Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju – nyt menee hyvin!

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana John Lidgett, 14.10.2010 klo 17.05.

 1. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Tässä kun kävi oikein mehustelemaan niin 10. sijalla oleva HPK on vain kymmenen pisteen päässä.
   
 2. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Huh huh!

  Käsittämätön tasonnosto jengiltä. Parissa viikossa vedettiin kiinni se toivottomalta näyttänyt kaula 10. Sijaan. Kyllä nyt hymyilyttää. Ja mahtavia nousuja joukkueelta. Pelicans, SaiPa ja Ässät kaatuivat vieraissa kun KooKoo nousi takaa ohi ja teki voittomaalin pari minuuttia ennen loppua. Voitot todellakin ruokkivat toisiaan. Eikä tämän tarvi tähän jäädä, parin pinnan päässä olisi lisää joukkueita kiinniotettavaksi.

  Ei varmaan ketä harmita Tuokkolaan palkkaaminen juuri nyt. Hänen aikanaan pistekeskiarvo 1.91.

  Luulenpa, että lauantaina 7.1. Hifkiä vastaan on häkki täynnä!
   
 3. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Ossi-Petterille viimeisten otteluiden suorituksista joulukinkku, poron kylmäsavupaistia, mustaoranssi pysäköintikiekko, punainen sulka-tarra, lukkosulaa ja 100 euron seteli kehystettynä. Hyvää joulua!
   
 4. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  On tässä pakko vaan itsekin hehkuttaa. Reilu pari viikkoa sitten olin tosiaan ihan varma, että tämä kausi on ohi, mutta niin vaan homma saatiin Tuokkolan johdolla toimimaan. On tämä huikeaa.

  Irvingille ja Ossi-Petterille viiden vuoden jatkopahvit, kiitos!
   
 5. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tarkoitat varmaankin, että sijalla viisi (5.) oleva HPK on kymmenen pisteen päässä KooKoosta. OPG on kyllä noussut kaikilta osin KooKoon taistelun ruumiillistumaksi. OPG:lle ja koko joukkueelle hyvää joulua. Taistelu jatkuu!
   
 6. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Aika hurjaa kieltämättä. Täytyy sanoa että jorain on naksahtanut kohdilleen ja nyt ne alkukauden paskatuurit ovat kääntyneet toisinpäin. Toivotaan että pukki tuo putkelle jatkoa!
   
 7. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kouvolan Paska
  Lainaus:
  Tässähän alkaa ihan aikuisten oikeasti toivomaan OPG:lle jatkosopimusta. Hienosti hoiti SaiPaa ja Ässiä vastaan kultakypärät pois pelistä. OPG alkaa silmissäni nousta kulttipelaajaksi.
   
 8. heisenberg196 Jäsen

  Lainaus:
  Älkää edes leikillä..
   
 9. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  kyllä. Perus typo. Totuus on kuitenkin se, että jos kirves oli kaivossa niin nyt viimeistään se on nostettava.
   
 10. Melametsä Jäsen

  Lainaus:
  Suurempi ongelma oli se, ettei siitä ollut valmentajaksi tähän sarjaan. Ja sen näki jo hänen ensimmäisellä Kookoo kaudella.

  Mutta nyt kulkee Kookoolla kivasti :)
   
 11. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nyt alkaa Kaakon derbyssä olemaan panokset kohdallaan. SaiPa kaksi pistettä KooKoon takana ja Jukurit sekä Sport vastaavasti kaksi pistettä KooKoon edellä. Mites se olikaan, kannattiko valmentajaa vaihtaa vai ei.

  Se nyt on selvää, että perjantaina Lumon Areenalla on yli 5000 katsojaa.
   
 12. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Lappeenrannassa on sen tason apatia päällä, että mitään junalastillisia faneja sieltä ei varmasti ole tulossa. Yksi peruslohko varattu saipalle ja muut yleisessä myynnissä, eikä eilen ollut mitenkään erikoinen täyttö vielä. 4500+ oma arvio.
   
 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Kova kaato Tampereella! Ja siksikin tärkeä, että SaiPa otti myös 3p voiton. Viiva on vain 3p päässä ja KooKoolla ottelu hyvää muihin nähden...
   
 14. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No joo onhan toki 4500 katsojaakin ihan ok yleisömäärä. Sarjatilalle ei voisi enää juurikaan herkullisempi olla perjantain ottelua ajatellen.
  Yhdeksäs sija on KooKoosta vain kolmen pisteen päässä toisaalta toiseksi viimeisenä oleva SaiPa vaanii KooKoota kahden pisteen päässä.

  9. Kärpät 50
  10. Ilves 50
  11. Jukurit 49
  12. Sport 49
  13. KooKoo 47
  14. SaiPa 45
   
 15. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Sarjakärki kumoon ja 6 maalia tehtynä. Hianoo!

  9 pisteen viikko on ihan täysin saavutettavissa.
   
 16. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Itse en usko Santasen Saipaan millään tasolla. Napsivat pisteen sieltä ja toisen täältä, mutta laskisin Lukon kanssa samaan kastiin eli ei asiaa sääleihin. Sportin isot loukkaantumiset ja Jukurien laskeutumisen omalle tasolleen tasoittaa myös tietä ylöspäin. Tämän jälkeen edessä ovatkin kaksi joukkuetta, joista toisella on hyvät pelaajat ja toisella hyvä valmentaja, mutta kummallakaan ei ole molempia. Kärpät toki vaikea arvioitava megalomaanisten resurssien takia, mutta pelillisesti he ovat tuon listauksen pohjasakkaa ja keposemmalla materiaalilla pisteitä olisi reilusti vähemmän.
   
 17. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei nyt kannata vielä nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta onhan KooKoon tilanne kieltämättä herkullinen. Ei tästä kauaa ole, kun osa KooKoo "faneista" oli sitä mieltä, että KooKoon kannattaisi heittää pyyhe kehiin ja aloittaa tyhjennysmyynnit.
   
 18. Fordél Jäsen

  Tärkeä voitto KooKoolta tänään. Peli on ihan hyvällä mallilla ja nyt kun jengi on suht terve, säälipaikka on ihan saavutettavissa.

  Tunnustusta myös taas kerran Kantolalle. Näytti taas tänään miksi se jatkosoppari olisi saatava kouraan. Maalinedustalla sarjan parhaimmistoa. Savilahdeltakin ihan hyvä esiintyminen vanhassa kotiluolassa.
   
 19. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tules nyt Lehkosen Ika kertomaan ettei mikään ole parantunut Mattilan lähdön jälkeen... En tiedä miten Kantola herättää niin paljon negaa jossain kannattajissa, viime kaudella oli paljon turhempiakin ukkoja voimahyökkääjinä
   
 20. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Pientä posia nihkeän loppuviikon ratoksi, Irving nousi tämänpäiväisen pelin myötä maalivahtien torjuntaprosenttien piikkipaikalle lukemalla 93,18%.
   
 21. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kaivetaanpa tämä ketju tässä kohtaa esille kaiken negatiivisuuden jälkeen. Nimittäin olipa pirteä ja raikas esitys KooKoolta tänään. Ihan eri meininki kuin aiemmin. Ja ilmeetkin näytti kaikilla jotenkin iloisilta, eikä pelkästään loppusummerin soidessa. Harmi, että pleijarit on enää teoreettinen mahdollisuus, mutta nautitaan nyt siitä toivosta, että loppukausi vedetään tällä meiningillä.
   
 22. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Juuri meinasin kirjoitella samaa. Voitto maistuu harvinaisen hyvälle ja varmasti kelpaa pelaajille, valmennukselle ja seurajohdollekin erittäin hyvin näin rosoisen viikon jälkeen.
   
 23. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  KooKoo teki huikeat neljä maalia ja voitti! Lisäksi kentällä nähtiin asennetta, taklauksia ja kovuuttakin. Tosin tasoitellaan nyt sillä, että Irving oli hitusen epävarma, mutta onhan miehellä ollut taukoa peleistä. Oma tuttu taso löytyy varmasti.

  Jäi hyvä maku.
   
 24. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kiitos KooKoo ja onnittelut koko joukkueelle. Erittäin pirteä esitys tänään. Nyt kun pelaajia laitettiin myyntiin niin joukkueesta löytyikin yllättäen uusia ratkaisijoita. Panu Mieho, Oscar Eklund ja Niko Tuhkanen tekivät kaikki tänään kauden avausmaalinsa KooKoon paidassa! Huikeaa! Neljännestä maalista vastasikin kultakypärä Juha-Pekka Haataja. Nyt kun puolustajista myytiin Ryan O'Connor ja Mikko Lehtonen niin samantien Oscar Eklund ja Niko Tuhkanen kiittivät lisääntyneestä vastuusta. Hieno sisääntulo myös HIFK-kaksikolta erityisesti Panu Mieholta. Lisäksi Terry Broadhurstila myös erittäin hyvä peli tänään, kuten koko joukkueelta.
   
 25. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lisää miestä pihalle ja tuntematonta suuruutta kehiin. Lento senkun kiihtyy ja ollaan vielä ihan niissä oikeissa pudotuspeleissä.