Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: SaPKo – IPK

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 07.03.2018 klo 23.19.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Hahah, melkoista kiekkoa. Eipä siinä mitä, huomenna sitten jompikumpi ansaitsee Talvisalossa maanantaille katkopaikan.
  On tämän iltaisen perusteella aika vaikea sanoa kumpi se on, mutta mikäli minun silmissä ei ole pahasti vikaa niin väitän että IPK on väsyneempi joukkue.
  Näin ollen väitän että SaPKo voittaa huomenna kotonaan. Mietin vaan jos saisi laittaa vaneriveskarin maaliin kun se ainakin saisi kohti tulevat kiekot torjuttua.
  OK, Toivosen tullessa maaliin ei kaksi ensimmäistä vetoa ollut mitenkään helppoja ja sinne toiseen päähän en oikein nähnyt millaiset meni.

  E:ainii hitto että oli nätti järkkäri teillä. Tuijotin sitä enemmän kun tuota mystistä jääkiekkopeliä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2018 klo 22.01
 2. Big Bear Jäsen

  Olipahan peli! 2-2. Huomenna jatketaan.
   
 3. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Voi vittu mikä IPK... Tästähän on pakko tykätä!
   
 4. tzuiz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Manchester Broilers, IPK
  Paikan päällä katsottuna tämän vuosikymmenen paras jääkiekko-ottelu joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Kuin Helsingin MM2003 kun ruotsi nousi 5-1 tappiosta voittoon paitsi tänään IPK (Suomi) toipui tuosta ja voitti ottelun.
  Olihan Sapko tänään parempi joukkueena mutta maalivahdit olivat paremmat IPK:lla ja sillä on niin suuri merkitys jääkiekossa. Sapko on luistimilla nopeampi joukkue ja saa aikaan enemmän pyörityksiä mutta IPK on rokottanut kovalla prosentilla omista paikoistaan.

  IPK:lla on mahdollisuudet kyllä voittoon Savonlinnassakin mutta siihen tarvitaan sitä samaa peliä mitä tuli 6-6 tasoituksen jälkeen. Autio oli ensimmäiset kaksi erää aivan maaginen ja antaa IPK:lle mahdollisuuden voittaa joka ilta.

  IPK
  +++ Autio, vaikka vaihdettiinkin pois
  ++ Aatu Hämäläinen on kuningas kiekon kanssa tässä sarjassa
  + Viisikkopuolustus
  - Jalka ei liiku joten ei voiteta kiekkoa omille ja joudutaan pyörimään pitkiä aikoja omissa
  - Piipposen Topin pitäisi kantaa tätä joukkuetta mutta Kiviojakin sai enemmän aikaan

  Sapko
  +++ Kiekollisen pelin nopeus ja varmuus koko joukkueena
  ++ Ylivoima
  - Maalivahdit olivat surkeat, vaikka Toivonen pari hyvää torjuntaa ottikin lopussa
   
 5. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Katsoin tuosta ottelusta parhaat palat. On varmaan ollut aikamoista painajaista seurata ottelua molempien joukkueiden näkökulmasta. Siis kiekkoa parhaimmillaanhan tuollainen peli on, mutta varmaan pumpulle hyvinkin koetteleva. Onneksi huomenna pystyy katsomaan koko ottelun. Mutta IPK on kyllä pistänyt kovasti kampoihin SaPKolle. Veikkaan, että huomenna SaPKo vie. Taitaa tässä sarjassa kotijoukkueet juhlia. Toki IPK:lla olisi nyt se ryöstön paikka.
   
 6. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  IPK on pitänyt kampoihin kovasti, koska se on hyvä joukkue, ja jonka mentaalipuoli on pudotuspelien edellyttämässä kuosissa, kun sillä ei ole mitään menetettävää, on vain voitettavaa. Kuitenkin suurimmaksi syyksi pitäisin SaPKo: n vain ajoittaista tasollaan pelaamista, joka nimenomaan johtuu puutteellisestä mentaalipuolesta ja keskittymisen vajavaisuudesta. Eikö vieläkään tajuta, että nyt ovat pudotuspelit käynnissä ja fokuksen pitään olla koko ajan tapissa? Toki voittamisen paineet ovat hallitsevalla mestarilla IPK:ta kovemmat. Huolettaa myös maalivahtien erittäin epävarma peli. Koskaan ei tiedä tuleeko TV-gameseiveri vai käsittämätön maakuntasarjatason imaisu. Sen puolen on kohennuttava kovasti. Oli 1. erän joukkueen kebab-kioskilla olon jälkeen hämmästyttävää nähdä SaPKo:lta 3. erän täydellistä dominointia, jonka aiheuttama johto olisi aivan ehdottomasti pitänyt pitää. Hattua nostan IPK: nousemiselle vielä kerran.
   
 7. juhahujanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, SaPKo ja kaikenlainen laatukiekko
  Lainaus:
  katsoppa voittomaali fanseatista. Mielellään niin, että katsot tilanteen aina kiekon alueelle tuonnista maaliin asti. Piipponen taistelee päädyssä irtokiekosta lähes puoli minuuttia, eikä luovuta. Kaivaa kuin ihmeen kautta jo menetetyltä näyttävän kiekon itselleen ja tarjoilee Viitaselle maalin eteen.
  Yhtä iso teko tohon maaliin kuin Aleksin soolo ennen tasoitusta. Hattu päästä tuollaiseen suoritukseen...
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Mistähän tätä lähtisi purkamaan. Tuskin saan kovin laadukasta tekstiä aikaan, mutta hetki vierähtänyt pelistä, ennen kuin uskalsin kirjoittaa. Sanottaisiinko näin, että en ole kokenut koskaan yhdenkään kolme tuntisen aikana yhtää paljon tunteita. Ottelun alussa oli jännitys, sitten ensimmäisen maalin jälkeen tuli huojennus, SaPKon ensimmäisestä maalista vitutus helppoon jäähyyn josta syntyi, ilo jätkien peli-ilmeestä ja kapteenin onnistumisesta, toisessa erässä alkoi jo hymyilyttämään, että perhana IPKhan antaa turpaan kunnolla sarjakärelle, mutta jossain takaraivossa piili pelko, että entä jos. Epätoivo SaPKon latoessa maaleja, ja usko omiin alkoi loppua. Häpeä ja viha omia kohtiin, että miten tämä jumalauta voidaan kusta. Kuitenkin onnistumisen fiilis jäi, kun onnistuttiin handlaamaan. Tässä tuskin oli vielä puoletkaan.

  Sarjassa kummankin joukkueen maalivahdit ovat olleet aika paskoja. Ihan karkeasti sanottuna vain, tuo ei ole kummaltakaan joukkueelta ollut playoffien tasoista puolustustyöskentelyä tai maalivahtitoimintaa. Aleksi Autiolle tuli ehkä liian nopeasti pudotuspelit, joko pää ei ole kestänyt, tai huonompi jakso. Urpolahti oli ehkä ennakkoon heikompi maalivahti sarjaan, mutta ei nyt sinäänsä ole hävinnyt Autiolle. Autio otti tänään hyviä torjuntoja, mutta kyllähän Aution piikkiin voi luvalla pari laittaa SaPKon maaleista tänään, ja ehkä joukkuetta pelotti pelata epävarman maalivahdin takana (pomputellut koko sarjassa ihan ihmeellisesti). Itse heittäisin Tolosen ehdottomasti ensi peliin, se godmode löytyy Toloseltakin.

  Vaikkakin SaPKo vielä "suli" viimeisessä erässä, ja hävisi varsinaisella peliajalla pelin, jäi kuitenkin fiilis, että SaPKo heräsi nyt. Veikkaan SaPKon voittavan kaksi seuraavaa peliä. Se peli oli aika hienoa, toki varmasti tuuriakin, koska tuntui kaikki menevän kun vain yritti, ja pomppasi jonkun Salon hiuskarvan kautta Monton perseestä maaliin. Siis melkein. Toisaalta tuo oli henkisesti varmaan IPKlle aika kova paikka, ja tuossa ottelussa menetettiin enemmän henkisesti kuin saatiin, itsellänikin jäi yleisössä sellainen fiilis, että olen pettynyt omiin. En usko että huomenna IPKlla on palaa, ja Iisalmessakin SaPKo hoitaa peruspelillä voiton kotiin, ja kellään ei ole kivaa (paitsi ehkä Savonlinnalaisilla), olen toki enemmän kuin mielelläni väärässä. Huomenna lähtee 50 Iisalmelaista Savonlinnaan, toivottavasti Kirkko muuttuu rock konsertiksi huomenna, niin karhukoplan kuin IPKn osalta.

  YLE voisi haistaa paskan. IPK ei saanut koko kaudella yhtään TV-peliä, mutta nyt, kun siihen olisi ollut mahdollisuus, laitettiin ennemmin TUTO-K-Vantaa, joilla kummilakin ollut varmaan 3 TV-peliä. Ajattelin jo ennen peliä, että tästä pelistä saisi antoisamman kuvan Mestiksestä. Joku sanonut joskus että kalusto vaikeaa tuoda pienempiin halleihin, mutta paskat. Näky täällä landella YLEn auto yksi päivä. Hymiö.

  Tuntuu, että Savonlinnassa pelin intensiteetti tai taso ei ole ollut lähelläkään samaa tasoa kuin Iisalmessa. Voin olla väärässäkin, koska yleensä paikan päällä nähdyt pelit ovat parempia kuin netin välityksellä. Tunnelma oli tänään hienoa. Etenkin about summerin soidessa tuli sellainen ääniaalto, että kuului varmaan seuraavaksi lähimmässä Mestis hallissakin. 1200 oli tänään yleisöä Iisalmessa, näistä 12 SaPKon faneja, joten ihan kohtalaisesti sitä porukkaa Iisalmesta tuonne eksyi. Ja mestiskiekkoko ei kiinosta ketään. Jepjep.
  Lainaus:
  Oikeastaan samaa mieltä. Autio toki ansaitsisi nuo tähdet kahdesta ensimmäisestä erästä. Kolmannen erän takia ei ansaitse tuota. En ole varmaan koskaan nähnyt, kun Aatu Hämäläinen menettää kiekon. Jätkä on oikeasti Mestiksen paras "näprääjä". Viisikkopuolustus ollut heikkoa IPKlta, keskusta onnistutaan pitämään jo ihan ok, mutta ei samaa tasoa kuin runkosarjassa. Piipposeen aika vahva sama, en ymmärrä, kuitenkin helvetin dominoiva pelaaja Mestiksessä, veikkaan Kiviojan pelanneen siksi enemmän, että fyysisesti horjuttaminen on kuitenkin IPKn vahvin ase tavallaan.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Oli siellä sapkolaisia lopulta 14 bussissa ja ainakin 7 muilla kyydeillä tullutta että johan siinä nyt 21 oli mutta onhan se aika hupaisa määrä.

  Täähän oli ihan perus playoffmatsi, eiku. Etiäpäin sano mummo lumessa.

  Ei mulla tosta pelistä muuta mutta hitto kun se järkkärin kuva ei häivy mielestä. Kunhan en vielä unissani horise vaimolle ihanasta neiti järjestyksen valvojasta.
  Sori jos se on jonkun jatkislaisen tyttöystävä mutta ottakaa imarteluna.

  E: ja tervetuloa Talvisaloon huomenna!
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tässä sarjassa kun on vähän kaikkea nähty niin tänään spektaakkeli kiihtyy.
  Vuohtoniemi-Räsänen hallelujaaaaaa.

  Eipä tässä ulkona hieno keli ni poitsun kanssa jäille ja päiväunien kautta matsiin.
  Pakko uskoa että SaPKo voittaa. Ja voittaahan se.
   
 11. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Kuvailin itse ennen yhtäkään ottelua, että IPKta aliarvioidaan rankasti, kun kukaan ei uskonut sen ottavan kahta voittoa. Itse veikkasin maltillisesti 1-2 voittoa, kun ajattelin SaPKon rutiinin kantavan myös vieraissa, mutta eilen kyllä hiipi puseroon aika kova ajatus, että entä jos.. Kuitenkin veikkaan, että IPKn voitot tässä ottelusarjassa on nyt nähty.

  Iisalmelaisia lähtee tänään kaksi bussillista Savonlinnaan. Onnee vaan sit sinne jne.!
   
 12. Hanibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Ketterä
  Nyt Savonlinnalaiset joukolla Hallille kannustamaan SaPKo voittoon. Toivottavasti maalivahtipeli ja pakkien pelaaminen on kuosissaan niin tuolla joukkueella mennään voittoon.
   
 13. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Tuo Halonen tuli mieleen itsellekin eilisen jälkeen. Pressan vaaleissa ei saanut ääntäni mutta tässä pudotuspeliparissa kyllä.

  Mikä lie keskittymishäiriö tai asennevamma joukkueella on kun tuo oman pään pelaaminen ei ole yhtään sen näköistä kun pitäs. Molempien joukkueiden oma pää vuotaa ja kun moketkaan ei oo missään jumalmoodissa niin tuollaisia suomisarjalukemia on nuo lopputulokset. Joskus kun ottelupareista puhuttaessa puhutaan moraalisista loppuotteluista niin tämä pari ei ole kyllä sinnepäinkään. Pihapeliltä välillä näyttää. Varsinkin tuon vieraspelaamisen pitäs olla tylyä ja nöyrää. Nyt se ainakin SaPKolla karkaa neppailuksi heti jos vähänkin alkaa näyttää paremmalta.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Urpolahti nappaili eilen kiinni 4/7 kiekkoa eli about 57,1% ja Toivonen 13/17 joka on 76,5%. Vaikka hallitsisi ja veisi peliä milinmäärin niin noilla prosenteilla ei voita. Samassa on myös se todettava, että IPK: laukausten osumaprosenttikaan ei voi loputtomiin olla noin kova.
  Sitten on sellainen juttu, että meidän johtavien pelaajien tehotilastot eivät saa näyttää +2 - 7 ja tämä herrahan on se Mesitsmestaruuksien takuumies ja eilisen ensimmäisen maalin lahjoittaja.

  Se SaPKon isoin ero ei ole oman pään puolustamisessa vaan runkosarjassa ajoin erinomaisesti puolustettu viivojen väli vuotta nyt kuin seula. IPK, päästetään alueella liian hyvillä vauhdeilla ja pienellä vaivalla.

  Mutta, jos nyt tehdään sellainen karu homma, että jätetään maalit laskematta niin viimeiset 4 erää SaPKo on vienyt noita pelejä lähes mielin määrin, on pystytnyt pelaamaan yli 2 minuutin kiekonhallintajaksoja IPK päässä ja jos se ei ala puolustavan joukkueen jaloissa näkymään niin jo ovat ihmemiehiä.
   
 15. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Tämä ottelusarja on ihan sairas. Eilisen pelin jälkeen yritin kirjoittaa jotain kaksi kertaa ja tänäänkin neljästi. Joka kerta sain pari merkkiä ja sen jälkeen tuli ajatus, että mitä vittua oikeasti tapahtui.

  Tänään IPKlla oli avauserässä mahdollisuus ryöstöön, mutta 4 ylivoimasta huolimatta SaPKo johti kahdella AV-maalilla 2-1. Toisessa erässä kentällä oli yksi joukkue ja kolmanteen lähdettiin 5-1 numeroista. Sarjan luonteeseen kuuluen IPK tuli kumminkin kahden maalin päähän ja myönnän, että pari lyöntiä jäi välistä 5-3 maalin jälkeen ja hieman eräät karmivat muistot hiipimään mieleen.

  Ei siinä sarja on SaPKolle 3-2 ja IPK on tehnyt tästä sarjan. Eilen SaPKo teki ottelun. Yritetään ennen kuudetta kamppailua vähän ajatuksia saada kasaan, että saisi jotain järkevää sanottua, mutta eipä nuo pelit paljoa millekkään järkevälle kommentoinnille pelilliseen antiin liittyen anna aihetta.

  Ehkä jotain voisi nostaa niin molemmat joukkueet 5-1 takaa-ajo asemassa jätti idioottimaisuudet väliin ja keskityttiin hakemaan maaleja ja voittoa.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tänään pelkäsin ennen peliä vain tuota tuomariparia ja ensimmäiseen erään SaPKolle 8min penalttia, MUTTA aiheesta ja oikein vihellettyjä minuutteja. Ensimmäistä jäähyä ei olisi tarvinnut ottaa jos Urpolahti saisi tuonne räpylään jäämään edes jonkunlaisen vippauksen, mutta varmasti tänään siitä tippui enemmän ulos kun jäi pussiin.
  Elon jäähy estämisestä oli typeryys, tosin se oli juuri sellainen joita IPK:lle ei kahdessa ensimmäisessä pelissä vihelletty. Eilen noita tilanteita ei edes tullut.
  Kolmas oli Pavenin kiinnipitäminen, ei härskeimmästä päästä mutta ihan vihellettävissä, kun sen aikaa susikäsi oli ympärillä. Ja sitten Koivusen kampitus ihan selvä. Ne jäähyt jotka oli turhia vihellyksiä oli Kouvalaisen "ryntäys" kun vihellyksen jälkeen maalin edessä tuuppasi Lämsän nurin ja Monton kolmannen erän kampitus jossa toki maila kävi jaloissa mutta tuota, kampitettu pelaaja älysi sen viiveellä ja kaatui lopulta perseelleen joten johtuikohan kuitenkaan mailasta, vai siitä että mies halusi kaatumalla jäähyn.

  Maanantaina SaPKo ei saa ottaa noin paljon turhia tyhmiä jäähyjä jos meinaa katkaista sarjan.

  Ja toinen juttu niin ei tuo SaPKon maalivahtipeli paljon vieläkään hymyilytä. Valitettavasti asia on niin, että tuolla osastolla SaPKo on kaikkia muita jäljellä olevia joukkueita valovuoden jäljessä.

  Nyt mietintämyssy päähän lähteäkö maanantaina Iisalmeen vaiko eikö lähteä. Röitä olisi niin maan pirusti, mutta on se vähän niinkin että ei ne työt maailmasta tekemällä lopu. Katotaas.
   
 17. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Ajatuksia tämän iltaisesta:
  1. SaPKon hyökkäyspeli oli kunnossa.
  2. Myös maalivahtipeli oli hyvää.
  3. Puolustuspelaaminen (PAPP) oli ajoittain todella huonoa. Hävittiin väännöt oman maalin takana ja maalilla oli ukkoja vapaana. Tästä ne IPK- maalit tuli tänään ja osittain eilenkin.
  4. IPK:lla on hienot fanit. Kaikki hyvillä mielin ja kannustus ihan mahtavaa.
  5. Tyhmät, "tilanteenjälkeen taklaukset" loistivat poissaolollaan!!! Se on hyvä.
   
 18. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jaa taitaa huomenna lähteä pieni (tai jonkun kokoinen) ryhmä sapkolaisia katsomaan kun nallet lähtee kesälaitumille. Jasi kyllä vinkkasi, että ei kannata perua keskiviikon pelivuoroa, mutta huomenna SaPKon voiton esteeksi voi tulla vain maalivahtipelin epäonnistuminen. Aika kärkkäitä näkemykiä ehkä, mutta näin siinä käy. Voi tietysti tulla iso rangaistus tms. joka muuttaa tilanteen, mutta enpä usko..

  Tässä on ensin otteluiden torjuntamäärät ja perässä SaPKon maalivahtien torjunta% ja viimeiseksi voittaja. Torjunnat SaPKon lukema ensin

  1. 26 - 21 89,66% SaPKo
  2. 19 - 22 79,17% IPK
  3. 33 - 43 97,06% SaPKo
  4. 15 - 32 68,18% IPK
  5. 23 - 38 88,46% SaPKo

  Tietysti näihin aina vaikuttaa se mistä ja minkälaisia laukauksia on otettavaksi, mutta eihän nyt perkeles sentään voi tällä tasolla maalivahtien koppiprosentti alkaa kuutosella, eikä edes seiskalla. Ja kun me vielä kaikki tiedetään, että siinä meni maaliin kiekkoja joiden ei pitäisi Mestispelissä ikinä mennä.
  Torjuntamäärässä erot IPK verraten SaPKoon -5, +3, +10, +17. +10

  Nämä on vaan tilastojen pyörittelyä, mutta voihan noista lukemista jotain pelien kulustakin lukea.
   
 19. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  En lähtisi ylitulkitsemaan näistä kyllä hirveämmin. Yhdessä pelissä Savonlinnassa IPK laukoi kaikkialta, mutta taas Iisalmen peleissä on haettu enemmän paikaka ennen laukaisua, samanlaisia eroavaisuuksia varmasti SaPKollakin. Toki kaikkihan me tiedettiin ennen sarjan alkua, että kumpi sielä toisen hyökkäysalueella enemmän viihtyy, joten ei nämä ole mitään yllättäviä lukuja. SaPKolla noin 30 laukausta kaikissa peleissä yhteensä, yksi peli oli SaPKon osalta murskavoitto (1. Peli), neljännessä pelissä IPK nukahti 2. erässä, joten SaPKo sai melkein kaksi erää vain laukoa. Näissä on monta puolta, enkä itse ainakaan analysoi noita sen enempää. Mutta hieman koomista kyllä, että tämän piti olla sarja, jossa pässi hakkaa päätä ja IPK ottaa yhden 1-0 puolustusvoiton ja niin edespäin, niin vain tainnut eniten maaleja tässä sarjassa tulla.

  Tämä sarja nyt kuitenkin kaikkein tasaisin ollut kaikista, IPK on ainut joukkue, joka on pystynyt venyttämään sarjan kuudenteen otteluun asti, mahdollisesti jopa game seveniin, ja se on kova juttu. Mikä parasta IPKn kannalta, IPK saa huomenna näkyvyyttä runsaasti, kun halli luultavasti taas täysi ämpäreineen ja ainut kotimainen jääkiekkottelu Jokerit - TsSKA -ottelun kanssa.

  Fiilis on se, että IPKn eväät on vain syöty. Ei oikeastaan uskoa omiin, jotenkin vain se 7-6 voitto on vienyt mehut joukkueesta, lauantainakin oli niin mitäänsanomaton esitys. Mutta tottakai huomenna (toivottavasti) yli 1000 päinen yleisö ainakin tekee parhaansa, ja joukkue syttyisi pelaamaan, kun Savonlinnassa ei kiinostanut. Harmi kun mahdollinen game seven olisi keskiviikkona, lauantaina olisi varmaan lähtenyt taas pari bussillista muuten Savonlinnaan, keskiviikkona varmaan aika harva. Pelataan nyt toi pois alta eka, heitetään vaikka loppulukemiksi 5-3.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Joo äläpä muuta sano. Toisaalta muistan yhden Jasin valmentaman sarjan jossa SaPKo vei aika selvästi altavastaajana KooKoon 7. otteluun ja vaikka koko ajan oli "mitäs jos" tunne niin silti järki sanoi, että huonosti tässä käy ja niin lopulta sitten kävi.

  Hieno sarja tämä on toistaiseksi ollut, mikäli en huomioi sitä että SaPKo on ajoittain ollut ihan muniin puhaltelija. IPK on ollut hyvä ja siellä on muutama jätkä jotka eivät ole vielä huonoa vaihtoa tainneet pelata, ala A. Hämäläinen.
  SaPKon peli kärsi tuossa pari peliä Rasmus Hämäläisen poissaolon vuoksi, mutta nyt se ketju on rautaa ja etenkin Kalle Saramäki loistaa työmies roolissaan. Ihan mahtavaa pelaamista Kallelta, vaikka tuota ei voi tilastoista lukea.
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2018 klo 21.48
 21. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Noni, käytävällä kivet kopautettu Jasin kaa ja kaikki valmiina peliin.
  Rehti peli ja hyvät tuomarit niin lopputulosta saa hyvillä mielin kunnioittaa.
  Aika raju ratkaisu ajattaa sapkolaiset tuomarit Iisalmeen viheltämään ekaa katkopaikkaa.
  Ans kattoo miten käy.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2018 klo 19.09
 22. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Todella härski veto. Eikö olis muita tuomareita löytynyt tähän otteluun. Kolme lampaan persettä tämän päiväselle kaksikolle sekä Mikko Silvennoiselle kauden surkein tuomaripalkinto. Tuon huonompaa tuomaria ei Iisalmessa oo nähty tällä kaudella. Linjatonta toimintaa läpi kauden.

  Mutta onnittelut Sapkolle. Hieno sarja. Tunnetta riitti puolin ja toisin! Onnea jatkoon ja menkää päätyyn asti! Teillä on hyvä joukkue!
   
 23. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jaa minustahan tuo pari onnistui tänään ihan hyvin.
  Peli oli kaikkiaan hyvin siistikin.
  Sinällään hölmöön jäähyyn homma ratkesi, mutta kun tuossa ei ollut tulkinnan varaa. Viheltämättä jättäminen olisi ollut virhe koska tuo sääntö on selvä.
  IPK sai samasta syystä minuutit Savonlinnassakin niin oli aika rohkeaa kokeilla menisikö läpi tänään.
  Esimerkiksi tilanne joss Piipponen meni laitaan tuntui olevan kova pala kotiyleisölle, mutta perkele kun siinä ei ollut rikettä. Tai mikä olisi mahtanut olla se rike?
  Hyvä sarja tämä oli, ja muistetaan lukuisista maalivahtien hörpyistä.
  Iisalmessa oli mukava pari kertaa pistäytyä, hyvät paikat vierasfaneille ja maukkaat makkarat.
  Tunnelma noissa peleissä oli hyvä ja Talvisalossa Talvisalon normaali, mutta tavallaan minä tykkään siitä koska siellä välitty ihmisten aito välittäminen pelistä eikä mistää oheistouhusta.
   
 24. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Mitkä ihmeen SaPKo:n tuomarit? laakkonen ainakin on Savonlinnassa usein vetänyt vieraille. Mutta nyt olivat hyviä, ei turhia jäähyiä, vaan antoivat pelata.
   
 25. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  No ei tämän päiväinen mikään katastrofi ollut, vaikka jotkut tilanteet kyllä jätti kysymysten varaan asioita. Esim. Rasmus Hämäläisen maali tuli aivan järkyttävällä vihellyksellä, mutta se paikattiin sitten toisella helpolla jäähyllä, ja onneksi IPK sai siitä maalin. Saramäen loukkaantumistapauksessa saattoi jäädä jäähy viheltämättä myös, en katsonut sinne tarpeeksi tarkasti huomatakseni sitä. Jatkoerässäkin SaPKo rikkoi selkeästi jäähyn arvoisesti kaksi kertaa, mutta IPK sai silti ensimmäisen ja ratkaisevan jäähyn. Se oli pakkovihellys tavallaan, mutta oli aikamoinen huutojäähy. Kaivertamaan jäi, että tuollainen paskamaali ratkaisi tämän sarjan.

  Sarja oli outo. IPK pystyi kummallisen hyvin vastaamaan maalintekokilpailussa, johon en olisi ikinä uskonut. Oikeastaan viimeinen peli oli puolustusnäytelmä vasta, mutta siltikin tuli 9 maalia. Missähän sarjassa on nähty Mestishistoriassa eniten maaleja? Tai mikä on ennätys G6 menneistä sarjoista maalien määrässä? Väittäisin tämän sarjan olevan kohtuullisen korkealla. Harmillista, että linja heitteli liikaa, eikä pelaajat aina tiennyt miten sai pelata. Savonlinnassa pelit tuppasivat olemaan hyvin rikkonaisia, ja ainakin minulle siksi tylsempiä. Game 2 oli minun suosikkini tästä sarjasta, vaikka G4 ehkä tarjosikin jollain sairaalla tasolla eniten. Ehkä taas ensi vuonna kohdataan, kuka tietää, silloin asetelmat olisi taas eri.

  Autio oli vasta tässä viimeisessä ottelussa omalla tasollaan, tiedä vaikka oltaisiin joku ryösty saatu Aution normitasolla, toisaalta ei ne SaPKon maalivahditkaan hyviä ole olleet. SaPKolla on kyllä todellinen maalivahtiongelma, enkä itse SaPKon fanina haluaisi nähdä Urpolahtea enää häkissä. Toivonen oli tänään parempi, mutta kyllä minä kokeilisin sitä Halosta. Valitettavaa sanoa, mutta ilman huikeaa kasvua TUTO sarjassa, en nää SaPKon kävelevän mestaruuteen. En tosin halua KeuPan voittoa, joten toivottavasti SaPKo-TUTO sarja päättyisi jommallekummalle 4-0, niin jäisi lepoaika ja itseluottamus. Mut tsemit Savonlinnaan.