Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Poikamme maailmalla

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Annuli, 19.10.2004 klo 09.03.

 1. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Empä usko että ainakaan saisi Oulussa sellaista paskamyrskyä päällensä mitä oikeastaan jokainen Porilainen huippupelaaja Ässissä saa.

  Mutta varmasti olisi oiva pelaaja Ässiinkin, jospa saataisiin sillä hinnalla mitä Salmisesta säästyi.
   
 2. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Aina löytyy mielensä pahoittajia, mutta viime kaudella huikea pelaaja Sakke oli vaan väärään aikaan väärässä paikassa, ei siis pelaajana häneltä mitään pois. Kärki onnistui mielestäni hyvin ja ainoastaan Taimi oli pettymys. Varaa parantaa.
   
  Porilaine miäs, 1stApril & korkki tykkäävät tästä.
 3. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Puljujärvi olisi Ässiin aivan huippuvahvistus, taitopotentiaali on aivan eri tasoa kuin Lammikolla. Mutta tokihan jokainen ymmärtää ettei tuo ole realismia.

  Omien poikien paineista taas on turha porata, se on joka paikassa sama juttu, odotukset ja todellisuus kohtaavat hyvin harvoin.
   
 4. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tulee kyllä pitkä kausi näille, joiden omapoika-perversio menee jopa seuran tulevaisuuden edelle. Korppi hankki kolme omaa poikaa puolella miljoonalla, jota ei edes ollut olemassa. Näistä kaksi on lähtenyt kesken sopimuksensa ja Taimikin pelaa Ässissä vain vanhan 3-vuotisen sopimuksensa turvalla. Ässät kävi jopa lähellä täydellistä tuhoa, mutta loistavalla elvytystyöllä meillä on mielenkiintoinen, tulevaisuuden joukkue kasassa. Siltikin jotkut uniset jaksaa vinkua Salmisen ja Lammikon perään joista ainakin ensimmäinen kertoi jo heti kauden jälkeen etsivänsä uutta seuraa.
  Lainaus:
  Voi tsiisus näitä sun juttujasi.
   
  Jan Koller, Vellihousu, lumperi ja yksi muu tykkäävät tästä.
 5. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Voin mäkin sun juttujas nauraa kun niissä ei paljoa sisältöä ole. Mutta todista mun väitteeni vääräksi. Ketä nykyisessä joukkueessa on Lammikkoa tai Salmista parempia pelaajia?
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 6. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tai todista sinä toisinpäin. Poislukien ennakkoluulot.
   
 7. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  No ykköspelaajilta Spinkeiltä puuttuu esimerkiksi NHL ja toiselta AHL -ottelutkin kokonaan. Ruotsin liigassa molemmilla on suunnilleen samanlaiset ottelukohtaiset tehot kuin vaikkapa Tuomas Huhtasella SM-liigassa ja hän ei enää mahtunut Ässiin.

  Ässien pelaajisto ei oikeasti herätä hurraa -huutoja missään muualla kuin tällä palstalla. Onneksi valmennus on suhteellisen hyvää vaikka onkin väärästä kaupungista kotoisin. Mutta uskon silti että jos peli ei lähdekään alussa kulkemaan tulee Selin saamaan paljon paskaa niskaan täällä vaikka ihan tosiasia on että paskasta ei saa konvehtia.

  Joukkueella on muutama ihan lupaava, mutta täysin kysymysmerkki kaveri jotka karistavat Porin tomut jaloistaan kauden jälkeen jos vain onnistuvat tällä kaudella. Sitten saakin taas alkaa hommat alusta. Huom! Kaikilla NHL-varatuilla on sopimusta enää ensi kausi Ässien kanssa.

  Ja tosiaan todisteeksi, Salminen on pelannut kaikissa pelaamissaan sarjoissa vähintään 0,5p/ott keskiarvolla sekä ollut Suomen olympiajoukkueessa NHL-tähtien kanssa saavuttaen pronssia. Lammikko on pelannut NHL:ssä ja AHL:ssä sekä voittanut maailmanmestaruuden vaikka onkin pelannut puolustavassa roolissa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.07.2019 klo 17.50
  San Jose Shark #50 ja Myrsky74 tykkäävät tästä.
 8. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Olisivat varmasti joukkueen kovimpia yksilöitä, sitä ei käy kieltäminen. Maailma on täynnä Ässä-joukkuetta parempia yksilöitä. Viimeksi taisit nauraa minun kertomukselle Salmisen haaveista siirtyä muualle. Miten kävi? Sinulla ei vuodesta toiseen ole muuta kuin ikuinen Pori vs muukalaiset kitinä päällä. Eikö viime kausi ollutkaan toiveittesi täyttymys, kun joukkueessa oli rutkasti oman kylän osaamista ihan valmennuksesta nelosketjuun saakka? Minulle olisi ihan ok, että Ässissä pelaisivat Lammikko, Salminen, Joensuu, Haula, Armia, Kotkaniemi, Kaski, Ojamäki, Rynnäs ja tietenkin Huhtanen. Joukkueen pelaajabudjetti vaan on n. 1,9 milj euroa ja sillä pitäisi kasata yli 30 päinen joukkue. Milläköhän rahalla muu hyökkäys kasattaisiin jos Salmiseen ja Lammikkoon heitettäisiin se n. 5-600k kiinni?
   
  Viimeksi muokattu: 16.07.2019 klo 18.11
 9. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Turha sun kanssa on tästä jauhaa. Katsotaan maaliskuussa sitten kuka tällä kertaa nauraa.
   
 10. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Turhaahan tämä on. Nauretaan sitten maaliskuussa. :)
   
 11. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eli sinä naurat, jos Ässillä menee heikosti? Todellista fanitusta...

  Ässien joukkueessa on valtava määrä lahjakkuutta, josta osa tulee realisoitumaan ensi kaudella. Suurin osa kirjoittajista ja ns. asiantuntijoista muodostaa mielipiteet tilastoista, ilman että ymmärtävät tai tunnistavat pelaajien ominaisuuksia. Ässät taistelee ensi keväänä pleijari paikasta..
   
 12. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Miksen yllättynyt että juurikin sinä ymmärrät tuossakin asiat niinkuin haluat.

  Ässät voi alkukaudesta taistella kyllä kärkisijoistakin mutta siinä vaiheessa kun kokemus alkaa jylläämään ja playoffpaikkoja ratkotaan alkaa Ässät olemaan jo pudonnut kelkasta. Olisi hienoa olla väärässä, mutta ei tuolla materiaalilla vaan mennä kymmenen sakkiin ilman todellisia ylläreitä ja vastustajien alisuorituksia. Pelkkä lahjakkuus ei riitä. Ei ole ikinä riittänyt.
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 13. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Erikoinen lausunto, kun katselee edellisten vuosien nuorten pelaajien esiinmarssia Liigassa. Ässissä on useampi pelaaja, joka on ollut NHL leireillä, nuorten maajoukkueessa ja sinusta nämä eivät riitä viemään Ässiä kymmenen joukkoon?
   
 14. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Lammikon perään on tosiaan turha itkeä. Voi olla oikein tyytyväinen TOP-3 sentteristöön Kivenmäki-Spink-Tiivola, etenkin kun on täysin merkityksetön kuka heistä pelaa missäkin ketjussa. Tuosta kolmikosta jokainen on 30 pisteen sentteri, onnistuessaan oikein kunnolla enemmänkin. Tiivola teki jo viime kaudella vajaassa ottelumäärässä omat ennätyspisteensä (26), Kivenmäki on menneen kauden ja tämän kesän olemassa olevan tiedon perusteella ilman muuta 30+ pisteen tekijä, ja Spink taas tilastojen sekä taustansa valossa 30 pisteen tekijä

  Lammikko on myös 30 pisteen tekijä, hän ei profiililtaan mikään joukkueen tähtipelaaja, vaan enemmänkin aikalailla puhdas työhevonen. Tosin tukea on laidoille tarjolla niin paljon, että tehnee varmaankin siihen 30-40 pisteen haarukkaan. Ässillä laiturien onnistuminen toki asettaa enemmän kysymysmerkkiä myös sentterien onnistumiselle. Mutta hyvässä ja ihan ennakoitavassa skenaariossa meillä on siis senttereiksi jopa kolme Lammikkoa, eli en mitenkään pysty minäkään olemaan nykytilanteesta kovinkaan huolissani..
   
 15. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Lammikon kohdalla aika ei ollut vielä kypsä paluulle Ässiin. NHL-statuksella kulkeva Lammikko olisi mitä suurimmalla todennäköisyydellä mennyt kertaheitolla jos ei Ässien palkkakuninkaaksi, niin ainakin ihan kärkikolmikkoon. Ässien ei kuitenkaan ole resursseja mitenkään erityisesti käytettävissä, kirstun pohjalla ei niitä euroja juuri ole ja se hallilainakin painaa päälle.

  Lammikko varmaan olisi se kolmenkymmenen pisteen pelaaja ja työhevosena varmasti pisteitä arvokkaampi palanen, mutta minun on hirvittävän vaikea nähdä Lammikkoa pelaajana, johon just nyt pitäisi painaa ne loput vähäiset resurssit saatika sitten ottaa taloudellista riskiä, varsinkin kun keskikaista on resursseihin nähden yllättävän hyvässä tikissä.

  Jos joukkue kaipaa pisteitä tekevää laitahyökkääjää (jollainen Salminen varmasti olisi ollut), tuskin kannattaa ensisijaisesti käyttää kaikkia loppuja rahoja laittaa kahden suunnan sentteriin. Se olisi vähän kuin lähtisi kauppaan hakemaan hyvälle illalliselle pääruokaa varten lihaa, mutta tulisi kaupasta uuden viinipullon kanssa. Kyllä sekin maistuu, mutta illallisesta saattaisi puuttua tässä tapauksessa jotain oleellista.

  Tulevaisuudessahan tilanne voi olla aivan toinen. Ei sitä tiedä, vaikka parin vuoden kuluttua taloudellinen tilanne olisi parempi ja nyt kasvatetun rungon päällä olisi muutama tarpeeseen hankittu oma kasvatti isossa roolissa.
   
  1stApril ja Jan Koller tykkäävät tästä.
 16. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Muistetaan nyt @korkki , ettei pelejä ratkaista paperilla. Joukkueen ei tarvitse olla nimekäs pärjätäkseen eivätkä menneiden kausien tilastot määritä tulevia kausia. Viime kaudella Ässillä oli nimekästä Salmista, Kärkeä ja Taimea ja tuloksena oli historian huonoin kausi.

  Harva se kausi nimekkäät pelaajat floppaavat ja nimettömät pelaajat tekevät läpimurtoja ja nousevat suurten nimien joukkoon. Samalla tavalla nimekkäät joukkueet alisuorittavat ja nimettömät pienen budjetin joukkueet tekevät loistavia tuhkimotarinoita. Ja vaikka näitä esimerkkejä nähtäisiin kuinka paljon vuodesta toiseen omassa kotihallissakin, silti osa ei pidä sen toistumista mahdollisena vaan haikailee muutaman hyvän yksilön perään hyvän joukkueen sijaan.
   
 17. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Jotain rajaa nyt näihin juttuihin. Lammikko on sentään NHL sopimuksen saanut tuore maailmanmestari. Vaikea on nähdä, että Kivenmäki nousisi tulevalla kaudella edes EHT-tasolle. Spink ja Tiivola taas tuskin ikinä tulevat pelaamaan maajoukkueessa, maailmanmestaruusjoukkueesta nyt puhumattakaan.

  Mun mielestä Lammikko olisi ollut juuri sellainen täsmälääke siihen mitä tuo joukkue hyökkäykseensä kaipaa. Eli sellainen sentteri, joka lähtökohtaisesti olisi sementoinut Tiivolan omalle paikalleen, eli kolmosen sentteriksi. En kuitenkaan ole mitenkään katkera Ässille siitä, ettei Lammikkoa saatu/voitu ottaa joukkueeseen, koska taloustilanne on se, mikä on. Lisäksi Lammikolla on juuri nyt sellainen status, että jokainen joukkue olisi kiljuen ottanut kaverin rosteriinsa, jos vain raha antaisi myöten.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 16.07.2019 klo 22.30
  Porilaine miäs, korkki & Ässät1967 tykkäävät tästä.
 18. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mikä on Lammikon piste odotukset ensi kaudella? Jos Poriin tulisi AHL:saa 0,40 pisteen keskiarvolla pelannut ei-porilainen suomalaispelaaja, odotettaisiinko häneltä kovia pisteitä?
   
 19. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Uskoisin, että esimerkiksi vastaavalla keskiarvolla AHL:ssä tehoillut Antti Suomela keräisi melko kovat odotukset Porissa mitä pisteiden tekoon tulee. Tai Saku Mäenalanen, tai Sebastian Repo tai Ville Meskanen tai...
   
  korkki tykkää tästä.
 20. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Näköjään kovia pisteen tekijöitä tuolta löytyy, itse en niin tarkasti sarjaa seuraa. Ehkä minua hämää Lammikon muuttunut rooli, pidän häntä nykyään enemmän kahden suunnan sentterinä kuin pisteiden tekijänä. Junnuissa hän oli taas tuloksen tekijä, mielenkiintoista katsoa mikä tulee hänen roolinsa olemaan.
   
 21. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Kokolailla varmaa on että Haula ei tule patapaitaa enää päälleen pukemaan. Tuskin tulee edes Suomeen enää pelaamaan mutta jos nyt jostain syystä niin kävisi, niin osoite on ihan jossain muualla kuin Porissa. Sama pätee varmaan aika moneen muuhunkin Ässistä maailmalle lähteneeseen starbaan. Kun ei paalu riitä Lammikon sainaamiseen niin ihan turha on edes haaveilla jostain Armiasta tai Joensuusta....
   
 22. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Spankit voi päästä maajoukkueeseen jos muuttavat pelaamaan esim. Bosniaan tai Mexicoon. Kanadan maajoukkueeseen pääsystä on turha edes haaveilla.
   
 23. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ei mulla ole mitään pisteodotuksia Lammikon suhteen ensi kaudesta. Sen sijaan jos joku nyt siihen ”Salmisen paikalle” hommataan niin sellaiselle kaverille löisin maltillisen vähimmäispisteodotuksen 35. Tämä sama odotus mulla on Spinkkienkin osalta, mutta en ole yllättynyt jos jäävät 30 pisteen tuntumaan.
   
 24. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  En ainakaan itse itke Lammikon perään, aika ja talous oli huonot nyt hänen paluulle. Mut on meil kova nippu jumalauta kasas kun senttereistäki kolme rikkoo 30.

  Tiivola, ihan kivat tasaiset kaudet, ei todellakaan "ykkösen" kamaa.
  Kivenmäki, 19vee, lupaava _kevät_ alla, katsotaan miten pärjää koko kauden kestolla (maajoukkueet yms päälle)
  Spink, täysi kysymysmerkki Liigassa.

  Kyllä mun fantasiarosterissa tuohon yks 30 pisteen työhevonen menis (ja realiteetit tiedostan, en halua että firma ajetaan konkurssiin nytkään). Kovin on unohtunut Lammikon junnuvuodet äkkiä, kun vähän painaa alaketjuis duunia. Tai ylipäätään ajatellaan liigojen välisiä tasoja todella erikoisesti.

  Tällä hetkellä Ässiltä uupuu tulosketjusta sentteri, ennen kuin toisin todistetaan.
   
 25. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lammikkoa kyllä olisi toivonut, toisi varmuutta sekä väriä ja luottamusta muuten melko nimettömään ässälaumaan. Älkääkä nyt vängätkö tosiasioista, totta vitussa Jussi kiinostaisi jotain Niemelästä enemmän.
  Tässä selvästi halutaan pysyä uskollisina suunnitelmallisuuteen, josta ei pienistä paljoa lipsuta, matokuurilla taidetaan mennä vielä jonkin aikaa. Tai sitten Lammikko ei oppinut Amerikoissa vielä tarpeeksi nöyryyttä, niin meni Kärppiin.