Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 puolivälierät: SaPKo (4.) – TUTO Hockey (5.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana sorza, 15.03.2019 klo 22.27.

 1. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Kiitokset havainnoista!
   
 2. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Lahtela on tänään kokoonpanossa, kuten myös Forsström. Lantta näyttää puuttuvan. Mestiksen kotisivuilta ei kuitenkaan vielä löydy mitään tietoa kurinpitopäätöksistä.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Äsken velimies sanoi, että "kun enemmän seuraat tuota Mestistä niin varmaan huomasit että Lantta sai yhden ottelun pelikiellon ja muita sanktioita ei keskiviikolta tule"
  Kysyin että mistä luit niin eipä enää löytynyt koko uutista, vaikka sanoi sen lukeneensa Mestiksen sivulta.

  Lahtela kuitenkin kokoonpanossa ja Lantta pois niin saattoi tuo tieto osua.

  En voi kun hämmästellä että tuomiot meni näin päin sille sääntökirjan mukaisesti potkun määritelmä ei täyty.
  Sen sijaan toisessa tilanteessa kyllä pippeliin osuu. No onni että käyttäytymisestä päätellen oli varsin pieni lerssinen mies. Ruma temppu Lahtelalta silti.

  Se korkeamaila oli ihan selvä kun se ei ollut sapkolainen maila.
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2019 klo 12.32
  OCE ja Sergei Fedorov tykkäävät tästä.
 4. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Näillä mennään. Mestis on linjauksensa tehnyt ja munille keihästäminen on ok. Tosin eihän tässä muutkaan tuomiot ja viheltelyt ole missään linjassa ollut, joten ei mitään uutta kurinpidon puolelta. No Nickerson kuittaa varmaan elinikäisen bannin seuraavalla Savon reissulla jo aivastamalla. Ja tällä viittaan siihen että kiveksille koppaaminen olisi ehdottomasti aivan minimissään kahden pelin huili. Tosin onhan Lahtela SaPKo:lle tärkeä mies, ettei häntä voi rangaista. Ja kurinpitohan ei tässä rankaise teosta vaan seurauksesta. Ottelun valvoja ja kurinpitäjä on käynyt ilmeisesti tarkastamassa TUTO:n miehen boolssit ja todennut ne toimintakuntoisiksi, joten ei rangaistusta.
   
 5. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Ruokatauon perinteinen kokoonpanojen kyttäys- ja veikkauksen rahoittamistuokio meneillään. Elomon "potku päähän" toi yhden oelin kakkua. Varsin mitätön tuomio, kun päähän potkimisesta kai luulisi enemmän kakkua jaettavan. Yllättäen nämä muutkin tilanteet eivät ihan niin mennyt kuin ko herra näki, mutta en voi sanoa yllättyneeni. Katsellaan kotiuduttua lisää ja illalla on ainakin lisää leipää ja sirkushuveja kansalle.
   
 6. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Ei vissiin ollut ainoa kun näki tuon keihästämisen, kun SaPKo:n kannattajista osa tälläkin palstalla todenneet tuon olleen selvä tilanne. SInä ja kurinpito tuota eivät nähneet tai ehkä Räsäsen vastine asialle on mennyt läpi. Parkua osaa sekin herra.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 7. Linnankundi Jäsen

  Ihan vaan tarkennuksena, löikö Lahtela mailan kärjellä munille, jolloin se on keihästys, jos mailan kärki ei osu arkaa paikkaan, silloin ei ole kyseessä keihästys. Keihästysyritys ei ole ison rangaistuksen arvoinen. Tämä kysely siksi, etten ole mitään videoita tiirannut. Vai olisiko niin, ettei kurinpito ottanut Elomon lähettämiä valituksia huomioon, vaan ainoastaan otteluvalvojan esittämät tapaukset.
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Minä muuten veikkaan, että tässä on kuitenkin pakko olla kyse siitä että tuota tapausta ei olekaan otteluvalvojan toimesta raportoitu vaan joku muu taho on tehnyt sen. Sitten Pirkko Annilan aiemmin linjauksen mukaisesti sitä ei ole voitu käsitellä.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Ei osu ja sekin voi olla syy, kyllä tuo varmaan rikkeenä on ennemminkin huitominen kun keihästäminen.

  Tarkkaan siinä on malliesimerkki seuraavasta huitomisen sääntökohdasta

  vi.Pelaajalle, joka nostaa mailansa vastustajan jalkojen välissä tarkoituksenaan osua vastustajaa nivusiin, tuomitaan joko iso rangaistus ja automaattinen pelirangaistus tai ottelurangaistus.

  E: keskiviikon ottelu on omalta osaltani käsitelty. Tänään jatkuu ja toivotaan että nyt jo viimeistään keskityttäisin pelaamaan kunnon playoffhokia.
   
 10. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Voipi olla näin. Mutta ei tämä sarja kovin hyvissä kantimissa kurinpidon osalta ole jos Jatkoajassakin löytyy tarkemmat otteluvalvojat kuin liiton väki peleissä. Sitten pian ihmetellään kun joku pelaajista ottaa taas oikeuden omiin käsiinsä, kun Mestis/liitto ei ole pystynyt tehtäviään hoitamaan asianmukaisella tavalla.
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään sitten uusi peli ja toivottavasti tänään pelataan ja saadaan pelata. Turhat jäähyt pois ja tarkoitan myös niitä käytösrangaistuksia.
  TuTo on nyt sitten ottanut Viitasalon mukaan. Meinasin ensin lähteä paikanpäälle, mutta ei nyt onnistunut.
  Joskus tätä kolmatta peliä on mainittu ratkaisua ennakoivaksi eli saa nähdä ottavatko nyt sitten varovaisemmin ja repeekö tulos lopussa.
   
 12. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Ei pysty ymmärtämään millä perusteilla tuo keihästys oli sääntöjen mukainen. No, linja on annettu. Nyt olisi sitten oiva hetki laittaa syntyvyys pieneen laskuun Savonlinnassa ja Turussa.

  Oma veikkaus on, että tänään mennään vähän rauhallisemmin. Ehkä.
   
 13. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Eipä lupaa tämänkään illan tuomaristo ihan parasta mahdollista peliä ajatellen.... Sitten taas kääntäen, onhan siinä sitten säpinää ja tunnetta senkin edestä.
   
 14. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään mennään rauhallisemmin, tai sitten Levo ottaa oikeuden omiin käsiin. Hän osaa pelata lujaa, ja fiilis sitten määrittelee kummalla puolella laillisuuden rajaa ollaan.

  Pallien sorkkiminen mailalla aiheuttaa kenelle tahansa huonon fiiliksen.
   
 15. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Eihän mikään keihästys ole sääntöjen mukainen. Sitä ei pelissä tuomarit huomanneet ja otteluvalvojakaan sitä ei havainnut ja näin ollen ei raporttia lähtenyt. Tai sitten se ei täyttänyt keihästyksen määritelmää (lavan kärjellä kohteeseen) vaan jäi yritykseksi (josta rankaistaan 2+2 muistaakseni) tai sai sitten osumaa mailan varresta, jolloin kyseessä huitominen. Paljonhan tuossa pelissä jäi huomaamatta ja TuTolta vietiin 15 min ylivoimaa, mikäli Elomon objektiivista arviota uskomme ja miksi emme uskoisi.
   
 16. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Joo hiukan jännittää miten Levo illasta suoriutuu. Otteet on aina kovat, ja rapatessa roiskuu helposti kun alkaa kiuas lämmetä. Tänään tuo kynnys hermostumiseen voi olla vielä rahtusen normaalia matalammalla, jos puskee pelin tiimellyksessä alitajunnasta esiin tuo keskiviikkoinen pallien moukarointi.

  Mielenkiintoa on iltaan ladattu enemmän kuin tarpeeksi, pelistä voi tulla hyvinkin kuuma. Vaan ei ole mahdotonta sekään, että suurimmat höyryt on nyt puhallettu ulos ja katsojat saavat nauttia vaan puhtaasta taitokiekosta, Forsströmin sirkusvolteista ja muusta kauniista. Mutta jää nähtäväksi, toivotaan nyt ainakin, että tuomarit ovat tänään paremmin kartalla kuin keskiviikon seeprat. Ja pakkohan niiden on olla, ei tuomarityöskentely niin vihkoon voi kahta kertaa saman kauden aikana mennä. Eihän?
   
 17. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  "– Nenä vinoksi, 13 tikkiä ja silmä on muurautunut puoliksi umpeen, Elmo Aittola sanoo Eetu Salmelan vammoista."
  Se on playoff henkeä kun tuollaisilla tuhoilla on tänään kokoonpanossa. Lainattu teksti Ilta-Sanomien uutisesta, linkki edellisellä sivulla.
   
 18. Tarasov Jäsen

  Eikös Lucenius saanut viime kaudella potkaisusta 13 ottelun pelikiellon? Oikeustajuntaani ei oikein Lanttan saama yhden ottelun pelikielto samanlaisesta rikkeestä sovi.
  Linjattomuutta kurinpitäjiltä.
   
 19. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Häkki päähän. Eihän tossa nyt ole mitään sellaisille pelaajille jotka oikeasti haluaa olla mukana...
   
 20. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Lienee Luceniuksen potku ollut aikalailla vaarallisempi, luistimen terällä kun Lantta ilmeisesti polvella kolisteli selkään. Lisäksi Luceniuksella sillä kaudella alla kahden ja viiden ottelun pelikiellot. Kyllähän sitä linjattomuutta löytyy paljon enemmän meistä kirjoittelijoista.
   
 21. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Nyt olen nähnyt kunnolla, munille tulee ja tuomitsen. Pitänee näkö tarkistuttaa. Potkusta en kantaani vaihda ja menkööt se vaikka värilasien piikkiin.

  Tänään taas saaga jatkuu erinäisine näytöksineen ja spin-offeineen. Valmentajien ei tule suitsia tunnetta, kunhan muistuttavat, että mitään vahingoittamisia ei suoriteta. Kivempaa tätä on kaikkine sivujuonteineen seurata kuin jotain marraskuun toisenlaista peliä, kun joukkueet ovat saapuneet jäälle vain siksi, että se on kalenteriin merkattu.

  Illalla taas peli seurantaan mukana repullinen iloista ja reipasta retkeilymieltä.
   
 22. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Eli mielestäsi kurinpitäjillä on selkeä linja? Ok. Olen vahvasti eri mieltä. Mutta meitä on moneen junaan. Ehkäpä mielipiteesi olisi päinvastainen jos oma joukkueesi olisi ollut ottavana osapuolena.
   
 23. Linnankundi Jäsen

  Lucenius versus Lantta on minusta ihan oikeassa linjassa. Noista muista tapauksista en mene sanomaan. Toisaalta kyllähän täällä aika vahvasti Forströmille huudettiin kakkua, vaikka ilmeisesti oli syytön tuohon Elomonkin selvästi näkemään loukkaantumiseen. Jos pitää valita kummat on lähempänä totuutta, ylikierroksilla käyvät katsojat vai puolueettomat kurinpitäjät, niin kallistuisin jälkimmäisiin.
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2019 klo 17.37
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Palaan vielä vaikka sanoin että en. Linkitin säännön jo Lahtelan tekoon joka ei ollut keihästys vaan huitominen, joskin ulosajon arvoinen. Silti se edelleen on jollekin vatipäälle keihästäminen.

  Tässä sääntö potku

  SÄÄNTÖ 151 – POTKU MÄÄRITELMÄ: Pelaaja tekee luistimellaan mitä tahansa vastustajan kehon osaa kohti suuntautuvan heilahtavan potkuliikkeen.

  Tämä kriteeri ei vaan millään toteudu Lantan tilanteessa.

  Lucenius tempaisi jäässä aasinpotkun suoraan luistimen terillä puolustajaa kohtaan.

  Ai oliko noilla tapauksilla ero? No ehkä ihan hiuksen hieno.
   
 25. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  En puhunut mistään tilanteista vaan kurinpidon linjasta. Jos munille hakkaaminen ei ole tuomittavaa ja jos edes otteluvalvoja ei sitä raportoi niin linja on päin helvettiä..Ja edes potkun yritys on omasta mielestäni enemmän kuin yhden pelin rangaistuksen arvoinen. Lucenius kärsi suht oikeutetun tuomion aikanaan. Ja Nickersonin kolme peliä ok, vaikka kunnioitan joukkuekaverin puolustamista. Nyt linja ei ollut sama.