Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju – nyt menee hyvin!

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana John Lidgett, 14.10.2010 klo 17.05.

 1. Kokeneempi veli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
  Lainaus:
  Väärä ketjuhan tämä nyt on tälle aiheelle, mutta vastaan silti ja modet siirtäköön jos niin parhaaksi näkevät.

  Tuskin tässä nyt mitään lentolehtisiä tarvitaan, mutta tätä juhlapeliä olisi voitu ehkä tuoda enemmän esille jo aiemmin. Aika monet kaverini jotka KooKoota seuraa ihan aktiivisestikkin ja seuraavat myös fb:ssä, eivät vielä tällä viikolla olleet tietoisia joko kyseisestä ottelusta tai ainakaan mahdollisesta ilmaisesta seisomapaikka lipusta. Kaikki kun eivät välttämättä jokaista fb-päivitystä lue. Aikanaan kun oli näitä kolikon matseja ja ilmaisotteluita niin niistä oli juttua enemmän jo hyvissä ajoin ja sitä kautta pelipäivä päätyi varmaan monien vähemmänkin seuraavien kalentereihin. Varmasti mainontaa on suuremmin ensi viikolla ja toivotaan, että joku jaksaa käydä vaikka ennen keskiviikkoa vaihtamassa tienvarsimainoksiin seuraavan ottelun mainoksen. Ilmainen lippu ja muut tarjoilut vetävät kyllä normi suomalaista puoleensa magneetin lailla, joten luulisi melkein kaikkien ilmaisten lippujen menevän jos vaan kaikki osaavat sitä lähteä metsästämään.
   
 2. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Paljon parjattu yv on ruvennut viimeaikoina toimimaan ja koko kauden tilastoissa ollaan kuudentena. 5 ottelun kuntopuntarissa ollaankin toisena niin kuin myös pisteiden määrässä. av:ssa ollaan kaikilla mittareilla häntäpäässä joten siihen seuraavat treenit.
   
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hyvin menee, mutta menköön.

  KooKoo on napannut viidestä viime pelistä peräti 12 pistettä ja kyseisen jakson aikana KooKoo esitti myös erittäin hyviä otteita Nordiksen tappiopelissä HIFK:ta vastaan.

  KooKoon kotiotteluiden yleisökeskiarvo on kerrassaan komea 3703, joka on liigan kahdeksanneksi paras yleisökeskiarvo.

  Aitoiden käyttöaste on ollut tähän asti 100 % ja kaikki aitiot on jo myyty loppuvuoden osalta.

  Hyvä pöhinä päällä kaikilta osin. Tästä on hyvä jatkaa.
   
 4. VTVH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei ole ollut. Tai hyvä jos aitioiden myyntiaste on ollut 100%, mutta muutamassa pelissä on ollut kyllä aitioita täysin pimeänä. En muista mikä lauantaipeli oli syksyllä kun aitioista oli vain 3 käytössä. Tuo yksi peli on ollut ainoa jolloin ihmettelin itse että onpas ollut heikko aitiomyynti siihen peliin. Muissa peleissä on ollut 1-2 tyhjää aitiota. Hienoa jos nuokin kuitenkin on olleet myytyjä.
   
 5. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Voihan se olla, että on myyty, mutta syystä tai toisesta ei ole ollut käytössä. Muistan kyllä itsekin, että kaikissa peleissä kauden alkupään peleissä ei ole kyllä olleet kaikki aitiot käytössä. Mistä @Old Tom olet saanut tietosi?
   
 6. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  En olisi kyllä kauden alussa uskonut, että KooKoo ottaa vähintään 5pts TPS:ltä kauden aikana. Todella mahtavaa suorittamista. Pakkohan tät menoa on kehua ja toivottavasti joukkue pelaa yhtä hyvin keväällä niin kaikki voi olla mahdollista. Ihmettelen myös maalivahtien suorituksia. Kukapa olisi uskonut, että KooKoon maalivahdit ovat tällä hetkellä todella kovassa torjuntavireessä? En minä ainakaan.
   
 7. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Malisen Jarkko pistepörssissä seitsemäntenä. Kolmannella on yksi piste enemmin. Ihan näin kovaa pistetehtailua en edes Maliselta uskonut puolimatkan krouvissa.
   
 8. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Malisen otteille myös täältä peukku. Välissä vielä vähän takkusi vähän pidempääkin, joten huikeasti menee.

  Isot peukut myös Rajalan ja Rinkisen paluille kokoonpanoon. Nyt reilut näyttöpaikat rauhassa jätkille. Yhtä reilusti kun heikommin pelanneet Wotkins, Lamppu ja Guttig ovat toistuvasti saaneet.

  Mukava oli myös nähdä Julle kokoonpanossa. Hyvin pärjää liigamenossa.
   
 9. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Hyvin. Harmi kun se ei mielestäni ihan riitä kääntämään pelejä.
   
 10. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Mutta jos verrataan Julle vs Lamppu niin ei suurta eroa ole. Julkuselle lisää näyttöpaikkoja. Ei nyt ehkä ykköskentän kamaa mutta puolustustaidoillaan voisi nelosessa mennä hyvin.
   
 11. Kokeneempi veli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Heti taas pisteillä kun pääsivät kokoonpanoon ja useasti pahanteossa muutenkin hyökkäysalueella. KooKoo on niin puukätinen joukkue, että se tarvitsee loppukaudeksi 15 minuuttia Rajalaa ja Rinkistä peliä kohden. Muuten ei riittävästi paikkoja ja maaleja synny, eikä myöskään sarjapisteitä. Guttig vaan katsomoon. Eilenkin eka erässä aiheutti löysällä pelailullaan oman aition kohdalla tilanteen josta HPK:n mies pääsi kävelemään huippupaikalle kohti KooKoon maalia. Muutenkin löysä ranskis taisi olla 5-10 kertaa jään pinnassa istumassa!
   
 12. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Malinen on noussut pistepörssin nelospaikalle. Ihan hyvä. Greenkin kympin sakissa.

  Myös kauden kolmas voitto el classicosta. Ihan sama kunhan pystytään Sport pitämään takanamme. No kausi on vielä pitkä, mutta nyt lämmittää jo mieltä.
   
 13. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kaksi kärkisentteriä pistepörssin TOP 10:ssä (Malinen 4.sijalla) ja O'Connor pakkien pistepörssin 4. Nappihankintoja, hyvä toimisto!

  Maliselle voisi jo kohta avata oman ylistysketjun, mutta mennään nyt posiketjun kautta. Jumaltason sentteri!
   
 14. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  Taisi olla ensimmäinen kerta tällä kaudella kun noustiin 2 maalin takaa voittoon!? Oikein niille kaikille idiooteille, jotka lähtivät hallillta, 3-1 maalin jälkeen.
   
 15. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vieressäni seisoskeli herrasmies, jolle totesin vähän Sporan 1-3 -maalin jälkeen, että ei tää vielä ole taputeltu, kun Sporalla on historiaa sulamisesta. No, juuri kun kyseinen herrasmies astui rappusille ja käänsi selkänsä pelille ollen lähdössä pois, tuli kavennusmaali. Ja loput tiedättekin. Äijä jäi katsomaan ottelun lopun. Hassuja sattumia. Mutta tosiaan upeaa, että tuolta vielä noustiin ja ei ollut kolme pinnaakaan kaukana lopulta.
   
 16. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Joulutauko ja 41 pistettä, ei olisi kyllä uskonut kauden alussa. Malisen Jakke pistepörssin nelosena.

  Joulupukille toive että Pelicans saatas joskus nurin.
   
 17. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Se olisi Pelicans 3 pisteen päässä. Kuuden ottelun kuntopuntarissa ollaan neljänsinä ja tällä periodilla KooKoon av ollut liigan parasta. Yv tilastossakin mukavasti viidentenä. Malinen ja Green kympin sakissa pistepörssissä. Lammassaari ja Grönholm teki maalin. No kahdesta seuraavasta jos ees pisteen sais niin olisi kiva.
   
 18. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Pelicans pelannut lisäksi yhden ottelun enemmän kuin KooKoo. Erikoista, että Pelicans-KooKoon keskinäisten otteluiden pisteet ovat tällä hetkellä Pelicansille puhtaasti 9-0 ja kuitenkin sarjataulukossa on eroa vain tuo kolme pistettä. Nämä keskinäiset ottelut nousevatkin arvoon arvaamattomaan, sillä KooKoo ja Pelicans kohtaavat toisena vielä kolme kertaa runkosarjassa. Pitäisi KooKoon pikku hiljaa alkaa napsimaan pisteitä myös lahtelaisilta.

  Positiivisena asiana mainittakoon vielä, että Ryan O´Connor on liigan puolustajien pistepörssissä neljäntenä 8+10=18 ja Mikko Lehtonen yhdeksäntenä 7+9=16.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2016 klo 22.35
 19. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Yleisöä on tänään hyvin. Kolme kasvattia kokoonpanossa. Muuten hävettää.
   
 20. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Vaasan ystäväkin kävi jo kehumassa niin on tuo Hakulinen hyvä haku joukkueelta eikä se että Green on maalipörssissä sijalla 4 häiritse. Vaikeana aikana Green ottanut jengiä reppuselkään!
   
 21. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Viikonlopun tehoilun jälkeen Josh Green rikkoi oman piste-ennätyksensä Liigassa. 15+18 = 33 ja koko ajan kasvaa.. Kun Greenilla menee hyvin niin KooKoolla menee hyvin!
   
 22. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Enää yksi peli runkosarjassa Lahden Moottorisahakerhoa vastaan!!

  Ja The Big Green neljäntenä pistepörssissä- ei huonosti papalta!
   
 23. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Virtasen Mikko kahdeksan peliä ja 3 plus 1. Ei ollenkaan hassummin, jatka samaan malliin!
   
 24. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  5 pisteen päässä minun ja monen muun kannattajan "virallinen" tavoite. Kyllä me se saadaan vaikka väkisin!
   
 25. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Olisikohan tämä tänne sopivaa tarinaa. Kun tämä kausi on jokatapauksessa onnistunut vähintään arvosanalla hyvä + niin rupesin miettimään että kuinka tärkeää tämä jatkon kannalta onkaan. Jos oltaisiin kynnetty huolella niin Kouvolan yleisö olisi kyllä hallilta häipynyt ja tämä taas olisi käynnistänyt kierteen että ensi kauden jengiin olisi ollut vähemmin rahaa ja menestys todennäköisesti heikkoa. Ensimmäinen kausi on nousijalle se tärkein