Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: TUTO Hockey – Kiekko-Vantaa

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana vantaanvandaali, 21.03.2017 klo 09.30.

?

Kumpi joukkue pääsee finaaleihin?

 1. TUTO Hockey

  20 ääntä
  60,6%
 2. Kiekko-Vantaa

  13 ääntä
  39,4%
 1. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Aloitetaan tästä välieräparista ketju, koska joukkueet ovat jo selvillä. Molemmat joukkueet olivat tylyjä puolivälierissä, sekä turkulaiset että vantaalaiset menivät 4 - 0 jatkoon omista sarjoistaan. Ennakkoasetelmat ovat vähintäänkin herkulliset, joukkueiden keskinäiset ottelut runkosarjassa menivät Kiekko-Vantaalle 3-2. Perinteikäs taistelupari ja suhteellisen lyhyt välimatka herättänee kummankin joukkueen kannattajat liikkeelle.

  Itse pidän TUTO:a hienoisena ennakkosuosikkina, mutta uskon (ja toivon) että Kiekko-Vantaa kairaa itsensä finaaleihin otteluvoitoin 4-2.

  Ensimmäinen ottelu pelataan 29.3 Kupittaalla, ja seuraava ottelu Tikkurilassa 31.3.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tämä on se vaihe, missä TUTO on lähihistoriassa siirtynyt lomalle. Toisaalta aiemmin myös TUTO on väsyttänyt itseään edellisissä otteluissa. Tällä kertaa päästään pienellä levolla, mutta sama koskee tietysti K-Vantaata. Tämä sarja ei varmastikaan tule päättymään neljän pelin jälkeen vaan saattaa olla, että loppuun asti pitää taistella. Tässä kun peltaan finaalipaikasta, niin taistelu tulee olemaan kovempaa jo ja kumpikaan ei tule periksi antamaan. veikkaan että johtoasemassa kolmanteen erää mentäessä kumpikaan ei voi alkaa liikaa varmistelemaan. Lyhyt etäisyys myös tarkoittaa, että väsymys ei ehkä pääse kostautumaan liian pahasti vaikka pitempään (jatkoeriä) joutuisi pelaamaan.
   
 3. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  TuTon sivuilta seuraavaa:
  Lainaus:
  Suomeksi siis ainakaan kaikki ottelupäivät eivät ole vielä varmoja, koska TuTo ei halua pelata kotiotteluitaan samoina päivinä kuin mitä TPS mahdollisesti pelaa SM-liigan puolivälieriään.

  Oletettavasti Mestiksen välierät aloitetaan normaalisti kuten on sovittu, mutta saa nähdä minkälaisia muutoksia tulee jatko-ohjelmaan jos/kun SM-liigan puolivälieräotteluita tulee Tepsille enemmän kuin neljä.

  Tepsin kaksi ensimmäistä kotiottelua ovat tänään 21.3. ja lauantaina 25.3. Liigan jatko-ohjelmasta ei ole mitään hajua.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  29.3 ja 1.4 ovat pelipäiviä jotka osuvat yhteen toisen turkulaisen kotiottelujen kanssa. Mutta nuokin vain, jos onnistuvat voittamaan jonkun aiemmista 4 otteluista. Jos nämä sitten osuvat kohdilleen, niin lähdetäänkö Vantaan kanssa sopimaan vaihdosta jollakin tapaa. Eli pelataan tuolloin Vantaalla ja kotietu suoraan heille?
   
 5. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Eilen oltiin toimistolla peliä katsomassa, ja jatkopaikan ratkettua käskettiin, että seuratkaa ilmoittelua, sillä pelipäivät voivat muuttua. Tuskin nyt päittäin vaihdetaan sentään.
   
 6. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. sympatiat HCIK, VG, FPS
  Nyt on markkinointiosasto kovassa iskussa. "Narreja Turussa piilossa lohinutussa", ja kuvassa Vantaan pelaajia Jokeri-vormuissa.

  "Mutta miten käy puolustuksen, kun vastaan tulee Pietarin SKAn ja Moskovan TSSKAn puolustajia solmuun kieputelleet Atte Mäkinen ja Frank Gymer? Millä keinoin päästään ohi Ilja Kovalchukin ja Pavel Datsjukin pysäyttämisestä vastanneesta Juho Rautasesta?"
   
 7. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  TUTOn sivuilla myydään nyt noita keskiviikon ja lauantain pelejä ilman mitään mainintaa, että ottelupäivämäärä voi vielä vaihtua. Jos myöhemmin vaihtuisivat niin se olisi täydellistä kuluttajan huijaamista. Kaiken järjen mukaan mahdolliset ottelusiirrot tarkoittavat mahdollisia seuraavan kierroksen pelejä, jos ne osuisivat päällekkäin.
   
 8. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  TUTO pelasi yllättävän hyvän puolivälisarjan Peliittoja vastaan. Nyt Elomo on saanut varmaankin joukkueen pelaamaan haluamallaan tavalla. Heikkoa lenkkiä joukkueesta ei löytynyt. Molemmat maalivahdit pelasivat hyvin, puolustus pelasi varmasti ja kaikki hyökkäyketjut pelasivat hyvin. Ja maalinteossa onnistuttiin laajalla sektorilla. Nelosketjukin (Hyvärinen-Toivanen-Moisio) onnistui usein painamaan pelin vastustajan päätyyn ja onnistui myös maalin teossa. Monien kehumalla Hyvärisellä on ennen pleijareita ollut kauden aikana vaikeuksia mahtua pelaavaan kokoonpanoon, mutta nyt hän on löytänyt paikkansa.

  Uskon että Toverit menee tästä parista jatkoon.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Tässä on osa totuutta, mutta vain osa. Ehkä vähän liioitellusti kuvailtu noita Jokerijunnujen rooleja, mutta onhan se totta, että kovia pelejä ovat saaneet pelata. Tai no, ainakin Mestistä kovempia.
  Tästä tulee aika mielenkiintoinen pari kun ennakkosuosikkina pidän TUTOa mutta takaraivossa jyskyttää, että Kiekko-Vantaa pelaa itsensä finaaleihin. TuTon ei yksinkertaisesti auta hävitä ensimmäistä ottelua kotonaan sillä Lohet ovat kotijäillä vahvoja.
  Ennakkoon veikkaisin tästä tulevan tasainen sarja, jonka Kiekko-Vantaa lopulta vie paremman maalivahtipelin turvin.
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2017 klo 14.50
 10. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Paikallinen lehtitoimittaja tiesi Vantaalta kerrotun informaation mukaan kertoa, että ottelupäivien siirtäminen kaatui Vantaan haluttomuuteen. Mitään perusteluja Vantaalla ei ollut, kunhan tekivät kiusaa (ja ison loven TUTOn kassaan) tahallaan. Ehkä siinä jotain juurta tuohon "värikkäämpään" markkinointiin?
   
 11. gordion Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koiraporin Veto
  Pelaavatko Moision veljekset tässä sarjassa vastakkain? Se jos mikä täyttää Kupittaan.
   
 12. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Molemmat pelasivat puolivälierissä, joten näillä näkymin pelaavat vastakkain välierissä.
   
 13. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Pahimmillaan tekivät kiusaksi todella ison loven TUTO:n kassaan. On jokseenkin varmaa, että tämä kostetaan ennemmin tai myöhemmin.
   
 14. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  No saattoivathan nuo tapahtumat olla myös toisinkin päin? Erään toisen lehtitoimittajan kertomana. Joten voihan sitä miettiä tuollaisen sinänsä mielestäni erittäin hauskan markkinointi tempauksen jälkeen lähteä muuttelemaan pelipäiviä. Myös mahdolliset jo aikaisemmin sovitut otteluohjelman mukaiset työntekijät, kuljetukset ja muut voivat vaikuttaa K-Vantaan suhtautumiseen asiassa?

  Pelit kyllä jo voisivat alkaa sillä eihän, niitä jaksa enään odottaa! Odotan todella mielenkiintoista ja tapahtumarikasta ottelusarjaa jossa on paljon tunnetta mukana, mutta reilussa hengessä!
  Kostamaan ei kannata alkaa ennemmin tai myöhemminkään sillä siinä yleensä käy huonosti. Oliko se sanonta ojasta, aurajokeen?
   
 15. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ainekset kuumalle pudotuspelisarjalle näyttäisivät olevan kasassa. Taitaa olla jo johtotasollakin sukset ristissä, kun ei edes päivistä päästä sopuun. Moisiotkin löytyvät kummastakin joukkueesta, eikä se siihen jää. Hieman mietityttää, että voiko lähteä jollain pahemminkin lapasesta? Maltti on lienee nyt valttia ja joku turha hölmöily voi jopa ratkaista sarjan puolin tai toisin.

  TuTo lähtee tähänkin sarjaan suosikkina, mutta ei läheskään yhtä selvänä kuin Peliittoja vastaan. Vastakkain ovat runkosarjan 2 ja 3, jotka molemmat ovat vielä tappioitta pudotuspeleissä. Erot ovat pieniä ja pienetkin asiat voivat kääntää kokonaisia pelejä. Kumpi joukkue pystyy saamaan paremman suorituksen irti itsestään ratkaisee pajon.
   
 16. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Noh, keskustelin päivällä yhden vantaalaisen ja yhden turkulaisen kanssa, molemmat seurojen toimintaa lähellä. Vantaa olisi saanut kaiken järjestettyä, kiusallaan kieltäytyivät. Nyt ilmeisesti johtohenkilöiden ja fanien liikkumista/saapumista peleihin hankaloitetaan tahallaan kummassakin kaupungissa. Kova sarja tulossa.
   
 17. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  1.4 peli on ainakin saatu siirrettyä alkamaan jo klo 15. Tiedä sitten paljonko tuo vaikuttaa, mutta joku sovinto näemmä saatu.
   
 18. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Mestiksen sivujen perusteella tuo on Ylen ottelu. Ylen ottelu lähes aina alkaa aiemmin, joten siinä ei seurat mitään ole sopineet.
   
 19. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Juu, mutta eikös nuo normaalisti ala viikonloppuisin klo 17, joten ei kai ne kahta tuntia ennen aloita lähetystä. Joku siis on tuon täytynyt sopia alkamaan poikkeavaan aikaan.
   
 20. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Aika lapsellista toimintaa kyllä TuTon toimistolta. Varsinkin kun miettii, että TuTon pelaajilta löytyy paljon enemmän TPS-taustaa kuin mitä K-Vantaan pelaajilta löytyy jokeritaustaa.

  Vähän tulee mieleen tarhaikäinen pikkukakara, joka heittää hirveät itkupotkuraivarit, heti kun ei saakaan haluamaansa.
   
 21. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyse on siitä, että TPS:n kotipelit osuvat nyt TUTO:n kotipelien kanssa samaan iltaan. Taloudellinen tappio on mahdollisesti kymmeniä tuhansia euroja, joten asian merkitys on todella suuri. K-Vantaalle moiset summat eivät varmaan mitään merkitsisi, mutta TUTO:lle merkitsevät.

  No, motivaatio on nyt ainakin kohdillaan. K-Vantaa onnistui provosoimaan kiukun esille.
   
 22. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Millä mittapuulla? Tutolla ei pelannut viime pelissä yhtään TPS-pelaajaa/lainaa. Ja jos tarkoitetaan taustoilla junnuissa pelanneita, niin niitäkin löytyy Vantaalta enemmän Jokereissa pelanneita kuin Tutolla Tepsukoissa pelanneita.
   
 23. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Oho, jopas nyt. Enemmän, ja vieläpä paljon enemmän?

  Huumoria se on huonokin huumori, ja pitää muistaa, että päällekkäin Palloseuran kanssa pelaaminen syö seuran kassaa varsin ikävällä tavalla.

  Lainaus:
  En tiedä olenko vaan minä, mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kirjoituksen kuin kirjoituksen uskottavuudesta rapisee heti paljon pois jos käyttää termiä "itkupotkuraivari". Samoin käy kun ehdotetaan vastaväittelijälle Nessuja käyttöön.
   
 24. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Tässä on malliesimerkki viestistä, jossa kaikki "faktat" ovat valheellisia. Lapsellista? Onko mielestäsi lapsellista hieman kuittailla asiasta, jos Vantaan porukka kiusallaan ja ilman syytä tekee usean kymmenen tuhannen euron loven TUTOn kassaan? Tais markkinointiosaston provoaminen onnistua, ainakin sun itkun perusteella. Narrilainojahan teillä on. Narreja koko saatanan sakki mulle.
   
 25. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Johan on lämmennyt tunnelma täällä, hyvä vaan. Totuus on se että Kiekko-Vantaalla on narrilainoja. Tarkalleen ottaen 5, joista Miro Mäkinen on ollut hyvän aikaa loukkaantuneena. Maalivahti Jani Kauton arki on jo useamman kauden ollut Vantaalla, ja jokeritoiminta ollut lähinnä kolmosveskarin rooli roadtripeillä. Loppujenkin pelaajien arki on suurimmilta osin ollut Vantaalla, pl. Gymerin ja Rautasen huima pudotuspeliurakka Jokereiden kanssa (Gymer 13. hyökkääjä ja Rautanen 7. pakki). Itseähän Tuton kuittailu nyt ei haittaa, koska tätä se yhteistyö parhaimmillaan on. Verraten muutamia vuosia takaperin kun joukkueen rungon muodostivat sekä HIFK että Jokerilainat jotka loppukaudesta vaihtoivat maisemaa. Osoittaa hyvää tilannetajua Tuton markkinointiosastolta kuittailla narrikytköksistä, muutenkin Kiekko-Vantaan ja Tuton kohtaamiset vaatisivat enemmän myllytystä, sillä viihdyttävimmät ottelut ovat olleet tällä kaudella juurikin niitä. Sen tarkemmin en tiedä mitä pelien järjestelyssä on seurojen välillä taustalla tapahtunut. Ihan yhtä lailla HIFK ja Jokerit vie K-Vantaalta katsojia kauden mittaan. Tai lähinnä HIFK, Keravalaiset nyt eivät ikinä KiValle ole lämmenneet.