Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: Kiekko-Vantaa – TUTO Hockey

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana vantaanvandaali, 08.03.2018 klo 08.39.

?

Kumpi jatkaa välieriin voittajana?

 1. Kiekko-Vantaa

  35,3%
 2. TUTO Hockey

  64,7%
 1. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Availlaan tätäkin ketjua vihdoin. Viime kauden tulikivenkatkuinen välieräpari kohtaa toisensa tänä keväänä jo ensimmäisellä kierroksella.

  Kiekko-Vantaa sijoittui siis runkosarjassa neljänneksi. Lohipaitojen kultakypärä Juuso Perttilä sijoittui Mestiksen pistepörssissä kahdeksanneksi tehoilla 17+32=49. Juha Tarkkanen oli puolestaan Mestiksen pakkien pistepörssin kakkonen tehoilla 7+24=31.

  TUTO puolestaan sijoittui runkosarjassa viidenneksi. Joukkueen parhaat pistemiehet olivat Niclas Lucenius pistein 13 + 39 sekä Kalle Valtola pistein 14 + 32.

  Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset menivät TUTOlle 3-1, joista yksi voitto vieraissa ja kaksi kotona. Ainut tappio vantaalaisille tuli Tikkurilasssa.

  Ensimmäisen kerran pelataan lauantaina Tikkurilassa. Marli-Areenalla pelataan kahden päivän päästä maanantaina.

  Veikkaus ottelusarjan lopputuloksesta:
  Lohilasien läpi katseltuna veikkaan ja toivon että Vantaa voittaa, mutta se saattaa vaatia 7 ottelun tahkoamista. Veikkaankin että Vantaa jatkaa ottelusarjasta voittajana voitoin 4-3.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tämä ottelupari onkin taas hermoja repivä. Viimekauden pelit kummittelevat omassa päässä edelleen. TUTO on kärsinyt jo pitkään kokoonpanosta puuttuvista pelaajista. Liittyykö Lucenius nyt heihin? Usko omiin on näistä huolimatta luja. Viimeisillä kierroksilla vieraspeleihinkin saatiin tulosta aikaan.
  K-Vantaa sai hyvän harjoituksen pudotuspeleihin EU pelistä. TUTO taas pelasi Hermestä vastaan, jolla ei panosta ollut.
  Kyllä tässä taidetaan se seitsemän peliä taas käydä lävitse. TUTO jatkaa.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tässä parissa voittajaksi selviää se kumpi joukkueista pelaa tolkun lätkää, jos niin voisin muotoilla. Varmaan monikin ymmärtää mitä tuolla tarkoitan, etenkin jos on TUTOn pelaamista kaudella seuraillut. Kiekko-Vantaan lohetkin uiskenteli aika syvissä vesissä tämän vuoden alkupuolen, mutta pitäisin kuitenkin Kiekko-Vantaan viisikkopelaamista parempana.
  Kummallakin on hyvät maalivahdit ja siltä osastolta tuskin löytyy tähän sarjaan ratkaisevaa eroa.
  TUTO, kovin on jäähyherkkä joukkue, ja sipulit jumissa, mutta on Kiekko-Vantaankin puolella kuumakalleja, mutta eivät ole yhtä jäähyherkkiä.

  TUTOn ykköskärki on kovempi kuin Kiekko-Vantaan, mutta Kiekko-Vantaa on parempi joukkue.

  Ottelupari on niin tasaisnen että sen ratkaiseminen tapahtuukin tuomaripelillä.
   
 4. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Mitäs Vantaalla liput maksaa? Turusta lähtee aina väkeä Vantaalle, oli sitten arki tai pyhä.
   
 5. TIKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tiukka sarja tulee. Ratkaisu tulee olemaan suuntaan tai toiseen yksinkertainen: TUTOn loukkaantumistilanne kun pelit lauantaina alkaa. Ekasta pelistä myös Juusela ja Salminen pois pelikieltojensa takia.
   
 6. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Ennakkoflabat myynnissä ekaan peliin.

  ENNAKKOLIPPUJEN HINNAT:
  ·Aikuiset: 18€

  ·Lapset (7-15 vuotiaat): 4€

  ·Eläkeläiset, varusmiehet, siviilipalvelus, työttömät, invalidit, opiskelijat ja Ruutanat-jäsenet: 13€

  OVELTA:

  ·Aikuiset: 20€

  ·Lapset (7-15 vuotiaat): 5€

  ·Eläkeläiset, varusmiehet, siviilipalvelus, työttömät, invalidit, opiskelijat ja Ruutanat-jäsenet: 15€

  ·Perhelippu 2 aikuista + 2 lasta 40 euroa tai 1 aikuinen + 3 lasta 30 euroa

  https://www.ticketmaster.fi/event/226499
  Linkki vie ticketmasterin sivuille, ensimmäisen ottelun tapahtumasivulle.
   
 7. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTo ja Vantaa taitavat olla ainoat joukkueet, jotka ovat yhtäjaksoisesti olleet Mestiksen alusta asti mukana sarjassa joka kaudella. Molemmat joukkueet ovat historiansa aikana kahdesti yltäneet loppuotteluun asti. TuTo on yltänyt Mestaruuteen asti kerran, Vantaa ei vielä tässä ole onnistunut. Viiime kaudella joukkueet kohtasivat välierissä ja silloin Vantaa vei voiton sarjassa 2-4. Tuohilampi ei pelaa enää TuTossa, eikä Gymer Vantaalla, mutta veskariosastolta löytyvät edelleen tutut nimet. Tuossa vielä edellisen kauden ratkaisut:

  Frank Gymerin voittomaali kuudennessa välierässä - YouTube

  Maalivahtipeli on varmasti isossa roolissa sarjassa ja molemmilla joukkueilla on heittää hyvät maalivahdit kentälle. Jani Kautto ei ihan viime kauden malliin ole tällä kaudella onnistunut, mutta eiköhän taas pudotuspeleissä löydy +92% torjuntavarmuus. TuTon Kaarlehdon kausi on ollut hyvin vaihteleva, joskin nyt ehkä meno tuntuu olevan tasaantunut ja hänelle lankeaa nyt yllättäjän rooli. Pohjanoksa on TuTon ykkösveskari ja hänen varassaan on iso osa TuTon maalivahtipelistä. Täydet eväät Pohjanoksallakin on nousta pudotuspeleissäkin +92% torjuntatasolle ja ottaa "hallitsijan" rooli pelissä. Mielestäni tämä osasto on aika tasan.

  Puolustuksessa TuTolla on ehkä pieni etu kärjen terävyydessä. Joukkueesta löytyy Kalle Valtolan tapainen tehopakki ja muutama kokeneempi peluri. Luisteluvoimaisia puolustajia löytyy, mutta kovissa kamppailuissa pienemillä pakeilla voi ilmetä vaikeuksia. Vantaaltakin löytyy myös tehopakki Juha Tarkkanen ja muutama muu kokeneempi peluri. Pakistossa on kokoa ja varmuutta ja se on pelannut kohtuullisen tasaisesti, mutta ei ehkä omaa niin paljoa luisteluvoimaa kuin TuTolla. Hyökkäyksessä TuTolla pitäisi olla selvin etu. Tämäkin voi olla kuitenkin pientä harhaakin. Vantaalta löytyy riveistä 5 yli 10 maalia runkosarjassa tehnyttä hyökkääjää, TuTolla vastaava luku on myös 5. Terävyyttä on TuTon kärkihyökkääjiltä löytynyt enemmän, mutta hieman tämäkin ero on kaventunut. TuTo oli vielä jokunen aika sitten runkosarjan eniten maaleja iskenyt joukkue, mutta tehot ovat olleet hyytymään päin. Iso kysymys on kumpi joukkue löytää tehonsa paremmin kriittisillä hetkillä?

  Kotietu on Vantaalla. TuTo oli runkosarjassa selvästi Vantaata heikompi vierasjoukkue. TuTo voitti 25 vieraspeleistä varsinaisella peliajalla vain 5. Vantaa korjasi täyden pistepotin 10 pelistä. Kotipeleissä TuTo oli taas hieman Vantaata vahvempi. Jäähytilastoissa Vantaa on puolestaan edellä. Vantaa oli runkosarjan vähiten jäähyillyt joukkue 195 minuutilla. TuTo keräsi 292 minuuttia. Jäähymäärä voi ennakoida TuTolle vielä hermojenkin kestävyydessä vaikeuksia. Kokonaisuutena arvioisin kuitenkin TuTon vievän sarjan 3-4, jos kasetti kestää ratkaisevilla hetkillä.
   
 8. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Tuossa on tainnut jokin virhe sattua. Tutolla on pelkkiä 2min jäähyjä yli 400min edestä. Muuten hyvä ennakko ja allekirjoitan.
   
 9. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  Edellä mainitusta kotiedusta varmaan lähes kaikki tilannetta tuntevat on kanssasi eri mieltä. Kun narrilogo ilmestyi lohipaitaan moni lohifani vetäytyi aktiivitoiminnasta pois. Tiedän tuon kaveripiiristä, se on näkynyt myös katsojakeskiarvossa. Se että eroaako tilanne "case Etelä-Koreasta" siihen voi varmaan joku muu voi vastata.
   
 10. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Alkaako Tutolla ensimmäistä kertaa kuukausiin juuri sopivasti pleijareihin loukkaantumistilanne kirkastumaan kuukausiin. Saadaan parahiksi kuntoon Wilenius, Haaranen, Lahtinen, Honkanen, Kangasmäki(?) ja ilmeisesti Luceniuskin on pelikunnossa. Juusela ja Salminen kärsii vielä pelikieltoja, mutta nekin saadaan mukaan sarjaan. Näyttää siis melko hyvältä pitkästä aikaa ja aika jäätävät hyökkäyskentälliset on Tutolla. Ollaan kerrankin optimistinen ja veikataan Tutolle sarjaa 4-2. Ei näiden miesten ollessa kunnossa muu tulos saa olla mahdollista.
   
 11. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Ensimmäiseen otteluun tuomareiksi merkattu jo paljon puhuttu ja parjattu Jarkko Salminen, sekä Mestiksen paras erotuomari Jukka Virta. Toivotaan, että pelit ratkaistaan jäällä tässä sarjassa.
   
 12. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Todellakin. Edellä mainitut jäähymäärät olivat vain kotipelien osuus kaikista jäähyista ja ilmeisesti jäi "kotiottelut" täppä tilastoja seuratessa päälle. Eli jos tätä jäähytilastoa jatkaa, niin TuTo keräsi runkosarjassa myös vieraspeleissä eniten jäähyjä. Vieraissa TuTo jäähyili 446 minuutin edestä. Vantaan vastaava lukema on 313 minuuttia. Jäähyjen kokonaismäärä oli TuTolla 738 minuuttia ja Vantaallla 508 minuuttia. TuTon isoimmat jäähyilijät olivat jäähypörssin vienyt Mikke Levo ja toiseksi sijoittunut Aki Keinänen. Pörssin kympin sakkiin mahtui lisäksi Anssi Virkki ja Niklas Lucenius. Tämä nelikko keräsi yhteensä 366 minuuttia, mikä on noin puolet koko joukkueen jäähymäärästä. Vantaan jäähytilaston kärki on kaukana TuTon lukemista ja lienee selvää, että jäähypenkiltä ei näitä pelejä voiteta. Hyvään ja puhtaaseen taklauspeliin on kuitenkin syytä pyrkiä, koska myös fyysinenkin puoli näyttelee isoa roolia pitkissä sarjoissa.
   
 13. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Jarkko Salminen? No ei ole kovinkaan haastavaa veikata mikä tulee olemaan huomenna jälkipelien aihe.
   
 14. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Tuo Salminen ei ole tainnutkaan pitkään aikaan viheltää Vantaalla joten katsotaan löytyykö pilli vai onko ihan hukassa? Toivon pelin olevan fyysistä ja reilua kummankin joukkueen puolelta. Tiukkaa vääntöä varmasti on tiedossa jo yhteisen historian takia viime vuosilta.
   
 15. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Mitäköhän tuo Elomo miettii. Kaarlehto maalissa? Lussekin poissa vielä. Onnea Vantaalle jatkoonpääsystä.
   
 16. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Heh, jos jollekin sopii tuo klassinen "pessimisti ei pety" -sanonta, niin sulle.

  Näkyy olevan Lucenius ja Kanki edelleen pois, kai sitten vaan varotoimenpiteenä. Tosin jotenkin on sellainen olo, että rosteri tulee tässä päivän aikana muuttumaan, jos ei muuta niin aloittavan maalivahdin osalta. Katsellaan.
   
 17. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Tai sitten molemmat ovat vielä pitempäänkin poissa. Kolmella ketjulla tänään mennään. Mielenkiintoista nähdä miten TuTo pärjää tuolla kokoonpanolla.
   
 18. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Kyllä TuTo lähtee selvästi altavastaajana. Kokoonpano on niin ohut, että on yllätys jos tänään voitajaksi selviytyy TuTo. Sarjasta voi tulla hyvin lyhyt jos kokoonpanoon ei saada viimeistään maanantaina rutkasti lisää hyökkäysvoimaa.
   
 19. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Sen verran pienellä porukalla ollaan taas liikkeellä, että jo nyt on tiedossa syy, minkä taakse Elomo voi tappiohetkellä mennä. Pelilliset asiat ovat sivuseikka. Ei Salminen tuosta voi kovin montaa pelaajaa heittää ulos, muuten pelataan kahdella kentällä.
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2018 klo 16.45
 20. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Vuorio hävinnyt kokoonpanosta myös? Ainakin Mestiksen sivuilta katsottuna. Kyllä nyt täytyy sanoa, että jos jäähyjä otetaan paljon niin tappio on edessä. Tänään pitäisi pelata puolustuksen kautta. Mielellään olisi toivonut ryöstöä, mutta hieman tuo vaikealta näyttää. Jospa se kuitenkin napsahtaisi.
  Eikö A-nuorista enää voinut ketään mukaan ottaa?
   
 21. Probert24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
  Ihan turha mennä taas loukkaantumisten taakse kun ei täydennetä kokoonpanoa a-junnuista. Miten keskiviikon pelissä kentällä olivat Vuorio ja Kalaj, kun eikö tämä nyt olisi tärkeämpi peli?
   
 22. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Ei voi ymmärtää, ei sitten millään?? Kalaj veti vielä ihan ok matsin. Kauden tärkeimmät pelit ja TUTO vetää kolmella ketjulla. Tuossa hommassa ei ole kuin yksi tie..

  E. Ja komento takaisin. Kunnon vitjathan sinne ilmestyneet. Lucce ja Ahoniemikin mukana. Voitto kotiin..
   
 23. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Jumalauta! Kauhea vitutus varsinkin, kun Kangasmäki ja Lucenius poissa. Sitten pamautetaankin miehet kokoonpanoihin hetki ennen H-hetkeä.
   
 24. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  No niin, sinnehän ne ukot ilmestyi. Eikä tosiaan kannata ihmetellä mikäli Julle aloittaa maalissa.

  Niin ja Ahoniemikin perkele, todella miellyttävä yllätys!
   
 25. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Niin on. Energistä Ahoniemeä olisi viime peleissä tarvittu. Hienoa kun hän on kuntoutunut pleijareihin.