Positiivisuusketju

  • 1 163 899
  • 4 921

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä tämän kaiken Jokeri-KHL hässäkän keskellä tuli vaan mieleen, että Ässät kerkesi voittamaan mestaruuden vielä silloin kun kaikki liigajoukkueet olivat yhteisellä hiekkalaatikolla.

Jos kannua olisi nosteltu vasta muutaman vuoden päästä, niin sillä ei välttämättä olisi ollut niin isoa arvoa. Tai kuten tuolla toisaallakin spekuloidaan, niin mistä sitä tietää vaikkei kohta enää mitään kannua nosteltaisi liigassa lainkaan.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tässä tämän kaiken Jokeri-KHL hässäkän keskellä tuli vaan mieleen, että Ässät kerkesi voittamaan mestaruuden vielä silloin kun kaikki liigajoukkueet olivat yhteisellä hiekkalaatikolla.

Edellisellä sivulla kirjoitin samasta aiheesta Toukokuun alussa. Nyt kun laajenemisesta Suomeen tuli realismia näinkin nopeasti, tuntuu hyvältä, että sain kokea mestaruusfiiliksen nyt, enkä parin vuoden päästä.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kun katsoo Ässien touhuja viimeisten vuosien ajalta, voidaan sanoa että "pirullinen suunnitelma" toimii pirullisen hyvin. Meillä on urheilujohtaja joka erinomaisella osumatarkkuudella löytää nuoria, nälkäisiä ja kehittyviä pelaajia joukkueeseen, vieläpä hyvällä hinnalla. Pelaajat auttavat omalla panoksellaan joukkuetta menestymään vähintäänkin kohtuullisesti (uskallan jo sanoa että Ässät on noussut keskikastin joukkueeksi) ja vastaavasti seura auttaa pelaajia antamalla heille näytönpaikan ja sitä kautta pelaajat saavat mahdollisuuden päästä isoille liksoille NHL:ään tai KHL:ään. Seura saa kasvatustyöstään mehevän palkkion, joka kannustaa jatkamaan samalla tiellä. Palkkio tulee joko urheilullisessa tai myös sen lisäksi taloudellisessa muodossa. Näin ollen kaikki voittavat. (Esim. Savi, Zabo, Raanta, jne.)

Samainen urheilujohtaja löytää myös hieman kokeneempia pelaajia, jotka etsivät loukkaantumisten tai muun syyn takia uutta nostetta uralleen, heitäkin hyvällä hinnalla. Nämä kokeneet pelaajat voivat saada tarvittavan nosteen uralleen ja lähteä maailmalle kovemman liksan perässä (esim. Dixon, Ryan, Heshka, Kudroc), tai sitten tykästyvät Poriin niin, että haluavat sitoutua pidemmäksi aikaa ja ovat näin ollen joukkueen tukipilareita tulevina vuosina (esim. Marttinen).

Seurasta löytyy myös tarkkaa linjaa ja realismia kehiin tuova toimitusjohtaja, joka luo tarkat raamit sille, minkä hintaisia pelaajia urheilujohtaja ja valmennus voivat haikailla. Tj. osaa myös kaikesta päätellen ajatella tulevaisuutta, eikä lyö "kaikkea peliin" sellaisellakaan hetkellä, kuin yleisö vaatii ja joku muu Tj. ehkä niin tekisi. Hiljaa hyvä tulee ja harkiten kannattaa edetä, muistaen sen, että Ässät ei edelleenkään ole mikään suurseura. Kaikkien on silti näyttöjen edessä pakko myöntää, että pienikin seura voi saavuttaa jotain suurta, kun on tarpeeksi asioihin paneutuvat tekijät oikeilla paikoilla. Joidenkin pienempienkin kylien seurat pistävät rahaa haisemaan valtavia määriä joka vuosi, voittamatta silti ikinä yhtään mitään. Ässissä asiat hoidetaan toisella, fiksummalla tavalla ja en voi olla muuta kuin tyytyväinen asioiden laitaan.

Edellisinä vuosina myös valmennus on ollut huippuluokkaa. Valmennuskin on ymmärtänyt joukkueen toimintatavan ja tajunnut että Ässissä tehdään raakileista pelimiehiä. Tulevalle kaudelle valmennus tietty uudistuu, mutta en voi uskoa että mitään romahdusta on tässäkään asiassa luvassa. Uskoisin että uudelle valmennustiimille on selvää se, mihin paikkaan ovat tulossa. Erityismaininta annettakoon maalivahtivalmennukselle, joka on edelleen mitä ilmeisimmin huippuluokkaa.

Hyvät asiat ruokkivat uusia hyviä asioita ja uskon että sopimustarjouksia maailmalle lähettäessää, Toivola muistaa kyllä mainita tuon faktan, että Ässistä aukeaa tie maailmalle ja rahakkaampiin kaukaloihin melko mukavalla osumaprosentilla. Lisäksi Ässät kyllä "päästää" pelaajansa pois, mikäli kysyntää löytyy. Eli todennäköisesti monet pelaajat miettivät tarkoin Ässien tarjousta, vaikkei se euromääräisesti ihan niin suuri olisikaan, kuin joillain kilpailijoilla.

Ulkopuolisen silmään vaikuttaa siis siltä, että tämä edellä mainittu porukka hoitaa työnsä ryhmänä ihan perkeleen hyvin. Porukassa ei varmaankaan ole mitään sisäisiä nokkimiskisoja, vaan kaikille on ollut selvää oma rooli ryhmässä ja kaikki ovat keskittyneet hoitamaan oman duuninsa mahdollisimman hyvin. Keskinäinen viestintä ja kunnioitus lienee Ässäorganisaatiossa huippuluokkaa. Niinkuin sanottua, uusi valmennustiimi tuo toki uudet haasteet tähän, mutta vaikea on uskoa siihen, että jokin romahdus asiassa tapahtuisi.

Tällä hetkellä on mukavaa olla Ässäkannattaja. Voi rauhassa istuskella laiturinnokassa ja odotella uutisia, jotka kerta toisensa jälkeen ovat hyviä. Taakse on jääneet ne ajat, kun joukkueen rakennusta odotti pelonsekaisin tuntein ja jo valmiiksi vitutti, kun tiesi ettei siitä mitään kuitenkaan tule. Ässien itselleen luoma toimintamalli siis pyörii kuin rasvattu ja se on hyvä niin. Toivottavasti tämä jatkuu näin iäti :)

T: Mökkeilevä Sika
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...
Seurasta löytyy myös tarkkaa linjaa ja realismia kehiin tuova toimitusjohtaja, joka luo tarkat raamit sille, minkä hintaisia pelaajia urheilujohtaja ja valmennus voivat haikailla. Tj. osaa myös kaikesta päätellen ajatella tulevaisuutta, eikä lyö "kaikkea peliin" sellaisellakaan hetkellä, kuin yleisö vaatii ja joku muu Tj. ehkä niin tekisi. Hiljaa hyvä tulee ja harkiten kannattaa edetä, muistaen sen, että Ässät ei edelleenkään ole mikään suurseura...

Hyvä kirjoitus kokonaisuudessaan, mutta lainasin tähän vain pienen osan. Tähän kappaleeseen olisi kyllä voinut lisätä, mikä suuri ja tärkeä muutos koettiin Ässien osalta muutamia vuosia sitten, kun Opa Kasken johdolla suoritettiin seuran sisäinen "vallankaappaus" ja samalla Oy:n hallitus vaihtui.

Uusi hallitus on ottanut selkeäksi linjakseen olla sekaantumatta tj:n ja organisaation operatiiviseen toimintaan, kuten hyviin liike-elämän tapoihin kuuluu. Kaiken kaikkiaan tilanne on varsin rauhallinen ja sopuisa, mikä ei ole itsestäänselvyys kaikissa Ässien kaltaisissa - suuria intohimoja herättävissä - "pienten kylien joukkueissa".

Ei liene sattumaa, että Ässien nousu on alkanut johdon vaihtumisen jälkeen. Erikoiskiitoksen esitän itse myös Rockylle, joka toi Ässiin uutta virtaa omana aikakautenaan.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jotenkin tuntuu, että nyt kun viimein ollaan mestareita, niin ei osaa nauttia tarpeeksi. Nythän sen aika on, kun pitää olla niiiin rinta rottingilla ja kantaa Ässätuotteita ylpeänä, sillä kun kausi taas alkaa, niin taas tuijotetaan vaan sen hetken sarjasijoitusta ja "unohdetaan" tämä uskomaton tapahtuma. Taidanpa siis laittaa isompaa mestaruusvaihdetta vielä päälle ja jatkaa Suomen parhaan jääkiekkojoukkueen juhlimista, niin että ainakaan raumalaiset ystäväni eivät asiaa pääse unohtamaan:)
 
Suosikkijoukkue
Pata
Ja tosiaan, omasta mielestäni oli viimeisen päälle hieno asia, että Ässät voittivat mestaruuden juuri nyt, koska kun nyt lukee näitä Sm-liigan/Jokereiden erimielisyyksistä, niin tässä tullaan siihen pisteeseen, että ensi kauden mestari onkin puheissa "mestari ilman Jokereita", tai mestari kaudella, jolla Sm-liigassa oli paljon pielessä...näin sen näkisin.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Ja tosiaan, omasta mielestäni oli viimeisen päälle hieno asia, että Ässät voittivat mestaruuden juuri nyt, koska kun nyt lukee näitä Sm-liigan/Jokereiden erimielisyyksistä, niin tässä tullaan siihen pisteeseen, että ensi kauden mestari onkin puheissa "mestari ilman Jokereita", tai mestari kaudella, jolla Sm-liigassa oli paljon pielessä...näin sen näkisin.

On tässä kyllä kieltämättä se hyvä puoli, että vaikka naapurin pikkuveikkakin jollain ilveellä saisi vielä mestaruuden itselleen kaapattua, sitä tullaan aina juhlimaan ns. b-mestaruutena

Pilke silmäkulmassa toki...:-)

Täytyy sanoa, että on muuten helkkarin hyvä ja rentoutunut fiilis (eikä johdu a-karhusta) kun pohtii alkavaa kautta. Toivon toki, että Pata pärjää mahd. hyvin mutta ennen kaikkea haluaisin mieleenpainuvaa ja positiivisesti tapahtumarikasta kautta. Sen verran vatsa pömpöttää, että kyllä tällä kullalla helposti jaksaa vaikka viisi vähän laihempaakin vuotta.

Täytyy tunnustaa, että tietyllä tapaa toivoisin että joku muukin ns. pienempi tai keskikokoinen jengi ja sen kannattajat saisivat maistaa palaa tästä ihanuudesta, vaikkapa esim. Saipa, Kalpa tai L... no ei nyt sentään. Uskoisin kuitenkin, että näissä paikoissa joissa ei olla kiekon saralla voitettu koskaan mitään sitä mestaruutta osattaisiin arvostaa ihan eri sfääreissä kuin vaikkapa Jypin tai Kärppien voittaessa.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Niin, todennäköisesti ensi keväänä juhlitaan ensimmäistä mestaruutta, jota "Hjallys ei ole kustantanut".
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tunteet pinnassa, kun katselen juuri Ässien mestaruus-dvd:tä..

Positiivista olla Ässä-fani, varmasti tuntuu yhtä hyvältä myös marraskuun pimeinä iltoina!
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Jotenkin tuntui niin perkeleen hienolta lukea tämä uutinen etusivulta:

"SM-liigan hallitseva mestari Porin Ässät on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Niklas Hagmanin kanssa."

Boldattuna se parhaimmalta tuntunut palanen. Keväällä olo oli sellainen että mestaruuden jälkeen tuskin liiga kauheasti innostaa syksyllä, mutta nyt huomaa olevansa intoa piukassa ja rehellisesti sanottuna himottaa mestaruuden uusiminen.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Positiivistako?

Nii-in.. voi hyvät ystävät ja kylänmiehet sentään! Enpä olisi kuuna päivänä vaikkapa nyt ihan kevään 2009 kauhunhetkien keskellä uskonut kristallipalloani jos olisin nähnyt tuolloin, että vain muutamaa vuotta myöhemmin Porin Ässät on Suomen mestari ja todellakin vakavasti otettava SM-liiga seura, eikä pelkkä koko kiekkoilevan Suomen naurunaihe

*kyynel*
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jösses, voin vakuuttaa, että mestaruutta on tullut juhlituksi ja tarkoitus ei ole vielä edes lopettaa! Kesällä muutaman kerran julkisella paikalla syntynyt vähän vaivautuneita tilanteita, kun on kevään muisteluhorroksessa huomannut tuijottavansa etäisyyteen itsekseen virnistellen. Noh, sellaista se on elämä mestareiden kaupungissa.

Ilon aihetta lisää, kun Toivola on onnistunut kaappaamaan joukkueeseen sellaisen nipun pelaajia, joista ei muutama vuosi sitten voinut unelmoidakaan. Hieno näillä on lähteä puolustamaan mestaruutta.

Aika koville näyttää tämä ilonpito ottavan naapurikaupunkilaisia. Ovat täälläkin jatkuvasti itkemässä kaikesta olemattomasta. Ymmärrän, että ottaahan se koville, mutta että noin koville, on jo positiivisuusketjun asioita.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ilon aihetta lisää, kun Toivola on onnistunut kaappaamaan joukkueeseen sellaisen nipun pelaajia, joista ei muutama vuosi sitten voinut unelmoidakaan. Hieno näillä on lähteä puolustamaan mestaruutta.

Aika koville näyttää tämä ilonpito ottavan naapurikaupunkilaisia. Ovat täälläkin jatkuvasti itkemässä kaikesta olemattomasta. Ymmärrän, että ottaahan se koville, mutta että noin koville, on jo positiivisuusketjun asioita.

Kyllä. Ei lisättävää tähän!
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Ässiä lähihistoriassa eniten kupanneita seuroja ovat Ilves, Kalpa ja Blues, kun jätetään laskuista Helsingin seurat, jotka painivat kuitenkin eri sarjoissa talouksiensa puolesta. Marjamäen ja Nickerssonin menettäminen Ipaan kouraisi silloin erittäin ilkeästi patasydäntä. Salminen ja Kuparinen lähtivät Kalpaan ja aivan varmasti raha näytteli näissäkin sopimuksissa tärkeää roolia. Blues vei meiltä Huhtalan, mutta myös nuoret lupaukset Ahlgrenin ja Arousvan.

Kuinka sitten kävikään, ensin takkusi Ilveksen turkki totaalisesti niin talouspuolella ja kuin myös pelillisesti. Oli eletty yli varjojen ja raskaasti. Blues seurasi perässä, vuositasolla yli miljoonan tappiot kertoo omaa kieltään talouden pidosta. Eilen Kalpa tiedotti viime kauden taloudellisesta tuloksestaan. Ihan Bluesin lukemiin se ei päässyt, mutta tilikauden tappio oli kyllä järkyttävää luokkaa.

Liigaseurojen ei pitäisi joutua kilpailemaan verissä päin omien kasvattien pitämisestä tällaisten pullistelijoiden kanssa, jotka elävät kuin viimeistä päivää. Kyllä järjestelmään pitäisi joku roti saada. Ymmärrän pelaajien ulkomaille lähdöt, mutta en tätä liigaseurojen keskinäistä kilpailua pelaajarintamalla. Väkisinkin tuntee hieman vahingoniloa näistä kilpailijoiden epäonnistumisista. Toimikoon ne myös varoittavana esimerkkinä siitä, mitä tapahtuu, kun aletaan isottelemaan. Ässissä toiminta on ollut pitkään terveellä pohjalla, siitä kiitos vastuuntuntoiselle ja järkevästi toimvalle seurajohdolle.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässiä lähihistoriassa eniten kupanneita seuroja ovat Ilves, Kalpa ja Blues, kun jätetään laskuista Helsingin seurat, jotka painivat kuitenkin eri sarjoissa talouksiensa puolesta.

Muistanko oikein, ettei Kalpa liigaan palatessaan maksanut liigalisenssioikeudestaan sen nimellisarvoa, vaan sai tulla erillisoikeudella pelaamaan ikään kuin siivellä? Mielelläni kuulisin tästä, jos jollakin on tarkempaa tietoa.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässiä lähihistoriassa eniten kupanneita seuroja ovat Ilves, Kalpa ja Blues, kun jätetään laskuista Helsingin seurat, jotka painivat kuitenkin eri sarjoissa talouksiensa puolesta. Marjamäen ja Nickerssonin menettäminen Ipaan kouraisi silloin erittäin ilkeästi patasydäntä. Salminen ja Kuparinen lähtivät Kalpaan ja aivan varmasti raha näytteli näissäkin sopimuksissa tärkeää roolia. Blues vei meiltä Huhtalan, mutta myös nuoret lupaukset Ahlgrenin ja Arousvan.

Kuinka sitten kävikään, ensin takkusi Ilveksen turkki totaalisesti niin talouspuolella ja kuin myös pelillisesti. Oli eletty yli varjojen ja raskaasti. Blues seurasi perässä, vuositasolla yli miljoonan tappiot kertoo omaa kieltään talouden pidosta. Eilen Kalpa tiedotti viime kauden taloudellisesta tuloksestaan. Ihan Bluesin lukemiin se ei päässyt, mutta tilikauden tappio oli kyllä järkyttävää luokkaa.

Minä en kyllä näe suoraa yhteyttä näiden pelaajasiirtojen ja seurojen talousongelmien kanssa. Jokaisella talousalueella on omat haasteensa ja esimerkiksi Bluesin suurin ongelma näyttäisi olevan se että espoolainen joukkue ei kiinnosta espoolaisia. Se taas on nähty asia, että taloudellista menestystä ei tule sitäkään vähää mikäli joukkueeseen ei panosteta. Jääkiekko on riskibisnestä, jokaisen pitää ottaa riskejä jos aikoo pärjätä kilpailussa.

Se on kyllä varmasti totta, että liigassa maksetaan kilpailun takia reilua ylihintaa monelle keskitason kiekkoilijalle. Sitä en toisaalta ymmärrä mikä voisi olla se järjestelmä jolla kilpailua rajoitettaisiin ja millä lihaksilla tällaista voitaisiin pitää yllä. Parhaiten kai toimii sellainen "sisäinen järjestelmä" jossa talousmiehet hoitavat taloutta ja urheilumiehet urheilua. Näin saatetaan välttää pahimmat hutilaukaukset.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos totta puhutaan, niin Bluesin junioritoiminta on loistavaa. Tuskin se nyt mistään rahasta oli kiinni, että Ahlgren ja Arousva sinne lähtivät. Ihan urakehitykseen liittyviä perusteitakin löytyi.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos totta puhutaan, niin Bluesin junioritoiminta on loistavaa. Tuskin se nyt mistään rahasta oli kiinni, että Ahlgren ja Arousva sinne lähtivät. Ihan urakehitykseen liittyviä perusteitakin löytyi.

Luotsin lista on ehkä muutenkin vähän outo. Huhtala on yksi Blegin avainpelaajista, Marjamäki Ilveksen eikä Kupariselle ja Salmisellekaan varsinaista haittaa ollut Kalpaan siirtymisestä, Ei näitä pelaajia eikä heidän siirtojaan voi ainakaan syyttää siitä että mainituilla seuroilla menee huonosti, sillä rahat, vaikka sitten ylisuuretkin, ovat menneet oikeisiin osoitteisiin. No, ehkä Kalpaa voi kritisoida siitä että loistava kasvattajaseura on muuttunut ostojoukkueeksi ja siihen on osansa myös Salmisen ja kUparisen siirroilla.
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Luotsin lista on ehkä muutenkin vähän outo. Huhtala on yksi Blegin avainpelaajista, Marjamäki Ilveksen eikä Kupariselle ja Salmisellekaan varsinaista haittaa ollut Kalpaan siirtymisestä, Ei näitä pelaajia eikä heidän siirtojaan voi ainakaan syyttää siitä että mainituilla seuroilla menee huonosti, sillä rahat, vaikka sitten ylisuuretkin, ovat menneet oikeisiin osoitteisiin. No, ehkä Kalpaa voi kritisoida siitä että loistava kasvattajaseura on muuttunut ostojoukkueeksi ja siihen on osansa myös Salmisen ja kUparisen siirroilla.

Olipa outo ja ristiriitainen kommentti. Seurojahan tässä syyttävällä sormella osoittelen. Pelaajista tai heidän kehittymisestään en tässä väitä mitään. Ässät halusi pitää Huhtalan, yhden avainpelaajansa, mutta Blues vei voiton. Kuparinen oli Ässien kapteeni, mutta niin vain tie vei Kuopioon. Marjamäkeä maaniteltiin ihan kapteenin vakanssiin vedoten jäämään, mutta nääsville kutsui. Ilves otti jonkinmoista siirtomarkkinoiden häirikön roolia tuolloin Mangaardin rahoilla ja Kalpa taas Kapasten otettua ohjat pyrki nopeasti huipulle rahan voimalla. Kyllä näihin kaikkiin siirtoihin liittyi raha oleellisena osana. Jälkeenpäin sitten paljastui, että talouden hoito oli näissä seuroissa holtitonta. Totta kai se on pelaaja, joka tästä asetelmasta hyötyy, kun seurat lähtevät riskilinjalla vahvistamaan rivistöjään.

Kaikki nämä kolme mainitsemaani seuraa ovat olleet hyviä kasvattajaseuroja ja varsinkin Blues on edelleen, joten olisi pitänyt luottaa pitkäjännitteisempään työhön ja enemmän omaan tuotantoon kuin lähteä hulluttelemaan. Nyt ne toivon mukaan ovat varoittavia esimerkkejä koko liigalle.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olipa outo ja ristiriitainen kommentti. Seurojahan tässä syyttävällä sormella osoittelen.

Ovatko seurat siis tehneet virheen laittaessaan rahaa hyviin pelaajiin?

Mielestäni yhdistät turhan mielivaltaisesti Ässistä lähteneet pelaajat seurojen talousongelmiin. Vituttihan se kun tietyt pelaajat aikanaan lähtivät, mutta mitä se vahingonilo nyt hyödyttää? Eikä se Ässienkään toiminta nyt niin mallikelpoista ole, että tässä olisi varaa ruveta saarnaamaan että älkää viekö meiltä pelaajia tai tulee konkurssi. Lisäksi pitää muistaa myös pelaajien näkökulma: esimerkiksi Salminen ja Kuparinen olivat pelanneet Ässissä koko siihenastisen uransa ja Marjamäen lähtiessä Ilvekseen Ässät oli liigan virallinen vitsi. Huhtalakin ehti olla neljä vuotta Porissa. Noista siirroista ei voi "syyttää" vain rahojaan holtittomasti käyttäviä seuroja.

Keskisuuret seurat pelaavat aina riskillä ja joskus ne realisoituvat. Tämä on koettu joskus Porissakin vaikka nyt täällä ollaan niin maailman napaa.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Ässät halusi pitää Huhtalan, yhden avainpelaajansa, mutta Blues vei voiton. Kuparinen oli Ässien kapteeni, mutta niin vain tie vei Kuopioon. Marjamäkeä maaniteltiin ihan kapteenin vakanssiin vedoten jäämään, mutta nääsville kutsui.

En ihan tarkalleen pystynyt sisäistämään mikä tässä kaikessa oli pointtina, joten otan kantaa vain ylläolevaan.

Huhtala, Salminen, Kuparinen ja Marjamäki kaikki neljä nimenomaan halusivat pois porista. Etkö usko sen vaikuttaneen asiaan lainkaan?
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Positiivisella sykkeellä oli Joukkue Liiga-avauksessa, kuten ounastelinkin. Hyvä kauden aloitus oli optimaalinen lähtökohta Virran pelisapluunalle, hän pyyhki yllättävän aseettoman Dufvan Lukolla tänään jäänpintaa. Huomenna vain samalla sykkeellä TPS:n vieraaksi Turkuun. Mielenkiintoista nähdä, antaako Virta huomenna vastuuta kenties nuorisolle? Rosterin tasainen peluutus kuitenkin on avaintekijä pitkän kauden aikana.. Positiiviista oli myös Riksmanin nollapeli heti kärkeen ja pistetilin karttuminen useammalle pelaajalle.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Loistava ilta; alkujuhlallisuudet, voitto, yv, oikeille hepuille heti onnistumisia ja 15. voitto runkkarissa putkeen...
 

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Positiivisyysketju on synkimmille hetkille, mutta kai sitä saa olla positiivisinakin aikoina positiivinen. Onhan se positiivista.

Cohen on pelimies, sekin on ihan hyvä homma.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Positiivista tänään oli eritoten Heinon ketju, olisiko yksi pyöritys ollut omassa päässä. Tietenkin Juuson nollapeli, joukkueen puolustaminen oli jäätävää heikkoa Lukkoa vastaan. Yv oli kohtalaista, tätä lisää ja hyvin menee. Parempaankin pysytään uskoisin ja sokerina pohjalla Hupi. Olihan peli äijältä. Jokainen äijä joka osui tielle oli katollaan. Plussana vielä todella nätti maali. Tänään kentän paras yksilö nimenomaan omilla vahvuuksillaan.

Positiivinen negatiivinen oli ehkä Krepsin kenttä. Jos nämä miehet olivat heikoin lenkki, niin minkälainen joukkue meillä on käsillä, kun he löytävät yhteisen sävelen. No eiväthän hekään huonosti pelanneet. Krepsin puolustaminen hipoo jo täydellisyyttä tässä liigassa ainakin tän pelin perusteella. Hieman siinä etäusyydet kasvavat ja hyökkääminen kärsii silloin koko ketjulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös