Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Poikamme maailmalla

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Annuli, 19.10.2004 klo 09.03.

 1. rosnäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Saattaapi olla, että turhan isoa ruutua tarjotaan, toki molemmille herroille soisi menestystä ja murtautumista kahteen ekaan pariin tai edes kuusikkoon.
   
 2. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 3. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Minulta ei kysytty, mutta Nhl:ssa ei koskaan ole hyvä idea arvostella aiempaa työnantajaa.
   
  Patasydän2013, Porilaine miäs, korkki ja yksi muu tykkäävät tästä.
 4. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Luin jutun itse ja päällisin puolin Aleksia harmitti se eniten, että kutsuja farmista ylös kirkkaisiin valoihin ei juuri tullut. Sama oli kuulemma tilanne myös muiden Carolinan farmissa pelanneiden lupausten kanssa. Toisaalta Aleksi myös haastattelussa myöntää, että Carolinalla meni kyllä Nhl:ssä hyvin. Voisikohan tämä Saarelan ja muiden Carolinan farmilupausten tilanne johtua yksinkertaisesti siitä, että Carolinan hyökkäys on sen verran kovatasoinen, että sinne on vaikea päästä.

  Jutussa Saarela antaa aika kielteistä palautetta Carolinan johdon toiminnasta. Lisäksi kehuu uutta seuraansa Chicagoa ja sen supertähtiosastoa. Saarela on kyllä suomalaiseksi pelaajaksi aika suorasanainen siitä, mitä mieltä hän on. Muistaakseni liigassa pelatessaan ei hirveästi säästellyt sanojaan. Saarela toi julki mielipiteensä, kun Ässät aikoinaan antoi potkut Pekka Rautakalliolle, jonka valmennukselle hän antoi kiitosta.
   
 5. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Minulta jäikin kokonaan huomaamatta tuo alkuperäinen, eli satakunnankansan juttu Aleksi Saarelasta. Tuo on tosin maksumuurin takana.

  Jännä homma, että Allu kääntää tämän asian lähes kokonaan negatiiviseksi ja organisaation osaamattomuudeksi. Todellisuudessa NHLn puolella oli työrauha kun rosteri pysyi kohtuu samana ja sama oli tietenkin AHLn puolella. Kenties, ainakin osittain tästä syystä molemmat joukkueet esiintyivät edukseen viime kaudella ja keräsivät positiivisia kokemuksia. Ymmärtäähän tuonkin silti toisaalta, että laittaahan se harmittamaan kun palkkaa tulee vain vajaat 100 000€ ja jos olisi edes kolmasosan kaudesta pelannut NHLssä, niin palkka olisi ollut moninkertainen.

  Allu mainitsee tuossa vain sivulausessa, että ehkäpä tästä syystä heidän joukkueesta tuli AHL joukkueeksi harvinaisen yhtenäinen.
   
 6. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tuollainen tilanne ottaa ymmärrettävästi päähän ketä tahansa. Saarelan haasteena on, että hänen pitäisi päästä hyökkäävämpiin ketjuihin joihin on Nhl:ssa aina tunkua ja erityisesti Carolinassa, jossa on paljon nuoria hyökkääjiä. Nähtäväksi jää löytyykö Chicagossa paikkaa sen paremmin.

  Carolinan organisaatiota on arvosteltu aika paljon viimeisen vuoden aikana, ensisijaisesti tosin omistajaa joka ilmeisesti sekaantuu turhankin aktiivisesti asioihin. Saarelan asemassa en silti soittaisi liikaa poskea, Ahl:n mestaruus on kiva meriitti mutta Carolina pärjäsi pleijareissa ihan hyvin myös ilman hänen panostaan.
   
 7. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Jokseenkin eri mieltä. Saarelalla on mielestäni ominaisuuksia pelata alemmissakin ketjuissa. NHL-ura ei ole siitä kiinni, että se olisi ylemmät ketjut tai ei mitään. Toki jos kunnon näyttöpaikasta puhutaan, niin ylemmissä ketjuissa yv-ajalla olisi tietysti ihan eri juttu kuin alemmissa kentissä.
   
 8. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ominaisuuksia on, mutta onko riittävästi vrt. Joel Armia?
   
 9. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Saarelalta melko kovassa tekstiä, tiedä oliko tuossakaan mitään järkeä. AHL-mestaruus on hieno saavutus, mutta jalat täytyisi pysyä maassa. Saattaa kohta Allulla työpaikka vaihtua, ehkä tämä on pian molempien tahto?
   
 10. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pelaa nyt Chicagon organisaatiossa. Vai onko jokin syy miksi sieltäkin pitäisi liikkua?
   
 11. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Pelaa pelaa. Pahoittelut, joku blackout tuli. Mennään eteenpäin. Silti tyhmää Saarelalta haukkua toista joukkuetta, onneksi on suojatyöpaikka toisaalla.
   
 12. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Olihan Saarelalta hölmö avautuminen, viesti kulkee nopeasti Atlantin yli.
   
  angnus ja korkki tykkäävät tästä.
 13. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Kiekkojargonia täytyy päästellä. Toimittajat ottavat yksittäisen lauseen ja repivät otsikot. Antti Raanta kertoo lisää.
   
 14. Phaneuf#3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Tampa Bay Lightning
  Mika Niemi loukkaantui Jokerit-SKA pelissä ja on pari kuukautta pois. Ensimmäisen kerran urallaan loukkaantumisen takia sivussa.
   
 15. Tuamas Jäsen

  Colby Cohen on näemmä kolmella matsillaan ”former NHL-player”.

  Sopii ihan hyvin siihen mitä jannusta taannoin kuului.
   

  Liitetyt tiedostot:

 16. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olisi voinut lisätä myös Stanley Cup voittajan esittelyynsä. Onhan hänellä Stanley Cup sormus ja päässyt pyttyä nostamaan, vaikka ei virallinen voittaja olekkaan.