Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: Ketterä – Jokipojat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Peteliuz, 08.03.2018 klo 00.56.

 1. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Niin päättyi ja siitä onnittelut Jokipojille. Vaikken kumpaakaan joukkuetta kannata, niin ajan kuluksi satuin katsomaan ko. matsin ja Ventelällä oli oma mies kiinni, joka ei ollut Koivisto. Olisi hyvä, että seuraisitte matsia ennen kuin alatte edes yrittämään provoamaan. Hymiö.
   
 2. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  No, mie olin paikan päällä ja siellä varmasti näin tilanteen paremmin kun jonkun Fansetin kautta ja kenties jopa kännykän (ehkä jopa vanha huonoresoluutioinen malli??) näytöltä. Hyvin oli Semali tehnyt pisteitä runkosarjassa mutta pudotuspelit menivät täysin vihkoon. Ensi vuonna paremmin. On Ketterässä ihan avainpelaajia kun jättää rottailut vähemmälle.
   
 3. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Piti oikein tarkistaa tilanne ja lukitsen edelleen edellisen vastaukseni. Ehkä katsoit itse puoli tyhjän lasin läpi ottelun? Eliteprospectin mukaan Ventelä pelasi piste per peli tahdilla pudotuspelit. Taisi mennä ko. pelaaja pahasti vastustajan fanien ihon alle, kun on tätä ketjua sivusilmällä seurannut. Mutta Jutin sanoin: mennään eteenpäin.
   
 4. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Noh, pari puhuttua kakkossyöttöä toki sinne Eliteprospectsin sivuille on tullut parista pudotuspelimatsista. Hieno saavutus.

  Mutta tosiaan, enemmän minä puolustajalta (joka kuulemma menisi jokaiseen Mestis-joukkueeseen, kyllä luitte ihan oikein, jokaiseen Mestis-joukkueeseen) vaatisin sitä, että edes yrittäisi pitää omaa miestään maalin edustalla, eikä tekisi helppoja kiekonmenetyksiä omalla puolustusalueella. Nyt siellä tuli vajaaseen kahteen otteluun tehotilastoonkin merkintä -2.

  Mutta toisaalta nyt Jokipoikien pitää kiittää Mestiksen kurinpitoa, että antoivat Sammelille vain kaksi peliä kakkua. Hän oli ehdottomasti heikoin puolustaja Ketterän kokoonpanossa neljännessä matsissa. Hän oli isoin osatekijä sen suhteen, että neljäs peli kääntyi Jokipojille.
   
 5. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  En tiedä tuosta kyseisestä tilanteesta mitään, sillä en ole nähnyt tilannetta. Luulisi kyllä, että tuollainen tapahtuma (jossa pelaaja paskoo toisen pelaajan polven) olisi saanut enemmänkin huomiota osakseen. Luulisi vain ihmisen suoliston ja erityisesti peräsuolen olevan kovilla kun joutuu toisen pelaajan polven ulostamaan. Varsinkin jos on koleampi alkusyksy, se kun helposti hidastaa selkäytimen ulostamiskeskuksen toimintaa, ja tätä kautta vaikeuttaa ulostamisrefleksin syntymistä.

  Ja jos jotain pelaajaa haukkuu, niin täytyykö hänet tuntea? Aika vähälle jäisi pelaajien arvostelu, jos arvosteltava pelaaja pitäisi tuntea. Ja mikä tuntemisen taso olisi riittävä?
   
 6. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Ei tosiaan itseä kiinnosta yhtään miten ottelusarja päättyi, mutta pahoin on näköjään mennyt Ventelä sulla ihon alle. Koko ottelusarjan ajan olet ainoastaan vinkunu 1. ottelun rikkeestä tässä ketjussa.

  Ja tosiaan tuolla haukkumisella meinasin nimenomaan sitä, kun puhuit narsismista. Tosin jätän henkilökohtaisesti tämän keskustelun tähän, kun et osaa rakentavasti keskustella, ehkä osaat parin(kymmenen) vuoden päästä.
   
 7. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tää on vähän tää ihon alle meneminenkin sellainen ihmeellinen termi. Jos tuomitaan väärintekijä, eli tässä tapauksessa Semali Ventelä, niin ollaanko päästetty tämä ihon alle? Uhria, uhrin läheisiä ja yleistä mielipidettä kuvottaa ja vituttaa taannoin tapahtunut raiskaus, meinaako se sitä että raiskaaja on päässyt näiden ihmisten ihon alle?

  Enkä nyt rinnasta Ventelää raiskaajaan, mutta rotta hän kyllä on. Tämä riittänee aiheesta puolestani.
   
 8. Deivid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis
  MHbreik olet hieno ihminen. Ei muuta.
   
 9. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Tähän ketjuun olen ennen tätä viestiä kirjoittanut 14 kertaa. Olen kirjoittanut, tai sinun sanojesi mukaan "vinkunu", tuosta 1. ottelusta tapahtuneesta rikkeestä kolmessa viestissä. Toki jos kolme viestiä neljästätoista riittää siihen, että olen "ainoastaan" kirjoittanut yhdestä tapahtumasta, niin suotakoon sinulle se, että asia on näin.

  Minä en ole missään vaiheessa haukkunut ketään yksittäistä pelaajaa narsistiksi. Tosiaan jos näin tekisin, vaatisi se hiukan enemmän kyseiseen pelaajaan tutustumista kuin vajaan kahden Mestiksen pudotuspeliottelun katsomisen.
   
 10. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Kyllähän tätä sarjaa kun katsoo taaksepäin näkee sen, että Ketterän fyysinen kunto ei vielä ollut sillä tasolla mitä Mestiksen pudotuspeleissä pärjääminen vaatii. Jokipojat vei kaikissa neljässä ottelussa kolmannet erät, eli mitä pidemmälle peli eteni, sitä enemmän Jokipojat vei peliä paremman fyysisen kuntonsa ansiosta.

  Toki sillä on varmasti oma merkityksensä kun Ketterän sarjapaikka Mestikseen varmistui kesän kynnyksellä. Keväällä joukkue varmasti treenasi vielä Suomi-sarjaa varten, ja tuolle tasollehan treenaaminen on pääasiassa kaverin kanssa kaljalla käymistä, saunomista ja rannalla auringon ottoa.

  Hyvä Ketterän runkosarja puolestaan selittyy sillä, että monet joukkueet/pelaajat eivät vielä jaksaneet asennoitua täysillä kun vastassa oli kuitenkin sarjanousija. Tämän myötä Ketterä pääsi huomattavasti helpommalla runkosarjassa kuin esimerkiksi Jokipojat, joka on joukkue, jonka kaikki haluavat voittaa.

  Lisäksi Ketterään siirtorajalla siirtyneet oletetut kovat vahvistukset Aho, Mattila ja Kompulainen eivät sitten olleetkaan niin kovia kuin odotettiin. Ainakin Ahon osalta heikkoon tekemiseen osasyy oli varmasti se, että seuraavalla kierroksella olisi vastaan tullut SaPKo, sekä myös se, että hänellä oli jo sopimus tulevalle kaudelle.
   
 11. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:


  Liki säälittävää on nuo sinun kirjoitukset kautta linjan. Täytyy kummastella kuinka pitkään ylläpito antaa sinun jatkaa lonksuttamista täällä. Mitään tekemistä noilla ei juurikaan ole ko. ottelusarjan suhteen.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2018 klo 07.32
 12. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla. Onhan noita tietäjiä vieläkin katsomot pullollaan, jotka pelistä toiseen jaksaa tosissaan hokea, että eivät osaa kohottaa ja kunto loppu tai olis pitäny se maali tehhä tuosta ja ei osannu sitä ja oli huono tuossa jne jne... Pitäähän täälläkin joku sketsihahmo olla, eli en ota kovin tosissaan tämmöisiä kavereita, lähinnä skippaan jutut. By the way, ei vielä olla Ventelästä puhuttaessa nähty vaikkapa Somali nimitystä Samelin sijaan. Ehkä seuraavaksi....