Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: TUTO Hockey – Kiekko-Vantaa

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana vantaanvandaali, 21.03.2017 klo 09.30.

?

Kumpi joukkue pääsee finaaleihin?

 1. TUTO Hockey

  20 ääntä
  60,6%
 2. Kiekko-Vantaa

  13 ääntä
  39,4%
 1. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Tepsistä voi vielä tulla mahdollisesti kai Reunanen ja Nurmikin mukaan.
   
 2. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Kiitos, Vantaa!

  Toinen finaalikiinnitys ja suomenennätysottelu.
   
 3. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Hieno ottelu, hienot joukkueet ja parempi voitti. Harmi vain ettei ottelun päätuomaristo päässyt samalle tasolle.
   
 4. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Lainaus:
  Komppaan täysin!!
   
 5. AutoBiography Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, H.K.H., Jets, Eagles
  Onhan TUTOn Karhu ollut tuolla mukana vain paperilla? 157 minuuttinen peli ja tilastoissa peliaikaa 00:00 :D Jos on istunut penkin päässä oikeasti niin nostan kyllä hattua...
   
 6. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Aikas pitkälle venyi loppujen lopulta. Itse poistuin paikalta noin 11 aikaan, on siellä hetki näköjään sen jälkeen pelattu. Kiitos Vantaa, saa nähdä minkälainen ottelu huomisesta tulee.
   
 7. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jokohan näin aprillipäivänä TuTo saisi voittotilin auki? Muuten tässä kyllä alkaa olla kohta vitsit vähissä, heh.

  Pelistä toiseen TuTo on päässyt vähän lähemmäs voittoa. Ensimmäisessä pelissä tulos 2-4, toisessa 3-4 je. Tiukkoja on pelit olleet ja tämän päiväisen pelin erikoispiirre on todella lyhyt palautumisaika valtavasta rääkistä. Edellinen peli kesti n. 6 tuntia ja päättyi n.klo 01 tänään. Siitä reissu turkuun 2-3 tuntia, nukut 8 tuntia, aamutoimet ja taas pitäisi olla jo pelaamassa. Tahti on niin tiukka, että mahtaako tämän päivän pelin alkulämmittelyihin edes pelaajat kunnolla ehtiä?

  Eilisestä pelistä on muutama peluri vaihtunut kokoonpanojen perusteella. TuTosta ehkä loukkaantuneen Tomi Wileniuksen korvaa, Markus Nurmi. Samuli Valviston tilalle tulee Petteri Nummelin. Vantaalta Frank Gymer ilmeisesti eilen myös loukkaantui pelissä ja hänen paikkansa ottaa Niklas Andersson. Juho Rautanen myös on sivussa ja hänen tilalleen nousee Emil Leppänen. Teemu Väisänen ottaa Anderssonin paikan Vantaan neloskentässä. Kokoonpanojen perusteella voisi arvella, että Vantaan pakiston kestävyyttä koetellaan nyt. Veskareina molemmilla jatkaa eilisen pelin molarit.

  Eilisen pelin peliaikakunkku oli kenttäpelaajista muuten Kristian Tuohilampi, joka viiletti kentällä kunnioitettavat yli 68 minuuttia. Vantaalta eniten pelasi Paavo Ylipaino joka pelasi lähes 64 minuuttia. Kovassa viereessä olevat kummankin joukkueen veskarit pelasivat pelin sisällä yhdet "normaalit" nollapelitkin jatkoajalla.
   
 8. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Wileniukselle yhden ottelun pelikielto. Tästäkin olen hiukan eri mieltä. En kiistä etteikö taklaus osuisi päähän, mutta Wilenius on aivan paikoillaan ja toinen käytännössä luistelee pää edellä päin. Mitä olisi Wile voinut tehdä toisin? Tietenkin väistää ja antaa kaverin tehdä maali.
   
 9. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Huh mikä matsi eilen! Ei riittäny pari jatkoerää näille sotureille vaan piti ihan tehä uus Suomen ennätys lätkämatsin pituudessa :) Varsinaisen peliajan perusteella, oli sen verran tapahtumarikas, veikkasin nopeeta ratkasua jommalle kummalle mutta jopas olin väärässä. Peli tais kestää yhteen asti. Erikoinen peli sikälikin että vihellettiin noin paljon jäähyjä ja varsinkin TuTolle. Siellä oli muutama erittäin kyseenalainen vihellys välissä ja toisaalta muutama selkeä jäähy jätettiin puhaltamatta. TuTolta upeaa venymistä tulla viimesellä minuutilla tasoihin ja peli ois tosiaan voinut päättyä kummalle tahansa mutta Vantaa taisi olla juuri tuon verran sitkeämpi joukkue. Ensimmäinen jatkoerä oli tosin täysin TuTon hallintaa ja siinä oli vierasjoukkueen saumat ratkoa ottelu mutta Jani Kautto ja Kiekko-Vantaa kestivät tuon kovan myllytyksen. Ei kai tässä mitään, vajaan tunnin kuluttua jatkuu. Vähän veikkaan että tänään nähdään Kupittaalla himokas ja halukas TuTo joka tekee kaikkeensa kaventaakseen sarjan. Vantaan on oltava tähän valmis. Jos Kiekko-Vantaa voittaa tänäänkin niin finaalipaikka alkaa näyttää varmalta mutta eipä mennä asioiden edelle. Meillä on tänäänkin viihdyttävä kiekkoshow edessä!
   
 10. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Joo, nyt onkin sitten alkamassa pykälää totisempi matsi, näin kotijoukkueen näkökulmasta asiaa tarkastellen. Jostain kumman syystä en ole kovinkaan huolestunut, vaan luottoa löytyy. No, muutaman tunnin jälkeen voikin sitten olla koko lailla toisenlaiset fiilikset.

  Eikä sitä porukkaa näytä katsomoon tänäänkään kovin paljoa valuvan, siitäkään huolimatta että naapuri lähti eilen lomille lomps, eikä tänään enää pelaa.

  Jaa Pohjanoksa maaliin. Taisi eilinen imaista kaikki mehut Kaarlehdosta, eikä ihme.
   
 11. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Kiitos Vantaa! Taidan lähteä tästä rantapallokaupoille, onko Turkulaisia kuinka monta tulossa Vantaalle maanantaina? Tiedän ostaa tarpeeksi että kaikille riittää.
   
 12. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Välieräsarjan hävinnyt pelaa vielä pronssiottelun, joten rantalelut eivät ole aiheellisia. Mutta toivottavasti K-Vantaan joukkue tulee tuolla asenteella otteluun, niin kiekkoa riittää koko viikoksi.
   
 13. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Mitään ei olla viellä voitettu. 0-3 voitot on mut. Tutolla on mahdollisuudet. Kiekko-Vantaa pelaannut just sitä peliä, mitä se on koko kauden harhotellut, näitä pelejä vartaerten. Pakko näpäyttää, Tuto selostajaa,et tämä sarja saattaa mennä 4-0.
   
 14. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Se on totta. Säteelle joo terveisiä, ennustuksensa saattaa ehkä pitää paikkansa
   
 15. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Vantaa pelaa elämänsä kevättä. Ei TuTo paljoa perässä ole ollut, mutta tarpeeksi joka pelissä. Ansaittuja voittoja Vantaalle, turha jossitella. Selkeimmin ero on näkynyt ratkaisevissa syötöissä ja viimeistelyissä. TuTo on myös ihmeen paljon ottanut jäähyjä, joista osa täysin turhia.

  Seuraavaksi pelataan selkä seinää vasten ja kyllä nyt TuTo tarvitsee jo ihmettä jatkoon menemisseen. Joka jätkän pitäisi tasoaan ja löytää uusi ilme joukkueena pelaamiseen. Seuraava peli on varmasti erittäin vaikea TuTolle, mutta vielä pitäisi kaivaa se viimeinen vaihde. Olisihan se todella uskomatonta nousta 0-3 tappioasemasta finaaleihin...
   
 16. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Jep, se olisi kova temppu. Vantaa oli viime kaudella lähellä Jukureita vastaan, 0-3 tappioasemasta tasoihin ja seitsemäs peli jatkoajalle. Silloin jo näki, että pinnan alla kytee. Nyt nautitaan niitä hedelmiä. Moni tästä joukkueesta pelaa ensi kaudella liigaa eikä Vantaalla ole muutenkaan varaa lähteä kilpailemaan rahalla, joten harvinaista herkkua on.

  Kunhan ainakin Espoo jää taakse, niin se on jo pieni voitto.
   
 17. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Vaikeaksi TUTO homman laittoi. Kyllä nyt eniten kirvelee sen ekan pelin häviäminen. No niin kauan kun on mahdollisuus, niin on myös toivoa. Lepoa ei paljon tule. Itselle siis ensin luulin, että vasta keskiviikkona. No parempi kai tuo maanantai on kuitenkin.
   
 18. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään siis ensimmäinen tulos tai ulos peli. Joko nyt olisi se päivä, jolloin maalipaikoissa onnistuttaisiin. K-Vantaa on ollut tehokkaampi omissa paikoissa ja myös YV peli on ollut ihan tehokasta. Saa nähdä onko tänään kokoonpanoissa muutoksia vai luotetaanko edelleen samoihin. Ei TuTo pelillisesti muutoin huonosti esiinny. Kolmannessa pelissä väsymys näkyi ja peli ei ollut kummallakaan mitään erikoista. Nyt lyhyt paussi takana ja nähdään toivon mukaan hieman tasokkaampaa peliä. TuTo kannattajat ovat siis keräämässä porukkaa kannattajamatkalle kuudenteen peliin. Uskoa on siis sekä pelaajilla että kannattajille. Siitä hyvä lähteä tähänkin peliin.
   
 19. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Mikä on tässä sarjassa joukkueiden loukkaantumistilanne? En ole ihan kartalle puuttuuko ja ketä puuttuu siitä syystä että ei pysty pelaamaan. Kiekko-Vantaalta taisi ainakin puuttua toinen Mäkinen? Loukkaantunut vai jotain muuta?
  Mikä TUTOn terveystilanne.
  Nopeasti vaan vastauksia niin pelaan pienet rahapelit vielä, kiitti.
   
 20. BlegiAntsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:

  Copy pastella kivan kokoonpano ja liitteessä TUTOn.

  57 Toni Leinonen-13 Pekka Niemimaa-67 Julius Rantaeskola
  54 Atte Mäkinen-15 Joonas Hyttinen-91 Frank Gymer
  21 Joel Lehtinen-11 Teemu Mielonen-43 Patrik Moisio
  28 Teemu Väisänen-26 Antti Kauppinen-9 Niklas Andersson
  55 Ville Heikkinen

  78 Iiro Sulin-44 Nico Nurmikanta
  24 Lasse Uusivirta-23 Paavo Ylipaino
  33 Lassi Raitanen-20 Joel Ojala

  37 Jani Kautto (3 Aaro Peltonen)
   

  Liitetyt tiedostot:

  • image.png
   image.png
   Tiedostokoko:
   983,1 KB
   kertaa luettu:
   62
 21. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  TUTOlla on Mestiksen sivujen mukaan paras kokoonpano tänään kehissä. Varma vinkki: Toverit ei vaan voi hävitä Vantaalle neljää ottelua putkeen (tai sitten kuitenkin voi).
   
 22. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ei voinut. Tänään TUTO oli parempi joukkue, ja voitti turvallisesti. K-Vantaalla oli kyllä paikkoja kolmannessa erässä, mutta TUTO olisi voinut laittaa pelin pakettiin jo aiemminkin.

  Keskiviikkona jatketaan, loistavaa!
   
 23. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Astuin juuri hetkeksi lyhyellä matkalle Kiekko-Vantaan bangwagoniin, että lohet ovat hyvät ja voittavat sen TUTOn vielä kertaalleen. Haluan ennemmin Vantaalle kuin Turkuun. Matka on selvästi lyhyempi ja Turussa ei ole yhtään kaveria. Vantaalla niitä on vaikka kuinka ja paljon.
   
 24. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Niin on mukavaa mennä keskiviikkona Kupittaalle todistamaan TUTOn kotivoittoa. Tänään aiemmin välierissä vaatimattomasti pelanneet Nummelin ja Pulliainen molemmat tekivät tehot 1+1.
   
 25. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Tulihan se voittokin sieltä, hyvä niin. Ja oikein erityisen tyytyväinen olen siitä, että Nummelin oli isossa roolissa ratkaisemassa. Sai nimittäin niin kohtuuttomasti paskaa osakseen viime kotipelistä. Teki mieli kirjoittaa jo silloin, mutta ei jaksanut kun vitutti muutenkin ihan tarpeeksi.

  Numppa pelasi siis yhden vaatimattoman pelin puolikuntoisena, ja jotkut neropatit olivat jo ihmettelemässä miehen turhuutta. Mitä vittua? No, keskiviikkona tämä samainen turhake taitaa luistella kaukaloon kultapotta päässä. Kyllä mä näkisin mielelläni enemmänkin vastaavanlaisia turhakkeita joukkueessa.

  Mikäli Sätkyyn on luottamista, ja miksei olisi, niin maalivahtivalinta keskiviikolle lienee harvinaisen helppo duuni.