Playoffs 2019 puolivälierät: SaPKo (4.) – TUTO Hockey (5.)

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Voihan helvete, Ruuskanen joutunut jäämään pois. Toivottavasti varotoimi ei muuta. Pylkkänen saanu ottelun pelikiellon tilanteesta josta ei jäähyä tuomittu pelissä. Tosin kun se jäi mieleen itsellekin niin varmasti meni ihan oikein. Tuosta tilanteesta ihan sekunti/kaksi niin TUTO sai jäähyn.

No tämä taas tarkoittaa että Väinölä pääsee mättämään pitkiä kiekkoja.

Mutta ei ole Toivanen enää Vihavaisen sentterinä, että saapahan nähdä onnistuuko nuo muutokset.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
SaPKo hieman kokoonpanoja rukannut. TuTo:n ainoa muutos on Mattsson puolustuksen. Saa nähdä jatkuuko fyysinen peli tänään samalla tavalla kuin eilen. Vai otetaanko varovaisemmin. Tasavoimin TuTo pärjäsi ihan hyvin ja AV meni vain yhdellä takaiskulla. Mutta jäähyjä pitäisi kyllä välttää. Eilen niitä otettiin turhaa. Uusi päivä ja uusi peli.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Edelleen kallistuisin tässä otteluparissa niukasti SaPKon jatkoonmenon puolelle, mutta muutan kyllä mieleni, jos TuTo voittaa tänään. Sillä kyllähän TuTo monessakin mielessä otti henkisen yliotteen SaPkosta tuossa eilisessä matsissa:

- Kotiedun ryöstö: SaPKo oli runkosarjassa poikkeuksellisen vahvasti parempi kotona kuin vieraissa, 60% pisteistä kotimatseista kun esim. TuTolla prosentit 51-49.
- Tsägä ja tehokkuus: laukaisumäärien ja maalipaikkojen osalta eka peli oli hyvin tasainen, ratkesi siihen että TuTo teki paikoistaan maalit, sillä oli vähän enemmän onnea ja vastaavasti SaPKoa rokotettiin muutamasta virheestä. Tällainen voitto nostattaa yleensä fiilistä.
- Kovuus. En tuota Nickersonin tapausta ole nähnyt, joten en ota varsinaisesti kantaa siihen, mutta joka tapauksessa TuTo antoi signaalin että on valmis pelaamaan näissä tosipeleissä kovaa/rumaa.
- Maalivahtipeli, ei ehkä tartte perustella.
- AV-peli, pitkän alivoiman tappaminen toisessa erässä ilman takaiskuja antaa buustia.

Jos sarja on illan matsin jälkeen 2-0 TuTolle, niin siitä alkaa jo SaPKon olla paha nousta.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Sota jatkuu uuden taistelun merkeissä. Jos SaPKolla on pelin jälkeen anneli yhtä hellänä kuin eilisen väkisinmakaamisen jäljiltä niin sarjan voisi melkein taputella. Tänään tulosta tärkeämpää on, että se muniin puhaltelu loppu ja aletaan pelaamaan playoff kiekkoa. Avauspeli oli kuuma ja toivotaan sille jatkoa. Vaikka ylilyöntien soisi jäävän nolliin, mutta mitä enemmän on fyysisyyttä niin sitä todennäköisempää on, että läikkyy yli. Toivotaan kumminkin, että ilman miestappiota kumpikin selviää.

Sarjassa tilanne on se, että SaPKon tarvitsee voittaa kolmesta kerrasta yksi Turussa ja hoitaa kotipelit, joten ei tässä kirvestä kaivoon tarvitse heittää.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TOVERIT, FC Barcelona
Ahoniemen ja Kokkalan johdolla sekä vahvemman puolustuksen ja paremman maalivahtipelin ansiosta turkulaiset ryöstävät tänään ottelusarjassa kotiedun itselleen.
Noinhan tuo eilinen peli meni. Tänään odatan sisuuntuneelta SapKolta kovempaa vastusta ja peli saattaa mennä jatkoeriinkiin. Nyt Kupittaalle. Mielenkiintoinen jääkiekkoilta tulossa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Tjaahas. Räsänen tuomarina. Kuinka monta kymppiä nähdään tänään? Itse veikkaan neljä.
Jos jatkuu eilisenlaisena niin monta, ja ihan aiheesta.
 

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Aikamoinen suhara on tää Tuton selostaja. Voiskohan valtakunnallisissa ottelussa selostaja olla vähemmän toisen joukkueen puolella. Ihmetteli linjurin viheltämää jäähyä Tuton liika pelaajia. Kukaan pelaajista ei prorestoinut selkeää väärää vaihtoa. Kiekko kun on 3 metriä Sapkon maalista, niin hän alkaa kirkua kuin teinityttö.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: J_L_

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Ei pitäisi useampaa välilehteä pitää auki, kun vahingossa voi viesti mennä väärään ketjuun. Yleiseen playoff ketjuun kirjoitin tämän mikä oli tänne tarkoitettu.

Pienestä nämä pelit ovat kiinni. Ekan kympin SaPKo oli ihan sukkasillaan eilisen tapaan ja TuTo YVn jälkihhöyryillä sai kiekon tolppaan. SaPKo painoi omalla YVllä kiekon maaliin. Tuomaritoiminnasta voisi sanoa paljon, mutta hekin ovat vain ihmisiä. Onneksi peli ei heidän toimintaan ratkennut.

Urpolahti voitti tänään kotiedun SaPKolle ja tästä lähtee uusi paras videstä sarja SaPKon kotiedulla.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Se on hyvä kun kauden eka nollapeli tulee kauden tärkeimmissä peleissä! Upin esiintyminen oli mahtavaaa!
Pelottavan vahva TuTo kuitenkin oli ja pitkiä pyörityksiä saivat aikaan.
SaPKolla taas maalipaikat paljon tiukemmassa. Pakko sanoo, että Karppinen tuhlaa joka pelissä sen 1-2 täysin vapaata maalipaikkaa, joita Lainio ja Fobba hänelle tarjoaa. Jos Karppinen rupeis pikkuhiljaa osumaankin! Perjantaina jatketaan..
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ryöstöretket jatkuvat ja tänään oli SaPKon vuoro. SaPKo nappasi sarjan avausvoittonsa niukimmalla mahdollisella erolla 0-1 ja jätti TuTon nollille.

TuTo tuli tänään pelin alkuun hyvin ja laidat ryskyivät, mutta SaPKo kesti tämän rynnistyksen. Tunnetta oli pelissä paljon ja tilanteissa taisteltiin tosissaan puolin ja toisin. Ylivoimiakin riitti molemmilla joukkueilla ja lopulta ensimmäisen erän lopussa syntyi pelin ainoa maali ylivoimalla. Tämän jälkeen molemmilla joukkueilla oli vielä useita hyviä maalipaikkoja, mutta kumpikaan ei enää onnistunut. Tänään tasakentällisin ei tehty yhtään maalia.

Pelin mennessä pidemmälle TuTo hieman tuskastui ja takaa-ajo asemassa ehkä hävisi viimeistelystä se paras terä. Maalipaikkoja TuTolla olisi ollut ainakin 4-5 osumaan, mutta muuri nimeltä Urpolahti oli vastassa. SaPKo myös selvästi hieman vetäytyi lopussa ja tyytyi enemmän varmistelemaan johtoaan ja iskemään vastaan. Aivan pelin viimeisillä minuuteilla tuomari otti hieman roolia ja hieman kalastelulta haiskahtanut jäähy tuntui aika kovalta tuomiolta. Ei peli kuitenkaan mielestäni siihen ratkennut vaan suuremmassa kuvassa se ratkesi kotijoukkeen tehottomuuteen. Nollalla maalilla et voi voittaa.

Seuraavaksi taas SaPKon kotiluolaan ja katsotaan kumpi siirtyy sarjassa seuraavaksi kuskin paikalle.
 

Oadie

Jäsen
Ansaittu voitto SaPKo:lle ja erityisesti ylistys Urpolahdelle joka otti kaiken. Tosin TUTO:n viimeistelyssäkin on paljon motkottamisen varaa sen verran kiekot viuhuivat ohi ja yli maalin tänään. Ottelun tuomarikaksikko ei sinällään ottelua ratkaissut, koska TUTO ei tänään olisi kiekkoa maaliin saanut vaikka olisi toinen peli pelattu putkeen. Mutta tästä seeprakaksikosta ja etenkin Räsäsestä kärsii todella paljon itse peli. Mies ei ole kyllä vuosien varrella kehittynyt yhtään parempaan suuntaan vihellyksissään. Sellaista nopan heittoa nuo rangaistukset ovat. Onnittelut Savonlinnaan joka otti taas kuskin paikan.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Mutta tästä seeprakaksikosta ja etenkin Räsäsestä kärsii todella paljon itse peli. Mies ei ole kyllä vuosien varrella kehittynyt yhtään parempaan suuntaan vihellyksissään. Sellaista nopan heittoa nuo rangaistukset ovat.
Älä muuta virka, kuomaseni. Onhan se masentavaa kun kaukalossa on kaksi hyvin pelaavaa ja hienosti taistelevaa joukkuetta, sekä sitten...niin, Räsänen. On hyvin vaikea ymmärtää, että miten mies ei millään vaan kehity. Samanlaista helvetin arpomista joka kerta, ainakin aina kun on Marlilla pillinsä kanssa. Ei sillä että tänään(kään) olisi toinen joukkue toista enemmän linjattomuudesta kärsinyt, mutta kärsiihän moisesta pelleilystä väkisinkin ihan tasamitallisesti kaikki. Niin molemmat joukkueet kuin katsojatkin.

Joka tapauksessa ansaittu voitto Savonlinnaan, eikä vähiten Urpolahden ansiosta. Jos on vaikea ymmärtää Räsäsen kehityksen pysähtymistä, niin pakosta sitä ihmettelee myös tuota, että miten ei Urpolahti muka ole selkeä ykkösvahti? Vai onko niin, että mies pelaa aina ne parhaat ottelunsa juuri Turussa? Ainakin mulla on sellainen muistikuva, että TUTO on täällä pysähtynyt ennenkin Urpolahteen.

Vaan ei ollut huono Pohjanoksakaan. Torjui kaiken mahdollisen ja kymmenen mahdotonta. Yksi mahdottomista kuitenkin meni, Urpolahdelle taas ei sitäkään. Ja jos torjui Pohjanoksa kymmenen mahdotonta, niin Urpolahti hyvinkin 20.

Joo onnittelut Savonlinnaan. Hienoa ja pitkää sarjaa on taas lupa odottaa, ja kivahan se on aina SapKon kanssa vääntää. Perinteikäs hieno seura, ei mitään pahaa sanottavaa.

Tai no, sellainen tarkennus, että onhan seurasta jo jonkin aikaa ollut sanottavaa yhden Lämsän verran, mutta erityismaininta hänellekin tästä illasta. Ei kaatuillut ensinkään, ei edes ottelun lopussa kun sai vauhdissa reipasta virveliä jonnekin kaulan tienoille. Pystyssä pysyi siinäkin tilanteessa. Ja niin, ei tietenkään Räsäsen pillikään soinut. Kuten ei soinut muutenkaan kuin ehkä noin 50-prosenttisesti päivänselvissä paikoissa.

Millainen heppu tuo Koivunen muuten yleensä on? Avauserässä vaikutti todelliselta pommikoneelta ja funtsin että kaverin kanssa saa olla tarkkana ettei jää alle, mutta sitten painavat taklaukset vaihtuikin tyhmiin jäähyihin.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Sarja alkaa uudestaan sitten. TuTo:n etsikkoaika oli heti ottelun alussa. Sen jälkeen peli siirtyi taas SaPKo:lle. Salo onnistui ylivoimalla tekemään maalin ja se riitti. Läpiajoja kolme, joissa ei onnistuttu. Myös SaPKo sai yhden ja oli kolmannessa erässä heillä oli muutama muukin selvä paikka kasvattaa eroa. Urpolahti oli hyvä ja hänen ohittaminen voi olla vaikeaa jatkossakin. Myös Pohjanoksa pelasi hyvin eikä tuolle ainoalle voinut mitään. Jatkossa siis pelit voivat olla yhtä tiukkoja. Harmi oli kyllä tuo tuomarityöskentely. Pilasi kyllä fiilistä, kun jäähyjä tuli ihmeellisesti ja välillä ei sitten puhallusta tullutkaan. Mutta niin kuin täällä jo aiemmin mainittu, niin se ei ratkaissut peliä. Mutta häiritsi kyllä peliä ja katsojia. Ja nyt siiten odotellaan seuraavaa peliä.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Sanotaanko näin että eilen saatiin todistaa sitä mitä Urpolahti on parhaimmillaan. Tälä kaudella sitä viime kaudelta tuttua pomputtelua ja tasonheittelyä ei Upilla ole ollut, samoin Vikstenkin pelannut tosi hyvän kauden. Runkosarjan vikat ottelut kuitenkin käänsivät ehkä ykkösveskan paikan Vikstenille, kun pelas hiton hyvin niissä peleissä. Upi muistaakseni vaihdettiin K-vantaata vastaan kotipelissä pois maalilta, jonka jälkeen Viksten torjui voiton siitä pelistä. Sanotaanko niin että molemmat veskarit pelanneet tällä kaudella tasaisesti maksimissaan 2 peliä putkeen ja kolmannessa pelissä, sitten mennyt joku helppo tai veska vaihettu pois tai jtn vastaavaa.

Upi oli kyllä mahtava eilen! Toivotaan, että tuo moodi Upista säilyy!

Tuomarit oli kyllä perseestä. Kyllä itteeni vituttais TuTo fanina se vimeisten minuuttien jäähy mitä TuTo sai, kun siinä pikkasen tönäs Fobbaa selästä ja antoi jäähyn. Siinä ei ollut edes poikkaria, vaan käsillä pikkasen tönäs.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Urpolahti pelasi eilen todella hyvän pelin mutta kun ei aina pelaa.
Viksten taas on pelannut useita vähintään yhtä hyviä pelejä mutta kun ei aina pelaa.
Molemmilla on siis ollut vähän päivästä kiinni enkä itsekään vieläkään osaa sanoa kumpi on parempi. Molemmat ovat kaudella olleet pääsääntöisesti hyviä.

Koivunen on toista kautta SaPKossa ja ollut vähän rotaatiopelaaja vaikka tällä kaudella ollut aika tasaseen kentällä. On siis samalla toinen miesten kausi. Ihan hyvinhän tuo eilen tuli peliin kun ei tiistaina pelannut. En nyt ainakaan muista että olisi mitenkään jäähyaltis mutta tuolla tavalla se pelaa. Pystyy hyökkäysalueellakin pitämään kiekkoa ihan ok. Tää Koivunen on muuten vähän enemmän kiekkoa pelanneen Koivusen poika eli semmonen toisen polven pelimies.
Ja sanotaan nyt vielä että kyllä minun silmin näytti istuvan Lantan ja Vihavaisen väliin paljon paremmin kuin Toivanen.

Ihan oikeasti ja totta puhuen en nyt pääse tuosta Toivasesta yli mitenkään. Kyllä se eilenkin oli niin että joka vaihdossa TuTo sai maalipaikan ja jossain kuvassa vielä näkyi kun ilkesi tiuskia muulle ketjulle.
Varmasti hyvä jätkä ja kopissa tärkee mutta ei kule eikä luista. Noin isoa roolia askissa en ymmärrä.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TOVERIT, FC Barcelona
Tuomarit oli kyllä perseestä. Kyllä itteeni vituttais TuTo fanina se vimeisten minuuttien jäähy mitä TuTo sai, kun siinä pikkasen tönäs Fobbaa selästä ja antoi jäähyn. Siinä ei ollut edes poikkaria, vaan käsillä pikkasen tönäs.
Ja vähän aikaisemmin SapKon pelaaja oli taklannut poikittaisella mailalla törkeästi Otto Mäkistä selkään, mutta siitä ei tullut jäähyä. Ei TuTo kuitenkaan tuomareiden vuoksi hävinnyt vaan joukkueen surkean ylivoimapelin ja huonon viimeistelyn sekä Urpolahden hyvän maalivahtipelin takia. No pelit jatkuu.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Se TuTo:n viimeinen jäähy oli ihan käsittämätön vihellys. Kyseinen tuomari pitäisi hyllyyttää välittömästi.

Mutta toki, ei voi voittaa jos ei tee yhtään maalia.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Se TuTo:n viimeinen jäähy oli ihan käsittämätön vihellys. Kyseinen tuomari pitäisi hyllyyttää välittömästi.

Mutta toki, ei voi voittaa jos ei tee yhtään maalia.
Joo jos miettii mihin kohtaan peliä ks. jäähy tuli.. Kuitenkin sitten aiemmin jäi täysin selviä jäähyjä viheltämättä että todennäköisesti koko pelin tasolla noi vihellysvirheet meni suht tasan.. Mutta välillä kyllä luvattoman helposti käsi nousi...
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Se TuTo:n viimeinen jäähy oli ihan käsittämätön vihellys. Kyseinen tuomari pitäisi hyllyyttää välittömästi.
Juu ja yhtä käsittämätöntä oli se, kun hetkeä myöhemmin Lämsää virvelöitiin oikein miehekkäästi, eikä pilli soinut.

Noita hyllytykseen oikeuttavia puhalluksia ja puhaltamatta jättämisiä oli muutenkin pilvin pimein illan aikana. Hallin järkkäritkin olisivat todennäköisesti suoriutuneet pelistä paremmin kuin pillipiipari Räsänen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös