Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: Kiekko-Vantaa – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana vantaanvandaali, 08.03.2018 klo 08.39.

?

Kumpi jatkaa välieriin voittajana?

 1. Kiekko-Vantaa

  35,3%
 2. TUTO Hockey

  64,7%
 1. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Näyttäisi Karolus olevan. Onkohan Pohjanoksalla pientä vammaa. Ei tuo voi muulla selittyä.
   
 2. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Olet asian ytimessä.

  Toki, pakko antaa Kaarlehdolle kredittiä. Ainakin jos Säteriin on luottamista, niin erinomaisesti on Karppa tänään torjunut.
   
 3. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  K-Vantaalle ensimmäinen ottelupallo. Ensimmäisen ottelun perusteella Vantaa jatkoon 4-0. Ainoastaan maalivahtipeli oli tasavertaista, muuten lukemat olisivat voineet olla 8-2.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Mikäslainen tilanne oli Luceniuksen potku? Oliko ihan selkeä, että minkälaisia jälkimaininkeja odoteltavissa?
   
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Makasi jäässä ja potkaisi ylöspäin vastustajaa kohti. Ei epäselvyyttä.
   
 6. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Herää vaan kysymys miksi Linke ei saanut jäähyä estämisestä? Jos olisi saanut olisi koko episoodi jäänyt tulematta. Videolta katsottuna Linke estää Luceniusta ja kun Lucenius yrittää päästä irti tilanteesta osuu luistin Linkeen. En kyllä tuosta sanoisi, että oli mikään selkeä potku. Jäässähän Lucenius oli tilanteessa.

  http://www.jatkoaika.com/Uutiset/lu...ojaan-potkaisemisesta-suihkun-puolelle/199500
   
 7. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Joo aika mielenkiintoista tekstiä raportissa:

  "Toisen erän puolivälissä turkulaisten Niclas Lucenius ja vantaalaisten Otto-Eemeli Linke takertuivat toisiinsa maalin takana. Kun Lucenius oli potkaisevinaan vauhtia itselleen, osui hän luistimella Linken sisäreiteen."

  Eli ööö...yrittikö Lucenius siis potkaista itselleen vauhtia, mutta vituiksi meni? Vai näyttelikö Lucenius vauhdin potkaisuyritystä peittääkseen Linkeen kohdistuvan potkun? Olisipa kiva nähdä kyseinen tilanne. Löytyiskö joltain Fanseatin tunnarit omaavalta samanlaista pioneerihenkeä kuin eräältä käyttäjältä eilen, joka tallensi tilanteen kännykällään ja tuuppasi YouTubeen?
   
 8. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Tuossahan yllä olevassa linkissä tilanne näkyy.
   
 9. Velhelmiina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Tuota Luceniuksen törkeää potkaisua ei voi selitellä millään. Tiedossa pitempää pelikieltoa.
   
 10. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Kah, niinpä näkyy olevan kun jaksaa hiukan skrollata alaspäin.

  Mutta joo, kyllähän tuo valitettavasti varsin paskalta näyttää. Se on hyvinkin mahdollisesti tämä K-Vantaa -sarja Luceniuksen osalta ohi, ellei sitten seiskapeliin asti veny. 5 peliä tuosta tulee.
   
 11. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Luccella alla jo 3 ja 5 pelin kakut, joten eiköhän tuosta ainakin 6-8 peliä tule...
   
 12. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Joo ei mahdotonta tuokaan, kun tosiaan on nuo vanhat synnit pohjalla. Valitettavaa, mutta totta.
   
 13. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Kyse on kuitenkin aivan eri teoista. Käsittääkseni harvemmin sitä nähdään koventavana tällasissa tapauksissa. Ainakin mitä on tullut seurattua.
   
 14. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Onko noin? En tosiaan ole niin tarkkaan seurannut noita. Mutta joo, on siinä viidessä matsissakin ihan tarpeeksi TUTOn kantilta katsottuna.

  Ja jotain hiukan samaa kyllä on tuomarin kaatamisessa ja tämän iltaisessa. Kumpikaan ei varsinaisesti ole mikään pelitilannetapaus, vaan jotain muuta. Ja ainakin tyhmyysindeksi on samaa luokkaa.
   
 15. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Aiemman historian osalta itse teolla ei ole merkitystä, vaan sillä, että toistuvasti on tehnyt ottelurangaistukseen johtavia tekoja.
   
 16. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  5 ottelua Luceniukselle vähintään. Tuto oli 60 minuuttia parempi ja olis voinut ratkaista pelin. Eka jatkoerä oli Lohen pyöritystä, mut ei vaan tehty. Toinen jatko erä oli Tuton, mutta yksi ylivoima hyökkäys ratkaisi. Tämä sarja kestää pitkään.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Mitähän tuossa on Luceniuksella käynyt mielessä? Luultavasti ei yhtään mitään. Typerän teon saa näyttämään vielä typerämmältä kun kuittaa sen "mitä minä muka tein ilmeellä" Ihan kun ei olisi itse tajunnut miksi pilli soi.
  Erikoisen tiukilla on jäbällä käynyt pää pitkin kautta. Kuitenkin niin hyvä pelaaja tälle sarjatasolle että alta pois, mutta itse vähän hoopoilee homman reisille.
   
 18. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Hyvin outoa meikäläisenkin mielestä. Erikoisen helposti se Mr Hyde kaverin sisältä iskee.

  Katsoin vielä uudestaan tuon tilanteen, eikä voi muuta sanoa kuin että voihan wittu. Edelleen pysyn viiden pelin kannassani, mutta samaan hengenvetoon pitää sanoa, että jopa tyytyväinen saa olla jos sillä selviää. Ei tuossa Lusse näytä taakseenkaan katsovan, eli ei voi tietää missä asennossa Linke on. Ja jos ei olisi ehtinyt juuri pystyyn nousemaan, niin ei olisi luistin kaukana kaulasta ollut. Perkele, hirveitä temppuja tuollaiset. Ei potku kova ole, mutta eipä tarvitse ollakaan kun tietää millaisia nuo terät ovat.

  Onpas muuten asiallisen oloinen selostaja tuo joka klipissä selostaa.
   
 19. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Täysin idioottimainen temppu Luceniukselta. Veikkaan, että nyt tulee kakkua koko loppukaudeksi. Tämän päiväisen pelin perusteella siihen ei edes tarvita välttämättä kovin montaa peliä. Peli oli näennäisesti tasainen ja TuTo jopa johti peliä pitkään, mutta mitä pidemmälle pelissä mentiin, sitä vähemmän TuTolla oli enää niitä kuuluisia maalipaikkoja, joista koittaa ratkaista ottelua. K-Vantaan maalivahti Kautto pääsi selvästi helpommalla kuin Kaarlehto toisessa päässä. Karppa oli tänään joukkueen paras ja antoi mahdollisuuden voittoon. Maanantaina olisi oikeastaan pakko tasoittaa sarja kotona tai möröt alkavat taas kummitella liian pahasti. Viime vuoden tapaan ei voi antaa 3-0 kaulaa. Sieltä ei vaan kovin usein enää nousta.

  Posia sen verran, että vaikka peli oli hyvin lämmin, niin Luceniuksen lisäksi muut pelaajat eivät lähteneet ylilyönteihin tänään. Mikäli päät muulla joukkueella kestää jatkossa, niin kyllä tässä mahdollisuudet vielä on. TuTolla on kaksi erinomaista maalivahtia sekä erittäin laadukas hyökkäys nyt, kun ukkoja on alkanut palaamaan telakalta. Ja eikös Juusela saada ensi peliin takaisin pelikiellosta? Eli rosterista tämä ei jää kiinni. Vaikka toki K-Vantaallakin on paperilla ihan vahva joukkue. Eikä pelkästään paperilla, vaan viime vuoden tapaan myös erittäin jalkava, taitava ja sitkeä joukkue.

  Ollaan silti optimistisia ja Luceniuksen pelikielto tulee kääntymään TuTon voimavaraksi. Alemmista kentistä löytyy nyt niitä yllättävämpiä nimiä kantamaan vastuuta. Maanantaina sarja tasoihin ja keskiviikkona on ensimmäisen vierasvoiton vuoro tässä sarjassa. Perjantaina voitto kotona ja sarja poikki viikon päästä lauantaina Vantaalla tai sitten seuraavana maanantaina Turussa. Pääasia, ettei jää puolivälieriin. Se olisi katastrofi.
   
 20. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  En nähnyt, enkä ole nähnyt videolta Luceniuksen tapausta, mutta nyt punnitaan jääkiekkoliiton kantti ja 5 ottelua kielto. Tuto on suosikki tähän sarjaan, mutta osoitti haavoittuvuutensa, ekassa pelissä. Mun mielestä eka peli ei ollut oikeata playoffkiekkoa.
   
 21. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  K-Vantaa otti ekan kiinnityksen ja oikeutetusti. TUTO oli vaikeuksissa omassa päässä ja hyökkäykseen lähdöt eivät tahtoneet onnistua. Jatkoerissä maalipaikat menivät kotijoukkueelle.
  Maanantai on uusi päivä ja mielenkiintoista nähdä onnistuuko peli paremmin TUTO:n näkövinkkelistä. 4 ja 5 sija runkosarjassa ja tiukkaa peliä. Mielellään ei kovin pitkiä pelejä jatkossa.
  Sota ei yhtä miestä kaipaa, joten ei tämä Luceniuksen pelikieltoon tule kaatumaan. Pitkin kautta on päästy harjoittelemaan ties millä kokoonpanolla, joten eiköhän sieltä ratkaisijoita tule löytymään.
   
 22. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Kyllä Vantaa on tämän sarjan ennakkosuosikki. TuTo:n runkosarjan peliesitykset olivat sen verran ailahtelevia, että lähdettiin tähän playoff sarjaan altavastaajina. TuTo voi yllättää ja jatkaa jos saa pelimiehiä telakalta. Juusela tulee seuraavaan peliin ja Salminen keskiviikkona. Lucenius pelaa viimeistään ensi lauantaina mutta todennäköisemmin jo perjantaina.

  Mielestäni Luceniuksen ”niinsanottu potku” oli täysin vahinko ja tuosta ei kyllä voi antaa kuin korkeintaan kaksi peliä penalttia. Kaikki muu on täysin ylimitoitettua. Tilanne aiheutui pitkälti tuomarivirheestä kun ei vihelletty Linkelle kahta minuuttia estämisestä.

  Tänään Turun Sanomien toimittajan kirjoitus eilisestä pelistä koskien Luceniusta: ”Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään Bruce Leeltä opittu tyylipuhdas hyppypotku, vaan Lucenius menetti tilanteessa tasapainonsa ja osui tilanteessa vahingossa vastustajaan.”
   
 23. Veijari Jäsen

  Vaikka minkä väristen lasien läpi katsoisi niin vahinkona tuota ei voi mitenkään nähdä. Torkeä ja täyssin tarkoituksellinen vahingoittamisyritys luistimella potkaisemalla, josta sietää tulla pitkä pelikielto.
   
 24. Linnankundi Jäsen

  Kyllähän tuo potku oli täysin tarkoituksella tehty, siitä ei minun mielestä ole epäilystäkään. TUTO ei ole hävinnyt tässä sarjassa vielä mitään, jos vaan pystyy kotona voittamaan. Menetti vasta ensimmäisen kolmesta ryöstömahdollisuudesta.
   
 25. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Luceniuksen potku saattoi ratkaista eilisen pelin ja hänen puuttumisensa vaikuttaa ehkä useampaan tulevaankin peliin. Pahimmillaan jopa TuTon koko pudotuspelit kaatuvat tähän potkuun, mutta toisaalta on joukkueessa paljon hyviä pelaajia vielä reservissäkin. Ei sota yhtä miestä kaipaa, mutta yhdelle hyvälle taistelijalle olisi toki aina tilaa. TuTo voi vielä nousta tästäkin ja päästä pidemmälle, mutta isompi mäki on nyt jälleen kiivettävänä.

  Lucenius on erinomainen pelaaja, mutta nämä taiteilijaluonteen piirteet teettävät välillä isoja vaikeuksia. Mikäli hän onnistuisi kohdistamaan tämän energiansa oikeisiin asioihin hän olisi vielä paljon parempi pelaaja. Patrik Lainekin aikanaan näytteli keskareita nuorten maajoukkueessa yms, mutta kun hän sai energiansa käännettyä voimavaraksi, niin heikkeudesta tuli vahvuus.

  Luceniuksen tekoa ei voi puolustaa oikein mitenkään. Vaikka olisi yrittänyt potkaista vauhtia, niin on hän vastuussa luistimestaan ja ei kukaan halua nähdä terän osuvan vastustajaan. Pahimmillaan tuosta voi vaikka henki lähteä, jos kaulaan sattuu pahasti osumaan. Täysin hyödytön ja tarpeenton teko, mistä oli omalle joukkueelle vain haittaa. Ei tässä voi muuta toivoa, kuin että TuTo vielä tästäkin nousisi ja Luceniuskin saisi oman pelinsä vielä kuntoon.