Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 05.03.2019 klo 16.52.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Jos joku fani on ton duunannut niin ei voi muuta sanoa ku morjes. Olis nyt ennemmin vaikka vetäny pers’lärvit paikallisessa. Tommoset bussin kumit ei ole ilmaisia, toivottavasti bussifirman vakuutus kattaa ilkivallan ettei mene LeKin piikkiin lappilaisten perseily.
   
  Liikenteenlaskija tykkää tästä.
 2. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Joo. Kyllä tässä on iskältä mennyt kumi puhki ihan väärään aikaan, kun jälkipolvikin on noin suuttunut Lempääläisten hienosta kamelista ja päästänyt varpaat tyhjiksi. Kyllä varmasti nyt voi hyvillämielin könytä kämpille peiton alle hihittelemään miehekästä tekoa.
   
  Liikenteenlaskija tykkää tästä.
 3. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Todellakin toivon, että kameravalvonta/silminnäkijä/joku paikallinen vasikka hoitaa homman ja saavat tekijän/tekijät satimeen.
  Ei nuo minkään oikean kiekkofanin (urheilufanin) tekosia ole.
   
  Liikenteenlaskija tykkää tästä.
 4. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Vittu kun hävettää, ei voi käsittää tätä aivoinfarktia.
   
  Liikenteenlaskija tykkää tästä.
 5. Vaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Ei jumalauta, että osaa lapsellista. Puhkoa nyt linja-auton renkaita. Kertoo puukottajien tyhmyydestä kaiken. Vahinkohan osuu ensisijaisesti linja-autoyhtiölle, vaikka seura ja joukkue olisivatkin olleet puukkojunttien tähtäimessä.
   
 6. stemme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Kärpät, Minnesota Wild
  Muutenkin ikävään iltaan vielä ikävämpi päätös. Helvetinmoiset myötähäpeät tätä tekijää/tekijöitä kohtaan. Toivottavasti tosiaan bussifirman vakuutus korvaa vahingot tai tekijä saadaan kiinni ja korvaamaan tekosensa, kunhan LeKi ei joudu tästä tämän enempää kärsimään. RoKillekin oikein hienoa mainosta tällänen perseily.

  Sen verran täytyy omiaan puolustella, että tekijä ei taatusti ole RoKin faniporukasta. Vuosien varrella oppinut tuntemaan tämän porukan sen verran hyvin, että sieltä ei puukkoleikkejä harrastavia ihmisjätteitä löydy.
   
 7. Synyster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  On kyllä ihan helvetin nolo tempaus. Loppuuko Rovaniemellä kaikki tekeminen ja viihde kaupungissa lätkäkauden päätökseen, vai mikä ajaa noin urpoon toimintaan?
   
  Liikenteenlaskija tykkää tästä.
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja ilmeisesti moni tulee myöhästymään myös töistä, varsinkin jos bussi ei ennen puoltayötä ole päässyt jo matkaan. Vaikka joidenkin mielestä varmaan tosi huvittavaa tuommoinen ettei bussi pääse heti matkaan.
   
 9. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Vaikka idioottimainen teko, niin jos se nyt on se ”humalainen pelin aikana häiriötä aiheuttanu porukka”, joka IS:n uutisessa mainitaan, niin erityisen huolissani olen jos humalainen idiootti on saanu puukko taskussa heilua 2500 ihmisen keskellä tunteita herättävässä tapahtumassa.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 10. Katto Jäsen

  Rehelliset lapinmiehet. Otti vissiin häviö turhan koville.
   
 11. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tainneet tykästyä LeKin pelaajiiin sen verran paljon, että eivät haluaisi päästää kotiin? Vakavammin ottaen kyllä harmittaa LeKin puolesta, kun siellä muutenkin taitaa olla rahat vähissä eikä millekkään ylimääräisille kuluille taida olla tarvetta.
   
 12. Velhelmiina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Oksettavaa toimintaa Rovaniemellä, yksittäinen "fani" pilaa kaikkien maineen.
   
 13. Kemppilukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ei kai toi nyt missään tapauksessa voi LeKin piikkiin mennä? Nehän on ostanu sen palvelun. Vai meneekö se niin, että jos joku heittää Onnibussin tuulilasiin kivellä kesken matkan, niin kyydissä olevat maksaa? Kyllä noilla bussifirmoilla vakuutukset on tälläsiä varten.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 14. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo eiköhän se bussifirman piikkiin mene, ellei sitten ole vuokrattu vain kalusto ja ollut esim. oma kuljettaja ajamassa, silloin voi joutua omavastuun maksaa joissakin tapauksissa.

  Isoimmiksi tappioksi saattaa siitä huolimatta tulla pelaajien ensiomenetykset jos useamman tunnin töistä joutuu olemaan pois. Muutenkin tainnut olla palkkojen myöhästelyä ja muuta. Ei varmaan ainkaaan kovin paljon rauhoita tilannetta tuommoinen.
   
 15. Vide68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Eiköhän nuo järjestävän joukkueen piikkiin mene, ainakin käsittääkseni. Toivottavasti tosiaan tämän tempauksen toteuttaneet ääliöt jäisivät kiinni, tuommoista toimintaa harrastavien läsnäolo urheilutapahtumissa ei ole missään muotoa toivottavaa. Kyllähän tämä rovaniemeläisenä hävettää, tässä meni muutama juntti pilaamaan ainakin otsikkotasolla koko kaupungin maineen.
   
 16. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Olinpa minä hyvä veikkamaan, hyvä minä. Ottelusarja oli värikäs, jäähyrikas ja tyly. TUTO on kovaotteinen joukkue, ja SaPKolla tuntui olevan asian kanssa ongelmia etenkin ensimmäisissä peleissä.

  Kiitos SaPkon kannattajille, hieno ottelusarja pelattiin.
   
 17. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Välieräparit: Ketterä-TuTo ja LeKi-KeuPa. Finaalissa viime kauden uusinta TuTo-KeuPa ja mestaruuden voittaa tällä kertaa TuTo.
   
 18. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  TuTon bandwagonissa, onnittelut kaikille välieriin selvityneille. Toivotaan kovia sarjoja jossa tasapuolista ja laadukasta tuomarointia.
  Go Turku, TPSkin on laulussa niin ei tarvi enää otteluita siirrellä.
   
 19. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Onneks farmit ei ainakaan voi kohdata finaalissa.. Jos siis jtn hyvää hakee noista pareista.

  Olen Tuton tai ketterän bandwagonissa. Iha sama kumpi voittaa mestaruuden.
   
 20. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KeuPan voitto Hermeksestä on väkisinkin yksi Mestiksen pudotuspelien historian kovimmista yllätyksistä. Keuruulaiset ehkä eri mieltä asiasta, mutta ei kyllä mitkään merkit viitanneetkaan tuohon ennen playoffeja tai vielä ekan pelin jälkeenkään.
   
 21. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:

  Finaalipari oikein, samoin voittaja ja otteluvoitot.

  Pronssimatsissakin sivuosuma, kun LeKi osallistui ko.fightiin.

  Mistä saa lunastaa voitot??