Playoffs 2019

  • 27 605
  • 120

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Tiukkaa tulee. Voi mennä vaikka game 7.

Viime vuonna kyllä nähtiin kohtuullisen tiukka sarja. Silloin TuTo meni jatkoon maalivahtipelillä, mutta tällä kaudella Urpolahti on ottanut stepin eteenpäin ja ykkösenä vielä parempi Viksten. Tai itse ainakin lähtisin Vikstenillä, mutta enhän minä maalivahtipelistä mitään ymmärrä ja Jamo varmaan on parempi arvioimaan kumpi on se ykkönen ja kakkonen. Vaikka ei pitäisi itkeä loukkaantumisia niin Lahtelan mahdollinen pidempi poissaolo olisi SaPKolle iso lovi.
 

rosvo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis, Liiga, NHL, Rautaliiga
Kova oli paikka IPK:n valmentajalla, kun jäivät ulos pudotuspeleistä. Purnasi kuin teinityttö ja lähti pois kesken lehdistötilaisuuden. Lapsellista käytöstä.

Eihän se mitään purnannu. Tarttui asiaan jonka vatipäävaris aloitti. Lehdistötilaisuudessa tarkoitus puhua pelistä eikä valittaa tuomarilinjasta mitä jokipookoutsi teki.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Eihän se mitään purnannu. Tarttui asiaan jonka vatipäävaris aloitti. Lehdistötilaisuudessa tarkoitus puhua pelistä eikä valittaa tuomarilinjasta mitä jokipookoutsi teki.
Tuotahan tuo on ollut koko kauden millo kenenkiin toimesta. Syitä tappiolle etsitään vääristä asioista.
 
Suosikkijoukkue
Hermes
Hermes-Roki peli taisi olla taputeltu jo ennen peliä? Puoli erää seurasin ja hermeksellä ei yhtään maalipaikkaa, taisivat muutaman kerran päästä yli rokin siniviivan?.
Tiukka pelihän tuo oli. Ekaa erää vei kotijoukkue ja toista erää vei vierasjoukkue. Kolmannen erän sitten Hermes sai hakata päätä Rokin kilpparipuolustukseen. Viihdyttävä peli oli vaikka aika tarkkaa tekemistä molemmilta joukkueilta ja maalipaikkoja ei kummallekkaan mahdottomasti siunaantunut.
 

Knap

Jäsen
Playoffien vuoro, harmikseni, tällä kaudella ilman IPK:ta. Jossittelu nyt on sinänsä turhaa, Jasin aikana voitettiin peleistä varmaan 10%, joten vaikeaahan se on tulos korjata myöhemmin. Miettinen sen melkein teki, mutta ei aivan. Harmi, että tänään sitten meni niin, että IPK hoiti oman ottelunsa, mutta RoKi voitti sitten omansa. Otteluseurannassa velloneeseen keskusteluun voisin sen verran vastata, että huomaatte sitten, kun kolahtaa omalle kohdalle. Ei Hermes tuota varmaan täysin läpsytellyt, mutta peliä katsoin aika paljon, niin olihan siellä aika helvetisti neppailua ja "pellailua, kaiken tietenkin kruunaa viimeisen erän 4 laukausta maalia kohtin, kun rovaniemeläisetkin tykitti peräti 5. Ehkä tuo sitten kolahtaa kokkolaisten kontolle, kun RoKia vahvempi KeuPa tuli tuon häviön siivittämänä vastaan ja toivottavasti kaataa myös Hermeksen. Loppuun on syytä täydentää vielä innokkaimille rähisijöille, että tämä on täysin IPK:n omaa syytä, playoffeissa oltaisiin yhdellä 3 pinnan lisävoitolla, siinä se.

Noh miten pleijareissa käy? Mestari on SaPKo. En vaan oikein nää tässä muita vaihtoehtoja. LeKi nojoo, mutta onko sitä henkeä nyt sit kuitenkaan? Pystyykö Hermes samaan peliin kuin parhaimillaan? Kimanttia podcastissa sanottiin, että ei riitä, jos voitat pari ja häviät pari, vaan pitää voittaa, voittaa ja voittaa jos haluat voittaa. Hermes ei kuulu tähän. Ketterä on ehkä ykköshaastaja SaPKolle, mutta pää ei kestä Masolla. Ei vaan kestä. Eikä muuten kestä pelaajillakaan, etenkään jos tunteisiin mennyt Vuohtoniemi viheltelee, sitten loukkaantumishuolet voi olla yllättävän kovia ongelmia. Jokipo on kuin tehty playoffeihin, mutta valmennuksella ei vaan riitä näihin peleihin. TUTOlla sama kuin Jokipojila.

KeuPalla ja etenkään RoKilla nyt ei tule olemaan mitään saumaa. Tai oikeastaan, KeuPa voi ihan hyvin Hermeksen voittaa ekassa sarjassa. Ei olisi maailman suurin yllätys, mutta mestaruuteen ei riitä tuolla pelillä. RoKi ollut kyllä niin väsynyt viime ajat, että nyt nautittakaa ne parit pelit, mitä kotona näätte, niitä ei ole montaa. RoKin yllätysmomentti lienee siinä, että vastassa on Lempäälä, ei ole kuivempaa paikkaa Mestis-kartalla.

Hermes - KeuPa HT 4-2
LeKi - RoKi 4-1
Ketterä - Jokipojat 3-4
SaPKo - TUTO 4-3

Harmi kun joukkueet, jotka kuuluisivat välieriin, kohtaavat jo nyt.

Hermes - Jokipojat 3-4
LeKi - SaPKo 2-4

SaPKo - Jokipojat 4-3

Eihän nää osu, mutta näillä lähtisin ehkä. Tuota LeKiä ehkä nostan taas vähän väkisin, kun on se pirun hyvä, mutta kun pudotuspelit ja LeKi ei vaan mahdu samaan lauseeseen. En tiiä, katotaan.
 

rosvo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis, Liiga, NHL, Rautaliiga
Tuotahan tuo on ollut koko kauden millo kenenkiin toimesta. Syitä tappiolle etsitään vääristä asioista.

Se on sääli. Kertoo siitä ettei peliä tai pelin kulkua nähdä tarpeeksi objektiivisesti. Aina syy löytyy jostain muualta kuin itsestä tai omasta tekemisestä.

Mutta sitten ketjun aiheeseen. Oma joukkueeni (IPK) pullahti ulos pleijareista joten nyt on hypättävä jonkun bandwagoniin. Ja minä hyppään Rovaniemeläisten kyytiin. Pitkää kevättä luvassa, #meänkevät

Hermes - KeuPa HT 4-3
LeKi - RoKi 2-4
Ketterä - Jokipojat 3-4
SapKo - TuTo 4-2

Hermes - RoKi 3-4
SapKo - Jokipojat 3-4

Jokipojat - RoKi 3-4

Edit. Kaavion kulusta en ole varma mut näin aamukahvi ennusti tänään.
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Iisalmessa varmaan ottaa nuppiin. Mutta aivan turha Hermestä syyttää. Omasta mielestäni yrittivät ihan tarpeeksi eilen. Ensimäisessä vaihdossa Reijola ryösti ihan varman maaliin ja sem jälkeen ei pahemmin paikoille päästy vaikka ensimmäisessä erässä rokia vietiin ku pässiä narussa. Roki vain puolusti ottelun todella hyvin eikä hermes päässyt maalipaikoille paitsi lopussa osuivat kahdesti tolppaan. Toki ei Hermes kyllä ihan sata lasissa mennyt maalille.

Sanotaanko että ihan ansaittu voittto rokille. Harmitti selvästi Hermestä "voittaa" runkosarja tappiopelillä joten kyllä yritystä oli.

Ja vaikka Keupa hallitseva mestari on niin vaikeampi on Roki ollut Hermekselle tällä kaudella joten hyvä näin!
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Hermes - KeuPa HT 4-3
LeKi - RoKi 2-4
Ketterä - Jokipojat 3-4
SapKo - TuTo 4-2

Hermes - RoKi 3-4
SapKo - Jokipojat 3-4

Jokipojat - RoKi 3-4

Edit. Kaavion kulusta en ole varma mut näin aamukahvi ennusti tänään.
Kelpaa, peli kerrallaan etiäppäi :)
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hermes-Keupa HT 4-2
Leki-Roki 3-4
Ketterä-Jokipojat 3-4
Sapko-Tuto 4-2

Hermes-Roki 3-4
Sapko-Jokipojat 4-3

Sapko-Roki 3-4

Lappi sekaisin ja Immosesta tehdään patsas. Kävelen vappuna lehti lerpan edessä hallilta keskustaan Reijola reppuselässä.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Laitetaas veikkaus sisään.

Hermes-KeuPa HT 3-4
LeKi-RoKi 4-1
Ketterä-Jokipojat 4-2
SaPKo-TuTo Hockey 4-1

LeKi - KeuPa HT 3-4
Ketterä - SaPKo 4-3

Pronssiottelu: LeKi - SaPKo 0-1

Finaalit: Ketterä - KeuPa HT 4-1

Saa ottaa talteen! :)
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Hermes-KeuPa HT 4-2
LeKi-RoKi 4-2
Ketterä-Jokipojat 4-2
SaPKo-TuTo Hockey 4-3

Hermes - SaPKo 2-4
Ketterä - LeKi 4-2

Pronssi: Hermes

Finaalit: Ketterä - SaPKo 4-3
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Taitaa olla Leki-Ketterä kaaviossa?!

Nyt en ihan ymmärtänyt. Jos Hermes, LeKi, Ketterä ja SaPKo menevät jatkoon, niin eikös runkosarjavoittaja Hermes kohtaa huonoimman eli SaPKon, eli Ketterä kohtaisi LeKin kuten kirjoitinkin. Vai tarkoititko tuota Dynamon kaaviota?

Edit. Vai tarkoititko vaan tota, kun mulla meni joukkueet väärinpäin. LeKi siis tietysti kotijoukkue eikä Ketterä.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Kova on jengi joka voittaa TuTo:n neljä kertaa seitsemästä. TuTolla on loistava maalivahti, vahva puolustus ja laaja hyökkäysvoima. Ylivertaista ykkösketjua ei löydy, mutta laajuus kompensoi puutetta.

Minun papereissa ottelusarja päättyy 2-4.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hermes-KeuPa HT 4-1
- Hermes hoitaa pienestä yskimisestä huolimatta, ainoa pari joka mielestäni voi ratketa jopa suoraan neljässä ottelussa

LeKi-RoKi 4-2
- Vaikeasti veikattava. LeKi ei ole kevään joukkue, mutta vielä vähemmän sitä taitaa olla RoKi...

Ketterä-Jokipojat 4-2
- Myös tässä parissa kaikki mahdollista. Ketterän koko kausi ja kehityskäyrä kuitenkin paremmat.

SaPKo-TuTo 4-2
- Ennakolta ajateltuna tasaisin pari, niin kuin sarjasijoitusten perusteella pitäisikin olla. Voi ihan hyvin mennä jopa 7. peliin. Veikkaan, että pääkopan kestävyys ratkaisee jatkoon menon. Sapkolaisilla on kokemusta voitetuista pudotuspelisarjoista, TuTolla voi puolestaan valmentajan johdolla alkaa vanne kiristää pahasti päätä tiukassa paikassa.


Välierät:
Hermes - SaPKo 3-4
LeKi - Ketterä 1-4

Finaali:
Ketterä - SaPKo 4-2
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Hermes - KeuPa HT 4-1
LeKi - RoKi 4-0
Ketterä - Jokipojat 4-1
SaPKo - TUTO 4-2

Välierät:
Hermes - SaPKo 4-3
LeKi - Ketterä 4-2

Finaali:
Hermes - LeKi 1-4
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Tämä lienee mahdollista vain teorian tasolla. IPK:n nousu playoffeihin on melko epätodennäköinen, lisäksi Ketterän pitäisi nousta luultavasti runkosarjan voittajaksi. Eli käytännössä tarkottaisi suoraa voittoa kaikista jäljelläolevista, eikä luultavasti sekään riittäisi. Joten ei kannata ainakaan Iisalmen Karhua pelätä ainakaan puolivälierävaiheessa.

KeuPan jatkoonpääsyn puolesta LeKi olisi melko ihanteellinen vastustaja. En usko, että LeKistä on voittamaan yhtäkään ottelusarjaa mitään joukkuetta vastaan, vaikka saisivatkin hyvin apuja liigasta. Tuo joukkuehan pelaa tälläkin hetkellä käytännössä kahdella hyökkäysketjulla Savonlinnassa. Ihmeen hyvin toki Rovaniemeltä selvisivät, odotin itse RoKin voittoa noin viiden maalin erolla, mutta kävikin lähes päinvastoin. Liekö se sitten kotijoukkueen heikkoutta.

Hermes luultavasti voittaa runkosarjan, LeKi sippaa sen verran lopussa ettei isoja urotekoja vaikuta Hermekseltä nousta ohi. LeKi jaksaa lyllertää toiseksi ja saa vastaansa siis runkosarjan seiskan, RoKilla tai KeuPalla on ollut jo useita viikkoja käynnissä kilpailu kumpi onnistuu pupeltamaan itsensä ulos. Vantaa on ollut myös jo pitkään heikko, mutta en nyt vielä laskisi ulos. Eiköhän KeuPa häviä tänään Tampereella ja täten menettää nämä rästipelien tuomat etunsa. Perjantaina iso peli Keuruulla, kun KeuPa ja RoKi iskevät yhteen. Panoksena todennäköinen seiskapaikka ja suupala LeKi vastaan eli siis toinen jalka välieriin :).

Olisi suorastaan huvittavaa jos KeuPa pelaisi tällä kaudella välierissä. Koko kausi on ollut ensimmäisestä viikosta saakka ihan täyttä tervanjuontia ja peli tuntuu viikko viikolta olevan vain enemmän sekaisin, vaikka luulisi ettei se voisi olla enää mahdollista. Tästä osoituksena lauantain aneeminen kotitappio levänneenä edellisenä iltana pelanneita Peliittoja vastaan.

Myöskään Hermestä en pidä ylitsepääsemättömänä. TuTo ei tule pääsemään jatkoon ketään vastaan, Elomo ei ole jääkiekkovalmentaja, eikä tänä vuonna ole mitään ylivertaista materiaaliakaan turkulaisilla. Vaikka Hermes saakin todennäköisesti kotiedun päätyyn saakka, niin omissa papereissani vahvimmat joukkueet järjestyksessä ovat Ketterä, Jokipojat ja SaPKo. Vaikka SaPKolla onkin ollut hieman vaikea kausi, niin uskon heidän olevan pudotuspeleissä kovia. Laitetaan siis vielä oma veikkaus sillä oletuksella etteivät RoKi tai KeuPa sula pahemmin mitä uskon. Päivitetään sitten kun pudotuspeliparit oikeasti ovat selvillä.

Hermes - RoKi 4-2
LeKi - KeuPa 2-4
Ketterä - TuTo 4-2
Jokipojat - SaPKo 4-3

IPK pelaa tällä hetkellä selkä seinää vasten omia pudotuspelejään. Jos onnistuvat kampeamaan ihmeen kaupalla itsensä pudotuspeleihin, niin voivat edetä vaikka loppuotteluihin saakka. Ainakaan puolivälierissä Hermeksellä tai LeKillä ei tulisi olemaan palaa. Jos/kun IPK tänään voittaa ja KeuPa häviää, niin IPK:n ero viivan päälle on vain neljä pistettä ja perjantaina KeuPan ja RoKin keskinäisessä pudotellaan joka tapauksessa pisteitä jomman kumman tai molempien osalta. En lähtisi vielä liputtamaan IPK:ta ulos vaikka todennököistä se ei olekaan. Kovassa vireessä kuitenkin ovat ja jollain tapaa sitä toivoisi, että hurja vire kantaisi pudotuspeleihin saakka, lisäksi kovavireinen "haastaja" toisi mielenkiintoa pudotuspeleihin.

Toki tätä kirjoittaessa LeKi on mennyt vajaalla kokoonpanollaan SaPKoa vastaan vierasjohtoon. Ihmeellinen nippu, tai sitten olen vain syyllistynyt aliarvointiin.

Maaliskuun alussa ennakoimistani puolivälieräpareista ei osunut kohdilleen sitten yksikään. LeKi pelasi runkosarjan lopun paremmin mitä ounastelin ja nyt kokoonpano näyttää sellaiselta, millä voisi edetä jopa päätyyn saakka..

Uudet päivitetyt veikkaukset siis tähän, jos nyt saisi ainakin puolivälieräparit oikein:

Hermes - KeuPa HT 4 - 1
- Hermeksen mestaruuteen en jaksa uskoa, mutta nihkeä KeuPa sen pitäisi pystyä kukistamaan. Toki tämän kauden Hermeksessä on paljon samaa kuin viime kauden KeuPassa, joten kaikki on mahdollista.

LeKi - RoKi 4 - 1
- LeKin joukkue ei ole koskaan näyttänyt näin vahvalta tässä vaiheessa kautta, vaan aina ennen parhaat pelaajat on kupattu pois viimeistään siirtorajalla. Nyt siellä on kuitenkin kova nippu kasassa, eikä finaalipaikkakaan yllättäisi. Ennakoin aiemmin, että LeKin saaminen vastaan on vapaalippu välieriin, mutta olin väärässä. Eiköhän LeKi kuitenkin RoKin yli kävele suhteellisen helposti.

Ketterä - Jokipojat 4 - 3
- Ennen kauden alkua pidin finaaliparia KeuPa-Ketterä täysin kiveenhakattuna. Tämä finaali toki toteutuikin, tosin vain Suomen cupissa. Mielestäni ennen kauden alkua joka tapauksessa KeuPa ja Ketterä olivat kaksi ennakkoon vahvinta joukkuetta. Jokipojat on kuitenkin aina paha vastus mille joukkueelle tahansa. Pitkä sarja ja tämän parin voittaja on toinen finaalijoukkue. Omissa papereissani Ketterä on tällä hetkellä mestarisuosikki numero yksi, enkä osaa edes tarkemmin selittää miksi.

SaPKo - TuTo 4 - 3
- Tämä pari voisi periaatteessa kääntyä ihan miten päin vain. TuTo perinteisesti alisuoritti runkosarjassa, eikä myöskään SaPKokaan ollut viime vuosiensa tasollaan. Lopulta SaPKo jatkaa, siellä seisoo penkin takana ihan oikea jääkiekkovalmentaja.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Ketterä - Jokipojat 4 - 3
- Ennen kauden alkua pidin finaaliparia KeuPa-Ketterä täysin kiveenhakattuna. Tämä finaali toki toteutuikin, tosin vain Suomen cupissa. Mielestäni ennen kauden alkua joka tapauksessa KeuPa ja Ketterä olivat kaksi ennakkoon vahvinta joukkuetta. Jokipojat on kuitenkin aina paha vastus mille joukkueelle tahansa. Pitkä sarja ja tämän parin voittaja on toinen finaalijoukkue. Omissa papereissani Ketterä on tällä hetkellä mestarisuosikki numero yksi, enkä osaa edes tarkemmin selittää miksi..

Helppo vastaus. Mestiksen "miljoonajoukkue"! :D
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Titaanit nimitti viimeisellä Suomi-sarjan kaudella ennen nousua Ketterän Suomi-sarjan Jokereiksi. Ollaanko myö nyt sit jo Mestiksen Jokerit?
Käsittääkseni tämä nimitys on varattu jo K-Vantaalle, ottivat sen niin tosissaan että lätkäisivät jopa logonkin paitaan. Olkoon Ketterä sitten Mestiksen SKA, kerran naapurikaupunkejakin kun olette ja paitojen väritkin täsmäävät.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Titaanit nimitti viimeisellä Suomi-sarjan kaudella ennen nousua Ketterän Suomi-sarjan Jokereiksi. Ollaanko myö nyt sit jo Mestiksen Jokerit?

Haha siteerasin vaan Räksän sanoja :D
jostain syystä lainausmerkit ei näy tuossa viestissäni, vaikka ne sinne laitoin.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Käsittääkseni tämä nimitys on varattu jo K-Vantaalle, ottivat sen niin tosissaan että lätkäisivät jopa logonkin paitaan. Olkoon Ketterä sitten Mestiksen SKA, kerran naapurikaupunkejakin kun olette ja paitojen väritkin täsmäävät.

Enää puuttuisi siis että Ketterän johtoporras omistaa osan Vantaata ja Vantaan halliin maalataan Ketterälle oma pukukoppi ja soitetaan maalilaulua vieraspelissä.

Jos ihan asiaakin välillä. Tänään ne vihdoin alkaa! Pelit joita on odotettu koko pitkän kauden. Mielenkiintoisia pareja on kaikki, mutta oma mielenkiinto kääntyy tottakai Ketterän ja Jokipoikien sarjan ohella SaPKon ja TUTOn väliseen sarjaan. Molemmissa perinteikkäät seurat vastakkain ja ennakkoon on mahdotonta sanoa juuta tai jaata jatkoonmenijästä.

Se vie pytyn joka ensimmäisenä saavuttaa 12 voittoa. Jinxaan SaPKon olevan mestari, Ketterän ollessa finaalin toinen osapuoli.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Haha siteerasin vaan Räksän sanoja :D
jostain syystä lainausmerkit ei näy tuossa viestissäni, vaikka ne sinne laitoin.

Tarkemmin kun funtsaa… jos saataisiin Ketterän peräsimeen ryöstettyä Räsänen, tuo Mestiksen Krikunov - niin meillä olisi Imatralla kasassa CSKA.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Pistetääs nopeet, perustelut myöhemmin:

Hermes - KeuPa HT 4-2
LeKi - RoKi 2-4
Ketterä - Jokipojat 4-1
SaPKo - TuTo 4-3

Hermes - RoKi 4-1
Ketterä - SaPKo 3-4

Ketterä - RoKi 2-5

Hermes - SaPKo 2-4
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös