Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Mm. tämmöiset jäi viheltämättä.
Oho, onpas reippaan näköistä meininkiä. Sikäli mikäli tuon laatuisiin kuviin voi luottaa, niin nuo molemmat tilanteethan täyttää oikein miehekkäästi porsastelun tunnusmerkit. Jos on molemmista raportit lähteneet, niin ei kyllä kumpikaan huomenna pelaa. Tuskin sunnuntainakaan.

Tunnistaako joku nuo kuvissa näkyvät heinämiehet? Eri jantterit kai kuitenkin? Vastaanottajista ensimmäinen on Levo, toinen taas voi olla ihan kuka tahansa.

Joo-o. Ei ainakaan luulisi olevan mahdollista, että Räsänen enää tätä sarjaa puhaltaisi. Mutta toisaalta, on sitä ennenkin tullut oltua väärässä näiden samankaltaisten pähkäilyjen kanssa.
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Oisko vielä kuvakaappausta tuosta Elomon mainitsemasta ”potkusta päähän”? Kuulostaa aika hulvattomalta.
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Onhan tää aika huvittavaa, että pahemmin sikaileva joukkue alkaa vielä tekemään raportteja pelin jälkeen. Kuinka monta vihellyksen tai summerin jälkeistä taklausta ovat suorittaneet ja tuo Nickersonin sikailu oli kyllä enemmän kuin kolmen pelin arvoinen. Siinä uhri saattaa olla pidempään sivussa ku tekijä. Ihan tässä tulee mieleen erään lähinaapurimaan johtohenkilöt, mitä tulee tähän mediapeliin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Tuossa jälkimmäisessä kuvakaappauksessa on Lantta ja Itukan mukaan Lantalta ja Räsäseltä on pyydetty selvitys. Kuvasta jossa näkyy boollissien murskaus, on ymmärtääkseni Lahtela. Tuollaisella kuvakaappauksella vaan ei tee mitään kun ei tuosta saa selvää huitooko mailalla vai päätyykä maila jalkojen väliin väännön yhteydessä ilman ylös kohdistettua voimaa.
Mitä muuten tuossa jälkimmässä kuvasarjassa ylipäätään on? Se potkuko?

E: ja lisätään nyt vielä se että jos parempaa kuvaa ei tuosta korkeasta mailasta saa niin osuma tulee oman pelaajan mailasta. Pysäyttelin sen moneen kertaan ja siinä vaiheessa kun osuman saanut pelaa putoaa on ylhäällä ainoastaan TUTOlainen maila. Voin ottaa tämän takaisin jos joku näyttää paremmasta kuvasta että se selvästi on Fopan maila.

Eilen vihellettiin niin naurettavia jäähyjä että alta pois.

Sanoinkin jo eilen että jos olisi vihelletty ne rikkeet mitä piti ja jätetty viheltämättä ne joita vihellettiin, niin ottelun jäähymäärä olisi silti pysynyt samana.

tämä alkaa muistuttaa jo kyllä jonkulaiselta klvonijoukon farssilta. Tuollaisesta täysin epäonnistuneesta tuomaripelistä kun vielä irroittelee muutaman tilanteen kuvasarjoiksi siinä varmaan tuntee itsensä viimisen päälle miesten mieheksi.
 
Viimeksi muokattu:
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.
Itse näen asian niin, että jos tilanne olisi toisinpäin, klippejä lähtisi myös. Ja se olisi ihan oikein.
Mielestäni toisarvoista on se, että saako jompi kumpi joukkue/ pelaaja sanktioita, vaan pääasia on se, että peleihin saataisiin sellaiset raitapaidat jotka ovat jääkiekkopelin arvoisia.

Kuitenkin fakta on se, että Mestis-peleissä lähes poikkeuksetta tuomarit tienaavat eniten kyseisestä kolmesta tunnista. Silloin voisi odottaa, että tekeminen on sillä tasolla.
 

mrkrw

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, Habs
– On mielenkiintoinen sattuma, että Nickersonin pelikiellon jälkeen SaPKon pelaajat ovat syyllistyneet potkimiseen sekä keihästämiseen, jotka eivät minkäänlaisilla mittareilla ole kovin miehekkäitä asioita kiekkokaukalossa, Aittola linjaa.

Tää oli hauska kommentti. Täälläkin kun on sitä Nickersonin roolia ihmetelty, niin olisiko SaPKolaiset uskaltaneet aiemmin mainittuihin tekoihin Mattin ollessa kokoonpanossa?

No se on ainakin varmaa jo, että Nickerson ehtii vielä tähän sarjaan mukaan :)
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Lantta liukuu kohti maalia, kun sinne ollaan heittemässä kiekkoa. Joku kaatuu persiilleen osuen jalkaan ja tämä nähdään potkuna. Itkeminen pitkin mediaa kruunaa tämän näytelmän. Ainakin kangaskauppiaat ovat Turussa tyytyväisiä, kun hamekankaan myyntiluvut nousee.

Lisätään ielä noihin Aittolan itkuihin, että hullun saaman pelikiellon jälkeen olisi alkanut sikailu. Kannattaisi hänen muistaa, kuka siellä ensimmäisenä oli taklaamassa summerin jälkeen ja kuka siellä ensin taklasi päähän. Mielelläni jatkona kysyisin, että onko miehekästä toimintaa ottelun päätyttyä ajella kahden pelaajan voimin yhtä pelaajaa.

Kassien mahdollisen kutittelun tuomitsen.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

mrkrw

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, Habs
Lantta liukuu kohti maalia, kun sinne ollaan heittemässä kiekkoa. Joku kaatuu persiilleen osuen jalkaan ja tämä nähdään potkuna.
Pakki liukuu Lantan vasenta jalkaa päin. Tämän jälkeen Lantta nykäisee ensin oikealla kädellä / mailan varrella takaraivoon ja oikealla polvella tempaisee suoraan lapaluiden väliin. Eikä ole mikään tuuppaisu.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
https://www.is.fi/mestis/art-2000006043341.html?ref=rss

Myös Ilta-sanomat on tarttunut sarjan tapahtumiin.
Ja hyi vittu miten kirjoitettu. Ihan bullshittiä koko juttu. Voisi selvittää mitä tapahtui, kattokaa klippi klipiltä se korkea maila. Se on oman pelaajan maila ja sen takana seison niin kauan kun joku näyttää paremmat kuvat mitä Elisaviihteen kuvasta saa kelailtua. Kun se naamaan osuva maila lentää osuman jälkeen jäälle mutta Foppa taikookin se takaisin omaan käteensä koska jatkaa peliä maila kädessä.
Ja ihan tosi, hyväksyn että olen väärässä jos joku paremmin tuon näyttää kun Elisan tallenne.

Tuo Lahtelan keihästys kyllä on keihästys, katsoin nyt senkin kun tulin tuon tallenteen aukaisseeksi. Lyö vielä kovaa, ja pelikieltoa tulee.
Tuota Lantan väitettyä potkua en löytänyt vaikka muistan mistä tilanteesta kyse. Missä ajassa tallennetta näkyy?

Mutta mitä ihmettä on nuo Ruuskanen oli aloittamassa....Lahtela haastoi.... kun siinä ensimmäisessä pelissä oli vaan yksi possua pelannut joukkue, eikä se ollut kotijoukkue. Itse en voi sietää summerin jälkeistä taklausta vaikka se olisi pienikin. Niillähän sen pelin saa hyvin lähtemään lapasesta.

Onko tuo juttu kokonaan Elmon kirjoittama vai onko kirjoittaja sen salarakas.
 
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.

Oadie

Jäsen
Aika äkkiä täällä kuitataan tuommoinen munille keihästäminen, mikä on kaikkein ämmämäisintä. Kuorossa vaan Nickerson sitä Nickerson tätä. Kyllä olisi miestä tarvittu näiden munapoikien paimentamisessa. SaPKo:n pojat ne ei tee mitään vaan kiltisti pelailevat, kun isot pojat sikailevat. Tuota potkuhommaa en ole nähnyt joten siitä en voi sanoa, mutta jos tuollaistakin tapahtui niin häiriintynyttä meininkiä.
E. Hyvää pöhinää täällä pitkästä aikaa. Harmi että nämä joukkueet kohtasivat jo nyt. Finaalin arvoista meininkiä.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hyvää pöhinää täällä pitkästä aikaa. Harmi että nämä joukkueet kohtasivat jo nyt. Finaalin arvoista meininkiä.
Tunteet alkavat nousta selvästi pinnalle eritasoilla ja niinhän ne pudotuspeleissä pitääkin. Tietynlaista mediapeliä ja psyykkausta taidetaan myös hieman käydä. Aikamoisia keittoja tässä sarjassa tuntuu tuntuu jo porisevan. Seuraavassa pelissä taas panokset hieman nousevat ja soppa vain sakenee. Tiedä vielä minkälaisia sattumia tällaisesta keitosta löytyy ja kaikkeen täytyisi olla valmis.
MAALIVAHTI TAPPELU TIRRONEN-EDELMAN 24.2.2017
 
Viimeksi muokattu:

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Hyvää pöhinää täällä pitkästä aikaa. Harmi että nämä joukkueet kohtasivat jo nyt. Finaalin arvoista meininkiä.
Tismalleen samaa olen ajattellut minäkin. Harmillisen negatiivisella tulokulmalla vaan toverit Savonlinnan suunnasta tätä keissiä lähestyy. Tämähän on kevättä parhaimmillaan. Kovaa taistelua, pientä sikailua, sikailusta närkästymistä, ja tietenkin myös närkästymisestä närkästymistä.

Voi pojat, voin niin kuvitella millaisen verbaalisen vastaanoton Elomo joukkoineen huomenna Talvisalossa saa. Itse taas lupaan sunnuntaina antaa oman vaatimattoman panokseni vieraiden hiillostamisessa. Onnistuu muuten varsin hyvin jos/kun on sana hallussa, eikä huutele räävittömiä.

Indeed, tällaista playoffs-kevään pitää ollakin. Ja itsehän en ole yhtään sikailua nähnyt, mutta luotettavasta lähteestä kuulin, että Nickersonin temppu oli hyvinkin ruma, eikä 5-6 peliäkään olisi ollut vääryys. Ja tuon sanottuani lisään, että jos Savonlinnan ukot ovat syyllisiä noihin väitettyihin tekoihin, niin toden totta saavat vastuunsa kantaa. Tokihan porsasteluista pitää aina rangaistukset saada. On niin sanotusti yksi vitun maku, että onko kuvamateriaalia lähettänyt otteluvalvoja, pelaava seura, tai vaikka joulupukki.

Ja vielä, kun tosiaan en ole omin silmin noita videoita nähnyt, niin liian voimakkaasti en millään kykene konditionaalimuotoa mahdollisista porsasteluista käyttämään. Väkevästi siis painotus sanalla JOS. Vaikka tuskin ainakaan Levon kiveksien hieromisessa juurikaan epäselvää on. Nimittäin 6-vuotias poikanikin näki ihan vilaukselta vahingossa kun zoomailin tuota viikatekuvaa, ja totesi, että ”Aijai, suoraan pippelille”.
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
On niin sanotusti yksi vitun maku, että onko kuvamateriaalia lähettänyt otteluvalvoja, pelaava seura, tai vaikka joulupukki.
Ei ole. En ole nyt ihan varma mikä case oli kyseessä kun Pirkko Annila kommentoi nimenomaan että mitään seurojen lähettelemiä videoita ei voida alkaa tutkimaan jos ei niistä ole raporttia. Jos tällä mennään niin se pitää olla otteluvalvojalta lähtöisin.

Lahtelan boolsseille huitominen oli aivan selvä.

Fopan korkea maila ei ollut Fopan vaan oman pelaajan

Lantan potku on ihan jeesustelua.

Mitä noin niinkuin tähän ottelusarjaan tulee niin tämä on ollut tähän asti ihan ripulipaskaa jos vertaa vaikka tuohon Ketterä - Jokipojat sarjaan.
 
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ei ole. En ole nyt ihan varma mikä case oli kyseessä kun Pirkko Annila kommentoi nimenomaan että mitään seurojen lähettelemiä videoita ei voida alkaa tutkimaan jos ei niistä ole raporttia. Jos tällä mennään niin se pitää olla otteluvalvojalta lähtöisin.
Käsittelyn kannalta juu. Mutta tarkoitinkin näin meidän Jatkoaikaan kirjoittelevien näkövinkkeliä.

Mitä noin niinkuin tähän ottelusarjaan tulee niin tämä on ollut tähän asti ihan ripulipaskaa jos vertaa vaikka tuohon Ketterä - Jokipojat sarjaan.
Oho. Jos nämä on todella olleet tunnetasolla ripulipaskaa, niin jopas mahtoi olla Bon Jovin toisen albumin nimen verran lämpöä tuossa toisessa sarjassa.
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Oho. Jos nämä on todella olleet tunnetasolla ripulipaskaa, niin jopas mahtoi olla Bon Jovin toisen albumin nimen verran lämpöä tuossa toisessa sarjassa.
No onhan sitä tunnetta, mutta jos ainoa tunne on miten vituttaa niin en saa siitä suuria kiksejä, kuten en kyseisestä tunteesta muutenkaan.

Jonku Bon Jovin hitin oon kouludiscossa kuullut. Ja just ku on kovemman luokan psychobillykemuista kotiutunu niin koko Bon Jovinki lukeminen näytöltä saa purskahtamaan itkuun. Kaikkea paskaa sitä onkin tehty.
 
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liverpool
Huomenna on....Säpinää Talvisalossa. Näemmekö alemyyntiä hamekankaille vai pelataanko jääkiekkoa vai kenties nyrkkeillään ja vedetään ukkoa lasarettiin? Kaikki ainekset on vaikka mihin. Mikäs siinä, kevät on jääkiekon parasta aikaa. Ensimmäinen kotivoitto saanee päivänvalon.
 
Jesus saves, but Selänne takes the rebound

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Jos olisi Savonlinnaan edes hiukan vähemmän matkaa, niin lähtisin huolettomasti edesauttamaan ilmastonmuutosta naftaa polttaen, sen verran on mielenkiintoa huomiselle luvassa. Ikävää jos kaikesta huolimatta joitain vaan vituttaa ja itkettää.

Onko muuten kenellekään tullut mieleen, että jospa se väitetty toinen rike ei olekaan tuo josta täälläkin on kuvakaappaus esillä? Kukaanhan ei ole niin sanonut. Eli mitäs jos onkin esimerkiksi se lopun hässäkkä, jossa Salmelaa murjottiin? Tai sitten ihan joku muu tilanne?

Ja edelleen, vahvasti konditionaalit edellä mennään.
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
Suosikkijoukkue
TuTo
Huomenna on....Säpinää Talvisalossa. Näemmekö alemyyntiä hamekankaille vai pelataanko jääkiekkoa vai kenties nyrkkeillään ja vedetään ukkoa lasarettiin? Kaikki ainekset on vaikka mihin. Mikäs siinä, kevät on jääkiekon parasta aikaa. Ensimmäinen kotivoitto saanee päivänvalon.
Eiköhän nyt ole hyvä odottaa verasvoittoa, ettei perusturvallisuus järky. Tunnelmaa tuntuu olevan tässä sarjassa yllin kyllin, mikpä sen hienompaa. Mielenkiintoista seurata, poikiiko edellinen ottelu vielä lisärangaistuksia.
 
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Voisko joku laittaa linkin, että mistä näkis tallenteen eilisestä pelistä? Elisaviihteen tallenne sivulla ei ole mitään..

no nyt löyty.. Olipas sekava.. miks helvetissä ei voi löytyä suoraan "tallenne" välilehdeltä........
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Lahtelan keihästys selkee. Tallenteella kohdassa 2:28:35.. Todennäköisesti saa tosta pelikieltoa, joka on ihan oikein, törkeä teko..

Foban "korkeamaila" oli minunkin mielestäni kyllä TuTo pelaajan maila.. Sen voi jokainen kattoo kohdasta 2:14:48.. Tosin on tuon videon tilanne hieman sekava, joten 100 % varma en ole..

Lantan tapausta en löytäny, kun ei ole mitään hajua, että missä kohtaa peliä se tuli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy