Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: SaPKo – IPK

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 07.03.2018 klo 23.19.

 1. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Olet väitöksessäsi täysin oikeassa, koska eniten maaleja (55 maalia) Mestiksen pudotuspeleissä on tehty juurikin tässä SaPKo-IPK sarjassa, vaikka nyt ei pelattu kuin kuusi ottelua

  Kaksi vuotta sitten Hokki-TUTO puolivälierässä tehtiin 47 maalia ja se saattaa olla listalla toisena.
   
 2. Big Bear Jäsen

  Onnittelut Savonlinnaan jatkopaikasta. Haluan onnitella myös IPK:ta, hieno kausi kokonaisuudessaan. Rosteri oli hieman liian kapea, mutta turha mitään selitellä. Upea puolivälieräsarja yleisölle mutta tuskin valmentajille. Hieman hankala uskoa SaPKon vievän koko roskaa, mutta voihan Räpsä taikoa yhtä sun toista. Toki savolainen peukuttaa toista savolaista.
  Nyt alkoi ainakin mulla kesäloma Mestis-kiekosta. Takki on yhtä tyhjä kuin pelaajilla...
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän tuo TUTO kova on, mutta semmoinen pieni yksityiskohta runkosarjasta, että TUTO oli Peliittojen ohella ainut joukkue, jonka SaPKo voitti kaikissa runkosarjan peleissä. Tosin pelit TUTOa vastaan oli äärimmäisen tasaisia ja pari peliä oli pelillisesti TUTOn. IPK sarjassa SaPKon peli parani sarjan edetessä ja pakko oli parantuakin, muuten olisi lähtö kesälomille tullut jo tässä otteluparissa.
   
 4. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  En minäkään pidä SaPKo:n maalivahteja varmuuden symboleina, liikaa livahtaa helpohkoja maaleja. Halonen pääsee SaPKo:n käyttöön tänään, jos HPK:n A-junnut pudottavat HIFK: n A:n jatkosta.
   
 5. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Ja sanottakoon myös niin, että SaPKo ei voi pelata täysin samalla tavalla TUTOa kuin IPKta vastaan. Runkosarjassa pelit oli tasaisia ja itseasiassa meidän veskat pelas todella hyviä pelejä juurikin TUTOa vastaan. Toisaalta jokaisessa keskinäisessä matsissa koko joukkue pelasi hyvin. IPK sarjassa ekat pelit oli melko paskaa. Eilen oli tasoltaan paras peli SaPKolta. Eilen IPKn maaleista ehkä yhden voi laittaa Toivosen piikkiin. Muuten Toivonen pelas ihan mukiinmenevästi. Otti muutaman tärkeen. Uskoisin että sai itseluottamusta. Näinköhän käy niin että Toivonen aloittaa välierät ja saataisiin pikku kilpailutilanne. Urpolahtihan oli ihan liekeissä sillon kun Kaarlehto oli SaPKossa, kun pääsi pelaamaan. Oikeesti kunnon kilpailutilanne tekee hemmetin hyvää Urpolahdelle. Viime vuonna oli sen verran kova kassari luukulla, joten asia erikseen.
   
 6. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Uskon, että TUTO:a vastaa on SaPKo:n helpompi pelata, koska TUTO ei samalla tavalla sumputa oman maalinsa edustaa ja sitten tee yllättäviä vasta-lskuja, kuten IPK, vaan pyrkii ottamaan SaPKo:n tapaan peliä kontrolliinsa.
   
 7. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Totta tämä.