Playoffs 2018 finaalit: Kärpät (1.) – Tappara (3.)

  • 237 186
  • 1 600

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Pohjoispohjalainen mentaliteetti on metka: luoja, me johdetaan sarjaa 3-0, miten tästä enää voi nousta???!

Tää ei mene nyt käsikirjoituksen mukaan, se tässä nyt vähän hirvittää. Kuten Mannerkin totesi niin Kärpät on se haastaja Rocky ja Tappara Ivan Drago.

Nyt on Drago lyöty köysiin, kun sen piti mennä päinvastoin. Jos Tappara johtaisi vaikka 1-3 niin tää olisi ihan piece of cake.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Aika kova suoritus, jos Tappara voittaisi Kärpät neljästi putkeen, ja vielä kahdesti Oulussa. Jos rotsin napit pysyvät kiinni niin pyttyä nostellaan hyvin todennäköisesti jo huomenna.

Tuliko Jukalta muuten lehdistötilaisuudessa pelin jälkeen mainintaa Kärppien halvoista- tai tuurimaaleista?
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Aika kova suoritus, jos Tappara voittaisi Kärpät neljästi putkeen, ja vielä kahdesti Oulussa. Jos rotsin napit pysyvät kiinni niin pyttyä nostellaan hyvin todennäköisesti jo huomenna.

Tuliko Jukalta muuten lehdistötilaisuudessa pelin jälkeen mainintaa Kärppien halvoista- tai tuurimaaleista?
Tuli. Kärppien tasoitus oli kuulemma onnekas pomppu.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tapparalta loistava peli puolustussuuntaan eilen. Todella tiivis paketti, lähes virheetön. Varsinkin kaksi ensimmäistä erää oli sellaista Tapparan juhlaa, että oksat pois. Paketti pysyi napakasti kasassa ja joukkue sai luotua myös pitkiä pyörityksiä Kärppien puolustusalueella. On aikamoinen suoritus pitää Kärpät Raksillassa noin pitkään aseettomana. Kolmas erä ja jatkoerä olivatkin sitten jo enemmän Kärppien.

Hankala tilanne on Tapparalla siinä mielessä, että edes loistava vieraspeli ei tuottanut toivottua tulosta. Tapparan pelitapa tuottaa perin vähän laadukkaita maalipaikkoja. Ainakaan vielä tämän finaalisarjan aikana ei Tapparalta ole löytynyt sellaisia pelaajia, jotka pystyisivät näissä harvoissa paikoissa viileään viimeistelyyn. Hyökkäyksellinen kärki puuttuu. Toki Tapparan puolustuspelaaminen on niin timanttista, että sen varassa voi pyrkiä voittoja yksitellen napsimaan. Sarja on vielä kesken. Mannerin sanoin, kolme ei ole sama kuin neljä.

Mikähän muuten tuossa Kärppien tasoitusmaalissa oli sellaista, että Rautakorpi näki sen pomppumaalina? Hieno pitkä pyöritys hyökkäysalueella. Maalia edelsi hienosti pelattu A-luokan vetopaikka Mäenalaselle. Itse maalikin tuli syöttökuvion jälkeen hienolla ohjauksella. Ihme heebo tuo Rautakorpi.
 
Viimeksi muokattu:

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mikähän muuten tuossa Kärppien tasoitusmaalissa oli sellaista, että Rautakorpi näki sen pomppumaalina?
En ole Jukka enkä maalia pidä pomppumaalina, mutta voisin kuvitella Jukan analysoineen tilannetta puhtaasti Tappara-lasein ja siten, että ohjauksistakin huomattavan suuri osa jää veskarin suojiin tai menee ohitse. Ohjaus on tavallaan pomppu, tällä kertaa vain laukoja pääsi sihtaamaan ihan rauhassa eikä Junttilallakaan kovin kova kiire ollut. Kemiläinen tuttuun tyyliinsä puolusti katseella, se kun on paljon kevyempää hommaa kuin iholla oleminen. Tavallaan "pomppu" ansaittiin tai pikemminkin Tappara sai mitä Kemiläisen otteilla ansaittiin.

Taisi Valtteri olla taas molempien takaiskujen aikana kentällä. Ollut kyllä heikoin lenkki eikä tulisi näillä näytöillä ikävä. Ei Salonenkaan virheetön ole, mutta saa enemmän aikaan hyökkäyspäässä eikä anna omissa mitään ilmaiseksi.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näyttää vahvasti siltä, että oululaisten mestaruus ei olekaan Kärppien kulta, vaan Rautakorven hopea.

No ei varmaan ihan näinkään. Mutta onhan Rautakorpi mielenkiintoinen persoona. Käyttäytyminen lehdistön edessä on ollut samaa ihan sieltä mestaruusvuodelta 2003. Mietin, onko kyseessä pelkkä "mediapeli", vai onko Rautakorpi vain psyykannut itsensä tilaan, jossa ei yksinkertaisesti voi nähdä vastustajan hyviä suorituksia. Vai onko kyse vain puhtaasta "ylpeydestä", että ei voi tappion hetkellä antaa kehua vastustajalle? En minä tiedä, mutta asia jonkin verran kiinnostaa.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Näyttää vahvasti siltä, että oululaisten mestaruus ei olekaan Kärppien kulta, vaan Rautakorven hopea.

Ei ole ainakaan itsellä noin, vaan vastustajan kunnioitus on kovaa luokkaa. Rautakorpikin on ihminen heikkouksineen ja vahvuuksineen. Ei täällä Oulussa olla vielä mitään voitettu.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Ehkä Rautakorpi kertoo samat tarinat myös joukkueelle ja yrittää sitä kautta psyykata tyyliin: "Ollaan hyvin pelin päällä, vastustaja pääsi mukaan vaan tuuripompuilla"? Ja jotta tarina voisi olla uskottava, niin siihen on myös itse uskottava oikeasti?
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilinen peli oli niin tasainen että olisi voinut hyvinkin kääntyä myös toisinpäin. Jos tälläisiä pelejä olisi ollut heti ekasta matsista lähtien, uskoisin että neljän ekan pelin jälkeen voitot olisivat 2-2.

Kärpät on ottanut stepin eteenpäin puolustuspään tekemisissä. Edellisessä sarjassa omat äijät olivat vähän hukassa mutta nyt maalin nurkalta ei löydy vapaata äijää saatikka oman maalin edessä ei ole tapparan pakkia venaamassa vapaana maalin takaa tulevaa syöttöä. Eli pakka on tiiviisti koossa oman maalin edessä mutta se vaikeuttaa lähtöä nopeisiin vastaiskuihin. Samalla Kärppien veskarin elämä on helpottunut kun tietää ettei tarvitse ottaa kuin suorasta luistelusta tulevat vedot (karrikoidusti).

Eilinen oli eka peli jonka näin Tapparalta playoffeissa. Ihan hyvää tekemistä, sellaista perustapparaa, vääntöä riittää ja Peltola on varmaan yksi liigan kovimmista jässiköistä suojaamaan kiekkoa ala Jagr. Välillä näytti että hyökkäyspään pyöritys väsyttäisi Kärpät mutta Kärpät antoi tilaa viivalle ja piti maalinedustan tukossa. Lopulta ratkaisut tulivat viivasta ja kiekko jäi useimmiten lihamuuriin. Tapparan yv:ssä on kovempi uhka olemassa mitä Kärpillä.

Mitäköhän Haapalalle on tapahtunut? Kaveri on aika näkymätön ja ei todellakaan pärjää kulmissa missä Tapparan hyökkäyspeli enimmäkseen pyörii. Yv:llä oli se yksi paikka suoraan syötöstä mutta se viuhui metrin ohi tolpasta. Jossain maalineduskahakassa Haapala taputteli kärppäpakin kanssa toisiaan päälaelle. Ei Haapalalla taidot varmaankaan mihinkään ole kadonneet.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Taisi Valtteri olla taas molempien takaiskujen aikana kentällä. Ollut kyllä heikoin lenkki eikä tulisi näillä näytöillä ikävä. Ei Salonenkaan virheetön ole, mutta saa enemmän aikaan hyökkäyspäässä eikä anna omissa mitään ilmaiseksi.
Yritin tuossa zoomata kuka se Tapparan rightin pakki oli joka siinä ui komeasti rintaa kun kaikkien snaippereiden esikuva Juha Koivisto pääsi millintarkalla laserillaan yllättämään Rakoviinan, niin se taisi olla juurikin Kemiläinen? On kyllä jopa yllättänyt minut paskuudellaan, jatkuvasti vaikeuksissa ja ylivoimaisesti huonoin Tapparan pelaajista tässä sarjassa. Ei korvaa tuota heikkoutaan edes hyökkäyspelaamisella, vaan ihan ulapalla siinäkin.

Jotenkin tulee 2009 finaalit mieleen, Kärpät saa tällä hetkellä olla siinä JYPin paikalla haastamassa "dynastiaa" eli Tapparaa (tuolloin Kärpät). Sarjaa povattiin tasaiseksi ja Kärppien kokemuksen povattiin olevan valttia, mutta mitä vielä. Sarja meni JYPille puhtaasti 4-0, eikä Kärpät ollut yhdessäkään pelissä edes lähellä voittoa. Ensimmäisen pelin olisivat voineet voittaa kun se meni jatkoille, mutta JYP voitti senkin. Sama homma oikeastaan tässä sarjassa, en minä oikein näe että Tappara olisi ainakaan kahdessa ekassa pelissä ollut mitenkään kovin lähellä voittaa kumpaakaan, ja kolmas peli oli sitten se minkä olisivat jatkoilla voineet voittaa mutta ei tällä kertaa. Siinä mielessä tuo 3-0 johto on Kärpille kyllä äärimmäisen ansaittu.

Mutta mitään ei ole vielä pelattu, koska kyseessä on Tappara.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Onhan tuo huvittavaa, kun kumpikin valmentaja puhuu pompuista ja onnesta. Hävinnyt vetoaa pomppuihin, johtopäätös: oltiin oikeasti parempia tai ainakin yhtä hyviä, riittää kun tehdään sama uudestaan. Voittanut vetoaa onneen, johtopäätös: vastustaja on kova, pitää parantaa. Kumpikohan resepti tuonee lisää voittoja? Ihan pelkkää puhetta nämä eivät ole, kun kaikuja valmentajien asenteista kuullaan myös pelaajahaastatteluissa.

Tappara pelasi viimein "tosissaan", ja olisi tietysti voinut voittaa eilen. Kuten aiemmin kirjoitinkin ainakin rivien välissä, tätä kolmatta peliä pelkäsin kovasti, ja jännitys oli hirmuinen pelin alussa. Pelin edetessä jännitys väheni koko ajan, sillä niin vaaratonta Tapparan kulmissa pyöriminen oli. Toisen erän jälkeen olo oli jo luottavainen. Ihmetyttää missä on erityisesti tapparahyökkääjien taito ja uskallus? Eikö ole lupaa yrittää kärkiveiviä? Onko vaan kuuppa niin jumissa ja itseluottamus nollissa? Ei kai sen pitäisi olla mahdollista, niin hyvin Tappara kuitenkin vei edellisiä sarjoja, ja kokemusta tiukoista paikoista on rosterissa valtavasti.

Joku johtavampi pelitapa-analyytikko voisi ottaa kantaa pelitapojen suhteelliseen muutokseen, kun fanikatsomon hulinasta ei ihan jokaiseen nyanssiin pääse kiinni. Nythän Kärpät pudotti selvästi alemmas, ja keskialueen trap oli härski, varmaan kolme-kakkonen - ei siellä enää maalin takaa tai edes sen edustalta karvattu. Onko Kärpät väsymässä, vai tekikö Tappara jotain niin eri tavalla? Halusiko Manner yllättää Rautakorven peluuttamalla taas vähän eri peliä?
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Eipä olisi uskonut et tää näin puhtaasti Kärpille menee. Toki vielä on pelejä jäljellä, mutta eiköhän tää ala olla taputeltu.

Täytyy kyllä pahoitella Tapparaleirin suuntaan.

Toivoin SaiPan voittavan, TPS vei.
Toivoin Ässien voittavan, Kärpät vei.
Toivoin JYPn voittavan, IFK vei.
Toivoin KalPan voittavan, Tappara vei.
Toivoin TPSn voittavan, Tappara vei.
Toivoin TPSn voittavan, IFK vei.
IFK-Kärpät sarjasta toivoin et molemmat vois tippua..
Ja nyt sitten toivoin Tapparan voittavan, mutta mutta...

Alkaa v******ttaa koko kiekko aika paljon. Kannata jotain, varma tappio.

Mitä sarjaan tulee vielä, taitaa tosiaan olla suuri vaikutus sillä, että Kärpillä tiukempi sarja jo alle, enemmän peli kehittynyt ja pitänyt parantaa. Tappara saattoi sittenkin päästä liian ns. helpolla, eikä ollutkaan vain niin ylivoimaisessa kunnossa kuin luulin.

ps. Alkaa kyllä olla rasittavaa tuo Rautakorvesta itkeminen. Noh, kuka mitenkin.. eikä kyllä toivoakaan et se hiipuis _taas_ yhden hopean myötä...

edit. pari puuttuvaa sanaa, karkasi puhelimella
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Eilinen peli oli niin tasainen että olisi voinut hyvinkin kääntyä myös toisinpäin. Jos tälläisiä pelejä olisi ollut heti ekasta matsista lähtien, uskoisin että neljän ekan pelin jälkeen voitot olisivat 2-2.

Kärpät on ottanut stepin eteenpäin puolustuspään tekemisissä. Edellisessä sarjassa omat äijät olivat vähän hukassa mutta nyt maalin nurkalta ei löydy vapaata äijää saatikka oman maalin edessä ei ole tapparan pakkia venaamassa vapaana maalin takaa tulevaa syöttöä. Eli pakka on tiiviisti koossa oman maalin edessä mutta se vaikeuttaa lähtöä nopeisiin vastaiskuihin. Samalla Kärppien veskarin elämä on helpottunut kun tietää ettei tarvitse ottaa kuin suorasta luistelusta tulevat vedot (karrikoidusti).
Tässä olen toisaalta myös Vallinin kanssa samoilla linjoilla, että myös vastustaja teki noita ongelmia Kärpille välierissä. HIFK oli päätypeleissään parempi ja vaarallisempi kuin Tappara, mikä sai Kärppien puolustuksen ajoittain sekoilemaan. Mutta totta kai Kärpät on myös parantanut. Niin suuria ongelmia oli maalinedustan merkkauspelissä, että siihen on varmasti paljon paneuduttu, joten totta kai se näkyy myös kentällä. Mutta edelleen, varmasti siihen paneuduttiin jo välieräsarjan alusta lähtien, mutta silti HIFK sai koko sarjan ajan noita paikkoja maalin eteen. Tappara ei saa noita pyörityksiä kovin usein tuotua sieltä ulkokehältä maalin eteen.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ehkä Rautakorpi kertoo samat tarinat myös joukkueelle ja yrittää sitä kautta psyykata tyyliin: "Ollaan hyvin pelin päällä, vastustaja pääsi mukaan vaan tuuripompuilla"? Ja jotta tarina voisi olla uskottava, niin siihen on myös itse uskottava oikeasti?
Totta kai näin. Summanen joskus viimeisellä jokerikaudellaan muisti lähes jokaisen pelin jälkeen mainita, että taas luotiin enemmän laadukkaita maalipaikkoja, kun olivat taas kerran hävinneet jollain surkealla nyhjäyksellä 1-3. Uskottavuus touhusta menee, kun papukaijana toistaa samaa todellisuuden vastaista jargonia. Aiemminhan Rautakorven bravuuri oli ns. "Oho- maali". Onko Kärpät tehnyt noita finaaleissa?
 
Aiemminhan Rautakorven bravuuri oli ns. "Oho- maali". Onko Kärpät tehnyt noita finaaleissa?
Yksi oho-maalin perikuva Kärpät-Tappara-finaalisarjassa oli hyökkäyspään aloituksesta ilmaan lentäneen ja Metsolan selän kautta maaliin kimmonnut kiekko. En äkkiseltään muista kumpana keväänä tapahtui, mutta muistan elävästi Kanki Kankaanperän ällistyneen ilmeen kun hänen ympärillään Kärpät alkoivat juhlia. Ei vielä siinä vaiheessa tiennyt, mitä selkänsä takana tapahtui.
 

HockeyBoy66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Näyttää vahvasti siltä, että oululaisten mestaruus ei olekaan Kärppien kulta, vaan Rautakorven hopea.
....

En kyllä tiiä kuka tuosta jotain kiksejä saa, mutta itellä ainakaan ei ole mitään henkilökohtaista Rautakorpea vastaan. Jos hän heittelee haastatteluissa omituisia juttuja pomppumaaleista, niin sekin voi olla vaan joutavaa höpinää ja kunhan vaan sanoo jotain toimittajalle. Totuus kuitenkin se, että sama mikä tilanne siellä on joukkueen sisällä niin, se pysyy siellä kopissa. Heitellään sitte medialle mitä heitellään.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ehkä Rautakorpi kertoo samat tarinat myös joukkueelle ja yrittää sitä kautta psyykata tyyliin: "Ollaan hyvin pelin päällä, vastustaja pääsi mukaan vaan tuuripompuilla"? Ja jotta tarina voisi olla uskottava, niin siihen on myös itse uskottava oikeasti?

Tätä minäkin veikkaan. Julkisuuspeli on samalla osa joukkueen mentaalista valmentamista. Et voi sanoa medialle toista ja mennä koppiin puhumaan jotain ihan muuta.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yksi oho-maalin perikuva Kärpät-Tappara-finaalisarjassa oli hyökkäyspään aloituksesta ilmaan lentäneen ja Metsolan selän kautta maaliin kimmonnut kiekko. En äkkiseltään muista kumpana keväänä tapahtui, mutta muistan elävästi Kanki Kankaanperän ällistyneen ilmeen kun hänen ympärillään Kärpät alkoivat juhlia. Ei vielä siinä vaiheessa tiennyt, mitä selkänsä takana tapahtui.
Larssonin yläpesä omaan maaliin Aaltosen huitaistua oikea-aikaisesti. Tämä sinä addressikeväänä otteluvoittojen ollessa 1-3 ja tuo maali tasoitti viidennen finaalin. On tässä välillä vähän sitä ootuuriakin ollut, se vain unohtuu
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Larssonin yläpesä omaan maaliin Aaltosen huitaistua oikea-aikaisesti. Tämä sinä addressikeväänä otteluvoittojen ollessa 1-3 ja tuo maali tasoitti viidennen finaalin. On tässä välillä vähän sitä ootuuriakin ollut, se vain unohtuu
Ei ollut tasoitusmaali vaan tuon ottelun voittomaali 2-1 voittomaali. Se oli kyllä sellainen ohhoh maali tosiaan ihan parhaasta päästä, todella erikoinen tilanne kaikkinensa.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Avautuisivatko lähtöportit huomenna Hakametsässä? Alkaako Jukka "pomppu" Rautakorpi itse tappelemaan?

Vaikka 3 jo nähtyä finaaliottelua ovatkin olleet mitä mainiointa ja onnellisuutta herättävää kiekkoa, kaipaisin kyllä hieman lisää lämpöä ja kuumuuttakin tähän sarjaan.

Köydellä rajaamattoman taistelutantereen sankareita ei toki kummassakaan joukkueessa liiaksi ole. Kärpiltä itsestäänselvä rystysten iskukyvyn koettelija on Otto Karvinen, mutta onko Tapparalla yhtään tämän kaliiberin nyrkkiä leukaperiin -miestä?

Ehkäpä Sebastian Repo voisi olla Karvisen haastaja? Vyöltähän löytyy kuitenkin useampia otteluita ja jopa joitakin jos ei nyt kovia niin ainakin mielenkiintoisia päänahkojakin "Sebulle" on kertynyt: onhan hän dropyourgloves.comin mukaan pyyhkinyt jäätä niin Matti Lambergillä, Martin Bergerillä kuin Jerry D'Amigollakin.
 

chubster

Jäsen
Enempää en ota kantaa, mutta laittaisin vaikka kivekseni vetoa siitä, että Kärpät on mestari. 3-0 tappioasemasta nouseminen on jotain mihin on kerran aikaisemmin pystytty ja (with all due respect) silloin vastustaja joka onnistui johtonsa sössimään oli KalPa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Enempää en ota kantaa, mutta laittaisin vaikka kivekseni vetoa siitä, että Kärpät on mestari. 3-0 tappioasemasta nouseminen on jotain mihin on kerran aikaisemmin pystytty ja (with all due respect) silloin vastustaja joka onnistui johtonsa sössimään oli KalPa.
Kaikki kunnia nykyisen asuinkaupunkini joukkueelle, mutta Kalevan Pallolla on kieltämättä parikin varsin kyseenalaista meriittiä mitä tulee näihin ottelusarjoihin. Legendaarisin toki tämä 3-0 --> 3-4 ottelusarja Bluesia vastaan, mutta toisena myös se että KalPa on liigahistoriassa ainoa joukkue joka on finaaleissa onnistunut menettämään 2-0 johdon ottelusarjassa lopulta tappioksi finaalisarjassa. Toki aika harvakseltaan näitä 2-0 johtoja on finaalisarjoissa nähty, mutta kuitenkin.

Mutta pelit pitää pelata loppuun, mitä tahansa voi vielä tapahtua. Toivon että Kärpät pistää sarjan huomenna poikki, koska neljännen pelin jälkeen onkin sitten mahdollinen viides peli jo seuraavana päivänä. Tuollainen back-to-back kamppailu antaa kuitenkin sen pienen pienen siiman Tapparalle ottaa kaksi voittoa putkeen kun saavat hengen päälle, ja äkkiä voikin tilanne olla se että 3-0 onkin muuttunut lukemiin 3-2, ja taas ollaan Hakametsässä...
 

Kassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllähän Kärpät ansaitusti johtaa ja ne "pomputkin" pitää ansaita. Kirjaimellisesti Junttilan lyönti tai ohjaus lerppurannariin pomppasi jäästä juuri sopivasti. Tuota voi kokeilla toistaa vaikka 20 kertaa ja katsotaan saadaanko edes toista kertaa sama lopputulema. Sieltäpä se pomppu kautta onni tässä oli jopa Mannerin puheissa. Myös Dominikin viimeisin hörppy asettaa maalivahtiasetelmankin Kärppien eduksi, mikä voi tasaisessa sarjassa ratkaista pelin ja nyt viimeisessä pelissä tosiasiallisesti ratkaisi pelin.
Eipä vain ole sattunut Tapparalle Ikosen maalin kaltaisia pomppuja maalin eteen tai vastaavasti Mäenalasen rannari kilahtaa tolpan kautta sisään kun Kemiläisen veto ekassa pelissä kimpoaa tolpasta ulos.
Toki myös esimerkiksi Kukkonen pelasi varsin vahvasti maalinedustaa nyt viimeisimmässä ja oli oikea-aikaisella syöksyllään blokkaamassa ehkä jopa maalia.
 
Eipä vain ole sattunut Tapparalle Ikosen maalin kaltaisia pomppuja maalin eteen tai vastaavasti Mäenalasen rannari kilahtaa tolpan kautta sisään kun Kemiläisen veto ekassa pelissä kimpoaa tolpasta ulos.
Kiekon pomppusuuntahan riippuu siitä, missä kulmassa ja mihin kohtaan tolpassa se osuu. Mäenalasen laukaus oli aavistuksen tarkempi kuin Kemiläisen.
 

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
Eipä vain ole sattunut Tapparalle Ikosen maalin kaltaisia pomppuja maalin eteen tai vastaavasti Mäenalasen rannari kilahtaa tolpan kautta sisään kun Kemiläisen veto ekassa pelissä kimpoaa tolpasta ulos.
.

Oletko jo unohtanut Jasun av-maalin Hakametsässä? Peltoalan kurinpidon Heshkan mailasta korkeuksiin ja putosi kuin tarjottimella Jasun eteen takatolpalla. Melkoinen pomppu, mutta kuten Juntyilankin maali, vaati se monta hyvää tekoa ennen viimeistä onnen ripettä. Voittava joukkue näyttää yleensä myös onnekkaammalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös