Ilmoitukset

Rasistiset viestit eivät ole tälläkään palstalla sallittuja. Tämän vuoksi nimimerkit Tkachuk7 ja San Jose Shark #50 ovat seuraavan viikon ajan pelikiellossa.

Nimimerkki bunghole on saanut viikon pelikiellon keskityttyään Ässien osiossa offtopiciin ja provosointiin.

"Moi X!" viestit ovat paitsi turhia, myös rikkovat sääntöjen 10§:ää, sillä emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki Matza187 on passitettu viikon ajaksi pelikieltoon.

Nimimerkit Styge ja hokijone ovat puolestaan saaneet viikon pelikiellon "Suomi 101 vuotta"-ketjun mauttomista ja hyvän maun vastaisista viesteistään.

Nimimerkki hammer lynx on seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella kirjoitettuaan toistuvasti henkilökohtaisuuksia ja rasismia sisältäviä viestejä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: Ketterä – Jokipojat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Peteliuz, 08.03.2018 klo 00.56.

 1. Lainaus:
  Tässä tiivistetysti tämä sarja. Puolet herroista vetelee edelleen sillä ajatuksella, että lättyä eteenpäin ja kyllä se siitä, onnistui se runkosarjassakin. Ei riitä, jos puolet (maksimissaan) pelaa playoff-kiekkoa ja loput neppailee.

  Nyt Ketterä saa pelata täysin paineettomassa tilassa perjantaina, heillä ei ole enään kuin voitettavaa. Todennäköisesti Jokipojat jatkoon menee viimeistään lauantaina, mutta katsellaan nyt vielä. Vaikeata on.
   
 2. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Tulos tai ulos. Pääkoppa kuntoon. Laattaa reppuun.

  Siinäpä päällimmäiset fiilikset tämän hetken tilanteesta. Jokipojat sai Ketterän näyttämään tänään huonolta ja olihan se sitä. Jokipojat pelaa niin hemmetin fiksua ja hyvää lätkää, että aikamoiset juonet saa Maso ja kumppanit punoa että sarja pitkittyy perjantain jälkeen.

  Harmittaa tuo hermokontrollin pettäminen, täysin turhia vastustajan vahingoittamisyrityksiä taas tänään. Näitä ei soisi näkevän kenenkään joukkueen toimesta.

  Ei se auta itku markkinoilla, peli kerrallaan eteenpäin. Joka tapauksessa hieno kausi Ketterällä takana ne lähtökohdat, mistä kauteen lähdettiin, huomioiden.
   
 3. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa
  Ketterä hävisi pelin sen vuoksi, että aloittivat sikailun vasta pelin loppuhetkillä. Juuri tuollaisia törkeyksiä osasin todellakin odottaa pelissä, mutta nyt ne tulivat Ketterän kannalta aivan liian myöhään. Lisäksi kun tuollaisia noutoja harrastaa, niin kannattaisi ajaa niin kovaa, että vastustajat edes loukkaantuisivat pahasti. Nyt Ketterä epäonnistui siinäkin.

  Jokipojat onneksi on osannut olla provosoitumatta näihin sikailuihin, ja rankaissut sillä millä päästään pitkälle kevääseen, eli voittamalla ottelut. Erittäin aikuismaista käytöstä.

  Vähän sama kuin pienten lastenkin kanssa, heidän rääkymisiin ja kiukkuamisiin ei kannata lähteä kilpahuutoon mukaan, vaan jättää lapsellinen käyttäytyminen omaan arvoonsa. Kun lapsellisen käyttäytymisen vuoksi ei provosoidu, niin yleensä lapsellisesti käyttäytyvä oppii, että tavoiteltuun tulokseen pääsee parhaiten jollain muulla tavalla. Tätä Ketterä ei ole vielä kolmeen peliin oppinut.

  Eilisessä pelissä nähtiin jälleen kerran Ketterän pelaajilta parikin suoritusta, joiden pitäisi tuottaa pelikieltoja. Mutta kurinpidon nousijajoukkuetta suosivan linjauksen mukaan pelikieltoja ei ole odotettavissa. Varsinkin kun pelikieltojen kohteina olisivat Ketterän parhaimmistoon kuuluvat Juntheikki ja Kettunen.

  Huomisen pelin ainoa suola on se, että Samuli Vetelä vapautuu pelikiellosta. Nyt toivotaan, että pelaajalle ei tule "flunssaa" tai "nilkkatulehdusta", ja että hän miehekkäästi astuu kaukaloon ja kantaa vastuunsa sarjan ensimmäisessä pelissä tapahtuneista tapahtumista.

  Veikkaan Jokipoikien häviävän pari seuraavaa peliä, jotta saavat ensi maanantaille vielä yhden kotipelin lisää, ja tätä kautta paikattua taloudellista tulosta hiukan paremmaksi.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Uskotko oikeasti että Jokipojat lähtisi telomaan Ventelää? Se on muuten Sameli. Edellä just kirjoitit, että Jokipojat ei lähde tuohon leikkiin mukaan ja sitten povaatkin sen lähtevän?
  Olkootkin, että se Ventelän temppu oli rottamainen turheutuneen miehen teko, mutta Mestiksessä ei ole yhtään joukkuetta johon Ventelä ei pelillisten kykyjensä puolesta mahtuisi. Luit ihan oikein. Mahtuisi ihan jokaiseen Mestisjengiin.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Eilisen komein maali oli kyllä Roni Viirlaksen 0-3 osuma. Kaveri tuulettelee ennakkoon Ketterän suuntaan, ranteet lukkoon ja kaaliperhonen ylämummoon. On se kevät vaan vieläkin ihan hienoa aikaa. :D

  Ketterä vs Jokipojat 14.3.2018 Maalikooste - YouTube

  Tilanne ajassa 1:57. En saanut linkitettyä suoraan tuohon..
   
 6. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Mielellään sarja poikki huomenna. Ja näin varmasti ajattelee ihan jokainen. Ei ole yhtään varaa leikkiä.
   
 7. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa
  Lainaus:
  Kirjoitinko niin, että Jokipojat lähtee telomaan jotain pelaajaa?

  Kirjoitin näin:

  "Nyt toivotaan, että pelaajalle ei tule "flunssaa" tai "nilkkatulehdusta", ja että hän miehekkäästi astuu kaukaloon ja kantaa vastuunsa sarjan ensimmäisessä pelissä tapahtuneista tapahtumista."

  Missä kohti tuossa lukee, että Jokipojat lähtee telomaan pelaajaa?

  Lähinnä toivon Semelilta sitä, että käy miehekkäästi Lehtiseltä pyytämässä anteeksi tekosiaan.

  Pudotuspeleissä saa ja pitääkin pelata kovaa. Mutta sen voi tehdä kahdella tapaa: puhtaasti tai likaisesti. Tässä sarjassa Jokipojat on pelannut kovaa ja puhtaasti. Ketterä on pelannut likaisesti. Kovaa peliä tuolta joukkueelta en ole vielä tämän kauden aikana nähnyt.
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Em. jätkä ei ole kertaakaan onnistunut kirjoittamaan jätkän nimeä oikein. Ei Samuli. Ei Veitelä. Ei Vetelä. Eikä mikään mukaan vastaava, vaan Sameli Ventelä.
   
 9. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ai jumalauta, nyt losautit kyllä päivän parhaan!:)))
  Ihanko noin oikeasti olet sitä mieltä, että kuumassa playoff sarjassa tapahtuneita ylilyöntejä käydään aina henk.koht pyytelemässä "kädestä pitäen" anteeksi?

  Ajelu oli tarpeeton ja hölmö - mutta noita nyt vaan sattuu pelissä nimeltä jääkiekko.
   
 10. Petromax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tervetuloa vaan Ketterän faniporukat huomiseen matsiin. Yleensä vierailiat tuovat lisä säpinää lehtereille. Jos Ketterä saa koottua rivinsä,voi tulla tiukkakin otatus. Toiveena reipas ja oikeudenmukainen tuomarilinja,tahalliset vahingoittamiset ja kostamiset pois tykkänään.
   
 11. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Juurikin näin! Parempi voittakoon ja turhautuneet hölmöilyt pois.
  Kyllähän Jokipojilla on nyt (Kummelin Jackpotia lainatakseni) "kova käsi".
   
 12. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa
  Lainaus:
  En ole sitä mieltä, että kuumassa playoff-sarjassa tapahtuneita ylilyöntejä käydään aina henkilökohtaisesti pyytelemässä anteeksi. Sellainen on kuitenkin mahdollista, ja kuuluu myös hyviin tapoihin.

  Käsittääkseni pudotuspelisarjan päätyttyä pelaajat kättelevät rehdisti. Samalla varmasti on mahdollisuus anteeksipyyntöön. En sitten tiedä mikä on Imatralla tapana, mutta yleensä ihmiset ymmärtävät tekemänsä virheet, ja pyytävät myös vilpittömästi tekosiaan anteeksi.

  Toki se on aina henkilökohtaista, kykeneekö ihminen ymmärtämään, että nyt tuli tehtyä virhe. Vaikea sitä silloin toki on pyytää anteeksi, jos ei ymmärrä tehneensä väärin. Tämä on melko yleistä sellaisilla henkilöillä, joilla on narsistinen persoonallisuushäiriö.
   
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tuskin, varsinkin kun on nousijajoukkue.

  Toivottavasti ratkeaa kuitenkin peli huomenna, koska voin ajatella IPKn olevan "korkeammalla" kuin Ketterä.
   
 14. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Onnea Jokipojat! Olitte selvästi parempi joukkue. Sen voi pää pystyssä tunnustaa. Teidän wagonissa loppukausi, menkää päätyyn asti.

  Kiitos sarjasta. Nyt viinaa.
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ketterä kuittaa oppirahojen tuoton seuraavalla sesonkina. Posille kääntyi kuitenkin myös Ketterän kausi vaikka varmasti nyt vituttaakin.

  Jokseenkin tyytyväisyys hiipii puseroon. Hienosti kylä lähtemässä Jokipo- junan kyytiin, toivotaan nyt että paukkuja jäi puseroon. Pienen pöhinän ainekset oisi kasassa.

  Kiitos Ketterä, Kiitos Jokipo!
   
 16. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  No niin, tämä ottelusarja meni sitten 0-4 Jokipojille. Ehkä vähän yllättäen kyllä. Ketterällä oli tänään saumat jatkaa ottelusarjaa, mutta niin vaan taas Jokipojat kampesi ensin rinnalle ja sitten ohi. Ylönen oli kyllä taas Jokipoikien sankari tässäkin ottelussa. Matka jatkuu ja ensi vuonna taas väännetään. Kiitoksia Ketterälle kovista väännöistä.
   
 17. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Onneksi olkoon Joensuu ja Jokipojat. Parempi voitti, selkeästi parempi.
  Ei ollut Ketterästä pelaamaan voittavaa PO-kiekkoa keväällä 2018, mutta kyllä tämäkin saavutus vielä kirkastuu ajanmyötä.
   
 18. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Ketterä saa olla kyllä ylpeä kauteensa. Tuskin kukaan odotti joukkuetta runkosarjan kolmannelle sijalle. Mutta ehkä Jokipojat sitten mestis "konkarina" osasi kaivaa sen playoff vaihteen päälle. Mutta en kyllä painaisi päätä pensaaseen Ketterän leirissä. Varmasti kausi meni yli odotusten, vaikka toki nyt jo kausi päättyikin.
   
 19. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Tämän illan peli oli vaikea, Jokipojat pääsi vähän helposti johtoon ja sitten selvästi joukkue mukavoitui, mikä on Ketterän tasoista joukkuetta vastaan virhe. Lopussa kuitenkin tahto löytyi ja tästä sitä sitten mennään eteenpäin.

  Huippuhommahan tuo Ketterä oli koko Mestikselle tälle kautta, kerralla suoraan kärkikaartiin monella saralla organisaation ja pelin puolesta. Tosi jees.

  Näissä peleissä Jokipojat osasi playoff-kiekon Ketterää paremmin (ja Jokipojat oli ihan oikeasti hyvä nyt), mutta ensi kerralla varmasti uudet kujeet.
   
 20. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Olipas Jokipojat tyrmäävä tässä sarjassa, seuraavaksi sitten niistätte tuon Keuruun koska uskon että välierät pelataan pareilla Keuruu-Jokipo ja Sapko-Tuto. Hieno myös nähdä että Joensuussa on herätty tähän kauteen ja kattilassa sakkia hienosti! Ketterä oli ihmeen hiha kun vahvistui siirtorajallakin vielä Mattilalla ja Kumpulainen jäi kun jäikin sakkiin.
   
 21. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Onnittelut Jokipojille,SELKEÄSTI ja selvästi parempi tästä kaksikosta.Toivottavasti Jokipojat menee tällä kaudella päätyyn asti,neljännen pelin yleisömääräkin kiitettävä +.Ylönen ollut aika jäätävä joka pelissä. Ketteräkin kyllä voitti jotakin tässä sarjassa muutakin kuin Playoff kokemusta, jäähyminuutit nimittäin Ketterälle koripallolukemin 191-95.
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 23. Näkökulma Jäsen

  Onnittelut Joensuuhun ja kovasta suorituksesta aina muistettava! :) Ketterä oli hyvä joukkue, veikkailin Jokipojista silti heille vaikeaa vastusta, mutta puhtaaseen ottelusarjaan tuskin uskoi kukaan. Nyt näin ja Jokipojat nousivat kerralla kannusuosikiksi! Peli parani loppua kohti, kokemusta löytyy ja PlayOff-joukkue...Saatte hyvän levon, tauon tähän väliin ja KeuPa:kin joutuu ainakin yhden ottelun vielä vääntämään. Olettaen tietysti, että SaPKo selvittäisi IPK:n, niin kevät voisi huipentua finaaleissa...Pitkä on matka, mutta toivo elää..:)
   
 24. Näkökulma Jäsen

  Lainaus:
  Se veikin Ketterän mahdollisuudet...Ihan sama juttu toissa kaudella täällä. Peli kulki runkosarjan, mutta kovemmissa peleissä ei mihinkään. Ei tuo Liigastatuksen pelaaja ollut Ketterällekään. Aho maalilla on vaikea hävitä, muttei näköjään mahdotonta...
   
 25. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Eikös Lehtinen paskonut Ventelän polven alkusyksyllä, jos oikein muistan? Ketterän kannattajat varmaan tietää tarkemmin. Aika provosoivaa ja ylimielistä toi sun kirjoittelu värilasit päässä täällä. Keskityt lähinnä tietyn pelaajan haukkumiseen, vaikka tuskin tunnet häntä edes. Ota happea välillä, ja keskity olennaiseen.