivahti. Seuraava ottelu Ilvestä vastaan tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen, jolloin nähdään missä mennään. Ilveshän on ollut myös lennossa viime aikoina ja noussut kuin varkain jo neljänneksi.
Ilves on tosiaan lennossa: Nyt 10 pelin kuntopuntarissa ykkösenä(2 pistettä Kärppien, 4 pistettä Jypin edellä). Myrrän valmentaja-aikana 14 peliä 11-1-2 (kuntopuntarissa siltä ajalta toisena, 2 pistettä Kärppien takana).

Kuitenkin huomioitava, että Ilveksen otteluohjelma ollut menestysputken aikana suosiollinen, eikä peli ole koko ajan ollut loistokasta. Suuri osa otteluista ollut pelillisesti tasaisia. Toki siellä nyt näkyy se, että töitä tehdään tosissaan ja huikea maalivahtipeli sekä liigan parhaimmistoa edustava erikoistilannepelaaminen takaavat jo paljon voittoja.

Mutta joo, mielenkiinnolla odotan kahden kuuman joukkueen kohtaamista ja hyvin todennäköisesti Jyp on Kärppien ohella tällä hetkellä vaikein joukkue voitettavaksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jupa

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Nyt on pakko kirjoittaa tähän ketjuun.

Sanattomaksi vetää tämä joukkue nyt. Jostain 1980-luvulta saakka olen ollut fani eikä peli ole ikinä koskaan näyttänyt näin hyvältä - ei edes mestaruuskausilla.
Olen ihan samaa mieltä. JYP on jatkuvasti vaarallinen kentällä ja heti kun saadaan kiekko, koko viisikko tietää mitä tehdään.
 
Aleksander Barkov FLA - Mikko Rantanen COL - Sebastian Aho CAR - Teuvo Teravainen CAR - Patrik Laine WPG - Kaapo Kakko NYR - Roope Hintz DAL - Mikael Grandlund NSH - Jesperi Kotkaniemi MTL - Kasperi Kapanen TOR - Eeli Tolvanen NSH

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos kaikkea posia alkaisi listaamaan, niin listasta tulisi pitkä ja pelaajaposiin joutuisi kirjaamaan kokoonpanolistan. Voin vain kuvitella, miten turhauttavaa JYPiä vastaan on nykyään pelata. Kärkijoukkueetkaan eivät saa omaa peliänsä käyntiin ja satunnaisten hyökkäysten kesto jää lyhyeksi, koska kiekko otetaan nopeasti haltuun. Hyökkäyspäässä taas myllytykset ovat pitkiä ja joskus tuntuu menevän jopa leikittelyn puolelle. Lisäksi maalivahtiosasto on kunnossa. Jos tällä rosterilla pelataan keväällä, niin tulee mielenkiintoiset pleijarit.
 
Muut hehkuttivat Kurkista..

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Positiivista oikeastaan kaikki muut pelin elementit tänään paitsi maalinteon tehokkuus. Tuhlailua pois ja voitto olisi ollut maalitaululla tuplaten isompi. Ylivoima pyöri ja paikkoja saatiin, mutta tulos puuttui.

Ruusukin pelasi hyvin vaikeassa paikassa. Vähän hommia, ja kuitenkin pari vaarallista paikkaa hoiti kunnialla.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Jyp konttasi tarpeeksi. Ei sitä oikein muuten voi selittää, nimittäin mestaruuksien tienoilla alkoi puuduttaa ja pahasti se ylivoima, mutta tosiaan kyykky oli sen verran reipas, että nyt suorastaan fanittaa taas vanhaa kunnon JYP HT:ta. Eikä vähiten PTn ja Sannin takia! Hulvatonta menoa, enkä voi olla mainitsematta, että tätäpä uskalsin aika rohkeasti epäilläkin, SaiPassa meno oli juuri tätä mitä nyt saanut täällä lukea sieltä ja täältä - että peli näyttää aivan helvetin hyvältä, että koko ajan on sellainen luottavainen olo et jos vaan pelaavat kuten pystyvät niin on mahdollisuudet voittaa joka peli on sitten mikä joukkue tahansa vastassa jne. Ette usko miten paljon tulee samoja kuvailuja, miten "tutulta" kuulostaa. Tätä taustaa vasten uskallan väittää, että valmennuksella on nyt tässä tapauksessa iso rooli. Ei ole sattumaa. Ja jotenkin uumoilut aiemmat siitä, että tuossa rosterissa on jotain enemmän kuin mitä siitä on irti saatu.. toki onhan siinä jotain vaihtunutkin mut onhan se vielä melkein sama luokkakokous mikä jonkun vuoden ollut jolla ei niin hyvät tulokset liigassa.

Tosiaan nyt tsemppaan ihan helvetisti JYPpiä, on jopa niin pitkällä, että ensimmäinen ja kiinnostavin rapsa oli JYP Ilves pelistä, se jonka "pitäisi" kiinnostaa ei vois vähempää kiinnostaa siellä on kuulemma tehty jotain maanmainioita jatkojakin.. ohhoijjaa..
Noh, onneksi on tosiaan nyt Tirkkonen takaisin ja jotain mielenkiintoa tuli taas liigaankin! Tässä niin tohinoissa alkaa olla, että pitää varmaan joku kerta ajaa jyväskylään kattomaan tolppaa ihan sama kenen kanssa siellä pelaavat!

(kyllä, on lievä man crush Tirkkoseen, voin myöntää) Mutta se sallittakoon, näyttää todella hyvältä juuri nyt JYPille! Nauttikaa! Toivon, että tämä liito pitäisi tai että vähintään keväällä sais taas tälläisen "hurmoksen" päälle. Kärpät Tappara finaalia ei vaan jaksais enää yhtäkään... Tappara JYP finaali olisi kyllä aivan mahtava, lähtisin kyllä kattomaan paikan päällekin.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Positiivisinta vallitsevassa tilanteessa on se, että JYPin taivallusta runkosarjassa voi tällä hetkellä seurata aika huolettomasti. Ei tarvitse tuskailla toimimattomien asioiden kanssa, miettiä valmennuksen tilannetta tai pelaajahankintoja.

Tässä on nyt aika monta kautta mennyt, että jatkuvasti on kannattajan näkökulmasta tullut murehdittua yhtä jos toistakin asiaa. Nyt on kuitenkin koko organisaation laajuisesti otettu homma haltuun ja se näkyy kentällä asti.

Siksi itsekin olen vetäytynyt hieman taustalle naatiskelemaan, kun kerrankin on rauha maassa JYPin osalta. Tällaista tilannetta on odotettu aika kauan.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Positiivisinta vallitsevassa tilanteessa on se, että JYPin taivallusta runkosarjassa voi tällä hetkellä seurata aika huolettomasti. Ei tarvitse tuskailla toimimattomien asioiden kanssa, miettiä valmennuksen tilannetta tai pelaajahankintoja.
Ihan samaa itseanalyysiä kannattajana on tullut tehtyä kuin @Nelfor. Tilanne on vähän kuin käytetyn auton kanssa. Epäluotettava rakkine antaa parhaillaan viha-rakkaus kokemuksen ja autoon muodostuu suhde, jota tulee jälkeenpäin muisteltua lasten lasten kanssa kaikenlaisia tarinoita kertoen. JYP on nyt kuin määräaikaishuollettu uudenkarhea japanilainen, joka tikittää luotettavasti tehtäväänsä niin kuin on tarkoitettu. Tuloksena taas kannattajan näkökulmasta on se, että pulssi ei käy enää kierroksilla ja pelejä seuraa ihastellen, mutta kuitenkin ilman suurta jännittämistä. Kun kaikki toimii, niin edes tappio ei hetkauta. "Näitä tulee, seuraava peli taas voitetaan".

Tuntuu, että jokkue on kasattu oikein, valmennettu oikein ja tietysti pelaajat ovat intoutuneet lyömään parasta pöytään. Kyllä tätä tilannetta täytyy hehkuttaa, koska kaiketi kyse on poikkeuksellisesta jaksosta. Ei kai tämä näin voi jatkua ihan kauden loppuun saakka?
 
Muut hehkuttivat Kurkista..

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilves pelissä pisti silmään se myös että nelosketjukin alkoi samaan pitempiä hyökkäyksiä vastustajan päähän. Toki edelleen siellä esimerkiksi Stråka tuntui roiskivan välillä turhaan kiekkoa. Louhivaaran siirto neloseen on ollut hyvä veto valmennukselta, tämän hetken jalkanopeus ei ehkä aivan riitä kärkiketjuihin mutta tuo hyviä elementtejä sitten nelosen peliin. Tiedä sitten kun alkukaudesta meno näytti Louhivaaralla hyvältä että onko nyt jotain vammaa, pelannut myös hyökkääjistä pienimpiä minuutteja. Jokatapauksessa alkaa joukkueesta tasapainoa löytyä ja juurikaan heikkoja lenkkejä ei ole.
 
Hockeyarena.net

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuntuu, että jokkue on kasattu oikein, valmennettu oikein ja tietysti pelaajat ovat intoutuneet lyömään parasta pöytään. Kyllä tätä tilannetta täytyy hehkuttaa, koska kaiketi kyse on poikkeuksellisesta jaksosta. Ei kai tämä näin voi jatkua ihan kauden loppuun saakka?
En kyllä keksi syytä miksei jatkuisi, kun suuressa roolissa on työnteko, kaverin auttaminen, tiedetään tismalleen mitä tehdään milloinkin ja ihan ok pelaajat toteuttamassa. Jotkut asiat näyttävät todella helpolta, kun kaveri on oikeassa paikassa ja pystyt sen suurempia ajettelematta laittamaan kiekkoa sovittuun kohtaan. Välillä toki tullut virhearvioita, mutta todella vähän nopea tempoiseen peliin suhteutettuna.

Toki omaa tekemistä pitää kehittää koko ajan, kuten muutkin yrittävät tietysti tehdä. Sen näkee sitten keväällä pystyykö JYP tiivistymään vielä paremmaksi kuin nyt.

Sekin on hienoa, että treeneihin on otettu menestysvuosien mentaliteetti, eli treenataan kovaa ja pelitkin tuntuu "kevyemmiltä".
Tuollainen nostaa myös yhteishenkeä, kun on oikea tekemisen meininki joka päivä ja varsinkin kun se kantaa hedelmää.
 
"Tätä on järkyttävää katsoa" -Antero Mertaranta Suomi -USA välierässä.

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Edelleen JYP on saanut olla aika rauhassa hyökkäyspään loukkaantumisten osalta. Puolustus on sen verran laadukas ettei kaadu yhden tai kahden pakin poissaoloon, mutta vielä ei ole nähty mitä tapahtuu jos hajalla on vaikka Immonen ja/tai Nättinen tai Palmu, tai vaikka Siikonen. Toivotaan tietysti ettei näitä tulekaan.

Mutta toki tällä hetkellä otteet ovat viime kauteen verrattuna sen verran iloista rallattelua että tottahan siitä saa ja pitää nauttia sen taaperruksen jälkeen.
 
Tämä on systeemin hyväksymä allekirjoitus.
JYP-Discord: https://discord.gg/j5ja64f

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erikoistilanteet on myös ollut murhe mutta en tiedä onko se enemmän sitten postiviisista että voittoja on silti tullut vaikka nuo ei toimi, tässä on kuitenkin vielä hetki aikaa maaliskuulle kun pelin tarvitsee olla vasta täysin kunnossa.
 
Hockeyarena.net
Suosikkijoukkue
JYP, Lätkä ST-84
Ensimmäinen viesti jatkoajalle. Olen tosin taustalla seurannu keskustelua jo vuosikaudet, nyt sain aikaiseksi tehtyä profiilin.

On ollut tosi hienoa olla ollut JYP-fani tässä viimeiset viikot, leijaillut ihanassa JYP pumpulissa. Eritoten haluan nostaa framille JYP-ikoneiden Allun ja Jakken panoksen tässä nousussa viime kauden jälkeen. Kaltevakin nostanu profiiliaan upeasti ja työskentely on ollut varmaa, viime kauden hazardeja ei olla enään nähty samassa mittakaavassa. Tuntuu, että miehet elävät ihan uutta "kevättä". Luistin kulkee vieläkin ja tehojakin tullut ihan kiitettävästi. Tirkkosella ollut Midaksen kosketus.
 

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Isoimmat ilonaiheet:

+++
Nättinen

++
Tuppurainen, Laurikainen

+
Immonen, Mäenpää, Kalteva, Siikonen

Negapuolelta:

Pelillinen trendi hieman laskeva vaikka voittoja tulee. Valtavasti huolimattomia syöttöjä muun muassa.

Toivottavasti ei ylin nappi aukea vaan tappamisen meininki löytyy takaisin.
 

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Laskeva? Ilves oli edellisessä pelissä täysin vastaantulija. Ei yksi peli tee trendistä laskevaa, vaikka aika heikko peli olikin tänään.
Nojoo, ehkä ei voida trendistä puhua. Kuitenkin Ipa-pelin kaksi viimeistä erää, sekä koko Saipa-peli muutamia hetkiä lukuunottamatta eivät ole olleet minusta erityisen hyviä suorituksia. Muun muassa huolimatonta syöttötyöskentelyä on ollut havaittavissa. Tämä on ihan luonnollista ottaen huomioon voitosta voittoon kulkemisen.

Joka tapauksessa tapa olla Jyppi pelaa, on nautinnollista seurattavaa. Väitän, että kiekollisen potentiaalin osalta ollaan ihan samalla viivalla Kärppien ja Tapparan kanssa.
 

Lin44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, JYP, HIFK
JYP on enää neljän pisteen päässä Tapparasta. Jos Tappara ei eilen olisi saanut pistettäkään, JYP tarvitsisi vain yhden kolmen pisteen voiton ohittaakseen Tapparan.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tappiosta huolimatta hyvä esitys
+ Laurikainen
+ Ratinen
+ Kakkosketju teki edelleen hyviä paikkoja, ei vaan mennyt
+ Konsepti ei taaskaan hajonnut, vaan JYP oli pisteissä kiinni ihan loppuun saakka
+ A. Hongan syöttö Ratiselle taas huikea
+ Kärpät pelaa ihan samaa Liigaa JYPin kanssa. Ei huolta.
 
Muut hehkuttivat Kurkista..

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet
Ihan ok peli JYPiltä, pikkuisen jäi piippuun hermoilun(kin) takia, mutta toki Kärpät on kliinisen vahva ja esti JYPin pelinrakentamista eri tavalla kuin muut tällä kaudella. Ja se ottaa voiton, jos et itse tee paikoista.

Mutta ei hätiä, kyllä tuo Kärpät on kaadettavissa vaikka se ei tietysti helpolla tule.
 
JYP on seura, jota kannatan.

pkettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Florida Panthers
Kärpillä kävi älytön mäihä kun onnistuivat JYPin voittamaan. Nättiselläkin avopaikka ja rankkari eikä tehnyt maalia, ehkä sellaiset 1/1000 mahdollisuudet tuolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy