Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: TUTO Hockey – Kiekko-Vantaa

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana vantaanvandaali, 21.03.2017 klo 09.30.

?

Kumpi joukkue pääsee finaaleihin?

 1. TUTO Hockey

  20 ääntä
  60,6%
 2. Kiekko-Vantaa

  13 ääntä
  39,4%
 1. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Saman pelipäivän ongelmaa ei ole lauantainakaan, jos TPS häviää huomenna IFK:lle Helsingissä. Vaikeaa arvioida paljonko eilen menetettiin katsojia Artukaisiin. Poikani käy katsomassa lähes kaikki Tovereiden pelit kahden kaverinsa kanssa. Nämä kaverit käyvät katsomassa myös Tepsin pelejä. Eilen he olivat Artukaisissa. Jos TPS ei olisi pelannut, he olisivat olleet Kupittaalla.
   
 2. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Onko Vantaalla muitakin kahden ylimmän sarjatason jääkiekkojoukkueita, vai viekö HC Ludwig K-Vantaalta katsojia?

  Mitä otteluiden päällekkäisyyksiin Turussa tulee, niin eihän se tietenkään hyvä asia ole, mutta toisaalta TUTOnkin on ihan hyvä silloin tällöin mitata, montako ystävää sillä ihan oikeasti tässä kaupungissa on. Lukema on näissä tapauksissa joka kerta tainnut olla suunnilleen 1300 paikkeilla. Lauantaina (mahdolliset) ottelut ovat Turussa eri aikaan, mutta vähän luulen, että sekin vaikuttaa yleisömääriin negatiivisesti, eli toinen alkaa liian aikaisin ja toinen liian myöhään. Toki sen toisen joukkueen ottelu olisi ratkaiseva 7. peli, jolla toisaalta luulisi olevan positiivinen vaikutus sen ottelun yleisömäärään aloitusajasta riippumatta.
   
 3. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Vantaalaisille käsite kotiseuturakkaus on jokseenkin tuntematon, eikä jostain syystä oman kaupungin joukkuetta kehdata kannustaa, kun naapurissa pelaa HIVK ja Jokerit. Menestys ja sen puute vaikuttaa, ja jos muistelee miten hyvin asiat on Vantaalla viime vuosina hoidettu (Korea, huhut nordicbetin omistukseen siirtymisestä, melkein LeKi-tason lainapelaajarumbat stadilaisjoukkueiden kanssa), ei ole mikään ihme ettei hirveän suurta fanipohja ole saatu vakiinnutettua. Itse olen aktiivisesti seurannut n. 6 vuotta poislukien Korea-kauden.

  Joka tapauksessa aurinko alkaa tännekin risukasaan paistamaan, joukkue on kuskin paikalla välieräsarjassa TUTOa vastaan. Jos kotona saataisiin huomenna väännettyä voitto, olisi siitä aika hyvät asetelmat lähteä toiselle ryöstöretkelle Kupittaalle.
   
 4. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO:n on nyt voitettava ainakin toinen viikonlopun otteluista, jotta ratkaisu siirtyy ainakin ensi keskiviikkoon. Muussa tapauksessa tulee noutaja.
   
 5. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  En nyt tiedä onko aina lopulta edes kyse kotiseuturakkaudesta, vaikka sitäkin on varmasti mukana. Ostatko puhelimen suomalaisuuden takia, vai haluatko panostaa joihinkin erilaisiin yksityiskohtiin, laatuun, toimivuuteen, kokonaisuuteen, vantaalaisuuteen? Vantaan pitäisi tarjota katsojille jotain mitä kissat ja narrit eivät tarjoa ja ennenkaikkea osata vedota ihmisiin. Hyvällä vetoamisella kannattajia voi saada jopa ulkomailta, ei pelkästään kotiseudulta. Itse en tiedä Vantaan taustoista, mutta seuran kehitystoiminta on ollut tosiaan aika hakusessa tai tuntuu, että sitä ei välttämättä ole edes haluttu kehittää. Tarkoitan vain, että kyllä niitä mahdollisuuksia on päästä eteenpäin, vaikka naapurissa olisi huomattavasti isompia kilpailijoita.

  TS:n jutussa Elomo kertoi TuTon vaihtaneen eilen veskaria toisen erän alussa, koska Rinteen luistin oli hajonnut. Pitäsiköhän todeta Jortikan tyyliin, että missä oli varaluistinten varaluistimet, heh? Voisikohan muuten Säterin selostuksia saada Ylen lähetyksiin vaikka vaihtoehtoiseksi? Ei luulisi teknisesti olevan mahdotonta, vaikka muidenkin joukkueiden osalta valita haluamansa selostus?

  Best of Jani Säteri - "Turkulainen kultakurkku" [HD] - YouTube
   
 6. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Totta tuokin. Positiivisin mielin ainakin itse katson tulevaisuuteen, menestys tuo jonkun verran aina mukanaan kannatusta. On hallilla ollut kuluvalla kaudella ihan erilainen fiilis kuin aiemmin, ja nyt alkaa tuntumaan siltä että pahimmat sekoilut on sekoiltu. Toivottavasti.

  Onko turkulaisilta tulossa kannattajaryhmää tänään paikalle? Meiltä lähtee huomenna jonkun verran porukkaa matkaan, max. bussillinen mutten usko että ainakaan täyttä bussia tulossa.
   
 7. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllä on. Perjantai on kyllä skämäinen päivä fanibusseilla, mutta Helsingin vahvistukset huomioiden kokonaisvahvuus voi olla lähemmäs 30 kannattajaa.
   
 8. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Turusta on käsittääkseni tulossa porukkaa, jos oikein ymmärsin. Lisäksi pääkaupunkiseudulta paikalle tulee joitakin.
  Tänään pitäisi kairata voitto, jotta paine ei kasvaisi kolmanteen liian suureksi. Tietysti joukkue lähtee joka peliin katsomatta taakse tai eteen. Lopussa katsotaan mihin se riittää. Elien katsoin jälkipelivideon ja siinä mainittiin jään laadusta Tikkurilassa. Onkohan se sitten Vantaan salainen ase, jolla kotikaukalossa voittoja on otettu?
   
 9. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Viime pelin jälkeen sanottiin, että molaria vaihdettiin koska Rinteen luistin hajosi. Kuinkakohan pahasti se hajosi, kun ei ole tänään reissussa ollenkaan? Maalissa tänään Pohjanoksa, eli kentällä olevien pelaajien TUTO-prosentti on 100.
   
 10. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Näissä kai ei kai ihan kaikkea paljasteta, mutta oisko sitten jotain muutakin mennyt kuin luistin. Tuo että Pohjanoksa merkattu aloittavaksi, niin se nähdään vasta kun peli alkaa. Nuo ovat tahtoneet olla välillä muutakin. Viime pelissä mielestäni Kaarlehto oli ensin merkattu aloittavaksi. Ja hyvinhän tuo Pohjanoksa pelasi kun oli tuuraamassa Kaarlehtoa.
   
 11. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Onko tämä taas jotain turkulaishuumoria, jota minä en ymmärrä? Vähän niinkuin teidän nimi berliininmunkille? Kun jo pelkästään teidän molemmat veskat ovat tepsilainoja.
   
 12. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Toisella tosin Tuton kanssa sopimus kevääseen 2019.
   
 13. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
 14. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Oliko tää nyt miesten pudotuspelejä, vai d-tyttöjen ringeten harjoituspeli? Jessus mitä jäähyjä. Mies ei edes kaadu ja kampitus? Olka olkaa vasten josta toinen horjahtaa ja laitataklaus?
   
 15. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Minähän sanoin sinulle jo ennen sarjan alkua, että ne värilasit pois. Nyt alkaa olemaan jo oikeasti viimeinen hetki. Aikuinen mies ja itkee kuin pikkukakara.

  Ensimmäinen erä täysin Vantaan, toisessa TuTo pääsi mukaan. Turkulaiset käyvät kyllä kuumana. Melkein joka pelikatkolla hirveätä jälkipeliä ja tönimistä.
   
 16. Hyman Roth Jäsen

  Onkohan toi TUTOn Moisio jotenkin tyhmä? Ei noilla jäähyillä paljoa joukkueen tukalaa oloa auteta.
   
 17. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Samaa voisi kysyä veljeltänsä.

  E: Tyhmiä jäähyjä molemmilta, mutta en kuitenkaan lähtisi henkilökohtaisuuksiin. Joskus vain tunteet menee järjen yli lätkässäkin.
   
 18. Hyman Roth Jäsen

  Lainaus:
  No joo, mutta tosiaan ihme koheltamista molemmilta.
   
 19. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Huomenna on tuoreet jalat kova sana, kun tänään peli menee todella pitkälle (jatkuu yhä, tätä kirjoittaessa 7.erä). Lisäksi huomenna pelataan poikkeuksellisesti jo klo 15:00 alkaen kupittaalla. Todellista kestävyyskamppailua nyt käydään ja se jatkuu seuraavassakin pelissä.
   
 20. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Pitkä on oli. Kahdeksasta erää odotellessa. Huomenna joka tapauksessa kolmelta kaksi väsynyttä joukkuetta kohtaa.
   
 21. Stuttgarter Jäsen

  Pystyykö peliä seuraamaan muualta kuin Fanseatilta (radio tms?)? Mestiksen otteluseurantakellokin pysähtynyt..
   
 22. Diablo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
  Lainaus:
  Huhhuh. Kovaksi käy ohjelma. Onkos kummalla joukkueella enemmän pelaajia heittää rotaatiosta kehiin, esim. A-junnuja..

  Ehkä saavat suoraan aloitella peliä Turussa tuon pelin jälkeen.. Nopeasti vain kamat kassiin ja menoksi.
   
 23. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Radio City ja Turun taajuus nettiradiosta.
   
 24. Stuttgarter Jäsen

  Lainaus:
  Suuret kiitokset! Meneehän tämä nyt täysin absurdiksi, jos huomenna tosiaan pelataan jo kolmelta, että pakko liittyä näin ulkopuolisenakin mukaan.
   
 25. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Hyvä jos kohta ehtii nukkua enää pelien välissä. Kyllä niitä reservejäkin on, ehkä TuTon Petteri Nummelinkin hyppää huomenna kehiin ja 44-vuotias näyttää raketilta kentällä.