Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: Ketterä – Jokipojat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Peteliuz, 08.03.2018 klo 00.56.

 1. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Erinomainen runkosarja mutta kausi jäämässä vähän tuhnuksi Ketterän osalta näillä otteilla. Keskiviikkona jäällä nähdään uus ilme!
   
 2. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Toisaalta, Vuohtoniemi on keskiviikkona PELISSÄ mukana - joten homma on täysin auki :D
   
 3. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Jokipojat päätti ottaa sen voiton kolmannessa erässä ja niin myös ohi mentiin. Oli jo toisessa erässä paikka ratkoa ottelu. Ketterällä oli vähän vaikeuksia avauksissa Jokipoikien karvauksen takia. Aho oli tänään Ketterän paras pelaaja. Jokipojilla rullasi homma hyvin ja Pitkänen nousi sitten ratkaisijaksi. Keskiviikkona jatkuu. Sarja on vasta 0-2 ja kaikki on vielä täysin auki.
   
 4. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Nimenomaan näin. Ylivoimalla nähdään runkosarjasta tuttuja pikkunättejä rystylätyn yrityksiä jotka jäävät ensimmäisen vastustajan lapaan, ukkoa ei ole tarpeeksi veskarin nenän edessä ja poikkareista ei aktiivisesti edes yritä muu kuin Jääskeläinen.

  Nyt on oikeesti pakko vetää joka ukon ne työhaalarit niskaan ja alettava tekemään sitä likaistakin työtä. Keskiviikkona on otettava voitto, muuten alkaa mennä jo vaikeaksi.

  Kyllä se siitä sitten lähtee kun saadaan voittotili auki. Kaikki kunnia toki Jokipojille, ovat olleet molemmissa peleissä Ketterää edellä ja pelanneet hyvää kiekkoa.
   
 5. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Kaikki tarvittava tämän illan pelistä on jo sanottu, joten en jaksa sitä enää hirveästi läpi käydä. Ketterä pelaa runkosarjakiekkoa, Jokipojat playoff-kiekkoa, ja siksi sarja on joensuulaisille 2-0.

  Asennetta, asennetta ja vielä kerran asennetta. Työhaalarit päälle. Ukkoa seinälle, vetoja, miestä maalille hakkaamaan niitä irtokiekkoja ja paskamaaleja sisään. Ketterä ei ole vielä hävinnyt mitään, mutta paljon pitää keskiviikoksi muuttua.
   
 6. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Joo, kyllähän tämä kurinpito on vetänyt tuon ensimmäisessä pelissä tapahtuneen Lehtiseen kohdistuneen taklauksen pelikiellon pituuden jostain hatusta, joissa oli vain laput yksi ja kaksi. Tällä kertaa hatusta arvottiin numero kaksi.

  Esimerkiksi jos verrataan tuohon IPK:n Fofanovin saamaan neljän pelin kakkuun, niin ei voi kuin ihmetellä, että miksi sarjanousijaa ei samat säännöt koske.

  Fofanov antaa pelitilanteessa kiekolliseen pelaajaan aivan täysin puhtaan taklauksen, johon vastaanottaja on varautunut. Tästä neljä peliä.

  Ketterän tusinapakki antaa täysin pelitilanteen ulkopuolella pitkään kiekottomana olleeseen vastustajan tärkeimpään pelaajaan suoraan polveen taklauksen, johon taklattava pelaaja ei ole pystynyt varautumaan. Tästä kaksi peliä.

  Jos verrataan Fofanovin pelikiellon perusteisiin:

  "Tapauksen perustelut:

  1. Fofanov asettaa vastustajan pelaajan erittäin suureen loukkaantumisvaaraan viedessään taklauksensa loppuun asti tilanteessa, jossa vastustajan pelaaja on erittäin huonossa asemassa ottaakseen taklauksen vastaan ja suojatakseen itseään.

  2. Tilanteessa puuttui vastustajan kunnioittaminen.

  3. Vastustaja myös loukkaantuu tilanteessa."

  Kaikkiin kolmeen kohtaan kyllä sopii myös Lehtisen tilanteessa olleet asiat. Ja vain kaksi peliä, vaikka teko oli monella tapaa vielä törkeämpi kuin Fofanovin tilanne.

  Lisäksi tuossa toisessa pelissä Ketterän toinen tusinapakki eli Lippajoki vetää Jokipoikien Eetu Rissasta suoraan kyynärpäällä päähän. Ei minkäänlaista tuomiota, ei pelissä, eikä pelin jälkeen.

  Joku salaliitto tässä on pakko olla taustalla, jossa pyritään jääkiekkoliiton taholta saada sarjanousijan tuhkimotarinasta hienompi, kuin joukkue oikeasti ansaitsisi tapahtuvan.

  Tänään veikkaan Ketterän vievän pelin muutaman sikataklauksen turvin.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ketterällä on tänään kaikki paineet, se on pakkovoiton paikka ja eiköhän ne voiton kairaakin. Koko ottelusarja tulee menemään 4-2 Jokipojille. Eppu Rissanen voisi keksiä tänään taas jotain kivaa tekemistä.
   
 8. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Pieniä ketjumuutoksia valmennus tehnyt tälle illalle. Jekunen pudotettu seiskapakiksi, Mikko Kettunen nousee pelaavaan kokoonpanoon, Maslovskis pudotettu poppareille, Viskari nelosen laitaan. Samalla ketjujen järjestystä hieman muutettu. Tämän illan "ykköskenttä" Laine-Ripatti-Koskinen kuulostaa kaikin puolin kovalta ketjulta.

  edit. typo
   
 9. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Ylönen ei ole vielä joutunut kovin kovaan testiin, vaikka Ketterä ekaa peliä Imatralla osakseen veikin. Minusta Ylönen pomputtaa välillä ja muutenkin otteet vaikuttaa hyvinkin epävarmalta, joissakin tilanteissa. Toki sehän riittää että kiekot pysähtyvät. Tiukka vääntö tulee taas varmasti tänään. Saa nähdä, että millä taktiikalla Jokipojat lähtevät tänään ryöstöä hakemaan. Heti vaan painetta ja Ketterän pakit ahtaalle vai tutkailemalla tilannetta rauhassa.
   
 10. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Korjasin pari kirjoitusvirhettä muuten niin nasevasta Iijoki-sarjastasi.
  Mihin muuten unohdit tänään ne vastustajan noutamiset??
   
 11. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tänään ollaan kyllä tässä sarjassa taitekohdassa moniltaosin. Jos ei Ketterä onnistu nyt viimeistään ottamaan ensimmäistä kiinnitystä ja kaventamaan sarjaa 1-2 tilanteeseen, on keväästä tulossa Imatralla lyhyt.
  Tuohon kavennukseen tarvitaan kyllä sitten totaalisesti toisenlaista tekemistä jäälle, kuin maanantaina Joensuussa nähtiin. Siellä Ketterällä oli jäällä oikeastaan vain Aho ja häkkipää Kokkonen. Tänään olisi sangen ystävällistä, jos laatikkoon saataisin talkooporukkaa n.20 jätkää lisää. (ihan töihin, ei vain työpaikalle)

  Vahva luotto on siihen että homma onnistuu tänään, Vuohtoniemen pillivuorosta huolimatta!!

  Ja lienee nyt jo jokaiselle selvää, että jäähyboksiin ei kannata hakeutua huilimaan - vaikka ei siellä kauaa toki tarvitse istuakaan aina kerrallaan.. (n.30-45 sekuntia ja vapaudut vankilasta kortti on kourassa)

  Veikkaus: tänään Ketterälle 4-2
   
 12. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Kiitoksia korjauksistasi. Pitääpä muistaakin seuraavissa Kalle Päätalon omaelämäkerrallisissa pääteoksissa kirjoittaa oikein.

  Enkä kyllä unohtanut kirjoittaa vastustajan noutamisista. Kirjoitin aiemmin näin:

  "Tänään veikkaan Ketterän vievän pelin muutaman sikataklauksen turvin."

  Eli kyllä siellä ne vastustajan noutamiset on mainittu. Toivon, että seuraavaan kerran lähetät viestisi vasta sitten, kun olet lukenut kommentoimasi kirjoituksen niin monta kertaa, että ymmärrät lukemasi.
   
 13. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Tänään peli Ketterälle selvästi. 7-2 voi olla lähellä.
   
 14. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kiitos kiitoksista.
  Tarkoitin noudoilla Jokipoikien tähtikaartin tekemiä noutoja Ketterän tusinamiehistöstä. Niitähän sinä peräänkuulutit ottelu #1:sen jälkilöylyissä.

  Mitä muuten luulet, onko tänään laatikossa 4 vai 5 tuomaria? Toisinsanoen, ehtiikö Viirlas avustamaan raitapaitoja miten taajaan?

  Tämä tästä offtopicista, ruvetaanpa virittäytymään illan kemmakoihin! Tsemppiä myös sinulle ja kannattamallesi joukkueelle.
   
 15. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Onneksi Jokipojat on sen verran rehti joukkue, että eivät lähde noutamaan vastustajan tärkeimpiä pelaajia. Toiset joukkueet ovat onneksi sellaisen yläpuolella. Saman rehdin ja reilun meiningin toivoisin leviävän laajemmallekin.

  Käsittääkseni illan tuomareita on neljä. He ovat päätuomarit Ville Vuohtoniemi, Juha Räsänen sekä linjatuomarit Henri Sorokin ja Jussi Nikulainen.

  Viirlaksen nimeä en tuosta neljän tuomarin listauksesta löytänyt. Viirlas varmasti pyrkii auttamaan tuomareita tekemään oikeat ratkaisut aina kun hän näkee siihen varakapteenin ominaisuudessaan tarvetta. Imatralla pelatussa ensimmäisessä pelissähän tuomarit tuomitisivat hyvin. Sillä, että Viirlas oli useasti jutulla tuomareiden kanssa en tiedä oliko vaikutusta siihen, että lauantaina tuomarit onnistuivat tuomioissaan hyvin.

  Kiitoksia tsempeistä! Mitä joukkuetta muuten kannatan? Sitä en ole muistaakseni Mestiksen osalta missään maininnut.
   
 16. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Itä-Suomen Mestisjengit tuossa näyttäisi lukevan.

  Kova ja kiihkeä ottelu luvassa, Ketterä tulee varmasti iskemään alkuun kovaa. Käytännössä Ketterän täytyy tänään saada ottelun ensimmäinen, ja jopa toinen maali, että pelaaminen rentoutuu. Jos Jokipojat karkaa alussa johtoon, voi Ketterällä mennä entistä pahemmaksi puristamiseksi, ja sarja on sitten siinä.
   
 17. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Ei mitään Jokipojilta pois, mutta oli kyllä taas melkoista räpellystä tuo Ketterän peli. Mikähän ihme siellä mättää, parempaan kiekkoon pystyy taatusti.
   
 18. Lieminen Jäsen

  Lainaus:

  Kolmannen erän 49 jäähyminuuttia tuovat ajatuksia mahdollisesta kurittomuudesta ja hermokontollin puutteesta. Tämä ihan peliä näkemättä :)
   
 19. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Ylönen oli loistava tänään! Onneksi menin vähän kyseenalaistamaan kaveria. Ekassa erässä otti pari hyvää koppia. Jokipojat pelaa hyvinkin fiksusti. Puolustuspäässä ei tehdä vihreitä ja isketään vastaan, kun tilanne tulee. Ansaittu voitto tänään Jokipojille. Perjantaina jatkuu. Sarja on vielä pahasti kesken.
   
 20. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Osa porukasta näyttää HALUTTOMALTA ja sitä kautta ei tehdä mitään. (kroppaa laiteta likoon, kirjavia pyykkiin jne...)
  Sitten kun homma on jo ohi, niin otetaan noita mauttomia ajeluita loppuun.

  Toisaalta, Jokipojat on pelannut veemäisen hyvää lätkää jokaisessa matsissa ja ansaitusti sarja on luvuissa 0-3.
   
 21. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Todennäköisin syy on, että oppirahoja maksellaan playoff kiekosta. Jokipojat pelannee tapojensa mukaan tylyä playoff kiekkoa ja Ketterällä varmaan jäänyt runkosarjavaihde päälle.
   
 22. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Ei siinä mistään sen kummemmasta ole kyse kuin siitä, että nyt pelataan playoff-kiekkoa, ja sitä tämä noviisijoukkue ei hallitse yhtään. Runkosarja on helppo neppailla parin tehomiehen ja täsmälainojen turvin kotiin, mutta näissä tosipeleissä... ne ovat eri pelejä. Pettymys tuo Ketterä on ollut, odotin että tulee kovempi sarja ennen antiklimaattista Keupa-sarjaa ja huipennuksena heimosotaa, mutta nyt taisi käydä näin. Toki vielä ottelu jäljellä, mutta ei taida tämä homma tästä kääntyä.
   
 23. boxmia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Joo-o. Kyllähän nämä MHbreikin kirjottelut ennen peliä vähä ihmetytti. Ei ihmetytä enää. Kyllä oli taas järjetön selästäajelu laitaan Kettuselta kun peliä jäljellä reilu 4min. Selostojatki sano heti taklauksen jälkeen, että nyt lähtee suihkuun... Ja arvaa näkemättä kuka oli kohteena, kultakypärä Lehtinen. Onneks Lehtinen nousi heti pystyy eikä loukkaantunut. Tosin sen takia ei varmaa tullu 5min ku ei jääny pötköttelemään... ja kun ei vielä se riittäny niin Juntheikki ottaa 5+20 huitomisesta kun peliä jäljellä 2minuuttia.. kun ei pääkestä niin vois lähtee kotiin. Tuomarit oli kyllä hyviä. Sitä ei voi taaskaan kiistää. Kyllä Ketterälle tarjottiin ottaa peli haltuun heti ekassa erässä. Jokipojille 8min jäähyjä ja nollat taululla. Söikö se jo pelihaluja kotijoukkueelta kun kovin oli haluttoman näköstä...

  Mut ei kaipais enää peliäkään Ketterää vastaan. Oikeesti kohta sattuu jotain.
   
 24. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Pelaaja, jonka piti olla taas ihan paska, pukukopin syöpä jota edes valmentajavelho Heiskanen ei ikinään palkkaisi joukkueeseensa. Jokipojissa vedyllyt kuitenkin kovilla statseilla ja hymyssä suin. Toki kehittämistä on pelissä paljonkin. Näin vaan nämä "epäonnistujat" Haraldit, Iilahdet etc. tahtoo puhjeta Jokipojissa kukkaansa...

  Ketterä ei tästä enää nouse. Kasetti ei vaan kestä kokeneempaa vastaan. Jokipojat taasen pelaa yllättävän hyvin ailahtelevan runkosarjan jälkeen.
   
 25. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Kyllä tämä sarja on ollut Jokimiehet vs. Ketterän pojat.Ketterän pelitapa- ja ilo on unohtunut hyvään runkosarjaan.Odotukset ja luulot on olleet ilmeisesti kovemmat pukukopissa kuin katsomossa.Eikä tätä sarjaa näytä ratkaisevan tuomarit,ennemminkin ne jotka istuvat jäähyaitiossa.
  Kiitos kuitenkin Ketterälle hyvästä runkosarjasta.