Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: Kiekko-Vantaa – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana vantaanvandaali, 08.03.2018 klo 08.39.

?

Kumpi jatkaa välieriin voittajana?

 1. Kiekko-Vantaa

  35,3%
 2. TUTO Hockey

  64,7%
 1. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Vahinko :'D

  Ei jumalauta tuosta selvempää potkua ole, vahinkoa tuo ei todellakaan ole nähnytkään. Todella ämmämäinen teko ja toivottavasti tulee pelikieltoa huolella.
   
 2. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Sillä olisiko Linkelle pitänyt tuomita jäähy voi olla montaa mieltä. Playoff-peleissä yleensä saa onneksi pelata fyysisemmin ja ihan kaikesta ei aina vihelletä.
  Se oliko Lussen potku tarkoitettu vai vahinko ei ole väliä koska pelaaja on vastuussa välineistään. Todella isoa vahinkoa olisi voinut tulla ja onneksi näin ei ilmeisesti käynyt? Muuten peli oli todella viihdyttävä ainoa mitä kaipasin oli enemmän fyysisyyttä. Tosin varmasti sitäkin on tiedossa sarja jatkuessa.
   
 3. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Päivän selvä estäminen Linkeltä ja Lucella kaatu astia. Selvä potku, kauden sekoilut aiemmin niin 8-10 kakkua.
   
 4. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Linke esti tosiaan selvästi, 2 min jäähy jäi viheltämättä. Luceniuksen reaktio tilanteeseen oli käsittämätön, kapteeni kusi oman joukkueen muroihin ja isosti. Puolivälierissä Lucenius ei enää pelaa. Mikäli TUTO jatkoon pääsee, tehnee hän paluun jossain vaiheessa välieräsarjaa. Lucenius saa nyt toivoa, että puolivälieräsarja menee päätyyn asti.

  TUTO:n on voitettava huomenna Turussa pelattava ottelu. Silloin sarja alkaa ikään kuin alusta, paras viidestä on kisan nimi. Aki Juusela pääsee jäälle huomenna, ja Saku Salminen keskiviikkona. He tuovat kokoa ja näköä joukkueeseen.
   
 5. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  No ei nyt sentään hulluttelemaan aleta. 7 peliä lienee juuri ja juuri mahdollisuuksien rajoissa, mutta siitä eteenpäin olisi jo melkoista. Se on sitten asia erikseen, että millaisia kiellot noin ylipäätään pitäisi olla, meikäläisen makuun saisi pelimääriä hyvinkin nostaa noiden kaikkein pahimpien rikkeiden osalta. Rumista päähän ajeluista, törkeistä laitataklauksista ja potkuista saisi puolestani tuupata aina sen kymmenisen peliä, ja siihen rikoksen uusijoille lisät päälle.
   
 6. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Saa pelata fyysisemmin, mutta selvät kahvaamiset ja estämiset otetaan luonnollisesti pois. Se ei ole enää kenellekään katsojallekaan mieleistä, jos saa kahvata vallan ja taitokiekko häviää kokonaan pelistä. Eri asia on sitten muu fyysinen peli ja kahinat, joista harvemmin enää näissä peleissä jäähyjä vihelletään.
   
 7. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Hauskaa että Vantaan otteluraportin kirjoittaja väitti Virran ulosajoa kyseenalaiseksi. En ole samanlaista vittu-räyhäämistä kuullut edes katsomoista vielä koskaan.
   
 8. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Kummallista rähjäämistä noin muutenkin. Luulisi sitä tuolla kokemuksella tietävän, että ne raitapaidat kuuluu peliin. Onhan sitä Marlillakin tehty ihan viime vuosina TUTOa vastaan maali tai pari vastaavanlaisista tilanteista. Ilman minkäänlaista parranpärinää.
   
 9. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
 10. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Luce ja 13 ottelua. Mä tossa maistelin että 10 uskaltavat vaan nyt pompsahti.
   
 11. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Ohhoh, jopas tärähti. No mutta, minä en ainakaan valita. Olivat näemmä ottaneet huomioon saman johon itsekin kiinnitin huomiota, eli että Lucenius ei tosiaan vilkaissutkaan taakseensa potkaistessaan. Eli ihan yhtä hyvin siinä olisi kohdalla voinut olla Linken naama tai kaula. Uskoisin että tuo asia likimain tuplasi tuomion, tai toi sellaisen 4-5 matsia lisää.

  Asiallinen linjanveto kaiken kaikkiaan. Samanlaista vielä muihinkin törkeyksiin, niin alkaa pelaajat oikeasti tajuta, ettei perseillä kannata.

  Nyt ainakin on syytä TUTOn toimiston oltava hereillä. Meinaan että jos huomenna skriinillä näkyy normaalin tapaan ”Luceniuksen pelaamisen mahdollistaa...” -mainos, niin johan on melkoinen moka.

  Loistava pelaaja tuo Lusse, mutta on silti pakko todeta, että melkoinen paskan maku kaverin visiitistä nyt jää.
   
 12. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  13 ottelua pelikieltoa on paljon, mutta valitettavasti tälle on hyvät perusteet. Mestiksen kurinpitäjä Pasi "Pablo" Järvinen tietää mistä tuomitsee. Aiemmin pohjalla tosiaan 2 ottelun pelikielto ja 5 ottelun pelikielto. Pakkohan se oli antaa nyt jälleen enemmän, kun vaaramomenttikin oli korkea. 13. ottelua on myös aika linjassa aiempiin tuomioihin, jotka ovat koko ajan koventuneet. Luceniuksella nyt siis tällä kaudella Mestiksessä yhteensä 20 jo ottelua pelikieltoa, mikä sinällään lienee jo jonkunlainen ennätys.

  Luceniuksen pelit ovat suurella todennäköisyydellä paketissa tältä kaudelta. Tosin jos TuTo pääsisi finaalaihin asti olisi Luceniuksella ehkä mahdollisuus päästä vielä ratkaisupeleihin mukaan. Tämä vaatisi TuTolta huimaa venymistä, mutta on se teoriassa vielä mahdollista. Olisihan se huimaa, jos kupittaalla pelattaisiin vaikka neljättä finaalia ja Lucenius vielä vapautuisi "vankilasta" tähän peliin. TuTon joukkueen on kuitenkin jo toisen kerran tällä kaudella pärjättävä ilman kapteeniaan. Ensin lähti Kuru ja nyt Lucenius on pitkään poissa, mitähän seuraavaksi...
   
 13. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Juu tyhmä temppu todellakin ja pelikielto on kyllä jo todella kova. Sen verran kuitenkin miehestä, että ilman tätä herraa tällä hetkellä pelit olisi ohi tai seuravaat matsit pelattaisiin Kalajoella tai Hakametsä 2:ssa.

  Joka tapauksessa nyt olisi osan TUTO:n muista pelaajista noustava tasolleen ja hieman ylikin ja keskityttävä pelaamiseen. Myös valmennus voisi ottaa pienen petrauksen näin loppukauden kunniaksi. Pahoin kuitenkin pelkään että viikonlopun jälkeen alkaa homma olla paketissa. Toivon todellakin että olen väärässä ja joukkue löytää jostain sen vaihteen omalle tasolle nousemiseen ja miksei ylikin..
   
 14. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Joo ei Lucen vaikutusta joukkueen menestykseen sovi aliarvioida, mutta kun sitten vastapainoksi ottaa pelikieltoja enemmän kuin lääkäri määrää, niin ei se vaan hyvältä tunnu. Enkä mä ainakaan kykene sivuuttamaan sitä faktaa, että kaverin eilinen temppu oli ihan oikeasti hengenvaarallinen.

  Lainaus:
  Mulla on jostain kumman syystä jopa luottoa tuon suhteen, eli että tämä keissi herättää muut pelaamaan tosissaan. Kaikilta vaaditaan nyt tason nostoa, eikä se liene kenellekään epäselvää.
   
 15. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Sinfonian toinen osa käydään tänään. Aikamoista hurlumheitä oli ensimmäinen ottelu Vantaalla. Tunnetta ei puuttunut mutta pelistä kyllä näki että jokaista vähän jännitti.

  Lucenius tosiaan kuittasi aika kovan kakun potkustaan, ja tilanteen vierestä nähtyäni täytyy sanoa että ei kyllä yhtään peliä liikaa rapsahtanut kakkua. Liigatason jätkältä (ei kyllä keneltäkään muultakaan) tollasen käytöksen ei vaan pitäisi olla mahdollista.

  Kovaa peliä, toivotaan että intensiteetti pysyy tänään samanlaisena. Samaan hengenvetoon toivon myös ettei korkkarit lentele tänään kenenkään toimesta kattoon.
   
 16. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Juuri niin. Lucenius kantoi joukkuetta loistavilla otteillaan loka-marraskuussa. Sen jälkeen alkoi sekoilu, jonka vaikutusta TUTOn menestykseen ja sijoitukseen voi vain arvailla ja jossitella. Tämän vuoden puolella on tullut annettua aika paljon kuraa Lucen ja Kenin suuntaan. Meinasin jo ennen tuota lauantain matsia kirjoittaa, että se ero tällä kaksikolla on, että toisin kuin Luce, niin Keni ei hölmöile oikeasti tärkeissä matseissa ja tilanteissa, vaan keskittyy niissä aina pelaamiseen ja joukkueen auttamiseen. Ainakin niin kauan, kun TUTOlla on jotain mahdollisuuksia voittoon. Voisi sanoa, että lauantai sulki salkun tuon suhteen.

  Mielenkiintoista nähdä illan ketjusommitelmat. Kyvykkäitä laitahyökkääjiä on yli oman tarpeen, mutta varsinaisia Mestiksen kärkipään senttereita ei yhtäkään.
   
 17. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Menneet on menneitä ja tästä mennään eteenpäin ottelu kerrallaan. Positiivista lauantain pelissä oli Karolus Kaarlehdon loistava maalivahtipeli ja Niko Ahoniemen pirteä esitys (tehot 1+1). Tänään joukkue vahvistuu Aki Juuselalla ja Aki Kangasmäellä. Kaarlehto jatkaa maalissa. Draaman kaari olisi täydellinen, jos Lucenius pelikiellosta vapauduttuaan Järvisen kiusaksi viimeisessä finaalipelissä SapKoa vastaan ratkaisisi TuTolle Mestiksen mestaruuden.
   
 18. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO:n kokoonpano on hyvä eikä siis mielestäni heikentynyt. Nyt vaan puolustus pitää olla tarkkana. Olisin luullut Pohjanoksan aloittavan tänään, mutta ei Kaarlehto kieltämättä pelasi hyvin edellisessä pelissä. Tässä pelissä olisi tärkeätä tasoittaa ottelut. Kahden tappion jälkeen alkaisi ehkä paine ja pakkovoitto jo painaa mieltä.
   
 19. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Tämä on kyllä melkoinen epäkohta. Niin tyytyväinen kun kesken kautta joukkueeseen liittyneistä pelaajista olen ollutkin, niin koko ajan olen ihmetellyt, että miksei yhtään sentteriä. No Lucenius toki, mutta kuten nyt hyvin konkreettisesti nähdään, niin hänen takanaan on valtavasti tyhjää. Laitahyökkääjiä on välillä ollut telakalla tyyliin puolen tusinaa, mutta silti on ollut riittävästi hyviä laitureita rosteriin.

  TUTOssahan on ainakin Tamin ajoista lähtien tuntunut olevan hiukan sellainen ”hyökkäys on paras puolustus” -ajattelutapa. Nyt se on muuttunut muotoon ”laitahyökkäys on paras hyökkäys ja puolustus”.

  Olenko yksin tuon ajatuksen kanssa?
   
 20. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Et. Kun Vainiola lähti, jäi vain Pulliainen, ja kun Pulliainen lähti, ei jäänyt ketään ennen kuin Lucenius liittyi joukkueeseen kesken kauden. Lauantaina Säteri totesi, että koko kauden ongelmana ollut puolustuspään maalineduspelaaminen täytyy nyt pudotuspeleissä saada kuntoon. Mielestäni se on ollut ongelmana jo monta vuotta. Erityisesti se on korostunut keväisin, kun vastustajat ovat terävöittäneet omaa pelaamistaan. Hyökkäysvoimaa on aina riittänyt, muttei siivoajia. En tiedä, millaisia vahvistuksia on haettu, mutta laitureita on aina saatu.
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2018 klo 16.51
 21. Probert24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
  Edelliset palstaveljet kiteyttävät hyvin joukkueen pelitapaongelmaa. Oman pään pelaaminen menee ihan sekaisin kun vastustaja alkaa vähänkin luomaan painetta. Paineen alla ei pelin avaaminen onnistu, vaan pelaajat alkavat harrastamaan yhden miehen kuljetusliikettä kiekon ylöstuomisessa ja loput pelaajat ovat seisovilla jaloilla vastustajan sinisellä. Tätä ongelmaa on ollut valitettavasti jo monta kautta.
   
 22. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Ei ollut Lohella palaakaan tänään. Erikoistilanne pelaaminen ja oma maalinedusta nousivat pelin ratkaisuiksi.
  Sarja alkaa alusta ja keskiviikkona uudestaan!
  Saapahan nähdä keksiikö Pablo taas jotain sanktioita? On meinaan sukukalleuksien havittelu muodissa tässä ottelusarjassa!
   
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Johan oli kiekkokarkelot tänään. Tasakentällisin TuTo vei pelin tänään vain 1-0, mutta ylivoimamaalit menivät peräti 5-2 kotijoukkueen hyväksi. Tuomarilinja oli aika tiukan oloinen ja hermot olivat todella kovalla koetuksella molemmin puolin. Tiukkalinja aiheuttaa yleensä sen, että toisen joukkueen joutuessa jäähysumaan rima saattaa nousta toisella joukkueella ja tuomiot herättävät helposti närää molemmin puolin. Tähän vielä jos lisätään molemmin puolinen pieni kalastelu, niin aika härdelli välillä oli kentällä. Tällä kertaa tämä kaikki kuitenkin satoi lopulta TuTon laariin, koska erikoistilannepeli toimi selvästi vastustajaa paremmin. Ehkä jopa Luceniuksen puuttuminen häiritsi Vantaan alivoimapelaamista, kun scoutattua kuviota ei tullutkaan entiseen malliin.

  Pelirangaistuksia oli jälleen ilmassa ja TuTosta Aki Juusela sai keihästämisestä 5+20min, sekä Vantaalta Joel Pyykönen korkeasta mailasta 5+20min. Kurinpitäjällä riittää hommia. Juusela iski tänään pari maalia, joten hänen puuttumisensa kyllä kirpaisee taas TuToa. Jokohan Jarmo Jokila saataisiin takaisin kehiin?
   
 24. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  No niin, hyvinhän se meni ilman Luceniusta. Näytti käyneen juuri niinkuin etukäteen uskoin ja toivoin, että joukkue pelaa tosissaan nyt kun sen kirkkain kärki lähti, käytännössä lopullisesti. Kaikilla oli asenne kunnossa ja otteissakin järkeä, jopa YV toimi. Joku voisi ottelupöytäkirjan perusteella ajatella, ettei Marlin illassa ollut päätä eikä häntää, mutta kaikki pelin nähneet ajattelevat mitä luultavimmin toisin. Onhan tuo aivan käsittämätön määrä jäähyminuutteja noin siistiin peliin. Mutta mukavan lämmin tunnelma toki oli, eikä olekaan vaikea yhtyä toveri Säterin kommenttiin, jonka mukaan nämä joukkueet tosiaan vihaavat toisiaan. Veljellisen hyvällä tavalla tietenkin, pysyy pelit katsojaystävällisen kiihkeinä.

  Vaan se on uusi urakka ylihuomenna, josta taas ei osaa yhtään etukäteen sanoa. Toivoa sopii, että Juuselalle ei tule mitään kieltoa tökkimisestä, sillä olisihan se synkkää jos taas yksi putoaisi pelistä pois toisen (Salminen) palatessa.

  Tökkimisistä puheen ollen, tämä Atte Mäkinen on kyllä melkoinen apina. Itse asiassa niin vittumainen apina vastustajille, että näkisin miehen kernaasti Tovereissakin. No, Ahomäkeä ei saanut hermostumaan vaikka kovin yritti, useankin muun säestäessä. Taitaa tuo meidän oma takatukkammekin olla melkoinen ärsyke vantaalaisille, hulmuavine tsekkitukkineen.
   
 25. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Varsinkin kun Valtola koukittiin haaroista nurin ja joku sanoi jossain että Juuselakin antoi takaisin samalla mitalla mitä hänelle tehtiin.