Posilaari

  • 798 875
  • 4 043

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka oman joukkueen kantilta sarjataulukkoa tuijottaen olisi tänään kotijoukkueen voitto ollut parempi, niin olipahan komea taistelu teikäläisiltä! Vähän sytyin.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Kaitsulle myös posia jälleen kerran. Hämmentämässä jatkuvasti ja kova taklaus Tikkaan. Harmi, että tuomarit löräyttivät lusikallisen housuun ja Sheriffin peli loppui siihen.

Tämä vastustajaa ärsyttävä särmä puuttui alku kauden rosterista ja on nyt saatu esille, kun Kantola alkanut käyttämään vahvuuksiaan. En malta odottaa mahdollisia pleijareita.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kantolalta nousujohteista tekemistä jo 3 ottelua putkeen. Vaikka pisteet ei enää olekaan se Sheriffin mittari, niin pari syöttöpistettä sieltä on viime matseissa tullut. Tuolla kaverilla on aika suuri psykologinen vaikutus vastustajaan ja miksipä ei omassakin leirissä. Ensiksi painit Joensuun kanssa ja sitten perään oikeanlainen taklaus Tikkaan vaikka aiheettomasti pihalle lensikin. Ihana ukko.

Luistinkin liikkuu alkukautta mallikkaammin hetken aikaa, mutta vaihtoaika on syytä pitää muuta kentällistä lyhyempänä. Hapot kun pääsee iskemään jalkoihin, niin hyvä ettei joudu hinaamaan pois kentältä.
 

Slaninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Mertsikin sanoi että aika hitaasti jalka liikkuu. Alussa oli kyllä ärsyttävää kuunnella kun Mertsi haukku Kalpaa, mutta pelin edetessä ääni muuttui kellossa. Kantola on kyllä aika koomisen näkönen kun nuhjaamisen jälkeen kypärä on lentäny päästä, tukka roikkuu silmillä, nenä punottaa ja olemus on tyyliä Braveheart.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Puutio on saanut niin paljon paskaa, että kylläpä lämmitti KalPan 4-0-maali. Ilman Puution blokkia tilanne olisi ollut 3-1. No, siitä blokista käynnistyi vastahyökkäys ja kahden maalin sijasta ero olikin neljä. Palkinnoksi vielä syöttöpiste. Tuntui jo sillä hetkellä kulminaatiopisteeltä, mutta jäi lopulta vielä voittomaaliksi tuo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös