Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: Kiekko-Vantaa – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana vantaanvandaali, 08.03.2018 klo 08.39.

?

Kumpi jatkaa välieriin voittajana?

 1. Kiekko-Vantaa

  35,3%
 2. TUTO Hockey

  64,7%
 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lähes alusta lähdetään liikkeelle. Nyt jatketaan paras viidestä mallia. Eilinen peli olisi voinut olla ihan tiukempikin. K-Vantaa sai useita maalinedustan tilanteita aikaan ja heidänkin YV pyöritti hyvin. Laukaukset tällä kertaa ohi tai suoraan kohti. Vaikka näyttää, että TUTO onnistuu YV tilanteissa, niin pelkästään niiden varaan ei voi laskea. Eilisestä pelistä Vuorio ja Juusela varmaan molemmat pois keskiviikkona. Salminen varmaan sisään ja saataisko Hyvärinen jossakin vaiheessa myös.
  Kaikki on vielä auki ja ennakkosuosikkia en kummastakaan pysty tekemään.
   
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Taisin viime kesänä Tutoon ketjuun jo sanoa, että Atte Mäkisen tyylistä pelaajaa Tuto kaipaa. Vuosi sitten sai aika hyvin Tuton peliä sekaisin. Ahoniemi on tullut tätä roolia ottamaan ja lisäksi sivussa tekee pisteitäkin hyvää tahtia.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kylläpä TUTO nyt antaa kaikki saumat Kiekko-Vantaalle noilla pelikielloillaan eli ts. hölmöilemällä. Potkaisemisesta ja keihästyksestä ei voi juuri muita sanoja käyttää. Nyt koko sarjan huilaa joukkueen runkosarjan tehokkain mies, ja paras maalintekijä kävi välissä pelaamassa pelin ennen kuin alkoi taas kahden seuraavan huili.
   
 4. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Sanos muuta. Tyhmempi olisi voinut ajatella, että juuri kärsitty kolmen pelin banni olisi pistänyt varomaan ja estänyt hölmöilyt. Mutta ei, pitihän sitä hiukan käydä tökkäämässä. Pelin tuoksinnassa tulevia päähän osumia ja laitataklauksia tulee usein silleen puolivahingossakin, mutta nämä potkut ja keihästämiset ovat kyllä ns. something else.

  Vaikka Luceniuksen temppu oli Juuselan hölmöilyä vaarallisempi ja tuomittavampi, niin viimeksi mainittu on jollain tasolla silti oudompi. Kaveri oli tehnyt pelissä kaksi maalia ja omalla joukkueella oli selvä johtokin. WTF?

  Tuossa kun tuli kehuttua Pablo Järvisen kurinpitolinjaa, niin kertokaas mulle, että menikö oikein myös tuo Fofan neljä peliä?
   
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Juuselan keihästystä en puolusta, mutta varmaan sitä edelsi joku tilanne, mistä sitten tuo temppu käynnistyi.
  Tänään sitten kolmas kohtaaminen ja joku lääke toivon mukaan on löydetty keskialueen läpäisemiseen. Kapeampi kaukalo ja siihen varmaan tuo K-Vantaan peli keskialueen sulkemiseen perustuu. Siihen kun kolme pelaajaa törmää, niin kiekon riisto ja vastustajalle YV-hyökkäys.
  Samalla tuo träppi hidastaa etenemistä ja syötötkin tulevat jalkoihin.
  Molemmat varmaan pyrkivät kaikin keinoin välttämään jäähyjä, joten erikoistilanteissa jos niitä tulee, pitää olla tehokas. 5-5 pelissä ainakin viimeksi Vantaalla TUTO oli heikompi. Luotetaan siihen, että tänään kuitenkin tiukka peli, jonka TUTO vie varsinaisella peliajalla 2-3.
   
 6. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Tänään tähtien puuttuessa koko joukkueen tasaisella esityksellä voitto. Kaarlehto torjuu maalissa kaiken mahdollisen, TuTon alivoimapeli on edelleen hyvää (tai K-Vantaan ylivoimapeli edelleen huonoa) ja Ahoniemi vittuilee vantaalaiset hermoraunioiksi. Tehoja odottelen Ahoniemeltä, Frimanilta ja Valtolalta.
   
 7. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Huhhuh, aikamoinen kontrasti tosiaan kahden edellisen kohtaamisen välillä. Kaikkien iloksi voin todeta että samat herrat jotka lauantaina piiperöivät Vantaalla, piiperöivät myös tänään.

  Toivon mukaan Vantaa löytää maalijyvän ja alkaa syntyä tulosta sillä sektorilla. Jäähyjä ei parane ottaa edellisen ottelun tapaan, mutten jaksa uskoa että niitä ihan samaan tahtiin tulee.

  Mikäli sapluuna pysyy lohiparvella yhtä hyvänä kuin lauantaina, uskon ja toivon että Vantaa kairaa tänään voiton. Numeroilla ei ole väliä mutta heitetään että lopputulos on 4-1
   
 8. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Taatusti edelsi, mutta ei se tee tempusta yhtään hyväksyttävämpää. Siellähän ne vantaalaiset, etunenässä A.Mäkinen, ärsyttää pitkin peliä. Ei siitä vaan saa hermostua, pitää antaa samalla mitalla takaisin. Vittumaisesti härnäten, mutta ei jäähyn arvoisesti. Ahomäki on oikeanlaisesta toiminnasta hyvä esimerkki. Ei ollut maanantainakaan montaa pelikatkoa ettei Mäkinen tai joku muu ohi luistellessaan olisi tönäissyt tai mussuttanut, mutta Ahomäki vaan vastaa moiseen leveällä hymyllä, ja sanoo joskus jotain takaisinkin. On myös selvästi päässyt jopa hiukan vantaalaisten ihon alle. Samaa voisi yrittää muutkin.
   
 9. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Pitkästä aikaa tulee katseltua Vantaan ottelua fanseatilta eikä fanipäädystä flunssan vuoksi ja täytyy sanoa että lähetyksiin on ruvettu niin Vantaalla kuin muuallakin panostamaan hurjasti. Melkein kaikkialla jonkinasteisia väliaikahaastatteluja, ennakkostudioita ynnä muuta extraa.

  Melkein kaikilla selostajien lisäksi usein myös joku kommentaattori mukana.
   
 10. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Ja ainakin siellä Vantaalla tuntui olevan oikein pätevä selostaja. En tosin ole kovin paljoa kyseistä heppua kuullut, mutta tuskin ihan väärää käsitystä olen saanut.
   
 11. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Mannonen on selostanut Vantaan pelejä jo pari kautta ja paljon kehitystä on kyllä tapahtunut. Mukavaa kuunneltavaa ilman turhia värilasihehkutuksia mitä kuulee joillain paikkakunnilla. Enkä edes tarkoita Säteriä, häntäkin on nykyään jopa ihan siedettävää kuunnella.
   
 12. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Onnittelut TUTOlle voitosta. Alkaa näyttää helvetin huolestuttavalta tuo hyökkäyspeli Vantaan osalta. Ei tollasella vaan voiteta pelejä. Arvonen naama pokerilla joka ennakkostudiossa ja lehdistötilaisuudessa papattaa kuinka töitä ollaan tehty ja pikkuasiat saatu hiottua kuntoon, (ne tuntuvat olevan ainoat asiat mitkä pelissä hiertävät) ja joka ilta se maalinteko sakkaa. Ylivoimalla joka jätkä seisoo ja tärisee kuin Masa Nykänen kanuunassa ja vastustaja saa parhaat paikat.

  Kuulostaa ehkä pessimistiseltä mutta sille on syynsä.
   
 13. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  TuTolle 3-2 voitto ja ottelusarjassa TuTolle kotietu. Peli meni ennakkokaavailujeni mukaan. TuTon maalintekijöitä olivat Kangasmäki, Valtola ja Lahtinen. Valtolalle ja Ahoniemelle kaksi tehopistettä, TuTo puolusti hyvin ja Kaarlehto torjui myös hyvin. Perjantaina Kupittaalla mielenkiintoinen kiekkoilta tiedossa.
   
 14. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Hieman helpottaa. Vieraspeleihin on saatu myös sitä pudotuspelien taisteluilmettä ja joukkue haluaa selvästi taistella mestaruudesta. Kotona joukkue on edelleen ollut aika vahva, mutta tosiaan pudotuspeleissä ei tämäkään nyt ihan samalla tavalla mene kuin runkosarjassa. Kaksi voittoa vielä tarvitaan ja oltaisiin neljän sakissa. Tänään jäähyilytkin saatiin paremmin hallintaan molemmin puolin.

  Timi Lahtinen taisi tänään ottaa TuTon sankarinviitan. Olisiko ollut Lahtisen ensimmäinen pudotuspelimaali Mestiksessä? Hyvältä tuntuu, että ratkaisijoiden rintamalla on nyt sitä laajuutta TuTolla. Aki Kangasmäki on ollut myös todella hyvällä pelipäällä Vantaata vastaan ja näyttää hänenkin pelinsä kulkevan, vaikka itse sitä vähän epäilin. Karolus Kaarlehto vaikuttaa myös löytäneen huippuvireen juuri oikeaan aikaan.

  Vantaalla on iso peli seuraavaksi. Nyt Vantaa puoluestaan tarvitsee ryöstöä vieraista mennäkseen jatkoon.
   
 15. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Oli kyllä hienosti ennakoitu voitto aina pisteentekijöitä myöten.

  Minäkin arvelin, että potkija-Luceniuksen poissaollessa TuTo pelaisi nimen omaan joukkueena ja ottaisi vierasvoiton, ja näin kävikin.

  Mitä arvelisit perjantain ottelun lopputuloksesta? Vaikka TuTolla on tiettyä pudotuspelitraditiota sössiä kotipelejään ja tehdä sarjoista vaikeita niin jotenkin on sellainen tuntuma, että perjantaina tulisi kotivoitto ja sarja siirtyisi 3-1 -tilanteeseen.
   
 16. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Pitäisikö melkein toivoa tappiota perjantaina. Tuto on Mestiksen historiassa kolmesti johtanut sarjaa 3-1 ja lopputuloksena ollut aina sarjan tappio.
   
 17. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Aika hurjaa miten olet kahden typerän tempun perusteella tuominnut Luceniuksen likimain täydeksi hylkiöksi. Kiistatta todella älyttömiä juttuja, mutta noin muuten dissaamisesi perustuu täysin perusteettomaan spekulointiin.
   
 18. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Meinasin kommentoida samaa, kun tuo vaikuttaa jo henkilökohtaiselta. Tulee mieleen jo vanhan ajan noita-vainoihin yllyttäjät..
  Mutta itse eilisestä pelistä niin TUTO oli itselleni todella positiivinen yllätys. Vantaan molemmat maalit tulivat vähän onnellakin. Ensimmäinen ihme pomppu hyvin mukana olleen Kaarlehdon yli ja toinen kimpoili Levon jalasta. Nyt kaikki sormet ristiin ettei perjantaina tule sitä tältä kaudelta tuttua pannukakkua parin voiton jälkeen. Liian monesti hyvää esitystä on seurannut todella surkea katastrofi.. 3-1 tilanne olisi jo mannaa, vaikka siitäkin ollaan muutamina viime vuosina taivuttu..
   
 19. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Oli pakko tsekata vielä miten runkosarjassa nämä pelit ovat menneet, vaikka niillä ei merkitystä enää ole. Vantaa voitti 2 ensimmäistä, mutta lopuissa neljässä pisteet tulivat Turkuun 10-2. Tämä siis vain ajatuksena, että jotenkin tuo lääke Vantaata vastaan löydettiin lopuissa peleissä.
  Kyllä nämä kuitenkin ovat olleet pienestä kiinni ja jokaisessa pelissä saa jännittää kotisohvallakin. Perjantaina saa olla kyllä tarkkana, koska K-Vantaa varmasti ei halua päästää tilannetta huonommaksi. Toisaalta, jos TUTO johtaisi perjantain jälkeen 3-1, tulisi paine molemmille. Se sarjan tappaminen on ollut TUTO:lle vaikeaa aiemmin. En kyllä siltikään lähtisi vielä oikeasti ajattelemaan tuota tilannetta. Yksi ottelu kerrallaan ja katsotaan minne se vie. Periksiantamattomuutta löytyy varmasti molemmilta eli loppuun asti pitää jaksaa puskea. Seuraavat ovatkin peräkkäisinä päivinä (pe-la), joten ylipitkää peliä en toivoisi.
   
 20. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Vaikka kauden mittaan TuTolla on usein hyvää vieraspeliä seurannut huono kotipeli en tällä kertaa usko niin käyvän. Huomenna pelistä tulee tiukka ja se saattaa ratketa vasta jatkoajalla TuTon voitoksi. Se ei minua haittaisi, sillä mikä sen parempaa perjantai-illan viettoa kuin katsoa pitkä peli Kupittaalla. Jos TuTo huomenna voittaa niin ei K-Vantaa siitä enää nouse ottelusarjan voittajaksi.
   
 21. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO on nyt kuskin paikalla. Vahva kotivire riittää välieräpaikkaan, ja siihen ovat kaikki edellytykset olemassa. Talousmies toivoisi sarjan katkeavan Kupittaalla maanantain kuudennessa ottelussa, mutta pelaajilla on varmasti nopeampi tahti mielessä.

  TUTO on juuri ja juuri terävämpi Vantaan illassa. K-Vantaan molemmat maalit olivat melkoisia onnenkantamoisia, onneksi TUTO iski lopuksi voittoon. Vantaan pelaaja näytti loukkaavan ranteensa Keinäsen taklauksen yhteydessä, toivottavasti ei tapahtunut mitään pahempaa.

  Huomenna jatketaan Turussa. Kaikki paineet ovat nyt K-Vantaan niskassa; voittaa pitää, tai kausi uhkaa päättyä lyhyeen.
   
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Taas hermoja raastava odotus. Vantaalla ottelut olleet tiukkoja ja Turussa ainokainen oli selvä voitto. Kumpa sama jatkuisi. Oman mausteen tuo tuomarit, jotka samoja kuin edellisessä Turun ottelussa. Voi siis odottaa, että jäähyjä tulee pienestäkin. Toivottavasti tämä huomioitu.
  K-Vantaa on saanut joitakin maaleja onnekkaasti, jos ajattelee niitä pelaajien kautta pomppineita kiekkoja. Toisaalta ne ovat ihan hakuja. Porukkaa maalin eteen ja vetoa sinne. Tulevat laukomaan varmaan kaikista mahdollisista paikoista. TUTO ei ole juuri vastaavaa kokeillut. Tämä kai johtuu siitä, että K-Vantaan pelaajat tulevat aika paljon vastaan ja riski on silloin osua heihin ja YV hyökkäys tai läpiajo tuloksena. TUTO taas ei mielestäni mene niin paljon vastaan. Luulen, että tähänkin syy löytyy.
  Kokoonpanot tulikin ajoissa esiin. TUTO vuorottelee maalivahtien kanssa, joten tänään Pohjanoksa aloittaa. Hienoa, että nyt molempiin voidaan luottaa ja tulosta tulee.
   
 23. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Nyt on pallo TUTOlla. Ja ei tällä menolla näytä olevan vaikea homma laittaa sarjaa nippuun.

  Huomenna "nauttimaan" viimeisen kerran kiekosta. Onneksi katsomoon saa viedä kaljaa.
   
 24. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  En vielä kyllä usko tämän päättyvän huomenna, vaikka sitä toivonkin. K-Vantaalla oli paikkoja ihan riittävästi ja joskus ne vielä onnistuu. Lisäksi Vantaalla on ollut vaikeata pelata. Tietysti jos TUTO onnistuisi siellä johtoon pääsemään, niin paineet kasvaisivat. TUTO:n pelissä kyllä näkyy vielä hieman virheitä, mutta samalla sellaista playoff peliä, jota pitääkin olla.
   
 25. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Eivaan riittänyt tänään. Tuto on tähän sarjaan suosikki ja menee jatkoon. Totuus on vaan lulmaa.