Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: SaPKo – IPK

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 07.03.2018 klo 23.19.

 1. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Olet väitöksessäsi täysin oikeassa, koska eniten maaleja (55 maalia) Mestiksen pudotuspeleissä on tehty juurikin tässä SaPKo-IPK sarjassa, vaikka nyt ei pelattu kuin kuusi ottelua

  Kaksi vuotta sitten Hokki-TUTO puolivälierässä tehtiin 47 maalia ja se saattaa olla listalla toisena.
   
 2. Big Bear Jäsen

  Onnittelut Savonlinnaan jatkopaikasta. Haluan onnitella myös IPK:ta, hieno kausi kokonaisuudessaan. Rosteri oli hieman liian kapea, mutta turha mitään selitellä. Upea puolivälieräsarja yleisölle mutta tuskin valmentajille. Hieman hankala uskoa SaPKon vievän koko roskaa, mutta voihan Räpsä taikoa yhtä sun toista. Toki savolainen peukuttaa toista savolaista.
  Nyt alkoi ainakin mulla kesäloma Mestis-kiekosta. Takki on yhtä tyhjä kuin pelaajilla...
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän tuo TUTO kova on, mutta semmoinen pieni yksityiskohta runkosarjasta, että TUTO oli Peliittojen ohella ainut joukkue, jonka SaPKo voitti kaikissa runkosarjan peleissä. Tosin pelit TUTOa vastaan oli äärimmäisen tasaisia ja pari peliä oli pelillisesti TUTOn. IPK sarjassa SaPKon peli parani sarjan edetessä ja pakko oli parantuakin, muuten olisi lähtö kesälomille tullut jo tässä otteluparissa.
   
 4. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  En minäkään pidä SaPKo:n maalivahteja varmuuden symboleina, liikaa livahtaa helpohkoja maaleja. Halonen pääsee SaPKo:n käyttöön tänään, jos HPK:n A-junnut pudottavat HIFK: n A:n jatkosta.
   
 5. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Ja sanottakoon myös niin, että SaPKo ei voi pelata täysin samalla tavalla TUTOa kuin IPKta vastaan. Runkosarjassa pelit oli tasaisia ja itseasiassa meidän veskat pelas todella hyviä pelejä juurikin TUTOa vastaan. Toisaalta jokaisessa keskinäisessä matsissa koko joukkue pelasi hyvin. IPK sarjassa ekat pelit oli melko paskaa. Eilen oli tasoltaan paras peli SaPKolta. Eilen IPKn maaleista ehkä yhden voi laittaa Toivosen piikkiin. Muuten Toivonen pelas ihan mukiinmenevästi. Otti muutaman tärkeen. Uskoisin että sai itseluottamusta. Näinköhän käy niin että Toivonen aloittaa välierät ja saataisiin pikku kilpailutilanne. Urpolahtihan oli ihan liekeissä sillon kun Kaarlehto oli SaPKossa, kun pääsi pelaamaan. Oikeesti kunnon kilpailutilanne tekee hemmetin hyvää Urpolahdelle. Viime vuonna oli sen verran kova kassari luukulla, joten asia erikseen.
   
 6. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Uskon, että TUTO:a vastaa on SaPKo:n helpompi pelata, koska TUTO ei samalla tavalla sumputa oman maalinsa edustaa ja sitten tee yllättäviä vasta-lskuja, kuten IPK, vaan pyrkii ottamaan SaPKo:n tapaan peliä kontrolliinsa.
   
 7. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Totta tämä.