Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: Ketterä – Jokipojat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Peteliuz, 08.03.2018 klo 00.56.

 1. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Niin päättyi ja siitä onnittelut Jokipojille. Vaikken kumpaakaan joukkuetta kannata, niin ajan kuluksi satuin katsomaan ko. matsin ja Ventelällä oli oma mies kiinni, joka ei ollut Koivisto. Olisi hyvä, että seuraisitte matsia ennen kuin alatte edes yrittämään provoamaan. Hymiö.
   
 2. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  No, mie olin paikan päällä ja siellä varmasti näin tilanteen paremmin kun jonkun Fansetin kautta ja kenties jopa kännykän (ehkä jopa vanha huonoresoluutioinen malli??) näytöltä. Hyvin oli Semali tehnyt pisteitä runkosarjassa mutta pudotuspelit menivät täysin vihkoon. Ensi vuonna paremmin. On Ketterässä ihan avainpelaajia kun jättää rottailut vähemmälle.
   
 3. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Piti oikein tarkistaa tilanne ja lukitsen edelleen edellisen vastaukseni. Ehkä katsoit itse puoli tyhjän lasin läpi ottelun? Eliteprospectin mukaan Ventelä pelasi piste per peli tahdilla pudotuspelit. Taisi mennä ko. pelaaja pahasti vastustajan fanien ihon alle, kun on tätä ketjua sivusilmällä seurannut. Mutta Jutin sanoin: mennään eteenpäin.
   
 4. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Noh, pari puhuttua kakkossyöttöä toki sinne Eliteprospectsin sivuille on tullut parista pudotuspelimatsista. Hieno saavutus.

  Mutta tosiaan, enemmän minä puolustajalta (joka kuulemma menisi jokaiseen Mestis-joukkueeseen, kyllä luitte ihan oikein, jokaiseen Mestis-joukkueeseen) vaatisin sitä, että edes yrittäisi pitää omaa miestään maalin edustalla, eikä tekisi helppoja kiekonmenetyksiä omalla puolustusalueella. Nyt siellä tuli vajaaseen kahteen otteluun tehotilastoonkin merkintä -2.

  Mutta toisaalta nyt Jokipoikien pitää kiittää Mestiksen kurinpitoa, että antoivat Sammelille vain kaksi peliä kakkua. Hän oli ehdottomasti heikoin puolustaja Ketterän kokoonpanossa neljännessä matsissa. Hän oli isoin osatekijä sen suhteen, että neljäs peli kääntyi Jokipojille.
   
 5. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  En tiedä tuosta kyseisestä tilanteesta mitään, sillä en ole nähnyt tilannetta. Luulisi kyllä, että tuollainen tapahtuma (jossa pelaaja paskoo toisen pelaajan polven) olisi saanut enemmänkin huomiota osakseen. Luulisi vain ihmisen suoliston ja erityisesti peräsuolen olevan kovilla kun joutuu toisen pelaajan polven ulostamaan. Varsinkin jos on koleampi alkusyksy, se kun helposti hidastaa selkäytimen ulostamiskeskuksen toimintaa, ja tätä kautta vaikeuttaa ulostamisrefleksin syntymistä.

  Ja jos jotain pelaajaa haukkuu, niin täytyykö hänet tuntea? Aika vähälle jäisi pelaajien arvostelu, jos arvosteltava pelaaja pitäisi tuntea. Ja mikä tuntemisen taso olisi riittävä?
   
 6. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Ei tosiaan itseä kiinnosta yhtään miten ottelusarja päättyi, mutta pahoin on näköjään mennyt Ventelä sulla ihon alle. Koko ottelusarjan ajan olet ainoastaan vinkunu 1. ottelun rikkeestä tässä ketjussa.

  Ja tosiaan tuolla haukkumisella meinasin nimenomaan sitä, kun puhuit narsismista. Tosin jätän henkilökohtaisesti tämän keskustelun tähän, kun et osaa rakentavasti keskustella, ehkä osaat parin(kymmenen) vuoden päästä.
   
 7. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tää on vähän tää ihon alle meneminenkin sellainen ihmeellinen termi. Jos tuomitaan väärintekijä, eli tässä tapauksessa Semali Ventelä, niin ollaanko päästetty tämä ihon alle? Uhria, uhrin läheisiä ja yleistä mielipidettä kuvottaa ja vituttaa taannoin tapahtunut raiskaus, meinaako se sitä että raiskaaja on päässyt näiden ihmisten ihon alle?

  Enkä nyt rinnasta Ventelää raiskaajaan, mutta rotta hän kyllä on. Tämä riittänee aiheesta puolestani.
   
 8. Deivid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis
  MHbreik olet hieno ihminen. Ei muuta.
   
 9. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Tähän ketjuun olen ennen tätä viestiä kirjoittanut 14 kertaa. Olen kirjoittanut, tai sinun sanojesi mukaan "vinkunu", tuosta 1. ottelusta tapahtuneesta rikkeestä kolmessa viestissä. Toki jos kolme viestiä neljästätoista riittää siihen, että olen "ainoastaan" kirjoittanut yhdestä tapahtumasta, niin suotakoon sinulle se, että asia on näin.

  Minä en ole missään vaiheessa haukkunut ketään yksittäistä pelaajaa narsistiksi. Tosiaan jos näin tekisin, vaatisi se hiukan enemmän kyseiseen pelaajaan tutustumista kuin vajaan kahden Mestiksen pudotuspeliottelun katsomisen.
   
 10. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Kyllähän tätä sarjaa kun katsoo taaksepäin näkee sen, että Ketterän fyysinen kunto ei vielä ollut sillä tasolla mitä Mestiksen pudotuspeleissä pärjääminen vaatii. Jokipojat vei kaikissa neljässä ottelussa kolmannet erät, eli mitä pidemmälle peli eteni, sitä enemmän Jokipojat vei peliä paremman fyysisen kuntonsa ansiosta.

  Toki sillä on varmasti oma merkityksensä kun Ketterän sarjapaikka Mestikseen varmistui kesän kynnyksellä. Keväällä joukkue varmasti treenasi vielä Suomi-sarjaa varten, ja tuolle tasollehan treenaaminen on pääasiassa kaverin kanssa kaljalla käymistä, saunomista ja rannalla auringon ottoa.

  Hyvä Ketterän runkosarja puolestaan selittyy sillä, että monet joukkueet/pelaajat eivät vielä jaksaneet asennoitua täysillä kun vastassa oli kuitenkin sarjanousija. Tämän myötä Ketterä pääsi huomattavasti helpommalla runkosarjassa kuin esimerkiksi Jokipojat, joka on joukkue, jonka kaikki haluavat voittaa.

  Lisäksi Ketterään siirtorajalla siirtyneet oletetut kovat vahvistukset Aho, Mattila ja Kompulainen eivät sitten olleetkaan niin kovia kuin odotettiin. Ainakin Ahon osalta heikkoon tekemiseen osasyy oli varmasti se, että seuraavalla kierroksella olisi vastaan tullut SaPKo, sekä myös se, että hänellä oli jo sopimus tulevalle kaudelle.
   
 11. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:


  Liki säälittävää on nuo sinun kirjoitukset kautta linjan. Täytyy kummastella kuinka pitkään ylläpito antaa sinun jatkaa lonksuttamista täällä. Mitään tekemistä noilla ei juurikaan ole ko. ottelusarjan suhteen.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2018 klo 07.32
 12. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla. Onhan noita tietäjiä vieläkin katsomot pullollaan, jotka pelistä toiseen jaksaa tosissaan hokea, että eivät osaa kohottaa ja kunto loppu tai olis pitäny se maali tehhä tuosta ja ei osannu sitä ja oli huono tuossa jne jne... Pitäähän täälläkin joku sketsihahmo olla, eli en ota kovin tosissaan tämmöisiä kavereita, lähinnä skippaan jutut. By the way, ei vielä olla Ventelästä puhuttaessa nähty vaikkapa Somali nimitystä Samelin sijaan. Ehkä seuraavaksi....