Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Poikamme maailmalla

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Annuli, 19.10.2004 klo 09.03.

 1. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mikä olisi ollut Lammikon tontti Porissa? Laituri vai sentteri? Tuloksen tekijä vai kahden suunnan pelaaja?

  Ässien budjetissa ei ollut tilaa Lammikolle.
   
 2. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lammikko vetää kyllä "All in" periaatteella uraansa eteenpäin, kun tulee tässä vaiheessa Suomeen. Sillä nyt pitää tulla nappikausi, että pääsee takaisin NHL:ään isoille rahoille, sillä jos floppaakin Kärpissä, niin markkina-arvo laskee silmissä. Mutta varmasti Juho tietää taustajoukkoineen mikä on parasta, eli sen että esim. Liiga on nyt parempi, kuin rahakas KHL (josta olisi voinut vielä tulla Suomeen myöhemminkin tekemään tiliä).
   
 3. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  Heittämällä ykkösen keskelle. Eihän Ässillä tuon tasoista pelaajaa ole keskelle heittää. Parempi versio Tiivolasta.
   
  San Jose Shark #50 tykkää tästä.
 4. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  "Koen, että minun pitää kehittyä pelaajana"

  Pelaavuus ja kiekollinen vastuu, mahdollisesti tulosyksiköissä. Sitä luulis Liigan tarjoavan ja Kärpät Euroopan huippuorganisaationa on otollinen paikka. NHL:ssä hinkkais luultavasti jämäminuuttien kautta.

  Nyt sitten mitataan potentiaalia ja rahkeita. Kehittyä monipuolisemmaksi ja ehkä saada se riittävä kilpailuetu millä erottuu Pohjois-Amerikassa alaketjujen marginaali-massasta.
   
 5. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Näinköhän? Veikkaan että olisi Ässissä jos tällainen tontti olisi tiedossa tai jos Juhosta itsestään olisi sellaisen ottajaksi. Ei ole kuitenkaan ihan tuon tyypin pelaaja joten Kärpät sopii pirtaan paremmin.

  Edit. Ja ei, en siis väitä että Tiivola olisi parempi pelaaja.
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2019 klo 13.59
 6. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Tai sitten tulee pelaamaan aika monta vuotta Kärpissä jollain K-Euroopan optiolla. Jos Lammikkolle olisi oikeasti kysyntää P-Amerikassa niin kyllähän hänet olisi joku napannut. Terve menneeksi Ouluun. Toivottavasti pysyykin sitten siellä. Ässiin ei tuon peliliikkeen jälkeen ole tervetullut.
   
 7. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  No miksi ei ole?

  Ässien organisaatio ei ole tällä hetkellä sillä tasolla, että seura pystyisi kilpailemaan täällä Suomessa kaikkia muita toimijoita vastaan tasapäin. Enkä oikein usko, että Ässät voisi kääntää selkäänsä kenellekään omalle kasvatilleen ilman kunnollista syytä. Tuo siirto ei sellainen syy vielä ollut.
   
 8. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Tai sitten lähtee kokeilemaan uran luomista eri tavalla kuin Armia. Enpä sanoisi, että Joensuu olisi tehnyt ihan paskan uran, kun ei jäänytkään gooniksi Islesiin. Tai Leo Komarov... Polkuja on monenlaisia. Täytyy toivoa Lammikon puolesta, että valinta oli oikea ja kiekollinen peli kehittyy Kärpissä. Silti ainakin imo olisi juuri nyt Ässissä helvetin hyvä pelaaja. Myös kiekollisesti vrt. nykyinen keskusta/hyökkäys.
   
  1stApril, aceman81 & San Jose Shark #50 tykkäävät tästä.
 9. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Ei varmasti olisi Lammikko mennytkään Kärppiin laituriksi, vaan sentteriksi hänet on sinne hankittu. Laiturina hän ei mahtuisi kuin kolmoseen, mutta Kärppien sentteritilanne taas on tällä hetkellä sellainen, että Juho on TOP-2 sentteri. Eli hyvää roolia tarjolla takuuvarmassa menestysorganisaatiossa, hulluhan se olisi joka ei tuossa tilanteessa tuollaiseen ruutuun menisi..

  Mielenkiintoista nähdä mitä saa aikaan, ei hän kuitenkaan mikään pomminvarma tähtipelaaja liigaan ole. AHL-pelaajana rehellisyyden nimissä hän ei ole mikään kovinkaan kummoinen, joten todella kiinnostavaa mitä saa liigassa aikaan. Laidoille on toki tarjolla sen tason seppiä, että siitä ei onnistumisen pitäisi jäädä kiinni..
   
 10. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Ei varmasti helppo ratkasu vaihtaa mannerta tuossa iässä. Mutta pelko jämähtämisestä 4-5 ketjulaiseks on saattanut pistää miettimään. Lieköhän kultaisella maajoukkuekokemuksella ollut vaikutusta valintaan.

  Pohjois-Amerikka luonteinen pelaaja, uusi yritys nähtäneen. Ja Euroopassakin voi aina pelata laatulätkää ja luoda hyvän uran, jos kunnon rooli ei avaudu toisella puolella lätäkköä.
   
 11. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ässät ei hae sentteriä vaan rightin laituria, joten Kerttulan Ässiin Lammikko ei sopinut. Toisaalta Lammikon hinta on enemmän mitä Ässillä on rahaa.
   
 12. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  Varmasti näin ja Lammikolle tuo siirto Kärppiin on paljon hyödyllisempi. Ei se poista tosiasiaa Lammikon tasosta ja Ässien rosterista.
   
 13. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jos Lammikko oltaisiin hankittu niin oltaisiin taas palattu Korpisalon UTJ ajoille. Nyt tekemisessä on ollut pitkäjänteinen suunnitelmallisuus ja punaisen langan rakentaminen sekä seuraaminen. Ollaan tehty isokuva mihin mennään ja pala kerrallaan sitä on kasattu saatavilla olevilla pelaajilla, tarpeilla ja budjetilla.

  Lammikko kun on ilmoitettu saatavaksi olisi rikkoutunut tämä impulsiivisen, ostetaan heti vaikkei juuri tälläistä akuuttia tarvetta ole. Case Lammikossa varmasti ollut nopeat syö hitaat tilanne ja ainoastaan piirun isommalla tukulla oltaisiin saatu. Ei järkeä.

  Onnea Lammikolle ja toivottavasti pääsee ripeästi takaisin rapakon taakse.
   
  Janiz80, YksiKuppiTeetä, 1stApril ja yksi muu tykkäävät tästä.
 14. Ojo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Johtava rooli tarjolla kasvattaseurassa ei vaan tällä kertaa maistunut porilaiselle paluumuuttajalle, vaan isomman palkan perässä meni poroihin. Hieman jopa erikoinen valinta, koska porissa olisi ehkä ollut tarjolla ykkössentteri ja sen tuoma vastuu ja näyttöpaikka.
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä Kärpissäkin on roolia tarjolla jos Lammikosta on sen ottajaksi. Lisäksi Kärpissä saa pelata huippupelaajien kanssa ja oletusarvoisesti Kärpät keikkuu ensi kaudellakin Liigan kärkipäässä. Ässät on vasta rakennusvaiheessa ja taistelee paikasta sinne kympin sakkiin
   
 16. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Koville se Raumalla silti tuntuu ottavan, kun molempien joukkueiden ketjussa pitää käydä trollaamassa.

  Floridan pelejä tuli useampi katsottua kauden aikana ja Lammikkokin Floridassa tavattua. Vuosi Suomessa voi tehdä ihan hyvää, koska kiekollisempaa roolia ei siellä olisi ollut tarjolla...
   
  Naurava Sika tykkää tästä.
 17. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olisiko mahtunut ylipäätään Floridan kokoonpanoon uusien hankintojen jälkeen?
   
 18. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ässien budjetti ei olisi riittänyt Lammikon palkkaamiseen.
   
 19. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Lainaus:
  Kun en ole pelejä nähnyt kuin muutaman mm-kisoissa niin olisiko Lammikosta kärkikenttien sentteriksi? Vähän ristiriitaisia viestejä tullut tähän ketjuun.
   
 20. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Lainaus:
  Raumlaisse NHL-tähdet ovat kovin vähissä. Saarelakin puolporilaine, eikä edes änäritähti.
   
 21. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lammikko asemoi itsensä samaan ryhmään Tähtisen, Taimen, Ojamäen ja parin muun jantterin kanssa. En välitä nähdä tätä(kään) Jussia enää patapaidassa. Kun kerran mennään rahan perässä muualle, niin kasataan mekin sitten ihan muukalaislegioonaa (mitä tuo nykyinen joukkue kyllä aika pahasti jo on...)
   
 22. YksiKuppiTeetä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Joel Järvenpää Keupa:n riveihin.
   
 23. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
  Kyllähän tuo täyttä petturuutta tietysti on tehdä päätöksiä talouspuoli edellä, eikä siten kuten kuuluu tehdä sen oman joukkueen eteen.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Että silleen...
   
  1stApril, Laksatiivi, 67-Hgy ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 24. Salama85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eikös tämä "Juudas" käynyt edellisellä pikavisiitillään hommaamassa kasvattajaseuralleen NHL:n kasvattajakorvauksenkin. Täysin ymmärrettävä ratkaisu siirtyä Kärppiin. Joukkueeseen, joka todennäköisemmin on liigan kärkikahinoissa kuin Ässät. Menestyvästä seurasta ison roolin ottaessaan (toivottavasti ottaa) on melko varmasti myös paremmassa näyteikkunassa sinne suuntaan missä tavoitteet on.

  Lisäksi on selvää, että Kärpissä on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä pelaajana. Kärpät on Ässiä todennäköisempi ponnahduslauta maailmalle. Todennäköisesti saa ihan mukavan korvauksen myös.
   
  1stApril, Janiz80, aceman81 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 25. frodo Jäsen

  Lammikosta on kyllä hankalaa edes väkisin saada jotain petturi juttuja aikaiseksi, eikä sitä tässä ketjussa kukaan täyspäinen ole yrittänytkään.

  Edellinen, lyhyt esiintyminen liigassa oli omaan silmään todella lupaavan näköistä.

  Uskon että tulee olemaan yksi liigan kärkipelaajista.