Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Posilaari

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Uramawa, 27.09.2012 klo 22.23.

 1. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Posiviisuus KalPaan liittyen satakoon tähän laariin. Avataan peliä kehaisemalla toimistoa tämän kauden joukkueen kokoamisesta, rosteri on väkivahva ja kevättä kiikaroiden rakennettu. Kokoa ja ilkeyttä, sotureiden sukua nämä levokarit, haloset ja kolehmaiset. Kuntokäyräkin näyttäisi tällä pienellä otannalla olevan oikeaan suuntaan, peli ei ole valmista mutta erinomaisia elementtejä siinä on, katsokaa Kerälää YV:llä, Lehkosta ja J.Riikolaa. Taitoa lisää vielä viime kauteen.

  Katsojaakin hellitään, peleihin saa lippuja valita asti. Mikäs sen hienompaa kun erätauolla onnistuu hattrick - kalja, tupakka, kusi! Ei jonotusta ja vierustoverin Mennenin tuoksua. Nyt eletään Kuopiossa lätkäfanin kulta-aikaa.
   
 2. Brother Love Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yes
  Tää on hyvä ketju!

  Olen sitä mieltä että hankinnat ovat kauttaaltaan hyviä. Lehkonen aivan supermies, Koivisto on pelannut totaalisesti yli odotusten, Kolehmainen on niin tarpeellinen kuin odotettiin, Kerälä positiivinen yllätys ja Voutilaisen taso tiedetään, kunhan mies pääsee kuntoon.

  Halosen ja Levokarin arvoa ei punnita runkosarjassa vaan sitten kun saa iskeä reilun kahvan kainaloon ja kenties joissain tilanteissa vähän "muistuttaa" ;).

  Unohdinkohan jonkun. Varmaan.

  Kiitos, KalPa!
   
 3. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Hyvin on joukkue pari kertaa jo noussut 0-3 tappioasemasta tasoihin, vaikka toisella kertaa tappio tulikin. Kertonee sekin jotain joukkueen iskukyvystä.
   
 4. Silkkiuikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lentävä Kalakukko
  Lainaus:
  Takavuosilta on jäänyt mieleen se, että KalPa oli juuri se joukkue, joka ainoana liigassa päästi kaverin peliin mukaan 2,3,4 tai 5-0 tilanteista. Osat ovat kääntyneet ja pidän tätä nykyistä vaihtoehtoa ehdottomasti parempana. Hienoa, huomata, että joukkueen potentiaali saadaan ainakin hetkittäin kaivettua esiin. On vielä syksy ja aikaa harjoitella. KalPa tuskin tullee ottamaan POF kotietua itselleen, mutta hilaa itsensä 6. parhaan sakkiin. Syksy harjoitellaan ja kevättä kohti ilme kirkastuu ja palaset loksahtelevat paikoillee... näin uskon.

  Masuhr leikannut tukkansa ja on jälleen vanhan kunnon Adam Anderssonin näköinen. Kas kummaa. YV:llä häkki on alkanut taas heilumaan.

  Olenko oikeassa, vai onko kyse pelkästä illuusiosta, että maalimäärät/peli ovat koko liigassa kasvaneet rajusti?
   
 5. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Pakko hehkuttaa eilisen pelin toista maalia ja siinä erityisesti J. Riikolan esityötä. Juuri tuollaisia suorituksia tältä nuorelta mieheltä osasin odottaa ja on varmaan jatkossakin lupa odottaa. Itselle J. Riikola on tullut tällä kaudella hiukan puskista mutta nyt muutaman pelin (liiga porukan että A:n), + Kohun kommenttien, perusteella voi todeta että eipä mies ole ollut viimeisenä siinä jonossa jossa tuota liikettä on jaettu. Poikkeuksellinen kyky tuoda kiekkoa ylöspäin, saa nähdä mihin paukut riittää mutta lupaavalta nyt näyttää. Juuri jotain tällaista poikkeuksellista taitoa (esim. Härskin röyhkeys, Kiiskisen taito, Masuhrin lämäri yms.) joukkue tarvitsee ja yleisö haluaa nähdä.
   
 6. Kiekkosihteeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa /naisjoukkue
  Edellisiin liittyen kyllähän tuo takaa-ajokyky on tässäkohtaa hieman kankeasti kautta aloitellen se tärkein yksittäinen seikka millä homma klaaraantuu kauden aikana. Pystytään iskemään nopeasti pari kolme maalia ja tasoittamaan ottelu lyhyessä ajassa ja pelastetaan tärkeitä pisteitä kuten nyt eilen saatiin kuiville edes tuo yksi.Ja jos katsotaan kokonaisuutta niin vaikka tässä ei ole pelin tasokkuudella juhlittu niin joukkue on lähemmäs 10 kierroksen jälkeen kuitenkin hyvissä kyttäysasemissa 7 parhaan joukossa. Verrokkina kun otetaan vaikka vanhat tuttavamme raumalaiset ja heidän kauden avauksensa niin eipä KalPan tarvitse tässäkohtaa vielä murheeseen vajota vaikkei helppoa ole ollutkaan.
   
 7. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Ei mulla muuta kuin että olipas mahtavasti avattu ketju! Perjantai jatkuu hymyssä suin.
   
 8. KalPan toveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ajatellaan positiivisesti.

  Ostan tämän päivän peliin kaksi lippua mahdollisimman hyviltä paikoilta. Hommaan jonkun kaverin mukaan ja maksan hänen lipun mikäli hän ei halua KalPaan enää uskoa. Yritän saada istumapaikat mahdollisimman läheltä kotijoukkueen vaihtopenkkiä. Tarkoitus on päästä aistimaan penkiltä ja luonnollisesti kentältä millaisella asenteella porukka pelaa ja peliin reagoi.

  Jos peli on taas tuskaista muniin puhaltelua, joutuu KalPa olemaan seuraavan kerran se joka tulee minua vastaan. Tämän kerran minä olen se, joka tulee puolitiehen vastaan, mutta mikäli en saa rahoilleni vastinetta, ei siis voittoa vaan hyvän asenteen, saa KalPa olla se joka jotenkin kätensä ojentaa minun suuntaan.

  Haastaan mahdollisimman monen toimimaan tänään samalla tavalla kuin minä.
   
 9. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  60min alivoimaa, semmoista kahvakoukkupoikkari ryntäilyä hienoisella ylilatauksella siis luvassa. Ei jätkät uskalla olla yrittämättä, vai onko tämä "haaleeta vettä" jokin Laukkasen sivujuonne pelikirjassa. Kirjassa josta tuskin kansiakaan on suunniteltu saati painettu.
  Asiaan! Ylivoimassa maalia kohti ammutut vedot ovat melkein tuplautuneet peli peliltä, 0,125-> 0,25->0,5->1->2->4->8->???
   
 10. Mustis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
  Hienoa, että tällainenkin ketju on avattu tänne KalPan keskustelualueelle, helvetillisen itkun ja tyttömäisen kitinän alttarille.

  Pelihän on enemmän tai vähemmän sekaisin. Kiva kuitenkin huomata,että tälläkin touhulla pärjätään kohtuullisesti ja ollaan hyvissä kyttäysasemissa. Jengi terveeksi, tasaisuutta otteisiin ja keväällä nostellaan kannua. Näinhän se homma etenee!
   
 11. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Hattua toimistolle siitä, etteivät ole vielä Änärimiehiä hankkineet, kun ei tosiaan tiedä jos tuo työsulku päättyy nopeastikin.

  Hienoa, ettei höntyillä!
   
 12. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mitäs sitä NHL-miehillä tekee, kun joukkueessa on "kaksi pinnaa per peli" Salminen. Ja Riikolan Juuso nyt korvaa yhden Kimen heittämällä.

  Tärkeä voitto kuitenkin monella tapaa tänään, vajaan viikon pelitauolle huomattavasti helpompi lähteä voitto alla verrattuna kolmen matsin tappioputkeen. Ja toisaalta kotiyleisön edessä selkeä voitto, joten jospa sitä porukka alkaisi pikkuhiljaa herätä kauteen. Jokatapauksessa perjantaina sitten pilaamaan Rich Peverleyn ensiesiintyminen hippoksella.
   
 13. Yläpöysä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KPT, Leijonat, Huuhkajat, Liverpool
  Hienoa Uramawa. Ensi keväänä jokainen toivoo, että olisi avannut tämän ketjun. Vaikutukset näkyvät jo, väreily lisääntyy ja...;-)))
   
 14. Ylähirsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja Chelsea
  Miika Koivisto, mitä KalPa oikein puuhaa? Reaktioni oli hyvin lähellä tuota, kun Koiviston hankinnasta tiedoitettiin. Ja mitä vielä, Koivisto on pelannut todella varmaa peliä ja ansaitsee ylivoima-aikaa ehdottomasti. Näillä otteilla pelipaikka on jatkossakin kentällä.

  Artturi Lehkosen tiesin lupaavaksi nuorukaiseksi, mutta en missään nimessä odottanut tämmöistä alkua. Olin katsomassa KalPa-JYP ottelua, tappio ei harmittanut minua ollenkaan vaan oli todella mielissäni Lehkosen peliesityksistä.
   
 15. Willis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Pallo
  Seuraavaksi Octoberfest!! Ei tänäkään vuonna Munchenissä mutta kelpaa se täällä mualiman navan kuppeessakin. Makkaraa, hapankaalia ja toivottavasti vielä ne litran kolpakot...kylläpä sitä sitten jaksaa taas huutaa kurkku käheäksi.
   
 16. Brother Love Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yes
  KalPa sai merkittävän korvauksen Matti Kuparisesta, joka loppuviimein oli yhden syksyn ihme pelaten mm. surkeat pudotuspelit.

  Ja vielä loppuun Esko Seppäsen piinkova sitaatti:

  "Olen tietyllä tapaa iloinen Matti Kuparisen puolesta. Saa keskinkertaisilla lahjoilla itselleen mittavan palkkanauhan."

  Eli hieno homma ja kohti upeaa keltamustaa loppukautta!
   
 17. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Aikamoinen "kalakukko alistaa" näytös tuli todistettua Hippoksella, joten nostetaan ketjua ylös. Joka sektorilla edellä vastustajaa ja kaikinpuolin loistava esitys. Yhdellä pelillä ei tietysti kuuhun mennä, mutta jospa ukot alkaisi pysyä terveenä ja tästä lähdetään sitä uutta kiekkobuumia nostamaan Lehkosen johdolla.
   
 18. Lovemachine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Menköön nyt tähän laariin,vaikka otteluketjuunkin olisi voinut mennä. Todellakin hieno ottelu, 5.10. JYP:iä, vastaan Kalpa! Nyt on Teillä taistelutahto kohdillaan ja Kalpan peliä oli ilo katsella. Vastustajalle ei anneta yhtään tilaa pelata ja puolustusta prässätään, jolla eliminoidaan vastustajan pelinrakennus. Kontaktitilanteet ovat reiluja eikä yritetä vahingoittaa vastustajan pelaajia.

  Tämä on voittavaa kiekkoa!
   
 19. IJR79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, HIFK
  Oktopervest ja positiivinen pisulaari.

  KalPan tekemisestä paistaa nyt läpi sellainen peli-ilo, että oksat pois. Pitkä on aika odotella seuraavaa peliä, joka on vasta ensi perjantaina SaiPaa vastaan.

  - Craig Smith avauspelissään lainakamoilla tehot 2+2
  - Dominaattori yli 2 pistettä/peli tahdissa
  - Toma Miettinen pelaa oikeasti ihan hyvää lätkää (poislukien järjetön kiekon sulkeminen tänään)
  - Masuhrin tykki osuu taas maaliinsa
  - Hentunen tekee pisteitä ja liike on hyvällä tasolla
  - rosterissa on laajuutta niin ettei muutaman tärkeän pelaajan saikutkaan pistä palettia sekaisin
  - Perättäisinä iltoina 5-1 ja 6-2 voitot kahdesta sarjan kärkijoukkueesta
  - Kotimonttuunkin löysi viimein peräti 4300 katsojaa

  Tästä on varsin hyvä jatkaa, kiitos KalPa!
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2012 klo 20.02
 20. Nebula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
  Lainaus:
  Vähän vitutusta positiivisuus -ketjuun. Vitutti jo ennen matsia etten päässyt katsomaan Smithin debyyttipeliä ja jälkeen vituttaa vielä enemmän. Ensi perjantaiksi paukkuu pekkanen, että pääsee vihdoin näkemään Smithin tositoimissa.
   
 21. El Lude Jäsen

  Oh hoh. Löysin itseni tästä ketjusta. Kyynisyyden multihuipentuma on tällä hetkellä posiivisilla fiiliksillä. Kehutaan, kun on aihetta. Hyvä KalPa! Hyvä Dominaattori ja Kuula.-jr. Lisäksi tämä änäriapu on huikea jamppa! Huikee joukkue. Tunteella vedän - niin hyvässä kuin pahassa!
  Kiitos KalPa!
   
 22. Willis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Komppaampa taas jotain..Fittu, KalPa on oikeesti hyvä...ja ne m u u t a m a t fanikulman tyypit...ne oli mahtavia taas kerran.
   
 23. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  -Liike ja kiekon liike riittää pakistolla, kiitos vaihdoksen Levokari<->J. Riikola.
  -Ei tainnut ykköskorin miehiä tippua tässä pelissä sairastuvalle?
  -Oliko se Harjama kuka tuli taklatuksi vaihtoaition vieressä aika ilkeän näköisesti? Miten lie käynyt?
   
 24. Susimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa,Edmonton Oilers,SapKo,Peliitat
  Pakko nostaa myös yksi,ainakin tilastojen valossa heräilyn elkeitä väläyttelevä nimi esiin; Kalle Kerman, JYP&Tappara-otteluissa yhteistehot 1+3. Alkasko Kallelle löytymään paikka Lehkosen ja Kerälän rinnalta?
   
 25. Onside Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jellonat, KalPa, Tappara
  Vaikka Graig Smitistä omakin ketjunsa on, tästä pelimiehestä tulee olemaan vielä paljon iloa. Erittäin hyvä haku, onnittelut toimistolle!

  Häviämistä vihaan, mutta kun tappio tulee Peksin valmentamaa SaiPaa vastaan, sen juuri ja juuri pystyy hyväksymään.

  Elävästi muistan KalPan "tuhoketjun" Kekäläinen - Tirkkonen - Kapanen... Voi olla, että Sami ja Peksi noiden SaiPa -matsien jälkeen "muutaman" sanan vaihtoivat.