Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju – nyt menee hyvin!

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana John Lidgett, 14.10.2010 klo 17.05.

 1. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Positiivisena asiana voisi mainita tässä kohtaa myös Bauer-turnauksen pelilliset esitykset. KooKoo pelasi nousujohteiset ottelut ja hallitsi kolmansissa erissä molempia paikallisvastustajia hallitsemalla pelin virtausta aika samalla pelillä johon viime kevätkaudella jäätiin. Suurempia murheita ei siis liene odotettavissa sillä saralla, ja uusien tulijoidenkin pitäisi päästä helposti kuvioihin sisään, kun koko muu joukkue niitä hienosti toteuttaa.
   
 2. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tähän ketjuun ei ole viime aikoina pahemmin löytynyt aihetta kirjoittaa, mutta todettakoon nyt, että yleisö ei ole hylännyt KooKoota.

  Tänään sarjakakkosen Sportin pelissä oli 2914 katsojaa ja sarjajumbon KooKoon pelissä 3449 katsojaa. Eli sarjajumbo veti yleisöä tänään 535 katsojaa enemmän kuin sarjakakkonen. Voi vain kuvitella minkälaiset yleisömäärät KooKoolla olisi, jos joukkue olisi sarjassa toisena 20 pisteellä.
   
 3. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Juuri näin!! Yleisömäärä oli todella hieno homma ja hyvä näyttö Kouvolalaisilta, toivottavasti esityksistä huolimatta trendi jatkuu!
   
 4. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hallilta pois kävellessä ei satanut räntää..
   
 5. Keyser Jäsen

  Onneks tästä sarjasta ei voi tippua. Kerrankin tämä fakta lämmittää mieltä
   
 6. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  En tiedä onko tämä positiivista mutta vähintään erikoista, että KooKoon yleisökeskiarvo on suurempi kuin mm. sarjan kärkijoukkue KalPalla tai erinomaista kautta pelaavalla Sportilla. Myös JYP:in ja SaiPan yleisökeskiarvot ovat pienemmät kuin KooKoolla.

  Tappiota tulee, mutta taas kiekkokansa taivaltaa sankoin joukoin lauantaina Lumon-Areenalle, kun KooKoon vieraaksi saapuu Tappara.

  KooKoo 3441
  KalPa 3431
  JYP 3309
  SaiPa 3148
  Sport 3085
   
 7. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Toivottavasti Liigasta voisi tippua. Silloin tälläkin kaudella olisi merkitystä ja merkitykselliset pelit ovat positiivinen asia. KooKoo ansaitsisi ainakin rehdit karsinnat.
   
 8. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Aivan. Kirottu suljettu sarja. Panoksettomat höntsät kiinnostaa kuin Kouvojen tai Kouvottarien kausikortti.
   
 9. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Joskus sentään asiaa tähänkin ketjuun. Kaksi voittoa, toimiva valmennus ja jumbosijakin näyttäisi jäävän taakse. Hyvä viikko!
   
 10. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Kyllä niitä pisteitä tulee tuollaisella peli-ilmeellä. Harmittavasti muutamat pisteet meni sivu suun, kun vastukset olivat sarjan top2:sen joukkueet. Ensi viikolla olisi taas ns. sopivia vastuksia pistetilin kartuttamiseen.
   
 11. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Ja yleisömäärissä takana Sport, Saipa ja Jyp.
   
 12. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Uskottetko kotona? Me ollaan kolmen ottelun voittoputkessa ja kaikki kolmen pisteen voittoja! Eihän tämä ole unta, eihän?
   
 13. kimbe66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, hyvin vahvat sympatiat JYPille
  Eihän tämä voi olla totta: OPG vaikutti tänään ihan hyvältä pakilta!

  Vaikka tämä on positiivisuusketju, niin jotain mätää täytyy jossakin olla, kun ylläolevan pääsee toteamaan. Mutta noin vakavasti: KooKoo pelasi tänään hyvin järkevän pelin. Ei turhia höntyilyjä. Hyvä!
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Sääliraja on 4 pisteen päässä. Tässähän ollaan taas kisassa mukana
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Green on näemmä huolestunut ensi kauden sopparitilanteestaan ja alkanut hätäpäissään mättää maaleja, jotta saisi hyviä tarjouksia *hymiö*
   
 16. Kokeneempi veli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
  Lainaus:
  Samaa mieltä tästä! Vahvaa pelaamista omissa ja kiekonkin kanssa purki painetta hienosti nostamalla jalalla (!) kiekkoa keskialueelle!

  Lainaus:
  Ei ole unta ja putkelle voi hyvinkin tulla jatkoa tuolla mv-pelillä ja jos pakisto onnistuu edes kohtalaisesti.
   
 17. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Päivän huippuonnistujat: Irvini ja Röönholmi. Helevetin Hienoa !!!
   
 18. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  12/12 viimeiset 4 peliä... ei huono
   
 19. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Ja vielä kohtuullisen pahoilla poissaoloilla. Eilen molempien yyveiden viivamiehet poissa ja Lehtonen jo keskiviikkona poissa + muut lasarettilaiset. Muussa pelissä toki kyseisten pelaajien arvo merkittävästi pienempi, joten yleispelin saattoi odottaa rullaavan ihan ok ilman kyseisiä herroja. Lehtosen poissaollessa ja Grönholmin pelatessa elämänsä kiekkoa normipakiston virheherkästä osastosta ainoastaan Pelli oli omalla tasollaan ja myös pelaamassa.
   
 20. Melametsä Jäsen

  Hienosti on alkanut Tuokkolan aikakausi, vaikka helppoa ei ole ollut loukkaantumisten ym. poistumien vuoksi. Kukaan ei varmasti ikävöi Mattilaa ja hänen altavastaajalätkää.
   
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Ja kerrankin heteroonen valkku... mutta tosiaan peli-ilme on ihan erinäköistä ja se tuurikin rupeaa olemaan mukana
   
 22. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Millainen valmentaja on "heteroonen"?
   
 23. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Kysy @Melametsä :ltä... hänellä oli isoja ongelmia entisen valkun seksuaalisen suuntautumisen kanssa. Irving on muuten liigan statseissa kakkosena torjuntaprosenteissa 92,99 % ei se huonosti ole menny
   
 24. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lähes kauden alusta asti parin viikon takaiseen hetkeen minulla oli kirves kaivossa. Kävin sen tänään hakemassa. Olipahan nosto! Hienosti on noussut myös KooKoo. Jaetulla 10. paikalla ja pudotuspeliunelma elää. Leland on ollut kyllä mainio. Hei! Immonen pääsi tehoille. Pieni ilo se pienikin ilo on.
   
 25. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kiitos KooKoo! Aivan mahtavaa. KooKoo noussut taistelemaan tosissaan pudotuspelipaikoista. KooKoosta ei löytynyt tänäänkään heikkoa lenkkia. OPG parantanut koko ajan ja nyt myös Immosen peli-ilme oli jo todella hyvä tänään. Irving on liigan paras maalivahti ja viihtyy hyvin Kouvolassa, ei muuta kun pitkä jatkospimus hänelle ellei ole jo tehty. Myös Tuokkolan sopimusta voidaan jatkaa vaikka saman tien. Vieläkö joku on sitä mieltä, että KooKoon olisi pitänyt aloittaa tyhjennysmyynnit jo reilu kuukausi sitten?