Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: TUTO Hockey – Kiekko-Vantaa

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana vantaanvandaali, 21.03.2017 klo 09.30.

?

Kumpi joukkue pääsee finaaleihin?

 1. TUTO Hockey

  20 ääntä
  60,6%
 2. Kiekko-Vantaa

  13 ääntä
  39,4%
 1. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Siltä vaikuttaisi, ja se näkyy tuottavan tulosta. Nyt on myös löydetty tasapaino ketjuihin, Juuselan nosto ykkösketjuun on ollut onnistunut muutos.
   
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Ei hirveästi ei näkyisi eroa olevan peliaikoihin, jos aikasempia vertailee. Tosin ihmetyttää vähän sama, kuin viime vuonna Hokki sarjassa. Joukkueen parhaisiin maalintekijöihin ja luistelijoihin kuuluva Laine pelasi viime pelissä esim. vain 11 minuuttia. Peliittoja vastaan pelasi kahdesti yli 16min. Vähän ihmetyttää Laineen vähäinen luotto keväisin, kun pelit kovenevat.

  Kuka olisi muuten uskonut syksyllä, että tärkeimmissä peleissä Juho Virtanen paukuttaa 10min kovempia peliaikoja kuin Wilenius ja ihan ansaitusti.
   
 3. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Juho Virtasen kenttä on muutenkin hyvin mielenkiintoisesti rakennettu tällä hetkellä. Toisella laidalla viilettää legenda Nummelin ja toisella NHL varaus Nurmi. Virtasessa itsessään on ehkä hieman samaa kuin Saku Koivussa. Erittäin vikkelä väkkärä, joka jaksaa vääntää pienestä koostaan huolimatta ihmeen hyvin. Voi olla pienestä kiinni todellinen läpilyönti hänelläkin.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Edessä kuudes peli ja TUTO:lla paikka tasoittaa sarja. Parissa edellisessä pelissä TUTO on onnistunut peliä parantamaan. Täydellistä se ei vieläkään ole ja maalipaikkoja on hukattu. Kautto ei ole huono ja pystynyt kyllä mahdollisuuden omilleen antamaan. Tässä kohtaa kautta TUTO on muutaman kerran 3-1 tilanteessa ollut se hävijäpuoli. Nyt olisi mahdollisuus tehdä toisin ja paremmin. Tämä ottelu tietysti pitää voittaa ensin.

  K-Vantaa on varmasti käynyt läpi asioita ja on odotettavissa, että hyökkäyspäässä terävöittävät peliä. Siihen TUTO:n pitää pystyä vastaamaan. Samalla TUTO:n tulee pystyä pitämään oma tehokkuus maalinteossa tai miksi ei parantaa myös sitä. Maalin edustalle pitäisi monesti saada mies, koska muutoin ne heitot sinne ovat turhia.

  K-Vantaan YV peli saatiin tukittu viimeksi. Yksi heidän ratkaisumalleista on ollut pelaajan liukuminen lähelle neliötä ja tarkka veto siitä. Viimeksi vain kerran pääsivät siihen paikkaan. Varmasti muitakin on ja maalin eteen tulevat hekin pyrkimään.

  Tänään siis voidaan jatkoerille taas mennä. Tuskin uutta ennätystä tehdään ja voittomaalin tekee tällä kertaa TUTO. Jos siis eivät varsinaisen peliajan puitteissa jo ratkaise ja siirrä ratkaisua lauantaille.
   
 5. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  On kyllä viihdyttävä kaveri tämä Juho Virtanen. Koko kauden parantanut peliään. Alkukaudesta vähän ihmettelin isoja minuutteja ja yv-vastuuta, mutta en enää. Hieno kasvutarina. Tekee töitä hullun lailla ja uskaltaa pelata pienestä koosta huolimatta. Samoin TuTon joukkueessa on muitakin hienoja esiintuloja ja kasvutarinoita: Kalle Valtola, Samu Suominen... ja Tuohilampi on ottanut ison pompun sarjan eliittiin. Muutamilta pelaajilta odottaisin kyllä vihdoinkin niitä tehoja ja ratkaisuvoimaa, mitä ollaan koko kausi odotettu.

  Tänään saa taas jännittää koko rahan edestä, mutta tämän viikon aiempien kohtaamisten perusteella ja TuTon materiaaliylivoiman perusteella uskoisin, että huomenna pelataan vielä Kupittaalla. Fanibussi on Vantaalle menossa, mutta töiden takia joudun itse tyytymään Fanseatiin. Ei silti, ihan hyvää lähetystä Vantaalta tänä päivänä tekevät, mutta parasta olisi silti paikan päällä.
   
 6. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  TUTO pelaa tänään täysin samalla kokoonpanolla kuin keskiviikkona. Minulla on vahva usko siihen, että paremmalla taidolla ja suuremmalla itseluottamuksella varustettu TUTO ottaa tänään voiton.
   
 7. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Ihmettelin samaa Laineen peliajassa myöskin viime vuonna. Ja heti taas nyt uudelleen. Melko outoa.
  Toki tiedän, ettei Laineen kanssa oltu viime kauden jälkeen edes tekemässä uutta sopimusta. Kuka tietää miksi.
  Nyt haisee taas samalta. Kannattaahan käytännössä ilmaiseksi pelaava 20 maalin mies päästää muualle...
   
 8. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Kohta mennään. Melkein näin voisin väittää että matsin voittaja pelaa finaaleissa, tosin seiskapelin arvaamaton luonne antaisi vielä meille viimeisen mahdollisuuden.

  Kaarlehto on tällä hetkellä molarien taistelussa johdossa. Tutolla flow-tila päällä joka täytyy katkaista heti pelin alussa aktiivisuudella ja liikkeellä ja ehkä avausmaalilla, muuten on tulossa tuskainen ilta.

  Tää on kuitenkin sitä herkkua, nautitaan!

  Sarjan lähihistoria näkyy yleisömäärässä.
   
 9. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ei muuta kuin onnittelut Vantaalle. Ennustukseni ei osunut. Hieman tyhjä olo kieltämättä.
   
 10. paraspelaaja Jäsen

  TUTO on viime vuosina profiloitunut sellaisena ikuisena häviäjänä mitä playoffeihin tulee. Ihme juttu.
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Onnea Kiekko-Vantaa ja fanit. Stipendi mulle kun äänestin vähemmistössä jatkoonmenijän oikein.
  TuTo oli tänään pitkiä aikoja parempi joukkue, mutta sen peliä leimasi aika ajoin tulleet täydet koomat ja sekoilut joista aina aukesi KiValle paikka.
  Kiekko-Vantaalla oli selkeämpi pelitapa ja systeemi siinä missä TuTo kaahasi vähän kuin kanalauma.
   
 12. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Veikkaan, että jos TuTo tämän pelin olisi kääntänyt voitoksi - eikä se kaukana ollut, olisi se tämän ottelusarjan voittanut. Todella pienten marginaalien peli tänäänkin ja siinä ekassa jatkoerässä oli se vähintään kolmen minuutin pituinen jakso kun TuTo piti kiekkoa hyökkäyspäädyssä ja meidän jätkät odotti seisovin jaloin väsyneenä purkupaikkaa. Kuin ihmeen kaupalla tuosta kuitenkin selvittiin. Toinen läheltä piti-tilanne oli juuri ennen voittomaalia ku oliks se nyt Tuohilampi (unohdin jo) joka pääs karkaamaan läpiajoon. Molemmilta jengeiltä hylättiin yks maali ja sekä torjunnat että alotusvoitot meni melkeen tasan. Ei jääkiekkomatsi enää tän tasasemmaks mene.

  Kuten sanoin ni TuTo ois ihan yhtä hyvin voinut tän pelin voittaa mutta luojan kiitos ensin Kautto ja sitten perään Gymer pelasti meidät. Ei ois ollu helppo paikka pelata huomenna game seven Turussa. Pettymyksen käsittelyyn ei ois jääny liiemmin aikaa. Mutta luojan kiitos tää homma ratkesi tänään ja saadaan nyt edes päivä enemmän lepoaikaa ennen ku alotetaan finaalit SaPKoa vastaan.

  Täytyy kyllä vielä antaa tunnustusta ja kiittää TuToa ja sen kannattajia helvetin kovasta vastuksesta. Vantaa ei saanut teiltä mitään ilmaiseksi vaikka kolme ensimmäistä peliä voitettiinkin. Pienestä oli kiinni ettei tämä sarja kääntynyt TuTon eduksi. Tämän tiukemmin ei voisi ottelusarja ratketa ja saatte olla ylpeitä joukkueestanne. Pää pystyyn ja ensi kautta kohti!
   
 13. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Pronssit on vielä jaossa. Olkoot pyllystä tai ei niin olen täysin varma, että jokainen haluaa mieluummin voittaa sen pelin kuin hävitä.
   
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Joskus jotain Tuton pelaajaa haastateltiin pronssipelien järkevyydestä. Totesi jotenkin näin että jäälle mentäessä ei kiinnostaisi ollenkaan, mutta jos matsin häviää niin vituttaa miksei kiinnostanut.
   
 15. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Joo noin se on. Kyllä nuo pronssipelit meikäläisen silmään sellaisilta näyttää, että kyllä nekin voittaa halutaan.

  Onnittelut vaan Vantaalle. Ja kertokaas joku matsin nähnyt, että mistä se Kaarlehto oikein riemastui. Oliko mahdollisesti jotain syytäkin, vaiko vaan pahaa oloaan purki?
   
 16. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  No juu, onhan tässä TuTollakin vielä yksi peli jälellä ennen kesälomia mutta tarkoitin tuolla kommentillani että parempi onni finaalipaikan suhteen vuoden päästä. Jos turkulaiset ei olisi kaivanu itselleen 3-0 tappioaseman kokoista kuoppaa ottelusarjassa ennen ku heräsivät taistelemaan tosissaan finaalipaikasta niin voi olla että nyt juhlittaisiinkin TuTon finaalipaikkaa voitoin 4-2.

  Mut tsemiä toki pronssipeliin ja sen jälkeen katseet kohti ensi kautta :)
   
 17. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ne pronssipelit on alun läpsyttelyn jälkeen muuttuneet loppua kohden yleensä hyväksi kiekkoviihteeksi. Toivottavasti tänäkin vuonna, niin olisi mukavampi lähteä kesälomille!
   
 18. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Mäkinen ajoi juuri ennen maalia helvetin lujaa Kaarlehtoa. Ilman jäähyä tietenkin.
   
 19. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Joo hiukan mä uumoilinkin, että ei Karppa ihan turhasta tolleen riehu.
   
 20. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Joo. Oli kyllä kauden härskimpiä päälleajoja. En vieläkään käsitä.
   
 21. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Nyt meni jo värikynän puolelle tai sitten ei ole tullut kovin montaa tilannetta kauden aikana nähtyä.
   
 22. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Onnittelut K-Vantaalle. Tuomarit auttoivat sillai kivasti, niin pääsitte jatkoon. Kaksi hyvää, taistelevaa joukkuetta, 2 luokatonta amatööriä pillin kanssa pelleilemässä.

  No, Tuohilampi oli yksin läpi hetki ennen ratkaisevaa maalia. Olisi liruttanut sen sisään, tuskinpa pillipellet olisivat maalia siinä tilanteessa kehdanneet hylätä.

  Paska maku jäi suuhun, go SaPKo.
   
 23. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  No näin neutraalein lasein kehtasivat kuitenkin hylätä Vantaalta selvän maalin ekalla jatkoajalla, joten tiedä sitten miten ton kanssa olisi käynyt. Viihdyttävä sarja oli seurata. Vantaa oli pikkuisen parempi joukkue, ja olisi esim.tänään paremmalla viimeistelyllä voinut lyödä 3-0 tauluun ennen Tuton tasoitusta, mutta sieltä puuttuu se Pulliaisten ja Keinäsen rutiini, jolla hyödynnetään momentumit silloin kun niitä on.

  Toisaalta varsinkin näissä jatkoaikapeleissä ja viime lauantain pelissä sitten ehkä tuo jonkinlainen kokemattomuus ja nuoruus näkyi positiivisessa mielessä, ja ne kentän fresheimmät yksilöt löytyivät vantaan riveistä kun kokeneemmilla kavereilla jalat olivat liisterissä.
   
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  En nyt ihan ymmärrä, tänään oli täysin selvästi TUTO se kumpi hyötyi tuomareista. Edelleen, minäkin olin täysin tunteeton pelin seuraaja. On todella hassu heitto tuossa, että tuomarit olisivat Kiekko-Vantaata jotenkin auttaneet, kun se ei niin mennyt.
   
 25. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Vantaan selvän maalin? Peli oli vihelletty poikki selvästi ennen kuin kiekko oli maalissa. Ei maalia silloin voi hyväksyä, oli sitten alkuperäinen vihellys oikein tai väärin.

  Mestiksessä on kyllä runsaasti heikkotasoisia tuomareita.