Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 05.03.2019 klo 16.52.

 1. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Viime vuonna kyllä nähtiin kohtuullisen tiukka sarja. Silloin TuTo meni jatkoon maalivahtipelillä, mutta tällä kaudella Urpolahti on ottanut stepin eteenpäin ja ykkösenä vielä parempi Viksten. Tai itse ainakin lähtisin Vikstenillä, mutta enhän minä maalivahtipelistä mitään ymmärrä ja Jamo varmaan on parempi arvioimaan kumpi on se ykkönen ja kakkonen. Vaikka ei pitäisi itkeä loukkaantumisia niin Lahtelan mahdollinen pidempi poissaolo olisi SaPKolle iso lovi.
   
 2. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Eihän se mitään purnannu. Tarttui asiaan jonka vatipäävaris aloitti. Lehdistötilaisuudessa tarkoitus puhua pelistä eikä valittaa tuomarilinjasta mitä jokipookoutsi teki.
   
 3. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuotahan tuo on ollut koko kauden millo kenenkiin toimesta. Syitä tappiolle etsitään vääristä asioista.
   
  rosvo tykkää tästä.
 4. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tiukka pelihän tuo oli. Ekaa erää vei kotijoukkue ja toista erää vei vierasjoukkue. Kolmannen erän sitten Hermes sai hakata päätä Rokin kilpparipuolustukseen. Viihdyttävä peli oli vaikka aika tarkkaa tekemistä molemmilta joukkueilta ja maalipaikkoja ei kummallekkaan mahdottomasti siunaantunut.
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Playoffien vuoro, harmikseni, tällä kaudella ilman IPK:ta. Jossittelu nyt on sinänsä turhaa, Jasin aikana voitettiin peleistä varmaan 10%, joten vaikeaahan se on tulos korjata myöhemmin. Miettinen sen melkein teki, mutta ei aivan. Harmi, että tänään sitten meni niin, että IPK hoiti oman ottelunsa, mutta RoKi voitti sitten omansa. Otteluseurannassa velloneeseen keskusteluun voisin sen verran vastata, että huomaatte sitten, kun kolahtaa omalle kohdalle. Ei Hermes tuota varmaan täysin läpsytellyt, mutta peliä katsoin aika paljon, niin olihan siellä aika helvetisti neppailua ja "pellailua, kaiken tietenkin kruunaa viimeisen erän 4 laukausta maalia kohtin, kun rovaniemeläisetkin tykitti peräti 5. Ehkä tuo sitten kolahtaa kokkolaisten kontolle, kun RoKia vahvempi KeuPa tuli tuon häviön siivittämänä vastaan ja toivottavasti kaataa myös Hermeksen. Loppuun on syytä täydentää vielä innokkaimille rähisijöille, että tämä on täysin IPK:n omaa syytä, playoffeissa oltaisiin yhdellä 3 pinnan lisävoitolla, siinä se.

  Noh miten pleijareissa käy? Mestari on SaPKo. En vaan oikein nää tässä muita vaihtoehtoja. LeKi nojoo, mutta onko sitä henkeä nyt sit kuitenkaan? Pystyykö Hermes samaan peliin kuin parhaimillaan? Kimanttia podcastissa sanottiin, että ei riitä, jos voitat pari ja häviät pari, vaan pitää voittaa, voittaa ja voittaa jos haluat voittaa. Hermes ei kuulu tähän. Ketterä on ehkä ykköshaastaja SaPKolle, mutta pää ei kestä Masolla. Ei vaan kestä. Eikä muuten kestä pelaajillakaan, etenkään jos tunteisiin mennyt Vuohtoniemi viheltelee, sitten loukkaantumishuolet voi olla yllättävän kovia ongelmia. Jokipo on kuin tehty playoffeihin, mutta valmennuksella ei vaan riitä näihin peleihin. TUTOlla sama kuin Jokipojila.

  KeuPalla ja etenkään RoKilla nyt ei tule olemaan mitään saumaa. Tai oikeastaan, KeuPa voi ihan hyvin Hermeksen voittaa ekassa sarjassa. Ei olisi maailman suurin yllätys, mutta mestaruuteen ei riitä tuolla pelillä. RoKi ollut kyllä niin väsynyt viime ajat, että nyt nautittakaa ne parit pelit, mitä kotona näätte, niitä ei ole montaa. RoKin yllätysmomentti lienee siinä, että vastassa on Lempäälä, ei ole kuivempaa paikkaa Mestis-kartalla.

  Hermes - KeuPa HT 4-2
  LeKi - RoKi 4-1
  Ketterä - Jokipojat 3-4
  SaPKo - TUTO 4-3

  Harmi kun joukkueet, jotka kuuluisivat välieriin, kohtaavat jo nyt.

  Hermes - Jokipojat 3-4
  LeKi - SaPKo 2-4

  SaPKo - Jokipojat 4-3

  Eihän nää osu, mutta näillä lähtisin ehkä. Tuota LeKiä ehkä nostan taas vähän väkisin, kun on se pirun hyvä, mutta kun pudotuspelit ja LeKi ei vaan mahdu samaan lauseeseen. En tiiä, katotaan.
   
 6. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Se on sääli. Kertoo siitä ettei peliä tai pelin kulkua nähdä tarpeeksi objektiivisesti. Aina syy löytyy jostain muualta kuin itsestä tai omasta tekemisestä.

  Mutta sitten ketjun aiheeseen. Oma joukkueeni (IPK) pullahti ulos pleijareista joten nyt on hypättävä jonkun bandwagoniin. Ja minä hyppään Rovaniemeläisten kyytiin. Pitkää kevättä luvassa, #meänkevät

  Hermes - KeuPa HT 4-3
  LeKi - RoKi 2-4
  Ketterä - Jokipojat 3-4
  SapKo - TuTo 4-2

  Hermes - RoKi 3-4
  SapKo - Jokipojat 3-4

  Jokipojat - RoKi 3-4

  Edit. Kaavion kulusta en ole varma mut näin aamukahvi ennusti tänään.
   
 7. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Iisalmessa varmaan ottaa nuppiin. Mutta aivan turha Hermestä syyttää. Omasta mielestäni yrittivät ihan tarpeeksi eilen. Ensimäisessä vaihdossa Reijola ryösti ihan varman maaliin ja sem jälkeen ei pahemmin paikoille päästy vaikka ensimmäisessä erässä rokia vietiin ku pässiä narussa. Roki vain puolusti ottelun todella hyvin eikä hermes päässyt maalipaikoille paitsi lopussa osuivat kahdesti tolppaan. Toki ei Hermes kyllä ihan sata lasissa mennyt maalille.

  Sanotaanko että ihan ansaittu voittto rokille. Harmitti selvästi Hermestä "voittaa" runkosarja tappiopelillä joten kyllä yritystä oli.

  Ja vaikka Keupa hallitseva mestari on niin vaikeampi on Roki ollut Hermekselle tällä kaudella joten hyvä näin!
   
 8. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Kelpaa, peli kerrallaan etiäppäi :)
   
 9. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Hermes-Keupa HT 4-2
  Leki-Roki 3-4
  Ketterä-Jokipojat 3-4
  Sapko-Tuto 4-2

  Hermes-Roki 3-4
  Sapko-Jokipojat 4-3

  Sapko-Roki 3-4

  Lappi sekaisin ja Immosesta tehdään patsas. Kävelen vappuna lehti lerpan edessä hallilta keskustaan Reijola reppuselässä.
   
  rosvo tykkää tästä.
 10. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Laitetaas veikkaus sisään.

  Hermes-KeuPa HT 3-4
  LeKi-RoKi 4-1
  Ketterä-Jokipojat 4-2
  SaPKo-TuTo Hockey 4-1

  LeKi - KeuPa HT 3-4
  Ketterä - SaPKo 4-3

  Pronssiottelu: LeKi - SaPKo 0-1

  Finaalit: Ketterä - KeuPa HT 4-1

  Saa ottaa talteen! :)
   
 11. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Hermes-KeuPa HT 4-2
  LeKi-RoKi 4-2
  Ketterä-Jokipojat 4-2
  SaPKo-TuTo Hockey 4-3

  Hermes - SaPKo 2-4
  Ketterä - LeKi 4-2

  Pronssi: Hermes

  Finaalit: Ketterä - SaPKo 4-3
   
 12. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Taitaa olla Leki-Ketterä kaaviossa?!
   
 13. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Nyt en ihan ymmärtänyt. Jos Hermes, LeKi, Ketterä ja SaPKo menevät jatkoon, niin eikös runkosarjavoittaja Hermes kohtaa huonoimman eli SaPKon, eli Ketterä kohtaisi LeKin kuten kirjoitinkin. Vai tarkoititko tuota Dynamon kaaviota?

  Edit. Vai tarkoititko vaan tota, kun mulla meni joukkueet väärinpäin. LeKi siis tietysti kotijoukkue eikä Ketterä.
   
 14. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Edit. Jep
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 15. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kova on jengi joka voittaa TuTo:n neljä kertaa seitsemästä. TuTolla on loistava maalivahti, vahva puolustus ja laaja hyökkäysvoima. Ylivertaista ykkösketjua ei löydy, mutta laajuus kompensoi puutetta.

  Minun papereissa ottelusarja päättyy 2-4.
   
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hermes-KeuPa HT 4-1
  - Hermes hoitaa pienestä yskimisestä huolimatta, ainoa pari joka mielestäni voi ratketa jopa suoraan neljässä ottelussa

  LeKi-RoKi 4-2
  - Vaikeasti veikattava. LeKi ei ole kevään joukkue, mutta vielä vähemmän sitä taitaa olla RoKi...

  Ketterä-Jokipojat 4-2
  - Myös tässä parissa kaikki mahdollista. Ketterän koko kausi ja kehityskäyrä kuitenkin paremmat.

  SaPKo-TuTo 4-2
  - Ennakolta ajateltuna tasaisin pari, niin kuin sarjasijoitusten perusteella pitäisikin olla. Voi ihan hyvin mennä jopa 7. peliin. Veikkaan, että pääkopan kestävyys ratkaisee jatkoon menon. Sapkolaisilla on kokemusta voitetuista pudotuspelisarjoista, TuTolla voi puolestaan valmentajan johdolla alkaa vanne kiristää pahasti päätä tiukassa paikassa.


  Välierät:
  Hermes - SaPKo 3-4
  LeKi - Ketterä 1-4

  Finaali:
  Ketterä - SaPKo 4-2
   
 17. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Hermes - KeuPa HT 4-1
  LeKi - RoKi 4-0
  Ketterä - Jokipojat 4-1
  SaPKo - TUTO 4-2

  Välierät:
  Hermes - SaPKo 4-3
  LeKi - Ketterä 4-2

  Finaali:
  Hermes - LeKi 1-4
   
 18. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Maaliskuun alussa ennakoimistani puolivälieräpareista ei osunut kohdilleen sitten yksikään. LeKi pelasi runkosarjan lopun paremmin mitä ounastelin ja nyt kokoonpano näyttää sellaiselta, millä voisi edetä jopa päätyyn saakka..

  Uudet päivitetyt veikkaukset siis tähän, jos nyt saisi ainakin puolivälieräparit oikein:

  Hermes - KeuPa HT 4 - 1
  - Hermeksen mestaruuteen en jaksa uskoa, mutta nihkeä KeuPa sen pitäisi pystyä kukistamaan. Toki tämän kauden Hermeksessä on paljon samaa kuin viime kauden KeuPassa, joten kaikki on mahdollista.

  LeKi - RoKi 4 - 1
  - LeKin joukkue ei ole koskaan näyttänyt näin vahvalta tässä vaiheessa kautta, vaan aina ennen parhaat pelaajat on kupattu pois viimeistään siirtorajalla. Nyt siellä on kuitenkin kova nippu kasassa, eikä finaalipaikkakaan yllättäisi. Ennakoin aiemmin, että LeKin saaminen vastaan on vapaalippu välieriin, mutta olin väärässä. Eiköhän LeKi kuitenkin RoKin yli kävele suhteellisen helposti.

  Ketterä - Jokipojat 4 - 3
  - Ennen kauden alkua pidin finaaliparia KeuPa-Ketterä täysin kiveenhakattuna. Tämä finaali toki toteutuikin, tosin vain Suomen cupissa. Mielestäni ennen kauden alkua joka tapauksessa KeuPa ja Ketterä olivat kaksi ennakkoon vahvinta joukkuetta. Jokipojat on kuitenkin aina paha vastus mille joukkueelle tahansa. Pitkä sarja ja tämän parin voittaja on toinen finaalijoukkue. Omissa papereissani Ketterä on tällä hetkellä mestarisuosikki numero yksi, enkä osaa edes tarkemmin selittää miksi.

  SaPKo - TuTo 4 - 3
  - Tämä pari voisi periaatteessa kääntyä ihan miten päin vain. TuTo perinteisesti alisuoritti runkosarjassa, eikä myöskään SaPKokaan ollut viime vuosiensa tasollaan. Lopulta SaPKo jatkaa, siellä seisoo penkin takana ihan oikea jääkiekkovalmentaja.
   
 19. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Helppo vastaus. Mestiksen "miljoonajoukkue"! :D
   
  Jango ja Peteliuz tykkäävät tästä.
 20. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Titaanit nimitti viimeisellä Suomi-sarjan kaudella ennen nousua Ketterän Suomi-sarjan Jokereiksi. Ollaanko myö nyt sit jo Mestiksen Jokerit?
   
 21. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Käsittääkseni tämä nimitys on varattu jo K-Vantaalle, ottivat sen niin tosissaan että lätkäisivät jopa logonkin paitaan. Olkoon Ketterä sitten Mestiksen SKA, kerran naapurikaupunkejakin kun olette ja paitojen väritkin täsmäävät.
   
  saiman, tirehtööri12, Dynamo_FIN ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 22. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Haha siteerasin vaan Räksän sanoja :D
  jostain syystä lainausmerkit ei näy tuossa viestissäni, vaikka ne sinne laitoin.
   
 23. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Enää puuttuisi siis että Ketterän johtoporras omistaa osan Vantaata ja Vantaan halliin maalataan Ketterälle oma pukukoppi ja soitetaan maalilaulua vieraspelissä.

  Jos ihan asiaakin välillä. Tänään ne vihdoin alkaa! Pelit joita on odotettu koko pitkän kauden. Mielenkiintoisia pareja on kaikki, mutta oma mielenkiinto kääntyy tottakai Ketterän ja Jokipoikien sarjan ohella SaPKon ja TUTOn väliseen sarjaan. Molemmissa perinteikkäät seurat vastakkain ja ennakkoon on mahdotonta sanoa juuta tai jaata jatkoonmenijästä.

  Se vie pytyn joka ensimmäisenä saavuttaa 12 voittoa. Jinxaan SaPKon olevan mestari, Ketterän ollessa finaalin toinen osapuoli.
   
  LikainenLegenda tykkää tästä.
 24. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tarkemmin kun funtsaa… jos saataisiin Ketterän peräsimeen ryöstettyä Räsänen, tuo Mestiksen Krikunov - niin meillä olisi Imatralla kasassa CSKA.
   
 25. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Kärpät, Minnesota Wild
  Pistetääs nopeet, perustelut myöhemmin:

  Hermes - KeuPa HT 4-2
  LeKi - RoKi 2-4
  Ketterä - Jokipojat 4-1
  SaPKo - TuTo 4-3

  Hermes - RoKi 4-1
  Ketterä - SaPKo 3-4

  Ketterä - RoKi 2-5

  Hermes - SaPKo 2-4