Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Playoffketju auki vaikka runkosarja onkin vielä 3-5 peliä joukkueesta riippuen kesken.
Avaan tämän kun tuolla voimasuhdeketjussa alkoi olla mielestäni jo tähän otsikkoon liittyvää keskustelua.
Playoffpaikka on varmistunut jo LeKillä. Hermeksellä, Ketterällä, Jokipojilla, SaPKolla ja TUTOlla.

Kotietu on täysin varma jo LeKillä ja lähes täysin varma Hermeksellä. Ketteräkään ei enää putoa pois kotiedusta ja sen 4. paikan ratkovat Jokipojat, SaPKo, TUTO keskenään.

IPK ja Peliitat on perillä hyvässä iskussa, mutta liian myöhään, ei enää nouse kasipaikalle kumpikaan. Kiekko-Vantaa on eniten pelannut ja viiden ottelun kuntopuntarissa toiseksi huonoin. Niin ei tuossa ainakaan todennäköisyydet kilju lohien nousevan viivan päälle. Liputan nuo viimeiset playoffpaikat jo tässä vaiheessa RoKille sekä KeuPalle.

LeKi tulee jatkamaan toiselle kierrokselle, Hermes tippuu, Ketterä jatkaa ja neljäs toisen kierroksen joukkue on SaPKo tai Jokipojat, riippuu ihan siitä missä järjestyksessä lopuksi ovat TUTO mukaanlukien. TUTO nimittään lähtee lauluun ekalla, tuleepa vastaan sitten Ketterä, Jokipo tai SaPKo. Jos Jokipo ja SaPKo pelaavat vastakkain niin pidän täysin mahdottomana ennakoitavana sarjan lopputulemaa.

Siitä vaan veikkailemaan siihen saakka kun RS valmistuu ja arvioiden tueksi alkaa tulla faktaa.
 
Savolaiset ovat komeita ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sen verran vähäiseksi jäänyt meikäläiseltä viime vuosina Mestiksen seuraaminen, että en pysty ulkomuistista nimeämään viime vuosien pudotuspelipariskuntia. Siksipä kysynkin teiltä: onko muodotunut joitain sellaisia usein (tahi kiihkeästi) toisensa kohdanneita kaksikoita, joiden mahdollisessa keskinäisessä olisi sen myötä ekstralatausta?
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​
Suosikkijoukkue
TuTo
TUTO ja käytännössä mikä joukkue tahansa. Kun Nickerson, Levo ja Mäntylä ovat jäällä, syntyy jännitettä ottelussa kuin ottelussa.
 
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.

Emryt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet kotimaiset sarjat
Väitän, että jos SaPKo ja Jokipojat ovat vastakkain, niin tuo pari on ehkä selkein kaikista mahdollisista - SaPKo jatkaa.
 
Ylläoleva on minun näkemykseni, ei absoluuttinen totuus. Yllättävän usein ne ovat kuitenkin yksi ja sama asia.

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Kyllä Kokkola - Joensuu väänsi jo suomisarjassa ja ensimmäisellä mestiskaudella, nyt kahteen viime kauteen eivät ole kohdanneet pudotuspeleissä.

Myöskin Hermes - Ketterä olisi kova. Luultavasti tuomarit kääntäisivät sarjan jommalle kummalle ;)
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Ketterällä sikäli tilanne on tällä hetkellä hyvä, että mielenkiintoinen vastustaja tulee jokatapauksessa ensimmäisellä kierroksella vastaan. Se tulee olemaan joko Jokipojat (revanssi viime keväästä), SaPKo (hegemonia/"paikallis"vastustaja) tai TUTO Hockey (Porin Matti). Kaikkia kolmea vastaan tämän kauden runkosarjassakin on nähty mielenkiintoisia pelejä. Suoraan sanottuna tuo onkin se kolmikko, joka vastustajista kiinnostaa eniten. Neljäntenä sitten ehkä Hermes.

Helppo noista ei ole mikään, mutta mielenkiintoisia vastustajia tulossa.
 
SaPKon pariksi toiveena ykkösenä Jokipojat toisena Ketterä. Nämä siksi, että peleissä on parempi fiilis kuin muissa peleissä. Katsojat liikkuvat näiden kaupunkien välillä. Kolmas olisi TUTO, mutta välimatka on pitkä, eikä tuo matkustaminen niin kivaa ole varsinkaan joukkueille.
On muuten mielenkiintoinen näiden neljän keskinäinen sijoittuminen lopullisessa sarjataulukossa. SaPKolla voi pelien kulkiessa olla mahdollisuuksia jopa kolmanneksi sarjassa (tosin taitaa jäädä haaveeksi). Jos viimeisellä kierroksella SaPKon ja Ketterän ero olisi kaksipistettä tai vähemmän, niin olisi panosta viimeisessä pelissä. Loppuohjelma on näistä neljästä helpoin TUTOlla, joka voi nousta neljänneksi ja ottaa kotiedun Jokipoikien ja SaPKon nenän edestä.
 
Viimeksi muokattu:
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Ketterälle mieluisimmat vastujat minunkin mielestä löytyy Savonlinnasta ja Joensuusta, myöskin tällä kaudella ollut hyviä vääntöjä Hermeksen ja TUTOn kanssa. Oma kristallipallo kertoo että Ketterä-TUTO olisi ensimmäisellä kierroksella. Tiukka on kyllä taistelu sijoista 3-6 ja oma veikkaus on että niiden ratkaisua saadaan odottaa viimeiselle kiertokselle asti.

IPK:lla loppuu aika kesken, pari kierrosta lisää ja kampeaisi itsensä mukaan, valitettavasti näin. En myöskään usko K-Vantaalla riittävän eli viimeiset paikat Rokille ja Keupalle.

Koko kauden odotellut että Lekin meno hyytyisi, sitä ei tullut, mutta oma veikkaus on että siinä voisi olla Rokilla tai Keupalla paikka mennä jatkoon, en jotenkin nää että Leki menisi hirveän pitkälle. Hermes toivottavasti ryhdistäytyisi ja nappaisi runkosarjan voiton.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Lekin vaikean loppuohjelman vuoksi uskon Hermeksen vievän runkkarin vaikkei Hermes oli kovassa liidossa ollutkaan.
Ketterä on saletti kolomonen, sijat 4,5 ja 6 voivat päätyä sitten miten vain mutta viime aikaisten näyttöjen perusteella Sapko pelaa itselle kotiedun.
Jokipojat sitten kairaa vitoseksi ja Tuto kutoseksi. Ekan kiekan mielenkiintoisimmat parit löytyvät tietenkin keskikastista kun tasoerot ovat pienet ja perinteikkäät Sapko, Tuto ja Jokipojat siinä nahistelevat.

Rokin poffeihin menoa toivon ja juuri Hermestä vastaan uskoisin sauman olevan olemassa. Poff maailma on tietenkin ihan toista mutta runkosarjassa tasaisia pelejä ja nopeudella Hermes on haastettavissa. Roki on kusessa nopeita joukkueita vastaan kun se oma peli perustuu siihen valtavaan työhön ja luisteluun. Ketterä, Sapko ja Keupa on ollut todella vaikeita. Leki ja Hermes vähemmän vaikeita.

Tässä on kierroksia mahdollisuus lunastaa paikka tai sössiä kaikki, sepä jää nähtäväksi. Mikäli otteet ovat kuin viime viikolla niin joku tulee ohi ja kultainen ananas odottaa ja kausi päättyy 15.3. Kokkolassa.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Knap

Jäsen
Viimeisestä kahdesta playoff-paikasta taistelee RoKi, KeuPa ja IPK. Oikeastaan myös K-Vantaa, mutta en vaan jaksa uskoa, että tuolla joukkueella riittää mitenkään. Onneksi KeuPa lähtee tänään takki auki Kooveeta vastaan ja nämä jumbot tuppaa keväisin olemaan parhaassa vireessä, kun halutaan kaudelle kivaa päätöstä.

Tosin, jos IPK tänään häviää, taistelee se vain karsintoja vastaan. Tänään taas voittamalla on edelleen aivan kaikki auki. Mikäli seitsemäs ihme kävisi toteen ja IPK pudotuspeleissä pelaisi, en haluaisi kyllä Hermestä tai LeKiä vastaan. Hermes on IPK:lle ollut pirun paha, tosin maantieteellisesti optimi, LeKi taas on aivan vitun tylsä joukkue, koska mitään fanipohjaa ei ole olemassakaan + välimatkat pitkiä. Ketterä sopisi mulle paremmin kuin hyvin, siinä olisi ehkä jonkinlaista henkeäkin mukana, ainakin kannattajien osalta.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos RoKi kohtais LeKin niin olisikohan tarkoitus orjallisesti noudattaa tuota alkuperäistä otteluohjelmaa vai voitaisko tässä käyttää järkeä ja pelata aluksi tuplapelit? Ensimmäiset pari peliä peräkkäisinä päivinä Lempäälässä. Sit 2-3 välipäivää ja sen jälkeen tuplapelit Rovaniemellä. Mikäli ei pelimannihenkeä tän vertaa löydy niin sit pelataan ja matkustetaan ja taas pelataan ja matkustetaan.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Mikäli seitsemäs ihme kävisi toteen ja IPK pudotuspeleissä pelaisi, en haluaisi kyllä Hermestä tai LeKiä vastaan. Hermes on IPK:lle ollut pirun paha, tosin maantieteellisesti optimi, LeKi taas on aivan vitun tylsä joukkue, koska mitään fanipohjaa ei ole olemassakaan + välimatkat pitkiä. Ketterä sopisi mulle paremmin kuin hyvin, siinä olisi ehkä jonkinlaista henkeäkin mukana, ainakin kannattajien osalta.
LeKi olisi omasta mielestä myös tylsin vaihtoehto. Jotenkin K-Vantaa ja KeuPakaan ei hirveämmin säväytä. RoKi olisi matkan puolesta kauhea vastustaja. IPK olisi taas kaikin puolin katastrofaalinen vastustaja Ketterälle. Olis kiva päästä maksamaan kalavelkoja, mutta Ketterällä pamahtaisi henkinen lukko entistä kovemmin päälle, ja IPK painelisi jatkoon suoraan otteluvoitoin 4-0. Toivottavasti siis Ketterä ei IPK:ta kohtaa!
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
RoKi olisi omaan makuun mahtava vastustaja Ketterälle, edes jossain vaiheessa. Siinä vaan on sitä ns."lapin lumoa" tuossa porukassa.
Tosiaan, kyllä LeKi on koko sarjan ylivoimaisesti mauttomin ja hajuttomin porukka. (harmi sinällään, koska joukkueesta löytyy silloin tällöin todella kiinnostavia yksittäisiä pelureita)

Oma veikkaus avauspareiksi pleijareihin näyttää tältä:
Hermes vs. RoKi
LeKi vs. KeuPa HT
Ketterä vs. TUTO Hockey
SaPKo vs. Jokipojat

Karsintoihin suuntaavat KOOVEE ja Peliitat
Kesälomille runkosarjan päätyttyä siirtyvät IPK* ja K-Vantaa (*huima kiri jää pisteellä vajaaksi)
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Toivottavasti siis Ketterä ei IPK:ta kohtaa!
Tämä lienee mahdollista vain teorian tasolla. IPK:n nousu playoffeihin on melko epätodennäköinen, lisäksi Ketterän pitäisi nousta luultavasti runkosarjan voittajaksi. Eli käytännössä tarkottaisi suoraa voittoa kaikista jäljelläolevista, eikä luultavasti sekään riittäisi. Joten ei kannata ainakaan Iisalmen Karhua pelätä ainakaan puolivälierävaiheessa.

KeuPan jatkoonpääsyn puolesta LeKi olisi melko ihanteellinen vastustaja. En usko, että LeKistä on voittamaan yhtäkään ottelusarjaa mitään joukkuetta vastaan, vaikka saisivatkin hyvin apuja liigasta. Tuo joukkuehan pelaa tälläkin hetkellä käytännössä kahdella hyökkäysketjulla Savonlinnassa. Ihmeen hyvin toki Rovaniemeltä selvisivät, odotin itse RoKin voittoa noin viiden maalin erolla, mutta kävikin lähes päinvastoin. Liekö se sitten kotijoukkueen heikkoutta.

Hermes luultavasti voittaa runkosarjan, LeKi sippaa sen verran lopussa ettei isoja urotekoja vaikuta Hermekseltä nousta ohi. LeKi jaksaa lyllertää toiseksi ja saa vastaansa siis runkosarjan seiskan, RoKilla tai KeuPalla on ollut jo useita viikkoja käynnissä kilpailu kumpi onnistuu pupeltamaan itsensä ulos. Vantaa on ollut myös jo pitkään heikko, mutta en nyt vielä laskisi ulos. Eiköhän KeuPa häviä tänään Tampereella ja täten menettää nämä rästipelien tuomat etunsa. Perjantaina iso peli Keuruulla, kun KeuPa ja RoKi iskevät yhteen. Panoksena todennäköinen seiskapaikka ja suupala LeKi vastaan eli siis toinen jalka välieriin :).

Olisi suorastaan huvittavaa jos KeuPa pelaisi tällä kaudella välierissä. Koko kausi on ollut ensimmäisestä viikosta saakka ihan täyttä tervanjuontia ja peli tuntuu viikko viikolta olevan vain enemmän sekaisin, vaikka luulisi ettei se voisi olla enää mahdollista. Tästä osoituksena lauantain aneeminen kotitappio levänneenä edellisenä iltana pelanneita Peliittoja vastaan.

Myöskään Hermestä en pidä ylitsepääsemättömänä. TuTo ei tule pääsemään jatkoon ketään vastaan, Elomo ei ole jääkiekkovalmentaja, eikä tänä vuonna ole mitään ylivertaista materiaaliakaan turkulaisilla. Vaikka Hermes saakin todennäköisesti kotiedun päätyyn saakka, niin omissa papereissani vahvimmat joukkueet järjestyksessä ovat Ketterä, Jokipojat ja SaPKo. Vaikka SaPKolla onkin ollut hieman vaikea kausi, niin uskon heidän olevan pudotuspeleissä kovia. Laitetaan siis vielä oma veikkaus sillä oletuksella etteivät RoKi tai KeuPa sula pahemmin mitä uskon. Päivitetään sitten kun pudotuspeliparit oikeasti ovat selvillä.

Hermes - RoKi 4-2
LeKi - KeuPa 2-4
Ketterä - TuTo 4-2
Jokipojat - SaPKo 4-3

IPK pelaa tällä hetkellä selkä seinää vasten omia pudotuspelejään. Jos onnistuvat kampeamaan ihmeen kaupalla itsensä pudotuspeleihin, niin voivat edetä vaikka loppuotteluihin saakka. Ainakaan puolivälierissä Hermeksellä tai LeKillä ei tulisi olemaan palaa. Jos/kun IPK tänään voittaa ja KeuPa häviää, niin IPK:n ero viivan päälle on vain neljä pistettä ja perjantaina KeuPan ja RoKin keskinäisessä pudotellaan joka tapauksessa pisteitä jomman kumman tai molempien osalta. En lähtisi vielä liputtamaan IPK:ta ulos vaikka todennököistä se ei olekaan. Kovassa vireessä kuitenkin ovat ja jollain tapaa sitä toivoisi, että hurja vire kantaisi pudotuspeleihin saakka, lisäksi kovavireinen "haastaja" toisi mielenkiintoa pudotuspeleihin.

Toki tätä kirjoittaessa LeKi on mennyt vajaalla kokoonpanollaan SaPKoa vastaan vierasjohtoon. Ihmeellinen nippu, tai sitten olen vain syyllistynyt aliarvointiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Knap

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT
Olisi suorastaan huvittavaa jos KeuPa pelaisi tällä kaudella välierissä. Koko kausi on ollut ensimmäisestä viikosta saakka ihan täyttä tervanjuontia ja peli tuntuu viikko viikolta olevan vain enemmän sekaisin, vaikka luulisi ettei se voisi olla enää mahdollista. Tästä osoituksena lauantain aneeminen kotitappio levänneenä edellisenä iltana pelanneita Peliittoja vastaan.
KeuPahan kävi Savonlinnassa lepäämässä perjantaina. Mutta ei poista sitä tosiasiaa, että lauantaille tuli jälleen "ohipeli". Muuten yhdyn mielipiteeseesi, yhtään ehjää 60- minuuttista en ole KeuPalta vielä tällä kaudella nähnyt.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä luulen, että pudotuspelijoukkueet ovat selvillä, mutta jos KooVeen jumbosija jätetään huomioimatta, niin kaikki muut sijoitukset on vielä auki, vaikka jäljellä oin enää noin 3½ kierrosta.

Tämän hetken tilanteen mukaan puolivälieräparit olisivat:

LeKi-RoKi
Hermes-KeuPa
Ketterä-TuTo
Jokipojat-SaPKo

On kuitenkin hyvin mahdollista - jos ei jopa todennäköistä - että mikään näistä pareista ei tule toteutumaan!
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Voin helpottaa kaikkien asennoitumista SaPKoa vastaan. SaPKo uudessa kirjoitusasussaan PaSKo ei tule voittamaan paras seitsemästä sarjaa mitään joukkuetta vastaan. Joukkue on täysin aneemista ameebahuttua. Päävalmentaja pystyy esittämään suolapatsasta sen jälkeen kun pokkana peluuttaa joukkueen paskinta sentteriä yhden joukkueen parhaan laiturin pelintekijänä, vieläpä sellaisen laiturin joka tunnetaan ehkä hieman mielialapelaajana.
Go Rässy ja go koko paskanen muniinpuhaltelijoiden sakki.

Vosi kait se jollain tuurilla toteutua että finaalissa pelaisi Jokipojat ja Ketterä. Tulisi ehkä itsekin sitten joku finaali käytyä katsomassa.

LeKi taisi jo tänään tulla pelipaikalle parillakin pikkubussilla ja yhden pelaajan luottokorttia vinguttamalla niin pitää siellä olla tahtotilaa että saavat kauden pelattua loppuun.
 
Savolaiset ovat komeita ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Nyt kun olen ihan vähän jo rauhoittanut mieltä eilisen jäljiltä ja verikin jo alkaa kiertää pääkopassa niin voi jo todeta että eilisellä kierroksella ei ollut kotiedun tavoittelijoiden kesken mitään merkitystä kun kaikki sijoilla 4-6 olleet joukkueet hävisivät. Tai onhan tuossa vielä teoreettinen mahdollisuus nousta kotietuun myös sijoilta 7 ja 8.
Itselleni sopisi parhaiten kuitenkin se että sekä SaPKo että TUTO nousisi vielä Jokipoikien ohi ja SaPKo lähtisi kotiedulla TUTOa vastaan. Vaikka tulee matkaa niin kotona TUTOkin olisi kiinnostava joukkue. Jokipoikia vastaan tulee noutaja niinkuin aina ennenkin. Ei riitä koko, eikä ilkeys, eikä riitä tämän vuoden joukkueessa taito eikä vauhtikaan. TUTO olisi siinä mielessä paras pari SaPKolle, että niiden pelitapa, jota ei siis ole, sopisi paremmin.
 
Savolaiset ovat komeita ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.

Nurmiovaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat
Jokipoikia vastaan tulee noutaja niinkuin aina ennenkin.
Ei kyllä Jokipojilta tule tällä esityksellä noutajaa. Varsinkin Talvisalo on osoittautunut meille pahaksi paikaksi kairata voittoa. Pelisysteemi on sekaisin, erikoistilannepelaaminen ei toimi, kuten ei toimi maalintekokaan. Roolitus on aika ihmeellinen. Viimeaikaiset näytöt ovat kyllä vahvasti sen puolella, että aikamoinen parannus saadaan tehdä, ennen kuin välieriin marssitaan.
 
Elämä janottaa.

X-Stiff

Jäsen
Jotenkin hankalaa tämä play off veikkailu tässäkohtaa. Muutaman pleijarimatsin jälkeen olisi huomattavasti helpompaa. Pelihän tulee tästä läpsyttelystä muuttumaan todennäköisesti hyvinkin suuresti. Nyt ei ole moneen kierrokseen enää pelannut kunnolla kuin jotkin alakerran porukat esim. IPK ja Peliitat. Lähes järjestään on pelit näyttänyt todella haluttomalle pelailulle. Veikkaisin kuitenkin, että Tuto, Jokipojat ja Sapko tulevat tasoaan nostamaan radikaalisti tästä hetkestä. Itse suhtaudun Ketterän mahdollisuuksiin hieman pelokkaan epävarmasti monestakin syystä enkä nyt tähän kohtaan jaksa niitä liiemmin alkaa listailemaa mutta yhtäkaikki olen positiivisesti yllättynyt mikäli Ketterä pelaa finaaleissa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Jos minun pitäisi nyt lyödä rahojani likoon viimeisestä playoffpaikasta niin en ainakaan RoKille laittaisi latiakaan. Ans kattoo kuin tossa käy. KiVa voittaa TUTOn ja RoKi ei kumpaakaan jäljellä olevaa ja se on siinä.
 
Savolaiset ovat komeita ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Ite veikkaan että kolmikko RoKi, IPK ja KVantaa kaikki häviää loput otteluista ja RoKi jatkoon. Hermestä vastaan sitte ekalla kierroksella.

Jännäks vetää kyllä viimisillä kierroksilla. 1 ja 2 sija vielä auki, 4-6 sijat auki sekä 8-11 sijat auki. Onpa ainaki panosta viimisille kahelle kierrokselle...
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Ei ratkennut sen enempää viimeinen kotietupaikka kun viimeinen playoffpaikkakaan ennen viimeistä kierrosta. Myöskään mikään pari ei varmistunut ennen viimeistä kierrosta. Eikös tämä kerro ihan mielekkäästä sarjasta.
 
Savolaiset ovat komeita ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.

Knap

Jäsen
Ei ratkennut sen enempää viimeinen kotietupaikka kun viimeinen playoffpaikkakaan ennen viimeistä kierrosta. Myöskään mikään pari ei varmistunut ennen viimeistä kierrosta. Eikös tämä kerro ihan mielekkäästä sarjasta.
Toivottavasti viimeisen kierroksen jännitystä ei (ainakaan meiltä iisalmelaisilta) vie Kokkolan Hermes. Tarkoitan tällä lähinnä sitä, etteivät nyt marssittaisi A-junioreita kentälle pellaillemmaan, vaan hakisivat sen voiton. RoKille tietenkin tuo passaisi. K-Vantaalla taas TUTO vastassa, joka havittelee aivan varmasti tuota kotietua aivan täysillä. Eli jatkoon menee RoKi todennäköisesti, mutta IPK:lla on mun papereissa toisiks paras sauma.

IPK - RoKi - K-Vantaa

Maalierolla IPK voittaessa ja RoKin ottamatta pistettäkkään menee jatkoon, tämä sama toki K-Vantaalla. K-Vantaan voittaessa ja muiden jäädessä nuolemaan näppejään on taas K-Vantaa jatkossa. Mutta täytyy muistaa, RoKille riittää 1 piste.
 
KalPa, Brad Marchand #63

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Pelkästään Ketterä on varmistanu 100 prosenttisesti oman paikan, lisäks Hermeksen kärkipaikka on erittäin todennäkönen. LeKiin 3 pistettä eroa ja maalierojen ero 11 maalia Hermekselle. Siinä on jännättävää jokaisessa ottelussa, pois lukien Peliitat KOOVEE.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy