Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: TUTO Hockey – Kiekko-Vantaa

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana vantaanvandaali, 21.03.2017 klo 09.30.

?

Kumpi joukkue pääsee finaaleihin?

 1. TUTO Hockey

  20 ääntä
  60,6%
 2. Kiekko-Vantaa

  13 ääntä
  39,4%
 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTolle ensimmäinen kiinnitys finaalipaikkaan ja unelma elää vielä. Seuraavaksi takaisin kupittaalle, jossa Vantaata ei vielä olla pudotuspeleissä voitettu. Erikoistilanteet ovat olleet myös isossa roolissa ja tänään TuTo oli niissä Vantaata tehokkaampi. Taistelu jatkuu.
   
 2. Probert24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
  Neropattina puolustaudun sen verran että peilaan enemmän kuin yhden pelin esityksiä. Minulle on ihan sama lukeeko selässä Gretsky tai Nummelin, mutta kyllä paliaika pitää ansaita. Varmaan ollut puolikuntoinen, mutta pelasivathan toiset vielä edellisenä yönä...
  Hieno homma että nyt homma kulki ja JOUKKUEEN voitto oli pääasia. Minulla ei ole mitään Numppaa vastaan, hieno ura takana. Numero 33 saa luistella keskiviikkona kultakypärä päässä ihan rauhassa minun puolestani :-)
  Me näemme pelejä eri tavalla ja kaikki ollaan oikeassa omissa mielissämme.
   
 3. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Tilasto tappio! Nyt päät pystyyn ja uutta matoa koukkuun;) Lohi määrää!
   
 4. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Olisihan se ollut vähän liian epätodellista, että oltaisiin päästy finaaliin suoraan kahdeksassa pelissä. 2003:kin hävittiin välierissä kerran KooKoolle. Pakko kyllä ihastella kauden ennätysyleisöä, 1240. Jos ei SaPKo ole liian ylivoimainen, niin saatetaan finaaleissa nähdä loppuunmyyty Valtti... anteeksi, Trio. Siitä onkin jo aikaa, kun Valtti... anteeksi, Trio, on viimeksi ollut loppuunmyyty. Ennen velkasaneerausta ja farmisekoiluja Sport ja Tami veti helposti 1500.
   
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tulihan sieltä se voitto sentään. Tasainen peli edelleen, mutta tällä kertaa TuTo onnistui johtoasemassa pysymään. Jäähytilastossa myös tasaista.
  Komas erä olikin sellainen, että pieni pelko loppua kohti kasvoi. K-Vantaa on kyllä sellainen, että jos pikkusormen antaa niin voi kolo käsi mennä.
  Seuraavaksi sitten toinen rasti eli voitto kotikaukalossa, kiitos.
   
 6. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Säteri näki tässä sarjassa jo samoja piirteitä kuin kahden vuoden takaisissa LeKi-otteluissa. Silloinhan Noronen LeKin maalilla tuntui torjuvan kaiken ja lempääläläiset johtivat sarjaa jo 3-1. Yht'äkkiä kiekko alkoi kuitenkin mennä Nortin taakse ihan peruslaukauksilla, tutolaisten peli vapautui ja joukkue meni jatkoon 4-3 voitoilla.

  Ehkä tässä on jotain samaa, tai sitten ei. Ainakin Niemimaa näyttää olevan jo ihan puhki. Viisi ja puoli ottelua kuudessa päivässä taisi olla liikaa 100-kiloiselle pelaajalle. Pienempikokoisten vantaalaisten jalat tuntuvat kestävän, mutta pää ei. Se lupaa ihan hyvää keskiviikolle.
   
 7. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Fanseatilta katselin, ja heti tuli mieleen eräs vantaalainen palstalainen. Minua käskettiin ottaa värilasit pois kun kritisioin maratonottelun tuomareita TUTOn naurettavista jäähyistä. Nyt niitä hassuja jäähyjä tuli Vantaalle ja selostaja ei niitä sulattanut. Tiedä sitten paikkailiko tuomari-Vanninen, vai onko TUTO ottanut käyttöön Vantaan keinot. Sarjaan tuli joka tapauksessa nyt uutta meininkiä!

  Mikä ihme se Patin kuperkeikka oli siinä ensimmäisen erän lopussa? :D
   
 8. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Mielestäni Sätkyn havainnossa oli hyvinkin paljon perää. Kyllähän TUTO on tavallaan tässä sarjassa omalla tekemisellään tehnyt Vantaan maalivahdeista sankareita. Paikkoja on luotu ihan kotitarpeiksi asti, mutta ne viimeiset ratkaisut maalipaikoissa ovat olleet aivan piirisarjatasoa. Toverithan on voittaneet kai joka matsin laukauksetkin aivan selvästi, mutta kun ne kudit ovat olleen lähes poikkeuksetta koko lailla luokattomia. On vedelty ohi, molarin syliin, paukuteltu turvakaukalon rakenteita ja sitä rataa. Melkoisen vähillä gamesavereilla on Vantaan veskarit päässeet.

  Huomenna sen sitten pitkälti näkee, että karisiko se viimeistelyn tuska pysyvästi.
   
 9. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Näin juuri. Niemimaa oli rättiväsyneen oloinen, ja muutenkin Vantaalaisten vastahyökkäyksistä oli paras terä poissa. Gymer ja Mäkinen olivat taas tavallisia kuolevaisia. Kolmannessa erässä TUTO pisti pakin päälle, ja kieltämättä kotijoukkue oli lähellä tehdä toisen maalin, mutta haaveeksi jäi.

  Tässä on nyt kaikki mahdollisuudet saada aikaan huippukiinnostava loppuviikko. K-Vantaa on tietysti edelleen suosikki menemään jatkoon, mutta suosikki on saanut iskun josta toipuminen voi olla haastavaa.
   
 10. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Vantaan pelaamisesta puuttui tosiaan kyllä ne ylimääräiset 10 prosenttia lasista. Niemimaa oli jo runkosarjan lopussa puhki, toivottavasti ei ylirasita liikaa itseään. Tuomaripelistä sen verran, että liian helposti niitä jäähyjä tuli kummallekin. Tuntui että kun toinen sai helpon jäähyn niin tuomari rupesi korjailemaan sitä antamalla jäähyjä jälkitilanteista (mm. kun Leinonen tönäisi Keinäsen Kauttoa päin jne.), ja tämä osaltaan rikkoi peliä. Huomenna jatketaan, mitään muuta en toivo kuin vauhdikasta peliä, ja tuomarit saisi laittaa linjansa kuntoon. Pelottaa joka peliä ennen aina miettiä minkälainen linja tällä kertaa otetaan.
   
 11. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kyllä pudotuspelit ovat nykyään todellista tasapainoilua kovien paineiden ja huippusuoritusten välimaastossa. Erojen ollessa pieniä, kysymys on monesti vain siitä kumpi saa paremman suorituksen irti ja sen onnistuminen on lähes oma taiteenlajinsa. TuTolla on ehkä monessa pelissä ollut jonkunlaista yliyrittämistä, paineetta, paikkovoiton makua jne. Tämä on näkynyt mm. turhina jäähyinä, huonona viimeistelynä ja heikkoina syöttöinä. Tamin sanonnan 95% suoritus on 50% tulos voisi kääntää mielestäni myös toiselle puolelle. 105% suoritus on myös 50% tulos. Vain 100% suorituksella voi saada 100% tuloksen. Vielä kun koko kenttä olisi jollain tavalla samalla tasolla, niin silloin lähestyttäisiin myös joukkueena sitä optimaalista suoritusta.

  TuTolle edellinen voitto oli elintärkeä ja ehkä myös osoitus pienestä lukon aukeamisesta. Etu on kuitenkin vielä vahvasti Vantaalla. Jännäksi menee taas seuraavassa pelissä.
   
 12. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Unohdit lainausmerkit tosta. Koska täyttä paskaahan toi yleisömäärä on. Olisi luullut viimeistenkin vantaalaisten gloryhuntereiden kaivautuneen ulos koloistaan ja tullut katsomaan mahdollisuutta edetä finaaleihin 14 vuoden breikin jälkeen. Mutta ei. Täysi tupa olisi tossa kohtaa ollut ainoa oikea syy ihastelulle, varsinkin kun Tikkurilan lato ei vedä kuin sen parituhatta silmäparia. Toisaalta eipä voi pelkästään vantaalaisia syyttää tästä, onhan seuran markkinointi edelleen täyttä paskaa. Jos markkinointi olisi samalla tasolla mitä Janne Tikkaojan johtama loistava mediaosasto lohessa, niin yleisömäärät olisi täysin toista tasoa.

  Vertailun vuoksi, Järvenpäässä oli edellisenä iltana lähes saman verran jengiä, kun Haukat sinetöi Suomi-sarja nousunsa.
   
 13. Lätkä Jäsen

  Kiitos SaPKo!

  Motarin ohituskaista mehupurkille on auki!
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jokohan tänään menisi sarja poikki. Luulen, että ehkäpä ei vaan perjantaina sitten Vantaalla. Edelleen uskon, että Kiekko-Vantaa tästä jatkaa ja todennäköisyyksienkin mukaan se taitaa näin mennä. Todennäköisyyksillähän näitä ei kuitenkaan ratkaista joten pelata pitää. Oli kova homma jo Kiekko-Vantaalla voittaa 3 peräkkäin, mutta vielä kovempi homma olisi TUTOlla voittaa Lohet 4 peräkkäin.

  Go Vantaa.
   
 15. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Viides peli ja tilanne sama mitä ennen edellistä peliä. TuTo:lle tulos tai ulos ja K-Vantaalle ottelu ja eräpallo. 3-0 tilanteesta sarjan voittamiseksi tarvitaan myös onnea. Eka voitto tuli tekemällä ja tekemällä niitä pitää saada edelleen. TuTo ei vielä kotikentällä voittoa ole ottanut, joka myös ennakoisi että tänään on sen aika. TuTo on myös aiemmissa peleissä (2.peliä lukuunottamatta) lähtenyt peliin vahvasti. Tänään veikkaan että vastustaja pyrkii alussa saamaan johtoaseman. Tämä lisäisi ehkä painetta. Mutta oisko kuitenkin niin, että nousu alkoi ja ratkaisu siirtyisi edelleen.
   
 16. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eräs TUTOn suurimmista vahvuuksista tällä kaudella on ollut steeriilin hallittu pelaaminen (parin maalin) johtoasemassa. Maanantaina toki tuli kolmannessa erässä hiukan kiire, mutta toisessa erässä nähtiin juuri sitä pelaamista, jossa vastustaja ei pääse oikein edes maalipaikoille. Tämän välieräsarjan Turun otteluissa TUTO on kyllä päässyt johtoon, mutta ei ole onnistunut siihen jatkoksi niittaamaan helpottavaa toista maalia. Jos kotijoukkue tänään tekee avausmaalin uskoisin, ettei sen jälkeen ole mitään hätää.
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2017 klo 14.59
 17. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Vitun hienoa. Kaksi oman pään möhläilymaalia. Kolmannen erän ekalla kympillä on saatava maali tai menee liian ahtaaksi.
   
 18. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Jeps, hyvää yötä. Ei tuollaisella puolivillaisella sinnepäin pelailulla voiteta tätä sarjaa. Ryhtiliikettä perjantaille kiitos
   
 19. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Alkaa Vantaan asenne olemaan sitä, luokkaa, että alkaa valmistautuminen paikallispeliin. TUTO painaa rinnalle ja ohi ja vielä ylivoimaisesti.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Noo perjantaina on uusi peli. Kiekko-Vantaa oli ensimmäisen erän paljon parempi. Se on Lohiparville tosin ongelma, että ykkösketju vaelteli aika unessa.
  Keinänen nosti sitten TUTOn voittoon ja näytti mitä tarkoittaa kun on kokenut ja kova kaveri playoffjengissä.
  En jakaisi vielä loppuja nallekarkkeja kummallekaan. Edelleen neljä voittoa on kova sarja mistä tahansa joukkueesta, mutta ei tämän iltaisen perusteella TUTOlle mikään mahdottomuus.
   
 21. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Ensimmäisessä erässä olivat Lohet hyviä mutta sitten heitä vietiin kuin pässiä narussa.
  Hupsista mikä kielikuva :)
   
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO on nyt saanut onnistumisia maalinteossa ja se antaa buustia peleihin. Yksi ottelu kerrallaan edetään. K-Vantaalla oli ekassa ja toisessakin erässä hyvä nousu maalille. Eka erä myös ehkä Vantaalle ja sitä hieman ounastelinkin. Perjantaina onkin sitten kova ottelu. Tasaisia nämä ovat olleet ja mitään ei vielä kirkossa kuulutettu. En usko, että K-Vantaan eväitä olisi vielä syöty. Mitään ei kumpikaan ilmaiseksi saa.
   
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTolta kauden paras peli ja unelma elää yhä. Erittäin ehjä ja tasapainoinen suoritus kotijoukkueelta. Vantaalla ei todellakaan ollut pelissä montaa hyvää maalipaikkaa. Ei TuTokaan paikoilla mässäillyt, mutta huomattavasti enemmän niitä syntyi vierasmaalia kohti. Viimeistelyssäkin onnistutiin tarpeeksi hyvin, vaikka parantamisen varaa yhä on. Erikoistilanteet olivat myös paremmin kotijoukkueella hallussa tänään. Veskariosastolla Kaarlehto kirjasi sarjan ensimmäisen nollapelin. Kautto pelasi Vantaan maalissa myös hyvin, eivätkä vieraat häneen kaatuneet.

  Muutenkin pelissä oli hyvä tunnelma ja tälläisiä pelejä on nautinto keväällä seurata. Erätauolla vielä nuoret sarjanousijat olivat yleisön tavattavissa ja kyllähän heidän temppunsa on varmasti antanut lisäbuustia edustuksellekin. Seuraavaksi sitten takaisin Vantaalle, jossa panokset nousevat uudelle tasolle. Vantaalla on vieläkin "varaa" hävitä yksi peli, joskin nyt seiskapeli voi alkaa kummittelemaan joidenkin pelaajien mielissä mihin Vantaa tuskin haluaa lähteä. TuTolle tilanne on selvä, vain voitolla unelman tavoittelu jatkuu.
   
 24. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  TUTO pelasi vapautuneesti ja onnistui hyvin maalinteossa. Toisessa ja kolmannessa erässä peli oli täysin kotijoukkueen kontrollissa eikä Vantaalla ollut mahdollisuuksia. Ilmeisesti tämän vuoksi osa vantaalaisista, esim. kultakuuppa Atte Mäkinen, osoittivat selviä turhautumisen merkkejä. Toivottavasti perjantaina Vantaalla TUTO pelaa yhtä hyvin. Jo eilen hallissa oli hyvä tunnelma. Jos lauantaina Kupittaalla pelataan niin tiedossa on erittäin mielenkiintoinen jääkiekkoilta.
   
 25. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Olisiko Tuton peluutus hieman tasoittunut kahdessa viime matsissa?
  Se tietenkin selviäisi jos jaksaisi tsekata peliajat, heh.