Ilmoitukset

Nimimerkki Konsta Kepuli ei kirjoita palstalle seuraavaan viikkoon arvailtuaan nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes vitsinä. 

Samasta syystä nimimerkki Vatman huilaa seuraavan kuukauden ajan. Hänellä oli taustalla jo historiaa sääntöjen 10§:n rikkomisesta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Poikamme maailmalla

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Annuli, 19.10.2004 klo 09.03.

 1. Annuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Latvija
  Viime vuoden joukkueesta lähti muutama pelaaja vieraille maille pelaamaan. Aamun pimeinä tunteina päätin hieman tutkiskella, kuinka poikamme pärjäävät.

  Norjaan lähtivät Puppe ja Pölläsen Tomi. Molemmat pelaavat siis Norjan pääsarjassa Frisk Tigersin joukkueessa. Yhdeksän pelatun ottelun jälkeen Puppe on joukkueensa neljänneksi paras pistemies neljällä maalilla ja yhdellä syötöllä. Pöllänen on saalistanut kolme maalia. Frisk Tigers on voittanut yhdeksästä pelatusta ottelusta viisi ja hävinnyt siis neljä. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä.

  Pelaajien statsit.
  http://www.hockey.no/DisplayAspx.asp?wci=wiStat&wce=cePlayerStat

  Sarjataulukko.
  http://www.hockey.no/Table.asp?TournamentId=251290  Iikka ja Järvisen Matti matkustivat Ruotsiin Allsvenskanin Bodeniin. Joukkue on tällä hetkellä pohjoisen lohkon viimeisenä. Iikka on pelannut 10 peliä saalistaen yhden maalin ja yhden syötön tililleen. Matti on pelannut/pukeutunut 9 pelissä torjuntaprosentin ollessa 85,55. Hän on ollut joukkueen ykkösmaalivahtina peliminuuttien valossa.

  Statseja.
  http://stats.swehockey.se/  Gladin Jakke lähti myös Allsvenskaniin Skellefteå AIK:hon. Joukkue pelaa samassa pohjoisen lohkossa kuin Bodenkin. Skellefteå on sarjassa toisena. Glad on pelannut kaikki 10 peliä ja on saalistanut neljä tehopistettä (2+2). Jarkosta löytyi tällainen juttu paikallisesta lehdestä. http://www.norran.se/sektion_c.php?id=394774&avdelning_1=101&avdelning_2=0  Harjulan Tuomo lähti Itävaltaan EHC Lustenaun joukkueeseen. Joukkue pelaa Nationalligassa eli toiseksi ylimmällä sarjatasolla. Joukkueen sijoitus neljän pelatun ottelun jälkeen on toinen. Tuomo on pistepörssin kolmas yhdellätoista tehopisteellään (4+7).

  Pelaajastatsit
  http://www.eishockey.org/?siid=29&sip=4&sif=&pagetype=&stat=punkteliste

  Sarjatilanne
  http://www.eishockey.org/?siid=27&sip=4&pagetype=main  Martin Bergeron muutti kimpsunsa Sveitsiin HC La Chaux-de-Fondsin joukkueeseen. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa viides. Martin on saalistanut kaksi maalia ja kaksi syöttöä.

  http://www.hockeyfans.ch/cgi-bin/sp...elerID=martin_bergeron&subnav=Spiel-für-Spiel

  Tällaista tuotti pieni tutkimustyöni. Täytynee seurailla kauden edetessä myöskin.
   
 2. ruoto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Real Madrid
  Kiitoksia Annulille! Tälläistä ketjua olenkin kaivannut, itse en saanut kaivettua kuin muutaman pelaajan statsit esille...
   
 3. Aina Pata Jäsen

  Hyvä ketjun avaus, kiitos siitä.

  Itse katselin äsken eurohockeystä Shirreffsiä mutta ei ollut mitään mainintaa äijästä. Onko jollakulla tietoa pelaileeko vielä vai lopettiko?
   
 4. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Jatketaan teemaa, kun itse noita tilastoja etsiskelin. Marjamäen Masi on pelannut tähän saakka piste/peli tahtia WHL:ssä. Ei ollenkaan huono: tilastot tässä

  Ja toinen oma poika jonka toivoisin vielä näkeväni Porissa pelaa ruåtsin Sundsvallin kupeessa Timrå IK:ssa. Ajattelin tähän hakea Rajamäen Tommin tilastoja, mutta ei noista hurrien nettisivuista ota kukaan selvää... Editoin viestiä myöhemmin kun löydän oikean sivun.

  EDIT: Ihme ettei Tommin tilastoja löytynyt, mies on loukkaantuneena eikä vielä pelannut peliäkään... Ja Fortuna voisi jättää kommentoimatta jos ei kiinnosta. Kyllä minä ainakin ottaisin Rajamäen ja Marjamäen takaisin Ässiin...
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2004 klo 19.40
 5. Fortuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Fortuna Sittard
  Voi vitalis! Turhin ketju, mitä jatkoajan keskustelun historiassa on ollut. Miten voi ketään kiinnostaa miten näillä jämäjätkillä menee. Menneinä vuosina näitä pelaajia haukuttiin kilpaa ja nyt yhtäkkiä muka kiinnostaa kauheasti. Itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa. Ehdotan ketjun pikaista sulkemista. "poikamme maailmalla", pyh!
   
 6. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Rajamäestähän oli ikävää juttua hiljattain veikkaajassa, Tommi jopa piti mahdollisena lopettamisen. Kyseessä taisi olla joku mystinen selkävaiva tai vastaava. Toivottavasti vielä parantuu ja palaa vielä patapaitaan, käyttöä olisi.
   
 7. Fortuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Fortuna Sittard
  Lainaus:
  Sen verran kommentoin vielä, että minäkin ottaisin takaisin Rajamäen, Marjamäen, Salosen, Lipposen, Mäkelät molemmat, M.Peltosen, Vallin, Hakasen, Forbackan ja Järvisen.
   
 8. Aina Pata Jäsen

  Tottakai Forsbacka otetaan takaisin, toivottavasti pelaa jo huomenna. On meinaan äijä ollut joukkueensa paras pistemies siellä jämäliigassa. Vaihdetaan Williamsiin ei siitä kuitenkaan mihinkään ole.
   
 9. Boris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LiigaEura
  Vanha kunnon(?) Curtis Sheptak näyttää saaneen passituksen AHL:n Clevandista farmin farmiin, eli ECHL:n Fresno Falconsiin.
  Viime kaudella Sheptak pelasi Sveitsin B-liigassa ja Iso-Britannian pääsarjassa.
   
 10. Noviisi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ÄSSÄT & #21
  Lainaus:
  Heh...Voiko ihminen olla enää erehtyväisempi. Meillä olisi muutama piste vähemmän jos sinä benderhomer olisit saanut vallan laittaa Williamsin kiertoon...
   
 11. carzala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Bolton
  Tässä ajankulukseni selailin vähän jääkiekkoraportteja Ruotsin Allsvenskanista, ja silmiini osui seuraavat rivit:

  "I Boden var Matti Järvinen lagets lysande stjärna. Han förhindrade dubbelt så stora förlustsiffror.
  - Matti var riktigt bra. I övrigt gör vi många orutinerade misstag. Men vi saknar ju flera av de äldre killarna, konstaterade Radqvist."

  Tässä voi todeta että Allsvenskanin taso on luvattoman surkea, verrannollinen Suomi Sarjalla, jos sitäkään!!!

  Tai sitten Järvinen on nostanut tasoaan "hieman"!

  Koko juttu osoitteessa: http://www.pitea-tidningen.se/index.php?artikel=104338&option=9
   
 12. Annuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Latvija
  Jaahas, ehkä aika päivittää tietoja niille, joita nyt sattuu kiinnostamaan. Niitä, joita asia ei kiinnosta, voivat skipata koko ketjun...

  Aloitetaanpa Norjan liigasta. Frisk Asker majailee tällä hetkellä liigassa neljäntenä pisteillä 55, kun sarjaa johtavalla Trondheimilla pisteitä on koossa 68. Pölläsen Tomi on tällä hetkellä koko sarjan pistepörssissä kuudentena pisteillä 15+18=33, kun pelejä on Tomilla takana 29. Samalla on myös joukkueensa paras pistemies. +/- -saldo näyttää Tomilla +10:tä. Antti sen sijaa on kerännyt pisteitä 6+6=12 ja +/- -saldo on -5.

  Norjasta sujuvasti Ruotsiin. Iikka ja Järvisen Masa vaikuttava Allsvenskanin Bodenin joukkueessa. Iikka on 32 pelatun pelin jälkeen kerännyt pisteitä 1+5=6 ja +/- -saldo puhuu korutonta kieltään -25. Matti on ollut joukkueen ykkösmaalivahtina torjuntaprosentilla 86,09. Tällä hetkellä Boden on Allsvenskanin pohjoisen lohkon viimeisenä 14 pisteellä, eroa toiseksi viimeiseenkin on jo 12 pistettä.

  Samettikäsi Gladhan lähti myös Allsvenskanin pohjoislohkoon Skellefteån joukkueeseen. Skellefteå on tällä hetkellä lohkon toisella sijalla 72 pisteellä, 9 pistettä johtavaa Leksandia perässä. Jarkko on pelannut 29 peliä ja saanut niissä aikaiseksi pisteet 5+5=10. +/- -saldo on hienosti plussalla +19.

  Näin siis Ruotsissa. Nyt vuorossa Itävalta ja Harjulan Tuomo, jonka myös viettää tänään syntymäpäiväänsä... Lustenau on sarjassa kakkosena 5 pistettä johtavaa Zelliä perässä. Tuomo on pistepörssin kolmantena huikeilla pisteillä 21+30=51.

  Martinia ei ole ikävä, mutta kaipa hänenkin uraansa voi seurata. Hän on löytänyt sarjansa Sveitsistä. Pisteet 32 pelatun pelin jälkeen 16+24=40. Näillä pisteillä ollaan pistepörssin 19. Edellä mm. Leonids Tambijevs, J. Riihijärvi, J. Peltonen ja S. Ketola.

  Joku kyseli Steve Shirreffsin kuulumisia, ja kuulopuheiden kautta hän olisi vaihtanut uraansa johonkin muuhun.
   
 13. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Mites Timo Hakasella Ruotsissa?
   
 14. Annuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Latvija
  Lainaus:
  Timo Hakanenhan pelaa Allsvenskanin etelälohkossa Skövden joukkueessa. Hän on pelannut vain 19 peliä ja saalistanut niissä tehot 3+9=12.
   
 15. Mevatron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HC Slavia Praha
  Lainaus:
  Itse asiassa Skellefteå pelaa tätä nykyä SuperAllsvenskania, jossa pelaavat syksyn etelä- ja pohjoislohkon neljä parasta joukkuetta. SuperAllsvenskanista pääsee elitserienin karsintaan monimutkaisten vaiheiden jälkeen. Skellefteå ja Leksand lienevät suurimmat suosikit.

  Joka tapauksessa Skellefteå on aloittanut SuperAllsvenskanin kolmella voitolla ja on sarjakärjessä. Glad on pelannut vain yhden ottelun ilman tilastomerkintöjä. Oli merkitty pelissä Leksandia vastaan hyökkääjäksi neloskentän laitaan.
   
 16. meciar81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, UP-V, HC Rebel Havl Brod
  Ehkä Stanislav Meciar ei aivan kuulu topicin "poikamme maailmalla" alle, mutta laitetaanpa hänestäkin pieni informaatio tänne, jos joku haluaa tietää miehen vaiheista tarkemmin, niin ottakoon yv:llä minuun yhteyden.

  Ässissä 92-94 pelattujen kausien jälkeen Stano on kiertänyt ihastuttamassa yleisö monissa kaukaloissa. Vaikka ikää on kertynyt enemmän kuin Raipella, niin peliäly ja huumori korvaavat heikenneen liikkeen. Kauden 94-95 Meciar aloitti Elitserienin heittopussissa, Röglessä, mutta 16 ottelun jälkeen joutui siirtymään kotikaupunkinsa Pardubicen joukkueeseen, jossa hän jälleen esitti tutun varmoja otteitaan.

  Seuraava kausi alkoi sarjaporrasta alempana Trinecin joukkueessa, mutta loppukaudesta Pardubicen puolustuksessa tarvittiin lisää kokemusta, ja Stano kutsuttiin paikkaamaan rivejä. Loppu runkosarja meni totutellessa, mutta play off otteluissa jälki oli vastustajien kannalta karua: 12 ottelua tehoilla 3+5.

  Kausi 96-97 sujui keskinkertaisin tehoin Tsekin toiseksi ylimmällä sarjatasolla. Tämän jälkeen oli jälleen maiseman vaihto edessä, ja suunnaksi tuli naapurimaan, Slovakian, pääsarjassa muutamana edellisenä kautena pahasti rämpinyt Skalica. Skalicaan Meciar toi omalla kokemuksellaan varmuutta ja taitoa ollen joukkueen johtava puolustaja, mutta myös fanien ykkössuosikki. Slovakiassa Meciar viihtyi kaksi kautta, joista jälkimmäisellä taskuun tarttui pronssimitali!

  Kaudesta 99-00 alkaen Meciar jatkoi pitkää, ja suhteellisen menestyksekästä uraansa Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Peitingin joukkueessa. Kullakin kaudella Peiting sijoittui lohkossaan ylempään keskikastiin, ja jälleen Stanislav Meciar ihastutti sekä faneja että joukkueenjohtoporrasta seuran selvänä ykköspuolustajana. Kolme kautta kului tehoin 25+38=63, 25+16=41 ja 17+24=41, ottelumäärien ollessa 51, 41 ja 49. Viimeisen Peiting-kauden jälkeen hänelle tarjottiin seurasta juniorivalmentajan työpaikkaa, mutta veri veti yhä jäälle, ja Meciar allekirjoitti yhden vuoden sopimuksen sarjaporrasta alempana pelanneeseen Rosenheim Starbullsin kanssa. Rosenheim on sama seura, jossa vuosituhannen vaihteessa suomalaisista mm. Sami Nuutinen kävi pelaamassa ennen joukkueen konkurssia.

  Kausi 02-03 sujui Rosenheimin paidassa sujui Meciarilta kaksijakoisesti: alkukausi oli täysin fantastinen hänen kerätessään pisteitä keskimäärin 1,5 otteluvauhtia. Kesken hyvin alkaneen syyskauden tuli kuitenkin jalkavamma, joka piti hänet totaalisessa levossa muutaman pelin ajan. Tahti hiljeni, ja lopulta Meciar kirjautti tililleen 52 ottelussa tehot 17+39=56 ja itselleen huikeat 76 jäähyminuuttia.

  Tässä vaiheessa ikää oli mittarissa jo 39,5v (syntynyt 10/63), mutta Stanislav Meciar yllätti ainakin allekirjoittaneen päättämällä jatkaa uraansa Tsekin toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla edelliskaudella vain karsintojen kautta sarjapaikkansa säilyttäneessä keski-iältään hyvin nuoressa Hradec Kralovessa.

  Kausi 03-04 sujui koko ajan tasaisen tehokkaasti sekä pelaajan itsensä että joukkueen osalta. Meciar oli itse oikeutetusti saanut kapteenin C-merkin rintaansa ennen kauden alkua, ja osoitti olevansa sen arvoinen. Joukkue sijoittui sarjassa ylempään keskikastiin Stanon kerätessä 39 ottelussa lukemat 6+18=24 +14 22 PIM. Nousukarsinnoissa joukkueen tie nousi kuitenkin pystyyn jo ensimmäisessä vaiheessa kolmen ottelun jälkeen, joissa Stanon saldoksi jäi yksi syöttöpiste. Kausi oli kuitenkin kokonaisuutenaan seuralta hyvä, varsinkin verrattuna edelliseen. Lisäksi on mainittava, että Meciar johti pitkään koko sarjan puolustajien pistepörssiä jääden kuitenkin toiseksi sarjakärjen puolustajan mennessä aivan viime kierroksilla ohi.

  Kuluva kausi alkoi nihkeästi Meciarilta, ainakin tehojen puolesta, ja jopa tehopörssissä hän oli pitkälle alkutalveen asti muutaman pykälän pakkasen puolella, vaikka joukkueelta kausi sujuikin suunnilleen viime kauden tavoin. Vähitellen kuitenkin ruoste nestorin luistimista alkoi irtoilemaan, ja tehoja alkoi karttumaan. Tällä hetkellä Kralove on 14 joukkueen sarjassa 5. Kun sarjaa on pelattu 42 kierrosta, Meciar on joutunut jättämään vain yhden pelin väliin flunssan vuoksi, eli saldona on 41ott 7+11=18 +/-0 26PIM.

  Mutta jos joku tosiaan haluaa lisätietoja, niin ottakaa yhteyttä, yritän auttaa parhaani mukaan!
  ----
  Edit:
  Runkosarja päättyi eiliseen kierrokseen, ja Meciarin seura Hradec Kralove sijoittui tiukan väännön jälkeen hienosti kolmanneksi. Stanon kausi siis jatkuu nousukarsintaplayoffeissa, jotka alkavat jo 18.2.

  Runkosarjassa Meciar kirjautti 50 ottelussa tehot 9+16=25 +4 ottaen samalla 34 istuntominuuttia. Näillä lukemilla hän oli joukkueestaan tehokkain puolustaja, ja koko sarjan pakkitilastossa neljäs.

  Edit2:
  Meciarin joukkueen kausi päättyi torstai-iltana kotona kärsittyyn 3-5 -tappioon. Kyseessä oli playoffien ensimmäisen kierroksen viides osaottelu. Hradec Kralove oli voittanut kaksi ensimmäistä matsia, mutta hävisi yllättäen kolme seuraavaa, ja putosi siis jatkosta. Stanislav Meciar pelasi kolmessa ensimmäisessä ottelussa, mutta kaksi viimeistä hän joutui jättämään syystä tai toisesta väliin. Näiden kolmen ottelun kokonaissaldoksi jäi 3 0+0=0 +/-0 0PIM.

  Kausi päättyi siis pettymykseen, toivottavasti koko pitkä ura ei loppunut samalla kertaa! Pahaa kuitenkin pelkään, että tämän vuosimallia 1963 olevan pelimiehen ura on tullut päätökseensä :(
   

  Liitetyt tiedostot:

  Viimeksi muokattu: 27.02.2005 klo 21.18
 17. Hexagon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Harjula

  Tuli vain tällainen ketjukin kaivettua.

  Eli Harjula on löytänyt sisäisen pistenikkarinsa ja alkanut tehtailemaan pisteitä oikein urakalla.


  Harjula Lustenau 36 30 39 69 16 10 0 4 0

  Että hyvin on poika pärjännyt.
   
 18. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Sheptak

  Eurohockeyn mukaan legendaarinen kovanyrkki on lopettanut uransa.
  Harmi sinänsä, olisi mielestäni mahtunut vieläkin Ässiin (aika kultaa muistot?)
   
 19. Annuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Latvija
  Pölläsen Tomin ja Puppen edustama Frisk Tigers putosi Norjan liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.
   
 20. metsänpeikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Maailmalta palannut poikamme

  Eli Matti Järvinen, Järvisen Matti, on palautunut Ruotsista takaisin kotoisempiin maisemiin. Ja ilmeisesti jo muutama kuukausi sitten. Mitäköhän tässä on takana? Kiekkoileeko nyt missään?

  Vai oliko tämä taas sitä samaa "asioita, joista ei saa julkisesti puhua"-sarjaa?
   
 21. Tuamas Jäsen

  Järvinen ei kiekkoile tällä hetkellä missään. Bodenissa ei homma seuran puolelta ilmeisesti oikein toiminut.
  Ensi kaudella uutta seuraa.
   
 22. metsänpeikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kiitos tästä, Tuamas.

  Eikös se Törnvallin Iikka ole myös tuolla Bodenissa? Mitenkäs hänellä sitten mahtaa sujua? Muuten kuin noiden mairittelevien tilastomerkintöjen valossa.
   
 23. meciar81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, UP-V, HC Rebel Havl Brod
 24. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Miten Arkhimedes Heinolla on mennyt Vaxjössä? Yritin googlelta Akia etsiä, mutta en suoraan sanottuna saanut oikein selkoa löytämistäni sivuilta.
   
 25. Mahtiankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Jotkut tilastot löysin, kertovat, että olisi pelannut 7 peliä, tehot 1+3=4, 2 minuuttia jäähyjä, +/- tilasto +2

  Joissain tilastoissa Heinoa ei näy lainkaan Växjö Lakersin listoilla, tiedä sitten mistä johtuu. Kuitenkin joukkueen kausi on jo ohi.

  Täältä löytyy tilastot, mutta jostain syystä linkki ohjautuu eri sivulle, joten aika nopeasti saa lukea, tai pysäyttää latauksen.