Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: Ketterä – Jokipojat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Peteliuz, 08.03.2018 klo 00.56.

 1. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Paska homma. Tärkeä pelaaja Jokipojille.
   
 2. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Klassiset ensitreffit tänään Spa Areenalla! Vaivihkaa yritettiin pitää kädestä ja hieman lopuksi suudellakin..
  Maanantaina annetaan jo sormikaasua ja game #3 päästään sitten pukille ihan kunnolla!

  Toisinsanoen, Ketterä vielä haisteli PO-tuulia tänään. Kyllä tämä tästä lähtee varmasti!
   
 3. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  Tuo oli semitörkeä ajo Ventelältä paikanpäällä nähtynä. En nähnyt, mitä ekassa tilanteessa päädyssä kävi mutta muutama terävä potku ja kiekoton kaveri levyiksi. Mitä ikinä päädyssä kävi niin ei oikeuta tuollaiseen kostoon. Taitaa pelikieltoa tulla, tärkeä pakki pois.

  Jokipojat oli parempi erikoistilanteissa ja playoff-rutiini näkyi maalipaikoissa. Lisäksi sopivaa ilkeyttä löytyi ja Ketterän ykkösketjulta ottivat tilan pois. Eteenpäin sano mummo hangessa.
   
 4. boxmia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ootko tosissas? Semitörkeä. Kiekkoviivassa, Veitelä ottaa vauhtia maalintakaa vain kohteena vastustajan paras pelaaja. Ajelee polveen.. Mikähä mahtaa olla törkeä? En tiiä tuleeko kuva liitteenä. Ei minusta näyte SEMItörkeältä...
   

  Liitetyt tiedostot:

 5. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Kaikkihan lähti siitä normaalista kulmaväännöstä. Vissiin Veitelällä meni siinä kuppi nurin, kun Lehtinen oli tilanteessa vahvempi. Sitten meni kostamaan jälkikäteen. En edes ymmärrä, että miten voi mennä kupoli nurin, tuollaisesta normaalista väännöstä. Toivottavasti Veitelä saisi todella pitkän kakun. Oksettava pelaaja. Eipä muuta sanottavaa.

  edit. Toivottavasti Jokipojat ei alennu samalle tasolle, kuin vastustaja.
   
 6. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  No on tässä elämän aikana nähnyt kaikenlaista törkeämpääkin kaukalossa ja pelikielto aivan ansaittu enkä puolustele mitenkään. Tuskin yritti polvella ajella vaan nyt sattuivat kolahtamaan yhteen. Ymmärrän että siellä on tunteet pinnassa kun teidän kärkipyssy loukkaantui. Toivottavasti ei käynyt pahemmin ja ainakin omin jaloin meni kaukalosta pois, eikä jalat edeltä. Pitää katsoa Fanseatilta uudestaan kun kerkiää.
   
 7. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Lainaus:
  Muistaakseni on jokipon 88 kannettu melkeen jokaisessa keskinäisessä pois, kun jalka mennyt ja aina on peliä jatkettu, eli eiköhän tuo kunnossa ole taas.
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Haha, katsoin tuon eilisen pelin tallenteen ja voisin väittää, että kun sanoin Jokipoikien olevan vittumoinen playoff vastustaja niin olin ainakin kohtuullisen oikeassa. Hienosti meni ihon alle ja tuo Ventelän ulosajoon johtanut tilanne erityisen hyvä esimerkki. Pitkin peliä Ventelää vähän tuupittiin ja tökittiin, sitten tuli Lehtinen, vähän mailaa housunkaulukseen ja kohta vadin kaatanut mies suihkuun Maso mukanaan.

  Näytti vähän siltä että pitkä sarja on tulossa, jonka voi kumpi tahansa voittaa. Kohtuullisen hyvä vauhti pelissä ja minusta tuomarit kuitenkin onnistuivat aika hyvin.
   
 9. Avausottelun tapahtumista Ketterän Erno Ripatille yhden ottelun pelikielto, kuten myös Jokipoikien Eppu Rissaselle. Ketterän Sameli Ventelälle puolestaan kaksi peliä kakkua.

  Aika samalla tavalla itse olisin rankaissut, tosin Ventelälle olisin mätkäissyt yhden pelin enemmän. Toisaalta itse en tappeluista pelikieltoa jakaisi, mutta taitaa linjan mukaan Mestis näistä kieltoa antaa. Ripatille vihellettiin samasta tilantesta myös pelirangaistus sopimattomasta käytöksestä tuomaria kohtaan, mutta tuosta ei sitten mitään lisärangaistusta tullut.

  Lähde: Mestis - Pudotuspeliavauksesta jaettiin pelikieltoja

  Edit. Lisäys Ripatin ulosajoon
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2018 klo 22.08
 10. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa
  Lehtinen onneksi on pelikunnossa. Ei siis onnistunut tusinapakin täysin pelitilanteen ulkopuolella tapahtunut kostamisyritys, joka kohdistui vastustajan tärkeimpään hyökkääjään.

  Ja näköjään kun tuollaisesta aivopierusta saa vain kaksi matsia pelikieltoa, ei kannata Ketterässä ihmetellä, jos jossain pelissä Jokipoikien joku ei ehkä niin tärkeä pelaaja käy noutamassa Juntheikin, Voudin, Jääskeläisen, Matti Ristolan tahikka Pate Iso-Mustajärven pois pelin ratkettua.

  Nyt vain pitää toivoa, että Lehtisen polvi kestää perjantaihin 16.3 asti. Siihen peliin pelikiellosta vapautuu pelaaja, jonka paikkoja voi perjantain pelin aikana koskea. Saattaa pelikin toki jäädä kesken, kun eihän sitä ikinä tiedä mitä saattaa käydä. Jos se pelikiellosta vapautuva pelaaja siis uskaltaa kaukaloon edes astua.
   
 11. boxmia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ja promillet....

  Mutta itse peliin. Toivotaan lämmintä, mutta siistiä peliä. Olkkosen paluu toivottavasti näkyy Jokipoikien kiekollisessa pelaamisessa. Nyt pitää pystyä itse hallitsemaan kiekkoa. Kaverilla sen verta taitavia pelaajia, ettei niitä pidä päästä nauttimaan kiekon kanssa pelistä.

  Ja jos pitäis veikata nii kyl se Olkkonen tänää maalin rykäsee. Ja Ylönen aiheuttaa kylmiä väreitä kotiyleisölle. Silti usko kotivoittoon, vaikkakin enemmän luotin Jokipoikien voittoon lauantaina kun nyt. Tällä kertas jää pitkäveto lappu hyllylle. Oisin laittanu ristin...
   
 12. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  Kaikenlaista täältä saa välillä lukea, mutta pitää sitä sitten käydä vähän korjailemassa.

  Jos nyt puhutaan vaikka omista sopimuspelaajista runkosarjan osalta, niin:

  Sameli Ventelä 33 peliä 4+17=21 / 0,64 ppg / +11

  Roni Viirlas 48 peliä 13+7=20 / 0,42 ppg / +3
  Lassi Raitanen 36 peliä 1+10=11 / 0,30 ppg / +1
  Esa Lehikoinen 16 peliä 3+4=7 / 0,43 ppg / +9

  Boldasin ne olennaisimmat ja muita Jokipoikien pakkeja en jaksanut edes listata. Toki voi heittää sekaan Kerho-laina Joel Olkkosen (31 ott, 7+11=18, +10) mutta silläkin tehot ja pistekeskiarvot huonommat. En nyt puhuisi mistään tusinapakista Ventelän kohdalla. Harmittava pimeneminen ja onneksi Lehtinen pystyy pelaamaan.

  Ketterä saa tänään tärkeän lainan takaisin, kun Kokkosen Mikko puolustaa Ventelän paikalla.
   
 13. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Aika noloa tekstiä. Jos ensikerralla mietit hetken, ennenkuin alat latteuksia latomaan eetteriin??
  Eiköhän noista tapauksista tulleet pelikiellot ole ihan linjassa ja osiltaan ansaittujakin (paitsi Mason suihkukomennus). Nokitaan nuo pois ja jatketaan sarjaa noidenkin pelaajien osalta.

  Lehtinenkään ei sitten onneksi loukkaantunut, joten tässäkin tapauksessa homma hallussa.
   
 14. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa
  Lainaus:
  Tusinapakinhan tunnistaa muun muassa siitä, että sellainen pelaaja puhuu paljon kakkossyöttöjä itselleen sekä ajelee täysin pelitilanteen ulkopuolella vastustajan tähtipelaajia. Näissä molemmissa kyseenalaisissa toimissa kyseinen pelaaja on hyvin "kunnostautunut".

  Pelikieltojen pituudessahan näkyy erittäin hyvin se, että tässä käsitellään nousijajoukkuetta silkkihansikkain. Tuo Lehtiseen kohdistunut teko olisi ollut jonkun muun joukkueen pelaajan tekemänä vähintään viiden pelin kielto, nyt siitä selvisi kahdella ottelulla.

  Myös tuo tappelusta ja tuomariin kohdistuneesta osumisesta tuli vain yksi peli. Ilmeisesti tuomaristoa saa kyseinen joukkue kohdella kaltoin ilman sen suurempia sanktioita.
   
 15. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa
  Lainaus:
  Jos tekstini oli noloa, niin eipä tuo kirjoittamasi paljoa rinnalla kalpene.

  Oletko tosiaan sitä mieltä, että pelaaja ei loukkaantunut, jos hänet talutetaan jäältä pois, eikä hän enää palaa otteluun?
  Oletko tosiaan sitä mieltä, että pelaaja jättää peliä edeltävänä päivänä harjoitukset välistä, jos hän ei ole loukkaantunut?
  Oletko tosiaan sitä mieltä, että pelikiellot olivat linjassa?
  Oletko tosiaan sitä mieltä, että tuomaristo heitti päävalmentaja Lehtosen ihan vain huvin vuoksi ulos ottelusta?
   
 16. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Loukkaantumisessa tarkoitin sitä, että on tänään pelikunnossa - eli ei loukkaantunut pahemmin.
  No tuota...sanotaanko, että tuohon Lehtosen caseen on ihan totuuspohjaista tietoa. (ihan Vuohtoniemen mielikuvituksen tuotetta se suihkukeikka + automaattinen huili, mutta ei siitä enempää)

  Noihin sinun Ventelää koskeviin kirjoituksiin ei toinna edes kommentteja uhrata, lapsellista vaahtoamista vailla minkäänlaista totuuspohjaa.
  Tsekkaappas tallenne lauantain pelistä ja kerro sitten minkäniminen pakki siellä tuomareiden jutuilla jatkuvasti luuraa. Vinkkinä sanon, että Ventelä se ei ole. (eikä edes Ketterän pakki)
   
 17. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  En ole ko. tilannetta nähnyt ja vain sen mitä täällä on keskusteltu. Mutta mikäs oikeus se olisi käydä kostamassa eri pelaajalle? Vähä ny menee tää parkuminen hukkaan, jos käydään telomassa kostoksi. Kostamalla asettaa itsensä vain samaan asemaan.

  Ottelupari kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, vaikken mestistä yleensä seuraa. Taidanpa katsoa illan ottelun. Toivottovasti tulee tiukka ottelu ilman ylilyöntejä.
   
 18. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Tämä on muuten jännä juttu että tämä nimeltä mainitsematon Viirlas on jatkuvasti tuomareiden kanssa neuvottelemassa, vaikkei ole edes joukkueensa kapteeni.

  Pelaajien pelikiellot otan vastaan mukisematta, mutta tuo Mason toimitsijakielto on täysi vitsi. Ripatin tuomarin koskemattomuus tuli (kuulemma) siitä, että viskasi kyynärsuojan selkänsä taa yleisöä sytyttäessään ja sattui osumaan linjatuomaria. Joten jos tuo paikkansa pitää, Järvinen on ollut hereillä kieltoa jakaessaan.

  Tänään kova paikka ja tasoihin olisi kiva päästä. Vielä ei maailma kuitenkaan kaadu vaikka pataan tulisikin, mutta siinä tapauksessa kolmas peli on pakkovoiton paikka Ketterälle.
   
 19. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa
  Lainaus:
  Katsoin kyllä pelin. Oikea vastaus kysymykseesi löytynee seitsikosta Lehikoinen, Muranen, Viirlas, Ollitervo, Raitanen, Rissanen, Bourgeois.

  Oliko kyseessä joku näistä puolustajista? Oletko sitä mieltä, että pelaajat eivät saisi puhua tuomareiden kanssa pelin aikana, vai mikä on kimmokkeesi kysyä tällainen kysymys?
   
 20. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa
  Lainaus:
  Viirlas on joukkueen varakapteeni, ja hänellä lienee oikeus keskustella ottelun aikana tuomareiden kanssa. Mikä tässä nyt on niin vaikeaa Imatralla ymmärtää?

  Ja tuossa tuomarin koskemattomuuden rikkomisessa tosiaan nähdään se, että nousijajoukkuetta eivät koske samat säännöt kuin muita joukkueita. Jos tuomaria heittää ihan millä tahansa, kyllä pelikieltoa pitää tulla.
   
 21. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Noniin, annetaanpa olla jo ja ruvetaan valmistautumaan otteluun #2.
   
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Suosittelen, itse katson paljon Mestistä, KHL:ää, NHL:ää ja Liigaa, tosin Liigaa jatkuvasti vähemmän. Voin vannoa, että ihmisessä on vikaa jos ei hyvistä Mestispeleistä syty.
  Itse toki katson toisen ottelun, mutta ellei sitä pelattaisi niin ilman muuta tämän. Tulee varmasti hyvä matsi Joensuussakin.

  Jos viitsit niin kommentoipa vähän pelin jälkeen minkälaiseksi Mestis playoff ottelun viihdearvon koet.

  Noin muuten sanoisin, että Ketterä on tänään pakkovoiton edessä, vaikka niinhän ei tietenkään ole. Ventälän puuttuminen on Ketterälle iso lovi, vaikka Kokkonenkin on hyvä puolustaja niin ei ihan Ventelän tasoinen vielä.
   
 23. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Pistä nyt se korkki kiinni ja keskity ottelusarjan toiseen koitokseen :D
   
 24. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Kyllähän mestis on myös viihdyttävää. Tykkään henkilökohtaisesti seurata myös 2-divaria. Kyllähän myös tämä ottelu oli viihdyttävä, odotin kuitenkin enemmän ns. jälkipelejä. Silmään myös pisti kuriton peli, etenkin Ketterän kohdalla. Jos haluavat jatkossa voittaa, niin ei voi ottaa noin paljon jäähyjä.
   
 25. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Noniin Mikkihiiret, se olisi sitten PAKKOVOITON paikka keskiviikkona Imatralla! Paljon pitää tapahtua, että se toteutuu. Jos vaikka kuitenkin ihan ensiksi ne työhaalarit niskaan muillekin kuin Aholle??
  Paskanmaku tästä muuten jää....