Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 05.03.2019 klo 16.52.

 1. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Älä huoli @Knap , Hermeksellä on siinä paineeton paikka näyttää että ollaan pudotuspeli kunnossa. Enkä usko että sinne lyötäis kentälle pelaajia jotka ei peliäkään oo Mestistä aikasemmin pelannut.

  Ja taitaa KVantaan maaliero olla sen verran kova verrattuna RoKin ja IPKn vastaavaan että jos kaikki kolme tasapisteissä niin KVantaa jatkaa sen turvin.
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Niin, on se paineeton peli, mutta näkeekö Hermes tämän mahdollisuutena? Ottaako Hermes kuitenkin ennemmin vastaansa RoKi/K-Vantaa, kun huippuvireessä olevan IPK:n? Lyhin matka toki selkeästi olisi Iisalmeen, joka taas palvelisi kyllä Hermestä. Saa nähdä, veikkaan että RoKi tuon pelin voittaa, koska heillä taitaa enemmän nälkää olla.

  Niin, mutta en usko Kiekko-Vantaa voittaa omaa otteluaan.
   
 3. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Toivon tosiaan ettei pelaajat lähe läpsyttelemään tuota matsia, saattaahan se olla tuleva taisteluparikin. Tuo RoKin nälkä ei voi olla se joka ratkasee ottelun. Hermeksen taitotaso on sen verran isompi RoKin vastaavaan että heikoilta lähtökohilta lähetään pudotuspeleihin jos otetaan haluttomuudella turpaan kotona...
   
 4. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  IPK pleijareihin ja aina finaaliin saakka Ketterän kanssa, kiitos. Sen verran iso kalkkuna on kynittävänä tuonkin saakelin savolaispoppoon kanssa, ettei rauhaa saa ennen kuin tilit on tasattu.
   
  Sergei Fedorov ja Big Bear tykkäävät tästä.
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Runkosarjan vikan kierroksen asetelmat:

  Peliitat - KooVee
  * Ainoa peli, missä molempien joukkueiden sijoitus on varmistunut.
  * Odotuksena: läpsytellään vika peli pois, varotaan loukkaantumisia ja ehkä parhaimmillaan haetaan vähän hyvää fiilistä karsintoihin

  SaPKo - Ketterä
  * SaPKo varmistaa voitolla nelossijan ja kotiedun pudotuspeleihin. Jos se ei puolestaan saa pistettäkään, niin putoaminen jopa kutossijalle on mahdollista.
  * Ketterän kolmas sija varma. Periaatteessa ainoa mihin Ketterä voisi vaikuttaa, olisi se jos se haluaa / ei halua SaPKoa mahdolliseksi vastustajakseen puolivälieriin.

  Jokipojat - IPK

  * Molemmilla panosta. Jokipoikien ainoa mahdollisuus välttää pudotuspelien alkaminen Imatralla on saada pisteitä tästä matsista. 3 pisteen voitolla olisi vielä pieni mahdollisuus jopa kotietuun.
  * Vain kolmen pisteen voitto riittäisi IPK:lle, jos edes sekään.

  LeKi - KeuPa
  * Mahdollinen, jos ei jopa todennäköinen puolivälieräpari. LeKi on (erittäin suurella todennäköisellä) sarjan kakkonen.
  * Kaksi pistettä varmistaisi KeuPalle seiskasijan, jolla vastaan tulisi juuri LeKi. Voisi kuvitella että LeKi olisi mieluisampi vastus kuin Hermes.

  TuTo - K-Vantaa
  * TuTolla mahdollisuudet nousta voitolla kotietuun. Tappiolla puolestaan saattaa pudota sijalle 6. ja saada Ketterän vastaansa.
  * Vantaalalsilla sama tilanne kuin IPK:lla, vain kolmen pisteen voitolla on merkitystä. Tosin: maaliero on näistä vikan playoff-paikan kisaajista paras, mikä voi ehkä jossain tilanteessa vaikuttaa pelitaktiikkaan.

  Hermes - RoKi

  * Hermes käytännössä varma runkosarjan voittaja, sillä maaliero niin paljon LeKiä parempi. Voisi toki mahdollisesti taktikoida, jos haluaa RoKin pudotuspelivastustajakseen: voitto vasta jatkoajalla varmistaisi RoKin sijoittumisen 8. sijalle...
  * RoKille riittää yksi piste pudotuspeleihin pääsyyn. Voi päästä vaikka jäisi pisteittäkin. Voi myös nousta seitsemänneksi, mutta se vaatii että saa kaksi pistettä enemmän kuin KeuPa omasta matsistaan.
   
  Nurmiovaara tykkää tästä.
 6. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Nähdäänkö sarjasijoituksien varmistajista (Hermes, Leki, Ketterä, Keupa) lepuuttamista pelaajien osalta?
  Jos minä oisin päävalmentaja niin tärkeimpiä pelaajia lepuuttaisin.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  KeuPa ei taida olla vielä sarjasijoitustaan varmistanut ja saavat pelata ihan tosissaan viimeisellä kierroksella. Vai joko RoKi luovutti?
  Veikkaan että KeuPa kuitenkin mieluummin ottaisi vastaan LeKin kuin Hermeksen.
  Ite onneksi lähen aamulla BedlamBreakouttiin ja tajuan ehkä jo maanantai aamuna että on olemassa jääkiekko ja siinä sarja Mestis. Huominen ei siis jännitä missään määrin kun itselle tulokset valkenee vasta päivää ennen playoffavausta, heh.
   
 8. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Jos joku lähtee kaasu auki ni Roki ja laskin että Keuruu ajattelee että kumpi vain käy kun nyt pelit jatkuu.
   
 9. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Kyllä siellä ihan vakio setupeilla näyttää porukat lähtevän runkosarjan viimeiseen tappeluun ja hyvä näin. 50 pelin runkosarjassa ei ole epäilystä parhaimmuudesta ja sarjasijoituksista. 6 h ja Elisa tulille.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  IPKlta kannattajia lähtee tänään 30 henkeä Joensuuhun ja tiistaille varattu vissiin 2 bussia jo pudotuspelivarkaisiin. Iisalmessa näytetään olevan varmoja poffipaikasta.
   
 11. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Suomessa on kehno tuo kotietusääntö, varsinkin Mestiksessä sen pitäisi olla niinkuin änärissä. Nyt jos vaikka Roki nousisi paikalle 7 ja aloittaisi poff taipaleen Lempäälässä, sitten ajettaisiin hikinaamassa peräkanaa Rovaniemelle ja taas ja taas ja taas ja taas. Siinä sitä etua sitten, pelin, talouden ja kotiedunkin kannalta voitaisiin kilpailusäännössä mennä suoraan 2K, 2V ja sitte vuorotelleen jos sarja jatkuu.
   
 12. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Saahan niitä busseja varailla, ei siinä mitään. Minä en usko IPK:n pudotuspelipaikkaan, vaikka Jojensuusta lähtisikin kolme pinnaa mukaan. Jotenkin tuntuu, että Vantaa nousee RoKin ohi kahdeksanneksi. Eli K-Vantaa kahdeksas, IPK yhdeksäs ja RoKi putoaa kymmenenneksi ja jälleen kerran jää pleijarit pohjoisessa haaveeksi.
   
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Noniin, mutta silloin pelien pitäisi olla aina peräkkäisinä päivinä, jotta ei tulisi hotelleista niin helvetin kalliita, kun pitää monta yötä olla. Peräkkäisten päivien pelit voi näkyä sitten suorituksessa.
  Lainaus:
  Sama veikkaus mulla, ettei IPK nouse, mutta ainahan se on mahdollista ja siihen uskotaan viimeiseen asti.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Oma veikkaus on että viimeinen playoffpaikka ei jää RoKille. Hermes hakuaa voittaa runkosarjan omilla piateluvuilla ja voittaa. Lohi tai Nallukka voittaa omansa ja menee paikalle 8. Näin tulee käymään.
  Näppärää nykylentämisessä että saa wifin niin voi koko matkan lueskelle jatkoaikaa.
  Kirjottakaa pari tuntia jotain mielekästä ihan solkenaan.
   
 15. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Jännänä tuo sarjataulukko kyllä pysyy ihan kalkkiviivoille asti ja hyvä näin. Sinänsä vähän harmi jos Iisalmelaisten lentokeli ei kannakkaan poffeihin asti. Olisihan se hienoa jos valmentajan vaihdoksen jälkeen varmasta karsijasta olisi tullut playoffjoukkue ja voihan siinä niinkin vielä käydä, kun vain muut pelit menevät hieman ristiin. Hermeksellekin varmasti kelpaisi tämmöinen "paikallisvastustaja" ekalle keikalle vastaan niin ei tarvitsisi tolkuttomia määriä bussissa istuskella.
   
 16. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Jos olisin Hermes fani en todellakaan toivoisi IPK:n nousevan poffeihin. Siinä kohtaa IPK olisi flow tilassa ja vaan taivas olisi rajana, väitän että Hermes olisi todellisessa kusessa. Toivin kuitenkin että IPK nähtäisiin poffeissa.
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Onkoha näin kuitenkaan? Hermekselle tämän kauden keskinäiset 6-0 ja etenkin tuosta Jukurista tullut aivan kammottava peikko IPK:lle. Etenkin kaksi viimeistä ottelua oli IPK:n, muttan niin vain kääns jumalpaidat ottelut itselleen. Toki pidän IPK:ta silti isompana kantona Hermeksen kaskessa kuin K-Vantaata tai RoKia.
   
 18. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Noilla ei ole enää merkitystä, pelit aloitettaisiin puhtaalta pöydältä ja eri lähtökohdista. Kyllähän IPK on nyt erijoukkue kuin viime vuoden puolella. Itse pistäisin roposet IPK:n puolesta.
   
 19. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  Nyt voi lopettaa jossittelun, Roki otti paikat lohelta ja nallelta. Luultavasti Leki vastaan #meänkevät
   
 20. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Näköjään tässä Leki-Roki sarjassa pelataan tällä systeemillä. Tiistaina ja keskiviikkona pelataan Lempäälässä ja lauantaina ja sunnuntaina Rovaniemellä. Ihan hyvä järjestely ainakin mun mielestä.
   
  Dynamo_FIN tykkää tästä.
 21. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kova oli paikka IPK:n valmentajalla, kun jäivät ulos pudotuspeleistä. Purnasi kuin teinityttö ja lähti pois kesken lehdistötilaisuuden. Lapsellista käytöstä.
   
 22. tzuiz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Manchester Broilers, IPK
  Hermes-Roki peli taisi olla taputeltu jo ennen peliä? Puoli erää seurasin ja hermeksellä ei yhtään maalipaikkaa, taisivat muutaman kerran päästä yli rokin siniviivan?. Ipk lehdistötilaisuus oli kyllä huvittava kun Miettinen tunteet pinnassa avautui jokipovalmentajan tuomarien arvostelusta. Ei kyllä karhulasien läpi näkynyt isompia huitomisia mitä ei vihelletty.
   
 23. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Se olisi sitten viimekauden toisinto luvassa, Ketterä vs. Jokipojat ekalla kiekalla.
  Josko nyt saataisiin vähintäänkin tasaisempi sarja aikaiseksi!

  Yltiöpositiivisesti veikkaan, että Ketterä jatkaa 4-2
   
 24. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Viime kauden välierä toisinto. Pässeillä kana kynittävänä turkkulaisten kanssa. Tiukkaa tulee. Voi mennä vaikka game 7.
   
 25. janóz Jäsen

  Lainaus:
  Joo, kyllä se näin varmaan oli. RoKilla on henkinen yliote Hermeksestä, varsinkin Kokkolassa. Väittäisin, että RoKi ei ole kahteen kauteen lähtenyt ilman pisteitä sieltä. Voi olla, että muistan väärin. Silti, Hermes-RoKi on aina ollut tasaista vääntöä, joten turha tällä pelillä on mitään jossitella.