John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kasperi Ojantakanen
Kun itkut on itketty, tajutaan, että Kookoolla ei nyt menekään ihan kaikki päin helvettiä. Avataanpas nyt tällainen ketju vastapainoksi tuolle itkumuurille ja iänikuiselle narinalle.

KooKoo ei ole hävinnyt vielä ainuttakaan peliä kotonaan, eli eiköhän pidetä siitä kiinni lauantaina. Mikkelin lettipäät saavat jälleen poistua hallistamme tappion kärsineenä, ja fanipääty on ekstaasissa.

One more thing... On muuten ihan jees, että meille on rakennettu joukkue, jonka tavoitteeksi on asetettu Mestiksen voitto. Kiva, että rakastamallani seuralla on kunnianhimoisia tavoitteita ja yritetään ylöspäin sen sijaan, että jäätäisiin junnaamaan paikoilleen ja vittuilemaan muille, kun he kehtaavat unelmoida liigapaikasta. Paljon on vielä tekemistä, mutta luotto Ikaan on kova, että juna saadaan ajoissa raiteilleen ja peli kuntoon kevättä lähestyessä.

:)
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Minusta on mukavaa että nykyisessä Kouvostoliitossa pelataan Mestistä. Olen MestisMiehiä ja onneksi KooKoo ei onnistunut lopettamaan edustusjoukkuetoimintaa.

Lisäksi olen ihan tyytyväinen siitä, että tällä hetkellä näyttää siltä, ettei olla ihan äkkiä SM -Liigaan menossa.

Itse olen aina vain kiinnostuneempi tilanteesta, jossa homma on vaikeaa. Mielenkiintoista seurata, miten tämä tilanne ratkaistaan ja mihin ratkaisu johtaa.

En voisi kuvitella herkullisempaa seurattavaa kuin tämän hetkinen KooKoo. Mylly on hurja niin organisaatiossa kuin kaukalossakin. Jokainen uusi peli antaa uutta suuntaa ja uusia havaintoja.

Joukkueiden kannattajana, mutta vieläpä enemmän itse pelistä kiinnostuneelle tämä on yhtä kermakakkua koko homma.

Kakku voi maistua hyvältä ja olle herkullinen tai läsähtää naamaan kuten klassisissa naurupätkissä. Varottava vaan on, ettei käy kuten:

"Kuka käski syödä liikaa täytekakkua ja kaataa toisten lasten niskaan kylmää mehua. Siitä joutuu paholaisen pannuun paistumaan. Maailmassa ei säästy enää viatominkaan..." Tuomari Nurmio; Lasten Mehuhetki

Poistakoon tai ilmoittakoon Ylläpito, jos tuollainen lainaus rikkoo sääntöä 13.
 
Viimeksi muokattu:

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Lisäksi olen ihan tyytyväinen siitä, että tällä hetkellä näyttää siltä, ettei olla ihan äkkiä SM -Liigaan menossa.
Totta on minustakin se, että Mestis on SM-Liigaa parempi sarja. Liigamatsit ovat tylsän kliinisiä ja merkityksettömiä surffailuja 80% ajasta, kun taasen Mestiksessä näkee sitä ns. aitoa menoa. Myös hinta-laatusuhteeltaan Mestis-matsit ovat ehdottomasti isoveljeään edellä. Mestiksessä myös riittää draamaa kaukalon ulkopuolellakin: seurat mainostavat Kauppalehden urheilusivuilla, naisia kopeloidaan yökerhoissa, palkat ovat rästissä jne. Koko touhussa on tietty amatöörimäisyys ja kodinomaisuus, jota ylempänä harvemmin tapaa. Ainoa elementti, joka Mestiksessä loistaa poissaolollaan on se, että matseissa ei hanskata juuri ollenkaan. Väkivaltakiekon vankkumattomana ystävänä annan tästä pienen miinuksen.

Tästäkin huolimatta haluaisin aivan ehdottomasti, että joku joukkue nousee ensi vuonna SM-Liigaan. Se voisi hyvinkin olla Kookoo. Kookoon fasadi on ehdottomasti seuroista parhaassa kunnossa, sitä en tiedä mikä seuran todellinen tola on. Kuitenkin sarjanousu olisi mahtava naula suljetun sarjajärjestelmän - tuon suomalaisen jääkiekon syövän - arkkuun. Kaikkiaan moinen olisi todella positiivinen juttu. Anskattoo sitte kuis käy...
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Positiivistä on ensinnäkin se, että KooKoolla on yhdeksän ensimmäisen kierroksen jälkeen täsmälleen yhtä paljon pisteitä kuin viime kaudella vastaavana ajankohtana. Kuten muistamme, KooKoo voitti viime kaudella runkosarjan, joten KooKoo-juna jyskyttää tällä hetkellä täysin aikataulussa. Viime kaudella yhdeksän ekaa peliä tuottivat siis 17 pistettä maalierolla 23-21 ja nyt pisteitä on myös 17 maalierolla 30-21, joten lievää parannusta on tapahtunut ainakin maalinteossa. No ok eihän nämä nyt ihan vertailukelpoisia tilastoja ole, koska ollaan kohdattu vasta osa joukkueista, mutta ehdottoman positiivista tämä nyt kuitenkin on.

Positiivista on se, että KooKoo voitti Jukurit kauden avausottelussa ja vastaavasti viime kaudella Mikkelistä ei avauspelistä pisteitä Kouvolaan herunut.

Paljon muutakin positiivista KooKoolle on viime vuosina tapahtunut. Yleisömäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta, jälleen kasassa on mielenkiintoinen joukkue, organisaatio on vahvistunut ym ym ym.
Kyllä tästä vielä hyvä tulee kun ei hoppuilla.
 
Musta KooKoo on paras!
Itse pelistä voi löytää hyvinkin positiivisia elementtejä, vaikka kokonaisuutena viivan alle jääkin vähemmän mitä tämän hetken pistepotti antaa ymmärtää. Rämö maalinsuulla on sarjan ehdotonta eliittiä, ja startti kauteen oli puolustuksen surkeista otteista huolimatta taianomainen - ennen mustaa matkaa susirajalle torjuntaprosentti taisi huidella 95:n kieppeillä 8 ottelun jälkeen. Nuoriso-osasto (Veistola, Siren, Gröndahl, Rahkola, Ruisma, Virtanen) ja silloin tällöin kokeneempikin kaarti on osoittanut todellista taisteluluonnetta myös vierasmatseissa. Mielestäni se kielii korkeasta motivaatiosta, uskosta omaan tekemiseen, joukkuehengestä ja valmentajan kunnioituksesta. Muun muassa tästä asenteesta johtuen karvaus onkin toinen elementti, mikä toimii hyvin. Kaikkia vastustajia ollaan pystytty paineistamaan kiitettävästi ja hyökkäyspään kiekonriistoja avojäällä on ollut hieno seurata. Eiköhän se kiekollinen pelikin sieltä jostain löydy, hallittiinhan me viime talvenakin kymmentä peräkkäistä matsia täysin suvereenisti - ja nyt lähtökohdat ovat vielä paremmat.

Toimiston ja johdon touhu vaikuttaa erittäin laadukkaalta. Tiedotusta on aiheestakin parjattu, mutta myös paljon positiivista voi löytää siitäkin. KooKoo kiinnostaa ja siitä puhutaan paljon. Ika tiedottaa avoimesti (tai mistä sitä ikinä tietää ;) ) aivoituksistaan ja tavoitteistaan. Kokemus on tehnyt mediakäyttäytymiselle hyvää ja hän esiintyykin vekkulimaisuudestaan huolimatta erittäin ammattimaisesti ja uskottavasti. On myös aina mukava yllätys kun OP on tehnyt uuden videon, tai jatkoajan etusivulta saa vahingossa lukea uudesta kovan luokan kaappauksesta. Kevään jälkeen onkin saatu valmennustiimiin Ropponen ja Paalasmaa, nimet jotka kelpaisivat varmasti myös suurimmalle osalle liigajengeistä. Myös pelaajamateriaali on ottanut melko harppauksen eteenpäin vuoden takaisesta. Paljon kävi ukkoja kokeilemassa ringissä, mutta pohjaksi valikoitui laadukas ja edullinen(?) ryhmä.

Kotiotteluissa kaikki toimii, makkara on hyvää ja sisääntulobiisi Suomen kovin. Vielä kun pikku satsauksen saisi muihin efekteihin..;) Tiskijukkakin on löytänyt volumesäätimen ja pelisilmän. Vaikka jää onkin iso, halli tilava ja ihmiset kymenlaaksolaisia, on tunnelma useimmiten ihan jees varsinkin länsipäädyssä. Vierasotteluihinkin on helppo lähteä, kiitos siitä kuuluu aktiivisille KKP:n aktiiveille. Myös joukkueen ja fanien lisääntynyt yhteistyö on tervetullut juttu.
 

nufc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Newcastle United
Mestiksen paras ketjunavaus!
KooKoolla ei yhtään tappiota kotona eikä sitä yks 1-6 tappio vieraissa kumoa.
Etäkannattajana tunnustan etten ole yhtään KooKoon peliä nähnyt, tulokset ja tilastot kuitenkin jonkunlaista osviittaa näyttää.

Melko herkästi tuntuu KooKoon kannattajilla tunteet kääntyvän negatiiviselle puolelle vaikka mitään suurempaa hätää ei itse kaukalon sisäpuolella ole ollut.

JOS ongelmia tulee niin niitä taitaa tulla todennäköisesti pukukopin ulkopuolelta, alkaa nimittäin olla liian monta kokkia soppaa sekottamassa ja saattaapi olla että siinä sopassa on liian kalliita kauhojia.
 
Viimeksi muokattu:

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kasperi Ojantakanen
Melko herkästi tuntuu KooKoon kannattajilla tunteet kääntyvän negatiiviselle puolelle vaikka mitään suurempaa hätää ei itse kaukalon sisäpuolella ole ollut.

Tunnustan. Jos muutama peli menee tuloksellisesti heikommin, olen itse aina matsien jälkeen tunnekuohuissani painamassa kaiken maailman paniikkinappuloita ja kiroamassa joukkuetta alimpaan helvettiin. On täällä muutama muukin sellaista harrastanut. Kuulunee tähän faniuden "kiroukseen", että reaktiot matsien lopputuloksiin ovat aina jommassa kummassa ääripäässä.

Mutta vaikka miten vannoisi itselleen (tai niille, jotka vain jaksavat kuunnella), että seuraavan pelin jättää varmasti väliin, sitä löytää itsensä aina jostain kumman syystä jäähallin C2-päädystä tai fanibussista matkalla jonnekin Tylyn Kaupugin kylmään bunkkeriin keskellä viikkoa.
 

K.Pylkkänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
. On täällä muutama muukin sellaista harrastanut. Kuulunee tähän faniuden "kiroukseen", että reaktiot matsien lopputuloksiin ovat aina jommassa kummassa ääripäässä.
Minun mielestä se ei ole kirous, vaan kuuluu faniuden olemukseen. Kummalliselta tuntuisi, jos ei saisi jonkun 6-1 Jokipo-pelin jälkeen kritiikkiä antaa. Jos keskustelu menisi ainoastaan siihen, että hävityn pelin jälkeen tullaan tänne pohtimaan "että ei hätää kyllä keväällä sitten" niin aika mielenkiinnottomaksi menee. Negativismi on sitten jotain aivan muuta. Esim. Jokipo-pelin jälkeen tuli veljiltä aivan loistavia kommentteja, jotka kyllä purki myös lukijoiden pettymystä siitä, että meni streamin tilaus hukkaan:

Kktig:

"Eipä juuri mitään. Kääntyi puolustajiin päin ja silloin paskottiin alle.
Pasi "Johtava kiekollinen" Järvinen toi kiekkoa kaikenmaailman potkulautoineen ja vittu kimbleineen -> menetti kiekon ihan järkyttävällä tavalla -> 4-1."

Hauskaa avautumista ja kuuluu asiaa. Eri asia on se, jos tälläista tekstiä suolletaan viestistä ja päivästä toiseen, mutta en tästä KooKoon porukasta tähän hätään keksi ketään, joka kunnon negativismia harjoittaisi.
 
Viimeksi muokattu:
valita vielä siitäkin, että munkissa ei ollut liikaa hilloa..

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salo Sex Machine
Kyllä se aina hajottaa miestä aika pahasti, kun takkiin tulee ja vielä tuollaisella tavalla. Tässä kuitenkin eletään ja hengitettään KooKoota aika rajusti, joten ehkä se sitten on jopa positiivista.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Positiivista on myös mestis-osion keskustelujen lisääntyminen. Sarjassa pitää aina olla yksi iso paha uhoaja, jotta keskustelua syntyy. Lisäksi etenkin Mikkelissä ja Joensuussa on jälleen ihastuttu omaan seuraan kun se ei sählää asioita niinkuin KooKoo tai entinen Sport.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Lisäksi etenkin Mikkelissä ja Joensuussa on jälleen ihastuttu omaan seuraan kun se ei sählää asioita niinkuin KooKoo tai entinen Sport.
Joo kyllä Mikkelin ja Kouvolan kalistelu on ollut todella positiivista luettavaa. Sääli vain, että jukurifaneja on täällä niin vähän kirjoittelemassa. Jukka L takaisin, siinä oli loistelias kirjoittaja. :)

Joensuussa tämä seura on sählännyt asiansa viimeiset 20 vuotta. Silti suhde seuraan on jotain aivan muuta kuin pinnallista vastasyttynyttä ihastusta. Kyseessä on syvä ja hyvä viha-rakkaus -suhde, joka palkitsee hyvinä hetkinä ja vie Tuonelan agoniaan huonoina.

Kookoo on nämä ajat ollut sellainen perusmestisjengi, eikä siellä ole minusta mitenkään huikeasti asioita sählätty koskaan. Ei näillä tiedotusmokilla tai satunnaisilla tappioilla vielä pääse ihan samaan kastiin kuin muutamalla konkurssilla.

Toki ensi kevät on sitten mielenkiintoinen. Kookoon floppaaminen viime vuosien tapaan hiljentäisi tämän ketjun aika totaalisesti. Kyllä tuolla nipulla pitää mennä pitkälle, tai muuten kyse on kuin onkin sähläämisestä.

Sähläämistähän emme kuitenkaan toivo.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Toki ensi kevät on sitten mielenkiintoinen. Kookoon floppaaminen viime vuosien tapaan hiljentäisi tämän ketjun aika totaalisesti. Kyllä tuolla nipulla pitää mennä pitkälle, tai muuten kyse on kuin onkin sähläämisestä.

Sähläämistähän emme kuitenkaan toivo.
Pitkälle meneminen on tällä kaudella pitkälti kiinni siitä, saadaanko se potentiaali, mikä kenttäpelaajista on varsinkin hyökkäysketjuilla ja parilla ekalla pakkiparilla, kaivettua esiin. Vaatii jokaiselta pelaajalta fysiikan, taidon ja tunnepuolen "zonea" samaan aikaan, simple as that ja piste. Taktiikka ja pelitapa vielä päälle, niin monimutkainen yhtälö on valmis.

Viime kauden tehopisteet on nollattu, joten kovempi kesä- ja syystreeni voi maksaa talvella ja keväällä itsensä takaisin, ja kun positiivisuusketjussa ollaan niin muita vaihtoehtoja ei edes tule mieleen.
 
Playoffsissa ei hyvää virettä saa päälle nappia painamalla. Se pitää rakentaa jo runkosarjan aikana. Pitää olla kuuma joukkue oikeaan aikaan - Teemu Selänne

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Positiivistä on ensinnäkin se, että KooKoolla on yhdeksän ensimmäisen kierroksen jälkeen täsmälleen yhtä paljon pisteitä kuin viime kaudella vastaavana ajankohtana. Kuten muistamme, KooKoo voitti viime kaudella runkosarjan, joten KooKoo-juna jyskyttää tällä hetkellä täysin aikataulussa.
Viime kaudella tuohon väliin mahtui myös se valmentajanvaihdos :-)

Mun mielestä ehkä kaikkein positiivisinta on se, että joukkue kasattiin selvän ykkösvahdin varaan. Tätähän on kimpassa toivottu kokeiltavaksi aina Hevi-Jaskan kaudesta saakka, eli nyt nähdään olivatko toiveet turhia.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Mun mielestä ehkä kaikkein positiivisinta on se, että joukkue kasattiin selvän ykkösvahdin varaan. Tätähän on kimpassa toivottu kokeiltavaksi aina Hevi-Jaskan kaudesta saakka, eli nyt nähdään olivatko toiveet turhia.
Vaadin BB-ET:tä luukunavaajaksi! TuTollakin on Kimble.
 
Playoffsissa ei hyvää virettä saa päälle nappia painamalla. Se pitää rakentaa jo runkosarjan aikana. Pitää olla kuuma joukkue oikeaan aikaan - Teemu Selänne
Vaikka joidenkin mielestä nyt on karmea kriisi päällä, tahtoisin muistuttaa että eilinen Jukurit-peli oli, kuten Iivo ennakkovideossa lupasikin, parasta KooKoota mitä minä olen tällä kaudella nähnyt. (Tosin olenkin olosuhteiden pakosta katsellut lähinnä vieraspelejä, jotka eivät tuloksellisesti ole sujuneet niin hyvin kuin kotipelit)
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaikka joidenkin mielestä nyt on karmea kriisi päällä, tahtoisin muistuttaa että eilinen Jukurit-peli oli, kuten Iivo ennakkovideossa lupasikin, parasta KooKoota mitä minä olen tällä kaudella nähnyt.
Tämä nyt kuitenkin satuu olemaan tulosurheilua ja KooKoon sijoitus tällä hetkellä sarjassa (seitsemäs) on kaikkea muuta kuin etukäteen odotettiin. KooKoo on vain kaksi pistettä playoff-viivan yläpuolella tällä hetkellä. Tokihan tavoitteeksi voidaan ottaa ensi alkuun nyt sitten vaikka runkkarin kahdeksas sija, jolloin päästäisiin heti etukäteen kohtaamaan sarjan ykkönen Jukurit. Voipi käydä moisessa leikissä taas kylmät.
 
Tämä nyt kuitenkin satuu olemaan tulosurheilua ja KooKoon sijoitus tällä hetkellä sarjassa (seitsemäs) on kaikkea muuta kuin etukäteen odotettiin. KooKoo on vain kaksi pistettä playoff-viivan yläpuolella tällä hetkellä.
Vaikka peli on joukkueen potentiaaliin nähden melkoista skeidaa, oltiin eilen jukureita ainoastaan potkun verran perässä (Kuten Hirvihuhtakin hienosti osoitti :D), joten hyvältä tämä mielestäni näyttää pidemmällä tähtäimellä.

Kuulostaahan tuo analyysisi seitsemästä edellisestä ottelusta tietysti pahalta. Tässä vaiheessa kautta ne tulokset vaikuttavat lähinnä vain yleisömääriin ja sitä kautta seuran talouteen. Kunhan runkosarja päätetään kotietuun ja peli on siinä vaiheessa kuosissa, se riittää.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaikka joidenkin mielestä nyt on karmea kriisi päällä, tahtoisin muistuttaa että eilinen Jukurit-peli oli, kuten Iivo ennakkovideossa lupasikin, parasta KooKoota mitä minä olen tällä kaudella nähnyt. (Tosin olenkin olosuhteiden pakosta katsellut lähinnä vieraspelejä, jotka eivät tuloksellisesti ole sujuneet niin hyvin kuin kotipelit)
Ensimmäinen kotipeli oli tavallaan paras kun huomioi ajankohdan. Muuten kyllä samaa mieltä. Nyt vain oli erittäin hyvä joukkue vastassa eikä kiekkokaan pomppinut lopun paikoissa. Paremmalta tämä näytti kuin muutaman viimeiseen kotipeliin ja ihan positiiviset tuntemukset jatkosta.
 
Lehtonen alkaa olla ykköspakkeja. Tämän illan ykkösparihan pelaa selvästi liigaa ensi kauden Ilveksessä! No ei mennä niin pitkälle mutta huimaa kehitystä on JL ottanut ja hyvä niin. Häneen uskojia on ollut Kouvolassa n. 0, jos tyttöjä ei lasketa.
Niinpä! Ei olisi viime kauden esitysten jälkeen uskonut, että jo syksyllä otteet puolustuspäässä ovat tätä luokkaa. Tähän päälle vielä Jaakon hyökkäysvalmiudet, niin eiköhän tälle 88-syntyneelle hujopille ole tarjolla vielä suurempaa ruutua tulevaisuudessa. Hirvihuhta on parantanut ensi peleistä kuin sika juoksuaan, ja Oksakin sai tänään kehuja KooKoo-kannattajilta, vaikka virheitä tuleekin vielä paljon. Ehkä tästä puolustuksesta saadaan vielä tasokas kuusikko kauden mittaan, varsinkin jos Tammisen lupaukset ylimääräisistä dollareista voidaan ottaa vakavasti.
 

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salo Sex Machine
Puolustus pelasi hyvin tänään omassa päässä, mutta avaukset olivat luokattomia. Ja kun ei ollut Pabloa avaamassa niin oltiin kyllä aika pahasti kusessa niiden kanssa. Mutta Lehtosen Jaska tänään oli vakuuttava. Ei virheitä kaverille ja tämän takia hänen kanssaan tehtiinkin jatkosoppari. Potentiaalia on vaikka syrjäyttämään Pablo.
 
Suosikkijoukkue
Go On KooKoo, X-Men
Puolustus pelasi hyvin tänään omassa päässä, mutta avaukset olivat luokattomia. Ja kun ei ollut Pabloa avaamassa niin oltiin kyllä aika pahasti kusessa niiden kanssa. Mutta Lehtosen Jaska tänään oli vakuuttava. Ei virheitä kaverille ja tämän takia hänen kanssaan tehtiinkin jatkosoppari. Potentiaalia on vaikka syrjäyttämään Pablo.

olitko paikan päällä?! kyllä siellä omassa päässä hölmöiltiin ja hävittiin niitä kaksinkamppailuja. 2. erässä varsinkin. oli kyllä hyviäkin otteita.
 
Ääliö älä lyö!

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Minustakin Lehtonen on parantanut ja pelasi esimerkiksi Jukureita vastaan vahvasti. Jos tilastopuolelle mennään, niin Lehtosen aikana verkko soi kuitenkin omissa kaikista useimmin.
 

Liba Leijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Puolustuksesta

Itsekkin olen syyllistynyt kritisoimaan yksittäisiä pelaajia aina silloin tällöin. Monelta kirjoittajalta ja myös itse pelaajilta kuitenkin unohtuvat liian usein perusasiat. Olisiko kaikkien syytä kerrata oman pään puolustuspelaaminen ja sen täyttö? Se auttaisi varmasti ymmärtämään lajiakin hieman paremmin! Tulipahan vaan tuo mieleeni katsellessani eilistä peliä.
 

Rankkari

Jäsen
Päävalmentajan mukaan Kookoo pelaa hyökkäysvoittoisella pelitavalla, koska vastustajat pelaavat puolustusvoittoisesti Kookoota vastaan, ja tuskin avaavat juurikaan tiivistä puolustuspakettiaan. Tai näin ymmärsin luettuani lausuntoja.

Jotenkin vaan kaipaaan sellaista "vanhakantaista" pelaamista. Tiukempaa puolustuspelaamista, nopeita vastaiskuja, enemmän maskimiehenkäyttöä ja laukauksia, reboundeja sisään. Siis otteluiden ratkaisemista yv. pelaamisella, ja hyvillä nopeilla vastaiskuilla.

Vaikeaa se kai on, jos vastustajat pelaavat hankalasti (tiukkaa puolustusta). Mahdollisessa finaalissa tai liigakarsinnassa ei ylihyökkäämällä pärjää.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Minustakin Lehtonen on parantanut ja pelasi esimerkiksi Jukureita vastaan vahvasti. Jos tilastopuolelle mennään, niin Lehtosen aikana verkko soi kuitenkin omissa kaikista useimmin.
Lehtonen taisi pelata viime kaudella 5-10min pelissä, nyt on peliaikaa tullut n. 18min ainakin viime peleissä. Se on huima harppaus eteenpäin vaikeustasoltaan, koska jos mennään taidollisesti ylärajoilla koko ajan niin siihen pari minuuttia lisää voi joko tehdä pelimiehen tai pilata maineen (ns. make or break), kuten täällä on usein huomattu. mm. Tarkiainen sai ihan turhaa paskaa täällä viime keväänä, vaikka kuten monesti on tullut todettua, oli lopulta Erosen kanssa paras pakkipari.

Joten kun peliaikaa tulee kolme kertaa enemmän kuin edellisellä kaudella, ei kannata heti odottaa ettei takaiskujakin tulisi. Niitä tulee kaikille, ja kehitys on tässä vaiheessa tärkeintä. Hyökkääjienkin pitää ottaa vastuuta otteluiden voittamisesta, vaikka pari menisi omiin, niin se ei ole mikään syy hävitä pelejä (tällä rosterilla).

olitko paikan päällä?! kyllä siellä omassa päässä hölmöiltiin ja hävittiin niitä kaksinkamppailuja. 2. erässä varsinkin. oli kyllä hyviäkin otteita.
Katsoitko tv:stä?! :) Vantaassa pelasi mm. Porthään, Mäkiaho, Vauhkonen, Del Grosso, Jeskanen, Helenius, Ahonen, Jortikka, Manelius, Kivistö jne joten ei ole mikään häpeä jos on jonkun kaksinkamppailun hävinnyt. Me kuitenkin voitettiin ottelu ja katkaistiin Vantaan kotiputki.

Päävalmentajan mukaan Kookoo pelaa hyökkäysvoittoisella pelitavalla, koska vastustajat pelaavat puolustusvoittoisesti Kookoota vastaan, ja tuskin avaavat juurikaan tiivistä puolustuspakettiaan. Tai näin ymmärsin luettuani lausuntoja.

Jotenkin vaan kaipaaan sellaista "vanhakantaista" pelaamista. Tiukempaa puolustuspelaamista, nopeita vastaiskuja, enemmän maskimiehenkäyttöä ja laukauksia, reboundeja sisään. Siis otteluiden ratkaisemista yv. pelaamisella, ja hyvillä nopeilla vastaiskuilla.

Vaikeaa se kai on, jos vastustajat pelaavat hankalasti (tiukkaa puolustusta). Mahdollisessa finaalissa tai liigakarsinnassa ei ylihyökkäämällä pärjää.
Ekasta kappaleesta, mielestäni KooKoon hyökkäystapa ei johdu kaverin puolustamisesta, vaan toisinpäin. Muut joukkueet muuttavat ilmeisesti enemmän pelitapaansa KooKoota vastaan, tai sitten se vaan sopii KooKoota vastaan tällä hetkellä.

Niin, tuota haluaisi itsekin nähdä, mutta ei ymmärtääkseni kuulu KooKoon pelitapaan. Sellainen Tsekin pelityyli voisi olla mukava, mutta pelaajatyypit ei sopisi siihen, kun pelaajat on valittu nykyiseen pelitavan mukaan, jolloin heillä löytyy kiekollista taitoa ja näppäryyttä. Totta on, ettei tuolla tavalla ehkä nyt voiteta, mutta tulos on parhaimmillaan sitä mitä viime talvena. Muut joukkueet olivat vastaantulijoita KooKoon käsittelyssä ja peliä oli uskomattoman hienoa seurata. Siis sellaista Antti Muurisen jääkiekkoa, voitetaan tyylillä!

Viimeisestä olen samaa mieltä, mutta jos sinne asti selvitään, niin joukkue on noin 2v kypsempi henkisesti ja hitsautunut toivottavasti niin hyvin yhteen, että oikea tapa pelata löytyy ja vähän vastustajankin mukaan. Tällä hetkellä KooKoo tekee nyt selvästi omaa juttuaan, vähän kuin Red Bull ja Brawn formuloissa joku aika sitten, eli mennään eri reittiä ja se voi joko oikaista tai sitten ei.
 
Viimeksi muokattu:
Playoffsissa ei hyvää virettä saa päälle nappia painamalla. Se pitää rakentaa jo runkosarjan aikana. Pitää olla kuuma joukkue oikeaan aikaan - Teemu Selänne
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy