Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: KalPa – JYP

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana RäpyläRepe, 01.04.2017 klo 20.22.

 1. makeyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onnea Kuopioon. Menkää päätyyn asti.

  Mun osalta liigaa seuraavan kerran syksyllä
   
 2. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ainakin selvästi enemmän juhlivat finaalipaikkaa. Täysin ymmärrettävää kyllä, kun edellisestä on niin pitkä aika ja onhan tässä pari päivää aikaa nollata.
   
 3. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  No nyt pystyn jotenkin rauhassa kirjoittaa.

  Ihan ensin, vilpittömästi onneksi olkoon KalPa ja KalPan kannattajat! Täysin ansaitusti finaaliin. Ei mitään jossiteltavaa. Tyylikästä modernia jääkiekkoa kera sopivasti fyysisyyttä. Voin vain kuvitella miten iloisia siellä ollaan. "Asiantuntijoille" sekä minulle luu niin syvälle kurkkuun etten tiedä saako sitä enää ikinä sieltä pois, huh huh.

  Niku päätti pelata huonoimman pelinsä poffeissa tähän saumaan, liekö JYPin nuorille (Veini/Rajaniemi) tuttua käsien tärinää ollut ilmassa. Sitten Olkinuora päätti vetää vielä samat kuin CHL:n kuoleman ottelussa Tuokkola. Hyvä että maalivahtien pää kestää. Veltto Virtanen on minun silmissä viimeistään nyt "välierät eikä yhtään sen enempää Virtanen". Tosi on myös se että ei ole täysin Velton vika että pelaajat tärrää tärkeimmässä pelissä (missä se vitun kallonkutistaja on, onko siitä missään vaiheessa ollut mitään hyötyä?).

  JYPin yksi suurista heikkouksista oli kiekollinen hyvin laukova pakki ns. viivapelote. Sellaista ei ole eikä ole ollut pitkään aikaan. Niku on näppärä, mutta lämäri nallipyssy. Kalteva vetää aina ripuliranteen ekaan pelaajaan, muilta ei voi odottaa yhtään mitään. Toinen suuri heikkous oli JYPin vastuuta kantavat pelaajat, monta maalia Miklik teki KalPaa vastaan? Tai Suomela? Tai Hytönen? Louhivaara oli tutusti loukissa, Turkulainen valitettavasti uhrasi itsensä jo aiemmin.

  Niin tai näin, KalPa ansaitusti jatkoon ja kaikkea hyvää. Valitettavasti en usko teidän mestaruuteen ja siihen on vain yksi syy, Tapparan kotietu. Nyt valtaosa peleistä tullaan pelaamaan jääkiekkokaukalossa eikä jääpallokentällä. Mutta kovan vastuksen joka tapauksessa annatte. Jos voitatte mestaruuden niin se on yksi hienoimmista tarinoista mitä Liigassa on koskaan ollut.
   
 4. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Terve menoa KalPa. Olitte parempia, piste. Nauttikkaa nyt täysillä koko 26 vuoden edestä!
   
 5. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onnittelut Kuopioon. Sarjassa JYP oli parhaimmillaan hyvä mutta kokonaisuudessa KalPa oli parempi. Kyllä tämän teille suon vaikka mielelläni olisin nähnyt myös JYPin finaaleissa...
   
 6. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Kiitos vanhalle vihulaiselle ja sen kannattajille ottelusarjasta. Hyvä sarja oli kaikkiaan kummaltakin.
   
 7. Jarzki Jäsen

  Onnea KalPalle!! Ei ollut JYPistä tänään haastajaksi vähää alustakaan ja sepä se vasta ärsyttääkin. Mutta ei voi mitään, pettymys on nieltävä. Tsempit KalPalle finaaleihin.

  En todellakaan hyppää kummankaan vankkureihin mukaan, mutta menkää nyt sitten päätyyn asti!
   
 8. sakic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Colorado Avalanche
  Meinasin tulla lällättelemään, mutta sit luin kuitenki ensi nää viimesimmät pari sivua ja rupes itkettää. Kiitos Isoveljelle, ja sen faneille.
   
 9. Frank McKee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Manse PP naiset ja Yukon Team
  Hienoo KalPa!!
  Nyt nostatte kannua kauden viimeisen ottelun jälkeen, eiks jeh?
   
 10. Eeyore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Pekka Virta antaa erinomaisen haastattelun pelin jälkeen Liiga studiossa. Pisteet myös Tuomas Nyholmille, hyvästä kuuntelemisesta ja asiallisesta johdattelusta. Rantalainenkin ymmärsi pitää naamansa pääosin kiinni. Kannattaa katsoa, olipa minkä joukkueen kannattaja tahansa. Löytyy siis 7. KalPa-JYP välierän jälkeisestä materiaalista Ruudusta.
   
 11. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Erikseen täytyy onnitella vielä Pekka Virtaakin. Muistan kun yhden (vuosia sitten) JYP - Kalpa pelin jälkeen kuuntelin radiosta lehdistötiedotetta ja Virran kommentit oli niin hyviä, että melkein piti mennä tien sivuun nauramaan. Siitä lähtien olen Virrasta pitänyt persoonana. Ja näyttää osaavan valmentaakin. En ihan jaksa uskoa, että tämä kausi menee pelkästään Kapasen ansioksi. Virta on kehittänyt pikkuhiljaa pelisysteemiä, joka tuottaa tulosta ja jota on jääkiekkofanina vielä ilo seuratakin.

  Olishan se hienoa, kun joukkue pelaisi vielä Pekalle kullat kaulaan. Ihan vaan lähtiäisiksi..
   
 12. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Kiitos hyvästä vastuksesta JYPille! Oli tiukkaa, Kiitos myös asiallisesta keskustelusta JYPin kannattajille, ootte hienoja immeisiä!
   
 13. tallaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onnea Kuopioon! Ottelusarja oli tasainen ja marginaalit ovat seitsemän pelin sarjassa väkisinkin pienet. Kahta ryöstöä ei tällä kertaa saatu, mikä johtuu tietenkin KalPan hyvyydestä. Olette ansainneet finaalipaikan, menkää nyt päätyyn saakka!
   
 14. Korppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onnittelut KalPalle. Toivottavasti pystytte haastamaan Tapparan.
  Me yritetään ottaa pronssit pois kuleksimasta. Turha siis vielä hutkia omia, mutta senkin aika tulee varmasti, kun homma saadaan pakettiin.
   
 15. Ojo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Onnittelut KalPalle finaalipaikasta, parempia olitte ja finaalipaikan ansaitsitte. Menkää päätyyn asti!
   
 16. nixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onnea KalPalle.

  Ottaa taas koville. Tärkein peli ja taas jäi vähän piippuun tuo peli.
  Välierät ja taas tuli noutaja, ei tähän vaan totu ikinä. Ensin annetaan muille etumatkaa ja loppukaudesta taas ilmoittaudutaan mestaruustaistoon, kunnes. Ei tätä kestä
   
 17. dafjkl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Diskos ja JYP
  Hatunnosto Kuopioon. Onnea paremmille. Toivottavasti luistin liikkuu mestaruuteen saakka. Pekka Virran Kuopiouralle olisi hieno juttu
   
 18. Takapappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Blackhawks
  Kiitos Jyp! Huikea sarja ja mitä parasta, joka ottelun voitti joukkue, joka oli siinä pelissä parempi. Sikailuilta vältyttiin, eikä mielestäni jäänyt jossiteltavaa. Kyllä meinas sydän pompata rintalastan läpi, kun tuota Jypin myllytystä kolmannen erän alussa katseli.
   
 19. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Niin ja tosiaan, meillä oli omat kamppailut täällä legendaarisessa Jatkoaika.comin keskustelupalstoillakin. Kiitos ja kumarrus kanssakirjoittajille, niin JYPin kuin KalPan kannattajille. Itse myönnän ja pyydän anteeksi jos omat viestini olivat liian provoja joskus tai joku niistä loukkaantui. Tarkoitus oli tuoda lisää tunnelmaa ja asennetta niin itselle kuin muillekin.

  Kaiken kaikkiaan hienosti pysyi asiassa tämä ketju eikä isompia ylilyöntejä täälläkään näkynyt. Yksi kirjoittaja jäi erityisesti mieleen ja täytyy iha kunniamaininta antaa siitä, @Kurmuuttaja, ai että olit välillä ärsyttävä ja jos se oli tarkotus niin minun kohdalla onnistuit vähintään kohtalaisesti. Onnea sinulle ja muillekin kuapiolaisille!
   
 20. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Kiitos KalPa ja anteeksi JYPin kannattajat. Huikea sarja oli.
   
 21. Alexandre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onneksi olkoon Kuopion KALPA. Nyt sitten poika kotiin, olette kyllä sen ansainneet. Ylivoimaisesti liigan parasta kiekkoa. Onneksi olkoon Pekka Virta, tämän kauden paras valmentaja sekä Sami Kapanen joka on tuonut sen pienen ripauksen suoraviivaisuutta KALPAN peliin joka toi tämän uskomattoman tuloksen. Toivottavasti tämä 7 pelin sarja ei vienyt kaikkia mehuja jotta pääsette tavoitteeseen.
   
 22. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Onnea Kuopioon! mitä sitä selittelemään, olitte tänään reilusti parempia.

  Seuraava vastustaja on kyllä voitettavissa, lyömäase voidaan tylsyttää omalla vahvalla tekemisellä Menkää nyt sitten päätyyn asti!
   
 23. Meikäpoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  KalPa is back! Organisaationne on mennyt parissa kaudessa hienosti eteenpäin. JYP ei ole pystynyt kehittymään finaalijoukkueeksi.

  Onnittelut, olitte parempia, ei lisättävää.
   
 24. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Kiitos ja anteeksi Jypiläiset. Järjettömän hieno sarja, hienot fanit (huom. jätin pois ylisanan ). Läikähteli välillä ihan siinä ylimenon rajoilla, ei vähiten allekirjoittaneella, mutta keihästystä nivusiin ei tullut. Ja hienoja kommentteja tappion jälkeen, osaatte myös hävitä. Pahoitteluni, jos joku isku meni vyön alle, erityisesti tästä taisi kärsiä k0l1kk0. Sota kaukalossa on ohi, eiköhän kannattajillakin. Ja nyt jo uskaltaa tunnustaa, että pidin teikäläisten puolia sinä teidän ekana mestaruusvuonna. Sen jälkeen ei ole kyllä taas sympatioita herunut.

  Mutta olipahan mahtava tunnelma hallissa tänään. Oli etuoikeus olla paikalla, KalPan tähänastisessa historiassa suurimpia iltoja. Nyt valuu jo siirappi rivien välistä ja vanha meinaa herkistyä, riittänee tältä erää.

  Edit. Ei noi hymiöt pintaudu. Tiedoksi, että niitä oli tarkoitus olla tuolla ainakin pari.
   
 25. peruslätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onnittelut Kuopioon! Kyllähän se vaan niin on että eipä tästä jäänyt jossiteltavaa että kumpi jatkopaikan ansaitsi. Toki game 7 ja pompuilla olisi myös JYP voinut jatkoon mennä, mutta kokonaisuudessaan tässä sarjassa oli Kalpa vaan yksinkertaisesti parempi ja raikkaampi joukkue.