Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: KalPa – JYP

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana RäpyläRepe, 01.04.2017 klo 20.22.

 1. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Nyt loppuu se anteeks pyyntely sieltäpäin prkle! Haha, mutta hei lätkää tää vaan on ja hyvä että tunnetta löytyy puolin ja toisin! Kyllä sitä ens kaudella taas kerkee vääntää.
   
 2. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Ei voisi tämä hinki-kannattaja olla enempää samaa mieltä. Harvinaisen hyvää ja selkokielistä analyysiä Pekka Virralta. Toki tuo poikkeuksellisen pitkä haastattelulle suotu aika mahdollisti tuon.

  Suuret onnittelut Kuopioon, upea voitto ja saavutus. Toivottavasti nälkä palaa tiistaiksi!
   
 3. KalPan toveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Pikkuveli pääsi kuin pääsikin vetämään viikseen isosiskon parasta kaveria! No se siitä... Juntus Mikko aika kuvaavasti sanoi Hannes Kapasen säestämänä Amarillon jälkipeleissä, että Jyp on ainoa joukkue, jonka maalilaulu on vittuilulaulu! He pyysivät, että ei lähdetä tähän mukaan ja kielsivät sillä ilkkumasta. Minulle se käy, mutta käykö jyväskyläläisille? Nyt kävi näin ja tuntuu hyvältä.
   
 4. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En tiedä.. Minusta kaikkien vastustajien maalilaulut ovat aina kuulostaneet vittuilulauluilta.. Voi olla, että reaktio on vähän tilannesidonnainen..
   
 5. Götze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Borussia Dortmund
  Aivan sanaton olo. Ei tässä edes tajua vieläkään mitä tänään tapahtui. Ja kyllähän tämä maistuu erityisen hyvältä kun voitto tuli rakasta vihollista vastaan. Niin vaan se pikkuveikka meni isomman edelle, edes yhdellä kaudella!

  Ja kiitos JYPin kannattajille täällä. Provoilua sinkoili puolelta toiselle sitä enemmän mitä pidemmälle sarja eteni, mikä on ihan ymmärrettävää jännitykset ja paineet huomioon ottaen. Tappio otettiin kuitenkin niin suoraselkäisesti vastaan, en usko että olisin itse pystynyt vastaavaan. Ottakaa se pronssi kotiin!
   
 6. moxey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onnittelut Kalpalle. Tänävuonna ei pärjätty.

  Etiäpäin
   
 7. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Lainaus:
  Mitenkäs luokittelisit maalilaulun, jossa sanotaan "myöpä tehtiin muali työpä ette tehnä"?

  Edit. Muutan muuten tuon allekirjoituksen heti, kun keksin jotain Tapparasta. Kävin just katsomassa heikäläisten jatkisosiota, ja viimeisin kommentti oli ajalta ennen tätä peliä. Voi tuota ylimielisyyden määrää (mietitään lähinnä jaksaako sitä ihan joka vuosi mestaruusbileitä järjestää). Tässä piilee myös KalPan sauma mestaruuteen.
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2017 klo 21.43
 8. Saukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  AIvan uskomaton sarja! Koko ajan pelko p*rssiissä, että kaveri tulee jollain ihmeellä ohi ja vie tikkarin suusta niin kuin aina ennenkin. Mutta KalPan kantti kesti ja game 7:ssä ei jäänyt epäselvyyttä siitä, kumpi on parempi. Myös kaverin kasetti kesti, eikä ketään ei telottu lasaretiin, eikä tullut turhia vislauksia fanienkaan suunnalta, Kiitos JYP ja kannattajat siitä! Ja KIITOS KALPA - ei sanat riitä!
   
 9. JMA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ns. piippuun jäi tänään. Totaalisen piippuun. Ja taas kerran vieraspelissä. Mutta kyllä siinä oli KalPan hyvyyttä niin paljon, ettei tässä auta sen kummemmin harmitella. Kotikaukalossaan JYP oli todella vahva läpi sarjan ja siellä tämä seiskapelikin olisi mennyt aivan toisinpäin. Mutta senhän takia pelataan runkosarja, että saadaan näitä kotietuja sun muita kikkareita.

  Onnea Kapasen pallolle finaaleihin. Kyllä siellä tulee Tapparallakin olemaan suuret vaikeudet hakea Kuopiosta mitään muuta kuin klassinen turpasauna.

  "Tämä on röstö" - kyltin kun KalPan pojat nostavat kerran Tampereella ilmoille, niin mestaruutta juhlitaan Puijon mäkimontussa.
   
 10. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos mestaruusviiri tulee Niiralan monttuun, niin lupaan ensimmäisessä vieraspelissä kumartaa sitä kerran kohteliaasti.. Sitten alkaa taas revanssi.. :-)
   
 11. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Luin koko ketjun läpi ja tahdon kiittää JYP-kannattajia hienosta ottelusarjasta. Provoa oli, mutta silti kokonaisuudessaan mentiin hyvässä hengessä. Arvostan JYP-kannattajien vilpittömiä onnitteluita! Itse en pystyisi samaan. Mutta jos KalPa olisi menestynyt yhtä hyvin kuin JYP ja JYP yhtä surkeasti kuin KalPa, niin soisin antaumuksella JYP:lle mestaruuden. Ja uskon, että moni JYP-kannattaja ajattelee samoin KalPaa kohtaan.

  JYP oli ihan vitun kova kotona. Ei saatana, että oli vaikea voittaa siellä. 3-3 -tilanteessa täällä jo miltei tiputettiin murheen kyyneliä, niin koville se otti. Ihan hemmetin sitkeä jengi teillä! Mutta onneksi näin KalPa-kannattajan näkökulmasta katsottuna meillä on aika pirun kova jengi, joka on aivan jäätävä kotona! 26 vuotta tätä odotettiin, nimittäin minä katsoin TV:stä, kun KalPaa kylvetettiin finaaleissa TPS:ää vastaan keväällä 1991. Olin tuolloin 11-vuotias ja tuon finaalisarjan myötä aloin KalPa-kannattajaksi, Voitte siis vain kuvitella miten ikimuistoinen ilta tämä ilta on!

  Kyyneleitä ei vielä tullut, ne tulee sitten mestaruuden jälkeen.
   
 12. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kiitos JYP loistavasta sarjasta. KalPa oli tänään parempi. Jypistä jäi eniten mieleen Miklikin ja Tavin tehottomuus. Herroilla oli muutama tyhjä maali tässä sarjassa ja paremmalla viimeistelyllä ei seiskapeliä oltais edes tarvittu.

  Olkinuoralle sattui valitettava moka, mutta game7:ssa Jyp kaatui jälleen Eeroon ja tehottomuuteensa. Vaikka vittuilua oli puolin ja toisin, niin yksi nimimerkki onnistui menemään ihoni alle.

  @spaceman AINA kun luin sinun nimimerkkisi, päässäni rupesi soimaan Babylon Zoon "Spaceman". Ole hyvä ja vaihda nickiäsi.

  Kiitos, ja nähdään tulevissa otteluissa. IFK ja JYP ansaitsevat molemmat pronssit.

  En malta odottaa seuraavaa pleijarisarjaa teitä vastaan. Niin ikimuistoinen tämäkin oli.
   
 13. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Aika käsittämätön fiilis tässä on. Ymmärrän että jatkoon mentiin, mutta että ihan finaaleihin asti...

  JYP oli juuri niin kova kuin osattiin odottaa. Sarjan tasoittaminen kahteen otteeseen ei ole ihan mikään mitätön saavutus. Roolit ovat nyt vaihtuneet ja tänä keväänä KalPa oli se parempi joukkue. JYPille ja JYP-kannattajille kiitokset sarjasta!
   
 14. Taskulamppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kiitos kaikille sarjasta. Tänään oli hieno meno Niiralan montussa. Parempi puoliskokin lupasi lähteä uudestaan vierasreissuille, vaikkei kumpaakaan joukkuetta kannata.
   
 15. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Lainaus:
  Hah, kiitos. En vaihda nickiä, koska se tulee juuri tuosta Babylon Zoon biisistä :)

  HIFK ei kyllä ansaitse pronssia, joskopa Miklikki siinä pelissä osuu Finleyn estelyistä huolimatta.

  Tsemppiä finaaleihin. Uskon, että KalPalla on mahkut päätyyn asti. Voitte uskoa, että se eka mestaruus maistuu hyvältä.

  Ensi vuonna finaaleissa revanssi!
   
 16. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Joko tämä täällä monesti?
   
 17. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Niin, eipä sille mitään mahda kun paremmalle häviää. Vähän jotenkin sellainen tyhjä olo.

  Kai se on mentävä Synergialle lauantaina pronssiotteluun kannustamaan omia vielä kerran tällä kaudella. Olis kiva lopettaa kausi voittoon, mutta sama se vaikka hävitäänkin, joukkuetta sinne menen viimeistä kertaa katsomaan.

  Joulukuussa ei pieneen mieleen tullut että tämä joukkue pelaisi edes puolivälierissä, mutta niin se vain yllätti. Taas kerran. Hienoa että päästiin näinkin pitkälle.

  Onnea KalPalle Kuopioon, menkää nyt päätyyn asti. Tappara on kaadettavissa kun vain joukkueenne uskoo omaan pelityyliinsä ja jalkoihinsa. Kiitos teille kannattajat. Tulee jääkiekkoon heti yksi elementti lisää kun teidän kanssa saa keskustella.

  Ens kaudella taas mahdollisesti nähdään sitten muuallakin kuin runkosarjassa.

  Over and out.
   
 18. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kiitos Jyp ja kannattajat hienosta sarjasta. Kaikkiaan tämä oli vaihdellen mitä hienointa nousuhurmosta ja heti perään syvää ja ankeaa laskua. Vittu yhtä vuoristorataa, meinas mennä tunteisii. Hyvä että sarjan peleissä parempi aina loppupeleissä voitti ja sarja taiedes yksittäiset matsit ei ratkennut mihinkää yksilön kardinaaliin, niitä kun sattui kumpaankin suunttan.
   
 19. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tässä on niin monta kertaa hävitty välierät että kyllä se opettaa onnittelemaan parempia.
   
 20. pinball Map Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Hieno teksti! Saman ikäinen olin minä 1991 ja muistan ottelusarjasta Markus Kettererin sekä nuoren Pasi Kuivalaisen. Nyt Kuopio loppuun asti!!
   
 21. Taskulamppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Näinpä, kyllä 7 peliä riittävä aika on osoittaa paremmuutensa. Varmaan Tshekin ja Sveitsin-salibandyn kannattajilla vähän sama olo (Eikö ne ole ne vahvimmat kärkikaksikon takana?)
   
 22. pinball Map Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Voiko joku Laittaa Virran kommentit ja ottelun jälkeisen pressin tänne? Kiitos.. ja vielä kerran Kalpa ja Kuopio onnea!!
   
 23. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  En oo koskaan lukenu jatkoaikaa näin paljo ku tänään. Oli kai sen auringon paistettava joskus risukasaankin, huhhuh. Ei voi sanoa että ois ollu helpoin joukkue kannattaa tää KalPa - varsinkaan viimeisten 8-9 vuoden aikana - välillä kun oli "syytä" odottaa jotain enemmän. Sitten puskista finaaliin. I have so many questions.. Ja todellakin erityiskiitokset Jyväskylän posselle - osaatte provoo, uskotte joukkueeseenne, annatte vastustajalle arvostusta ja ettekä sikaile. Mun on tällä statementilla pakko ruuvata vähän mun viha/rakkaus-tähtäintä teidän suuntaanne - paljon paremmaksi. Jo yksin hallilla kaikki JYPin kannattajat sai kiekon unohtumaan erätauoilla koska ymmärrätte selkeesti mitä hyvä keskustelu tarkoittaa. Ugh!
   
 24. Ahar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
  Onnea Kalpalle. Toivotaan, että nämä pari lepopäivää riittää Tapparan kaatoon.
   
 25. sakic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Pelin jälkeinen Pekka Virran pitkä haastattelu alkaa tästä 7:35 kohdasta. Myös Virtasen lyhkänen haastattelu alkaa kohdasta 22:43. Pressitilaisuudesta ei vielä löytynyt videota, tosin KalPalla ei näköjään ole ollut tapana niitä viimeaikoina julkaistakaan, mutta JYPin julkaisemana löytynee varmasti aikanaan täältä

  Edit: linkit korjattu.
  Edit2: ja vitut ollu, mut ny o.
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2017 klo 23.52