Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: Kiekko-Vantaa – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana vantaanvandaali, 08.03.2018 klo 08.39.

?

Kumpi jatkaa välieriin voittajana?

 1. Kiekko-Vantaa

  35,3%
 2. TUTO Hockey

  64,7%
 1. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Niin. Kyllä jonkin sortin ihme pitää tapahtua, mikäli vantaalaiset vielä itsensä jatkoon kampeaa.

  TUTO on juuri nyt hyvin pelin ytimessä. Alisuorittajia ei juurikaan löydy, ja lisäksi maalivahdit ovat sen sortin muureja, ettei Ki-Va oikein millään onnistu niitä murtamaan. Huomiseksi saadaan vielä Juuselakin takaisin, eli ratkaisuvoimaa löytyy entistäkin leveämmällä rintamalla.

  Vielä kun Jokila kokisi ihmeparantumisen ja Wileniuskin saataisiin askiin, niin hommahan näyttäisi oikein pirun hyvältä.
   
 2. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Toisaalta TuTolla on lähivuosilta kova historia ottelusarjoista, joita on johdettu 3-1 ja hävitty. Toivottavasti nyt ei näin kävisi ja sarja menisi poikki huomenna tai viimeistään kuudennessa ottelussa.

  Nollapeli oli ihan kelpo esitys tänään, pudotuspeleissä on tärkeää, että puolustus pitää. Tai toisaalta saa niitä maalejakin tulla, kunhan tekee yhden enemmän kuin vastustaja. Ovathan tuollaiset IPK-SaPKo 7-6 -lukemat katsojille mannaa, vaikka valmentajat jo tapailisivatkin nitroja.
   
 3. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Tsemppiä TuTolle illan koitokseen. Se on nyt varmaan sanomattakin selvää, että kaikki toivovat "Jokereiden" tippumista, tästä otteluparista. Katkaisu ei ole koskaan helppoa, joten varmasti täyden päivätyön saa turkulaiset tehdä vantaalla tänään.
   
 4. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Tänään sarja ensimmäistä kertaa katkolla. Muistaakseni Tuto ei ole koskaan voittanut sarjaa johtaessa sitä 3-1, vaan aina on 3-4 takkiin tullut ja tämä on tapahtunut KK:ta, Jukureita ja Hokkia vastaan. Nyt olisi aika tehdä loppu tähän.

  Tuto on henkisesti selkeästi noussut niskan päälle. Ahoniemi on kesyttänyt A.Mäkisen hienosti. Elomolta peliliike laittaa Ahoniemi Keinäsen ketjuun. Ennen kun vastustajan oli helppoa provota Keinänen pois pelin sisältä, niin nyt vastustajan huomio on Ahoniemessä.
   
 5. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Kyllä nyt täytyy myöntää Turkulaisten vievän tämän sarjan! K-Vantaalla on eväät syöty eikä Arvosella ole minkään näköisiä uusia keinoja pelin kääntämiseen.
  Vielä kerran Vantaalla ja olutta katsomoon, tuleehan sekin koettua lopuksi!
  Toivotan onnea Turkuun jatkopeleihin!
   
 6. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Eilinen esitys TuTo:lta oli loistava mutta sarja on vielä kesken. Neljä voittoa pitää ottaa. TuTo saa lisää hyökkäysvoimaa tänään kun Juusela palaa kokoonpanoon. Asetelma TuTo:n kannalta on siis hyvä. Vantaa on pakkovoiton edessä. TuTo:lle asetelma on taas helpompi. TuTo:lla on asettaa maalinsuulle levännyt veskari. Vantaa aloittanee Kautolla, joka pelasi myös eilen. Jos ei ratkea homma TuTo:n eduksi tänään, niin sitten päästään yrittämään katkaisua kotikaukalossa maanantaina. TuTo:lta löytyy ratkaisuvoimaa kaikista kentistä ja veskarit pelaavat hyvällä tasolla.
   
 7. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Sarja on vielä täysin kesken, mutta ainakin sellaisen eron uskaltaa aiempiin keväisiin verrattuna todeta, että nyt TUTOn pelaaminen ei ole puurtamista. Aiemmin Pulliainen ja Keinänen takoivat päätään vastustajan puolustukseen, eikä muista ollut apua. Tosin, kyllähän viime keväänäkin Peliitat-sarjassa oli tasonnostajia ja peli kulki, mutta välierissä menikin taas vaikeaksi.

  Joka tapauksessa ainakin eilen pelaajien kehonkielessä oli suuri ero. Vihellysten jälkeisissä väännöissä tutolaisia nauratti. Sen sijaan vantaalaiset väänsivät totisina naamat punoittaen.
   
 8. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Etenkin Ahoniemen leveää hymyä on kiva seurata. Muitakin kuin Attea riepoo kuin pientä apinaa Ahoniemen virnistellessä tsekkitukkineen. Olen aina ollut sitä mieltä, että joukkueessa pitää olla tuollainen, ja nyt meillä on. Ja mikä parasta, Ahoniemi kykenee ärsyttämisen lisäksi myös ratkaisuihin.

  Ja kas, Wileniuskin on back. Enää siis Jokila uupuu. Honkasesta en tiedä onko loukkaantuneena vai siirretty syrjään, mutta sitä en oikein jaksa puuttuvaksi edes laskea. On ollut minun makuuni aivan turha ukko, valtava pettymys.
   
 9. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Ei ole katkaisu helppoa ei, mutta ei myöskään piiruakaan vaikeampaa kuin minkä tahansa playoffs-pelin voittaminen. Perhana mulla on aina noussut niskakarvat pystyyn tuosta ”katkaisupeli on aina vaikein” -jargonista. Mihin sellainen edes voisi perustua, edes teoriassa? Ja vaikka joku teoria siihen olisikin, niin kyllä mulle saisi lyödä eteen melko tuhdin satsin raakadataa asian tiimoilta, ennen kuin mielipidettäni muuttaisin.
   
 10. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Ihmisen mieli on sellainen, että ajatukset karkailevat joskus ja tulee sitten sitä puristusta tekemiseen. Vaikka kuinka yrität olla miettimättä tulevaisuuteen, niin silti sinulla on takaraivossa ajatuksia siitä, että: "Jos nyt voitetaan, niin päästään pelaamaan mitaleista". Aivot tekevät joskus sellaisia kepposia. Toivon todellakin, että TuTo hoitaa homman tyylikkäästi kotiin.
   
 11. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTo on nyt löytänyt peliinsä vihdoin sitä kurinalaisuutta. Joukkue pelaa todella tiiviisti ja jaksaa polkea kovaa myös puolustuspäähän. Turhia riskejä vältellään ja jäähyhölmöilytkin tuntuvat nyt olevan hallinnassa. Maalivahti peli on ollut lisäksi todella hyvää. Pohjanoksa ja Kaarlehto ovat tehneet kumpikin nyt niitä gamesavereita, mitkä tällaisten pienten erojen peleissä ovat todella arvokkaita. Siihen kun lisätään vielä nämä esiin nouseet "uudet" pudotuspelien ratkaisijat, niin joukkueella menee tällä hetkellä kovaa ja voittajan on helppo hymyillä. Eilen Niklas Näppi otti sankarin viittaa harteilleen ampumalla voittomaalin.Sarjan edetessä TuTon päässyt koko ajan paremmin peliin sisälle. Vantaan pelistä on otettu opiksi ja heidän kuvioitaan osataan jo ennakoida. Eilen TuTo aavisti monta syöttöä aika hyvin ja saatiin katkoja ja kiekonriistoja hieman yllättävistäkin tilanteista. Vantaallakin oli pelissä paikkansa, mutta heidän viimeistelynsä tökki pahasti.

  Sarja on nyt ensimmäistä kertaa katkolla. Selkä seinää vasten pelatessa voi vielä löytyä se viimeinen rutistus tai paketti voi myös välillä hajota täydellisesti. TuTo varmasti haluaisi katkaista sarjan jo tänään ja saisi muutaman välipäivän siitä palkinnoksi. Vantaalla se on nyt kaikki tai ei mitään ja nyt on se viimeinen paikka lyödä kaikki peliin, jos kautta halutaan vielä jatkaa. Saapa nähdä lähdetäänkö tänään taas jäähyboksien ovien kestävyyttä kokeilemaan. Kaikenlaista kummaa voi noiden boksiin joutumisten kanssa tapahtua hieman paremmissakin piireissä välillä:

  Vancouver Canucks and the Green Men - YouTube
   
 12. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Vaikka ihan sitten Tuton historiasta pääteltävissä. Lisäksi altavastaajan on helpompi asennoitua peliin, jossa hyvin tietävät tappiolla kauden päättyvän tähän. Henkimaailman juttuja.
   
 13. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  TuTolla on hyvä tilanne, kun joukkueella on kaksi voittavaa maalivahtia. Eilen kaikki ketjut pelasivat hyvin ja puolustukselle ei tullut yhtään sellaista virhettä, joita runkosarjassa nähtiin yleensä joka ottelussa useampia. TuTon eilistä taisteluilmettä kuvastavat TuTon maalit. Ensin Kangasmäki ja Salminen karvasivat hyvin maalin takana Vantaalta kiekon, minkä jälkeen Näppi pääsi vapaasti maalin edestä laukomaan kiekon maaliin. Toisessa maalissa Ahoniemi otti kiekon haltuunsa Vantaan maalin vasemmalla kulmalla, kiersi maalin takaa ja laittoi kiekon oikeasta kulmasta väkisin maaliin.

  Ahoniemi on myös minun suosikkini. Ahoniemen energistä peliä ja vastustajan hiillostamista on mukavaa seurata aina kun hän on kentällä. Mukavaa kun Kupittaalla oli eilen suuri joukko vantaalaisia, jotka kannustivat hienosti joukkuettaan koko ottelun ajan ja vielä sen jälkeenkin. Olivat lisäksi oikein mukavia tyyppejä (toisin kuin eräiden jo Mestiksen jättäneiden seurojen fanit).
   
 14. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Niin. Tämän kyseisen jargonin mukaan siis selvässä johtoasemassa oleva puristaa epävarmasti mailaa, kun taas pelien loppumisen kynnyksellä oleva pelaa paineettomasti, veitsi kurkulla.

  Joku tuon on joskus keksinyt ja sitten sitä on alettu toistamaan kuin mantraa, ja jossain kohtaa se on muuttunut todeksi. Kuten sanottua, dataa vaatii että uskoisin. Yksittäisenä esimerkkinä TUTO on hiukan kökkö.
   
 15. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Tuto saa melko hurjan hyökkäysarsenaalin tänään kasaan. Neloskentästä löytyy kaksi miestä, jotka on Mestiksen runkosarjassa yli 20 maalia tehneitä. Ainoa on 2.kenttä josta ei löydy yli 20 maalin miehiä, josta löytyy vain pinna per peli äijät.
   
 16. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Aika mielenkiintoinen on TUTOn maalivahtitilanne tällä hetkellä, voisi hyvällä syyllä puhua positiivisesta ongelmasta. Ei nimittäin liene kovinkaan yleistä, että loistavilla otteilla nollapelin torjunut veskari vaihdetaan seuraavassa pelissä toiseen. Mutta mikäs siinä, luottoa Kaarlehtoon löytyy kyllä.
   
 17. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Jep jep. Paskankatkuinen kevätkausi sai Arvosensa päätöksen. TUTO oli yksinkertaisesti kovempi hyökkäyspäässä, puolustuspäässä sekä maalilla. Mitäpä sitä turhia selittelemään. Ei tämä joukkue jaksa enää sytyttää samalla tavalla kuin viime kausina.
   
 18. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Nyt voi jo uskaltaa vaihtaa äänen Tutolle, että pääsee jatkoon.

  Kiitos K-Vantaalle sarjasta. Melko tasaisia pelejä, mutta juuri niissä pienissä asioissa Tuto oli parempi, eikä 4-1 otteluvoitot jätä mitään selittelyn varaan.
   
 19. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Sääli että yksi mies ratkaisee pelin. #91
   
 20. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Melko kohtuutonta kaataa yhden miehen päälle. Siellä oli parisenkymmentä äijää ketkä olisivat voineet ratkaista pelin tekemällä maaleja.
   
 21. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Viime vuoden kalavelat maksettu. Vantaa taisteli, muttei lopulta pystynyt riittävästi venymään.

  TuTo onnistui parantamaan peliään runkosarjasta ja varsinkin maalivahdit voittivat Vantaan vastaavan osaston yllättävänkin selvästi. Puolustuskin on saanut palikoitaan paremmin paikoilleen ja Vantaan maalitahti hyytyi sarjan edetessä.TuTo voitti pelien yhteenlasketun maalieron 8-16. Iso asia TuTon kannalta oli myös hyvät vieraspelit. Niklas Näpille jälleen sankarin viitta harteille toisesta perättäisestä voittomaalista.

  TuTon kausi jatkunee seuraavaksi todennäköisesti SaPKoa vastaan, ellei IPK:n ihmeet vielä jatku.
   
 22. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Aika varmoin ottein TUTO loppujen lopuksi marssi välieriin. TUTO pelasi sellaista kiekkoa näissä peleissä, että kannattajankin oli jotenkin helppo olla. Runkosarjaan verrattuna joukkue otti askeleen eteenpäin vähän jokaisella osa-alueella. Mainittakoon vielä maalivahtipeli joka oli erinomaista. Kiitos K-Vantaalle ja seuraavaksi todennäköisesti SaPKo:n kimppuun. Se tarkottaisi taas yhden askeleen ottamista jatkoon päästäkseen..
   
 23. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lähtikö Lohi Tv jo kesälomalle koska eilisestä pelistä ei ole julkaistu maalikoostetta?