Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju – nyt menee hyvin!

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana John Lidgett, 14.10.2010 klo 17.05.

 1. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kauden alkupuoliskolla tuli funtsittua, että olisi helvetin hienoa, jos viimeisessä kotipelissä olisi panosta, ettei yleisömäärät repsahda ja perhana tässähän onkin ihan hemmetisti vielä panosta huomenna ja varmasti hyvä väkimäärä hallilla.

  KooKoo pirstaloi vanhat yleisöennätyksensä keskiarvon suhteen Liigasta täysin. Se on kova suoritus. Voidaan lopettaa ne ajan kultaamien muisteloiden pyörittäminen uskomattomista Liiga-vuosista kasariysärin taitteessa. KooKoo pelasi kaikkien aikojen parhaimmat kautensa kautena 2015-2016.
   
 2. the karpov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  KYLLÄ!! Ei enää tarvitse todistella ja selitellä mikkeliläisille yms. että kun ylhäällä ollaan niin kymenlaaksolaiset liikahtaa. Nyt katsotaan saadaanko siellä esim. 2500 raja rikki. Sekin olisi häpeällinen Suomen korkeimmalla tasolla.

  Onko muuten uusi KooKoon kaikkien aikojen ka. ennätys tämä +3700 tänä vuonna?
   
 3. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Kyllä on.

  3712 on tarkka luku, joka on erittäin loistava lukema sarjanousijalle.

  KooKoon yleisömäärä nousi edellisestä kaudesta +75,34%, joka on aivan käsittämätön lukema. (Jukureiden pitäisi päästä ensi kaudella samalla kasvuprosentilla lukuun ka. 2700 katsojaa)
   
 4. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Yleisökeskiarvo ja kausi oli huikea! Nyt vaan pitää tehdä kaikkien duunia, että tästä mennään eteenpäin. Ei voida jäädä vatvomaan tätä kautta. Sportillakin yleisömäärät putosivat selvästi tällä kaudella.

  Tuossa nuo vanhat yleisökeskiarvot Liigasta: (linkit vie varmentamaan asian)

  1987-88
  - 3486

  1988-89 - 3659

  1989-90 - 3632
   
 5. Rankkari Jäsen

  Pari ottelua on vielä jäljellä.. mutta onnittelut KOOKOO:lle kaikin mittarein loistavasti onnistuneesta kaudesta! Sarjanousija yllätti liiga valmiudellaan, varmasti monet. Lisäksi liigasta löytyy joukkueita, joilla menee selvästi huonommin.

  Jatkossa tavoite korkealla, mutta malttia mukaan, sillä mahalasku sattuu ikävästi. Pelillisesti sääli play off paikka ensikauden tavoitteeksi, ja yleisömäärän pitäminen samana.
   
 6. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Edellinen ennätys oli ilmeisestikin edellistä liigavisiittiä edeltäneeltä divarikaudelta: 3690 katsojaa / peli.
   
 7. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Rehelliset onnittelut voitosta, KooKoo pelasi viisaasti ja taisteli hyvin. Pienellä onnella pääsette vielä offseihinkin meitin seuraksi : D
   
 8. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Tarvii vähän enempi kuin pientä onnea. Semmoin 6+1 lotossa on todennäköisyyksiltä sama. Posia kuitenkin että vielä ennen viimeistä peliä mahdollisuudet elossa.
   
 9. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vaikka ohut onkin niin jokainen tsäänssi on mahdollisuus! Ja onhan tää nyt hienoa, että taistellaan debyyttikaudella pleijareista. Tänään taisi varmistua vähintään 12. paikka runkosarjassa. Olen ylpeä siitä.
   
 10. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Järvenpää noussut viime aikojen esityksillä torjunta% tilastossa jo seitsemänneksi. 92.22 prosentilla on koppi tarttunut. Hyvä että ensi kaudellakin tolppien välissä ja kun saadaan vielä joku sopiva kirittäjä. Cloutierkin ylitti odotukset ja hyvää jatkoa Freddielle.
   
 11. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Lainaus:
  JJ:n prosentti ja otteet nousivat kyllä hyvin loppukauden ajan. Samanaikaisesti mv-koutsi pihalle.. Sattumaa?
   
 12. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  No lyhyesti. Kultanen on ollut kultanen. Onnea ja menestystä tulevaan! Hieno kausi tulossa.
   
 13. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Niin sitä mentiin vielä Ässistä ohi ja sijoitukseksi 11. Vähän jäi kaivelemaan mutta jos kauden alussa joku olisi sanonut että pettynyt että jäädään sijalle 11 niin hupsuna ois pitäny. Nyt alkaa pitkä odottelu ensi kauteen.
   
 14. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kiitos KooKoo!
  Aivan mahtavan kauden KooKoo pelasi liiganousijana.
  KooKoo keräsi liiganousijana 78 pistettä ja sijoittui sarjassa sijalle 11. KooKoo jäi säälipleijaripaikasta ainoastaan viiden pisteen päähään.
  KooKoon taakse sarjataulukossa jäi peräti neljä joukkuetta Ässät, HPK, Ilves ja Blues.
  Ei löytynyt juurikaan yhtään ennakkoveikkausta sen enempää täältä jatkoajasta kuin mediastakaan, jossa olisi veikattu KooKoolle näin upeaa kautta.
  Tappio Ässille 0-1 jäi kaivelemaan,mutta onneksi tuo peli ei kuitenkaan ratkaissut KooKoon paikkaa sääleihin, koska Sport kuitenkin hoiti homman kunnialla loppuun eli voitto Ässistäkään ei olisi KooKoolle riittänyt.
  Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kohti ensi kautta.
  Haikea hetkihän tämä aina on, koska joukkue hajoaa nyt ja tänään osa pelaajista pelasi viimeisen ottelunsa KooKoossa. Kaikki KooKoon pelaajat voivat olla aidosti ylpeitä tästä kaudesta.
   
 15. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Onnea Kouvolaan, vaikka pleijaripaikka valuikin näpeistä niukasti! Kerrassaan mahtavalla tavalla aloititte liigan! Itseäni teidän sijoitus ei edes yllätä hirveästi, sillä heti kauden alussa näki, että joukkue on koottu järkevästi. Lisäksi Haataja ja muutama muu hankinta nosti joukkueen tasoa entisestään. Ensi kaudella menestys pitää kuitenkin ansaita taas uudestaan, mutta tästä on hyvä jatkaa!
   
 16. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Kiitos rakkaat viholliset tästä kaudesta. Tiedän, että nyt ottaa lujille, sillä niin lähelle se poffipaikka jäi. Aurinko nousee kuitenkin taas huomenna.

  Pelasitte loistavan tulokaskauden ja tästä meno, ei kun kiihtyy. Erityisen iloinen olen, että ohititte vielä Ässät viime metreillä. Ei Ässiäkään vastaan mitään, mutta ikuiset Mestisjengit näyttivät niin monelle närhen munat.

  Ensi kaudella saadaan sitten taas kusiaisetkin mukaan. Ei kyllä mua hen.kohtaisesti oikeen sytytä, kuten KooKoo, mutta jotenkin sitä osaa sympata heitäkin, koska muut tulevat kuitenkin vaan dissamaan.

  KooKoo on hieno seura, rakas vihollinen ja upeasti eteenpäin menevä organisaatio. Me ei olla enää teille se suurin viha-rakkauskohde, koska SaiPa, mutta eiköhän me taas ensi kaudella hyviä vääntöjä ja provojakin saada puoleen ja toiseen.

  Kiitos vielä kerran kaudesta! Jos jollain täällä operoivista tai tätä lukevista on rajapintaa organisaatioon, koittakaapa jutella, josko KooKoo innostuisi lähtemään myös ensi kesänä Pitsiin mukaan. Saataisiin pieni keskinäinenkin varaslähtö vääntöön oman jengin paremmuudesta jo kesällä. :)

  Pelkkää hyvää Sumulaaksoon!
   
 17. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Myös savosta ehdottomasti onnittelut komeasta kaudesta kymenlaaksoon. KooKoo lunasti kertaheitolla liigastatuksensa kuten vähän arvailin jo ennen kauden alkua, ja tuossa on loistava pohja vahvistaa joukkuetta ja rakentaa menestystä.
  Kiva, ettei varattu turhaan niitä lippuja ennakkoon täältäpäin : D
   
 18. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  VIKING LINE KooKoon pääyhteistyökumppaniksi!

  Nyt tulee taas niin hyviä uutisia KooKoon toimistolta, että pakko laittaa tämä positiivisuusketjuun. Sakari Välimaa ja KooKoon toimiston väki tehneet taas jälleen kerran loistavaa työtä. Kiitos!

  KooKoon kumppaniverkosto vahvistuu varustamokonserni Viking Linella. Viking Linen tuttu punainen väri näkyy jatkossa sekä KooKoon peliasussa että Lumon Areenan ottelutapahtumissa.
  Kyseessä peräti kolmevuotinen pääyhteistyösopimus.

  On hienoa saada KooKoo-perheeseen mukaan Viking Linen kaltainen vahva brändi. Kolmevuotinen pääyhteistyösopimus antaa meille hyvän tukijalan tulevaisuuteen, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

  Yhteistyösopimukseen kuuluu myös faniristeilyn järjestäminen. KooKoon ensimmäinen faniristeily järjestetään 4. helmikuuta HPK–KooKoo-ottelun jälkeen.

  Viking Line KooKoon pääyhteistyökumppaniksi! | KooKoo
   
  Viimeksi muokattu: 15.08.2016 klo 13.54
 19. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hemmetin hyvin tuntuu olevan noita yhteistyökumppaneita ja Viking Linen kaltainen isompi yhtiö tuo varmasti taas vähän tukijalkaa lisää seuralle ja toki myös tuo KooKoon oma faniristeily on yksi iso virstanpylväs seuran historiassa.

  Täytyy arvostaa toimiston tekemää työtä siinä, että ei lähdetä missään vaihessa keulimaan, vaan kokoajan tappavan tehokkaasti pyritään kehittämään toimintaa pienin askelin eteenpäin. Seuraava etappi on vakiinnuttaa KooKoo jatkuvana playoff-joukkueena ja tämä voi olla jo lähitulevaisuudessa helppoa, kun usealla muulla seuralla ei homma skulaa.

  Kouvola on huikea urheilukaupunki!
   
 20. Incorrect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Helsingin IFK
  Erittäin hyvää työtä toimistolta jälleen kerran.
  Kuinkahan voimakkaana tämä "tuttu punainen väri" näkyy KooKoon peliasussa?
   
 21. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eiköhän KooKoon pelipaidan värit ole jatkossakin musta ja oranssi ja paitaan tulee sitten Viking Linen logo tai teksti punaisella.
   
 22. Incorrect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Helsingin IFK
  Lainaus:
  Punainen "Viking Line" teksti paidan mustassa pohjassa voisi olla ihan tyyllikäs. Toivottavasti ei mitään tekstiä tai logoa suurempaa, saattaisi tulla vähän "halpa" vaikutelma jos esim. punaista käytäisiin sotkemaan peliasun värien kanssa enemmänkin. Mutta tuskimpa. :)
   
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä juuri näin. Täytyy kuitenkin muistaa, että Viking Linen mukaantulon myötä KooKoolla on 22 pääyhteistyösopimusta pelikaudelle 2016–2017, joten ei pelipaitaan todennäköisesti kovin suurta Viking Linen logoa tule. Uskoisin, että Lumon Areenalla Viking Line tulee paremminkin näkymään ja paidassa sitten joku pikku logo.
   
 24. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Upea juttu. Nyt ollaan oikeiden asioiden äärellä, Kymenlaakson yritykset ovat aivan avainasemassa tukiverkostossa, mutta pitää olla myös muita yrityksiä mukana. Tässä ei aiemmin ollut suuremmin etenemään, mutta enemmän ja enemmän on näitä näkynyt. Tämä oli siinä todella hieno jatkumo, tässä näyttlee myös varmasti osaansa viime vuoden uskottava sisääntulo liigaan. Parilla voitolla ja 2000 yleisökeskiarvolla ei olisi niin helppoa houkutella kumppaneita - lähteltä tai kaukaa. Hyvää ja kestävää pohjaa luovaa työtä nyt kyllä tehdään. Kiitos ja jatkakaa samaan malliin.
   
 25. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kiitos ja hatunnosto toimistolle myös täältä! Paikallisten yritysten mukana olo on tärkeää, ihan jo paikallisuuden ja Kymenlaakson "yhteisen joukkueen" takia, mutta tällaiset isot valtakunnalliset yritykset ovat erittäin tärkeitä. Kymenlaaksossa on paljon pk-yrityksiä, joiden resurssit ovat rajalliset ja yhteistyösopimukset pieniä (sponsoriraha ja sopimuksen kesto).

  Hienoa työtä!