Playoffs 2017 välierät: KalPa – JYP

  • 106 926
  • 756

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Onnea Kalpalle. Toivotaan, että nämä pari lepopäivää riittää Tapparan kaatoon.
 

sakic

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Colorado Avalanche
Voiko joku Laittaa Virran kommentit ja ottelun jälkeisen pressin tänne? Kiitos.. ja vielä kerran Kalpa ja Kuopio onnea!!
Pelin jälkeinen Pekka Virran pitkä haastattelu alkaa tästä 7:35 kohdasta. Myös Virtasen lyhkänen haastattelu alkaa kohdasta 22:43. Pressitilaisuudesta ei vielä löytynyt videota, tosin KalPalla ei näköjään ole ollut tapana niitä viimeaikoina julkaistakaan, mutta JYPin julkaisemana löytynee varmasti aikanaan täältä

Edit: linkit korjattu.
Edit2: ja vitut ollu, mut ny o.
 
Viimeksi muokattu:

Ikijää

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
Parempi voitti. Onnea finaaleihin.

Edit: Pakko antaa propsit Kuopijoon faneille siitä että kummassakin hallissa pystyi rakentavaan keskusteluun erätauoilla. Kiitos siitä.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sitkeä on tosiaan paras sana kuvaamaan JYPiä taas tässäkin sarjassa. Milli kerrallaan joutui KalPa tuuppimaan vastustajaa kohti kuilua ennenkuin suostuivat tippumaan kyydistä. Eikä tänäänkään voitto helpolla tullut, vaikka lukemat tylyt olivatkin. Melkoista (sinällään kypsää) selviytymistaistelua KalPan peli pitkään oli, kun JYP pääsi kerta toisensa jälkeen tuotua kiekon päätyyn asti. Mutta niin vaan oli kaikista pettymyksistä huolimatta kova luotto koko ajan eikä vähiten siitä syystä että maalissa oli kertakaikkisen huikean sarjan pelannut Kilpeläinen. Sarjan MVP:stä ei liene mitään epäselvyyttä.

Mukava oli myös vaihteeksi käydä katsomassa tän parin vääntöjä Montussa. Huomattavasti enemmän tullutkin katseltua Jyvääskylän suunnalla. Tänään oli muuten hyvä meno hallilla, kun aalto kiersi ympäri Monttua ja siihen osallistuttiin paidan väristä riippumatta.

Jyppi on lyöty ja matka jatkuu!
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Vähän on sellainen haikea tunnelma, osin siksi että JYP ei mennyt taaskaan finaaleihin. Mutta myös osin siksi, että KalPa meni, tämä siis hyvässä mielessä. Tunnen ylpeyttä että "vihdoinkin". Kova oli sarja, ja vielä kovempi oli KalPa, täysin ansaittu finaalipaikka. Ei siinä lopulta ollut jypillä kauheasti palaa, siitä piti huolen hieman väärin ajoittunut huipputaso. Jos vain olisi ollut kaikki osa-alueet kunnossa niin...

Mitään ei kuitenkaan pois kalpalta. Te tämän voititte ja ansaitsitte paikan finaaleissa. Menkää ja voittakaa Kahvara neljä kertaa, sitten saa naattia. Voinen myös kertoa, että sitten kanssa naatitaan!
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Vilpittömät onnittelut Kuopioon finaalipaikasta! Suurin vitutus alkaa laskemaan ja jo ihan sen vuoksikin että paremmasta joukkueesta ei tänään ollut kyllä mitään epäselvyyttä.

Voi sanoa että joukkueena JYP ei halunnut tarpeeksi voittoa. Tai halusi liikaa ja se oli taas tuota hätäilyä ja sohimista.

Mielestäni Kalpa hallitsi pelillisesti sarjaa hyvin. Kotipelit JYP hoiti hyvin mutta silti tuntui että ei kalpalla hätää ollut sielläkään. Vieraissa taas tuntui olevan tuo kentän koko ylitsepääsemätön juttu.

Toivotaan että Kalpa vie finaalit. Onnea finaaliin!
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Voe ryökäle. KalPa-ihmisten kommentteja kun tästä ketjusta lukee, niin tulee väkisinkin mieleen kevät 2009. Nyt oikeasti toivon, että jengi vetää tällä boostilla loppuun asti. Kyllä Kuopio olisi sen ansainnut.
 

Leppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Niin kauan on saanut kokea katkeraa kalkkia pahimmalta viholliselta, että alkoi jo melkein inhota kaikkea mikä siihen liittyi. Tänään kuitenkin tapahtui jotain mikä sai mieleni muuttumaan... Pelin jälkeen kävellessäni pienten poikieni kanssa pois hallilta 3 JYP-fania pysäytti meidät ja antoivat läpyt pojilleni. Yksi faneista antoi myös kaulahuivinsa muistoksi pojilleni. Oli liikuttavaa nähdä poikien kiitollisuus lahjasta ja reilusta käyttäytymisestä tappion jälkeen. Varmasti tärkeä oppitunti "vastustajan" kunnioittamisesta. Kiitos!
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Muutan muuten tuon allekirjoituksen heti, kun keksin jotain Tapparasta.
Allekirjoitusten ajaton klassikko on listata suosikkijoukkueensa voittamat mestaruudet seuran värillä. Suosittelen.
 
Viimeksi muokattu:

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vakavasti ottaen. KalPa oli itselleni se mieluisampi vaihtoehto vastustajaksi finaaleihin. Syynä KalPan esittämä raikas ja erilainen jääkiekko. Lisäksi pidän ison kaukalon pelistä, ja onkin mielenkiintoista nähdä miten Tappara siihen pystyy sopeutumaan.

Jos Tapparassa alkaa jotkut kuvittelemaan helppoa ylimarssia mestaruuteen, on se jo hävitty. KalPa on pelillisesti kovempi haaste Tapparalle kuin yksikään muu joukkue tähän asti. Parempi voittakoon.
 

LannyMc

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vaikka tässä on jo hyvän aikaa vain seurannut palstaa osallistumatta keskusteluun, niin nyt on pakko raapustaa jotain ja esittää kiitokset.

Kiitokset siis menevät JYP-leiriin, niin kannattajille kuin joukkueellekin, mahtava sarja ja tiukkaakin tiukempi vääntö takana.

Mahtavaa on ollut seurata tämän keskustelun tasoa ja varsinkin teidän JYP-fanien asennetta 7. pelin tappion jälkeen. Teillä on helevetin kova organisaatio, ja teidän viime vuosien menestys hakee vertaistaan. Niin vaikea kuin sitä on tunnustaakin.

Mutta tämä kevät on kelta-musta! Paljon on jo saavutettu mutta vieläkin on nälkä. Jotenkin vaan oma kutina on, että JYP olisi ollut tälle porukalle jopa pahempi vastustaja kuin Tappara...
 

Kurmuuttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalikka
Allekirjoitusten ajaton klassikko on listata suosikkijoukkueensa voittamat mestaruudet seuran värillä. Suosittelen.
Tuotakin kyllä harkitsin, mutta se tuntui jotenkin tyhjältä. Ilkeilyynkään en taida alkaa, jälkikasvu kun on teikäläisiä. Nääh, mennään tuolla nykyisellä, oli sen verran hyvä heitto Kaisalta.
Edit. Ei kun ei pysty, noi Jyp-fanit on ollu liian ihquja. In process...
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Ehkä tämä vähän hälventää Jyp-vihaani. Ehkä. Vihaan mä Ruotsiakin (lätkässä ja urheilussa yleensäkin) vaikka viime aikoina niistä on ihan makoisia voittojakin tullut.

Samanlainen tilanne. Jos Jyp olisi KalPan voittanut niin tuskin KalPa-fanit isoissa määrin Jypiä kannattaisivat ja tunnustaisivat Jypin olleen parempi. Jyp-fanit tuntuu KalPaa nyt kannustavan. Ruotsalaisetkin kuulemma kannattaa Suomea jos ne on itse jo tippuneet.

Kai se historia tällaista aiheuttaa.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnea Kuopio! Olitte parempia, menkäähän päätyyn asti ja muistakaa "vittu naattia"!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Krapula ei ole vielä lähtenyt, mutta tahdoin tulla kiittämään JYP-faneja. Pelin jälkeen kättelin useampiakin kannattajia ja en koskaan ole yhtä hienoja kannattajia tappion hetkellä tavannut. Toisaalta sarja oli itsestäänkin hieno ja mitään ylilyöntejä ei nähty. Kuten kyseisille kannattajille sanoinkin niin tässä sarjassa ei tarvinnut loppuhetkillä pelätä peliin kuulumattomia sikailuja tai katsomon puolella mitään lapsellisia tappelujuttuja.

oma henkilökohtainen mielipiteeni on että sarja oli siitä jopa poikkeuksellinen siinä että jokaisen pelin voitti parempi joukkue. Mitään "ansaitsemattomia" ryöstöjä ei nähty. Kotietu nousi myös todella isoon rooliin ja voidaan sanoa että se sarjan ratkaisi. Pienestä oli siis kiinni.

kiitos Jypillä ja ottakaa pronssit. Ne ei nyt lämmitä mutta te ansaitsitte ne Jypiä paremmin ja jossain vaiheessa ne lämmittää edes hieman. Vähintään tilastoissa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Pistäkää pääsiäislauantai 15.4 kalenteriin, koska silloin tämä homma ratkeaa KalPan eduksi 4-3.

Bitter sweet symphony tarjosi tällä kertaa savolaisille makeaa ja Keski-Suomeen katkerampaa kalikkaa. Kerrankin ennustus osui oikeaan ja viimeisen pelin osalta ei jäänyt jossiteltavaa. Todella pienet oli erot tässä sarjassa ja varsinkin 1. tai 2. peli olisi hyvinkin voinut kääntyä JYPille paremmalla viimeistelyllä. Sarjan MVP -palkinnon haluan jakaa Eero Kilpeläiselle, joka oli sopivasti tulessa ilman että alkoi sulamaan. Sarjan paras puolustaja oli Joonas Lyytinen, joka on tehnyt huiman parannuksen viime kaudesta. Kovalla itseluottamuksella pelaa ukko tällä hetkellä ja viime kaudelta tuttuja hasardeja ei ole nähty lainkaan vaikka vauhti ja paine pudotuspelien myötä kasvaa. Hyökkääjistä jalustalle nostetaan Tommi Jokinen, josta on kuoriutunut vuosien saatossa kevään mies. Liike, taistelu ja pelirohkeus nousevat nyt esiin ja kirsikaksi kakun päälle kotikylän sankari sai räjäyttää täyden Niiralan montun avausmaalin muodossa 7. pelissä. Tuota hetkeä kelpaa kiikkustuolissa kertailla.

Jottei mene pelkästään omien hehkutukseen, niin kehut myös Antti Suomelalle, joka oli sarjan vaarallisin peluri vastustajan riveissä. Pari kertaa vaikeuksissa omassa päässä, mutta ansaitsee silti puhtaat paperit tästä sarjasta. Muuten alisuorittajia oli liian paljon Miklikin ja Tuppuraisen johdolla, joiden olisi pitänyt pystyä parempaan, jotta Jyväskylässä olisi nautiskeltu finaaleista. Loppuun kiitokset rakkaalle vastustajalle ja kannattajille rehdistä taistosta niin jäällä kuin täälläkin. Nyt naatitaan ja sitten laitetaan terät vastakkain suuren ja mahtavan Tapparan kanssa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Tämä raapii aika syvältä, mutta Kuopiossa jatkuu vielä oikeat pelit. Pakko sanoa kyllä pari sanaa KalPasta.. Siellä on kaikenmaailman nuutiset ja junnilat, mutta joukkue pelaa aivan huikeaa kiekkoa. Iso käsi Virralle ja Kapaselle Kuopioon.
 

Kurmuuttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalikka
Tämä raapii aika syvältä, mutta Kuopiossa jatkuu vielä oikeat pelit. Pakko sanoa kyllä pari sanaa KalPasta.. Siellä on kaikenmaailman nuutiset ja junnilat, mutta joukkue pelaa aivan huikeaa kiekkoa. Iso käsi Virralle ja Kapaselle Kuopioon.
Jyri Junnila, meidän harvoja Suomen mestareita (ainoa, kun Halonen ei enää rivissä ole?). Ja niin kuin usein meille pienempien resurssien joukkueille käy, Kärpät naaraa suurimmat starat joukkueesta, ensi kaudeksi Junnilan. Väheksymättä Jyrin alivoima- ja muitakin pörräyskykyjä, niin varsinainen hyökkäysuhkahan mies ei ole (poikkeus eli alkukauden suonenvetojakso vahvistaa säännön). Ja niin paljon kuin miestä arvostankin, niin tuntuuhan se jotenkin väärältä, että eniten liigaotteluja KalPan paidassa kautta aikojen on Jyrillä.

Mielestäni jokaisessa ketjussa pitäisi olla vähintään yksi Junnila-viesti, siksi tämä. Saa jatkaa toki tästäkin aiheesta minun puolestani vielä.

Edit. No onhan siellä ainakin Arttu prkl.
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
12/12 Play Off-peliä paikan päältä tänä keväänä nähneenä voi sanoa, että maistuu! Vaikkei JYP-fanit täällä palstalla kovin kaksisia esittäneet, niin tosielämässä tarina oli toinen: erätauoilla, tupakkapaikalla ja pelien jälkeen oli aina hyvät keskustelut. Kiitoksia siitä. Jo kuolleena pitämäni paikallisotteluiden taika on myös palannut ja toivottavasti pysyy seuraavina vuosina vahvasti yllä. Ei Mikkelin Jukurit korvaa "vituttaa yli kaiken hävitä ja minkään muun voittaminen ei ole hienompaa"-kategoriassa ikinä No Smoking Teamia.

Pelillisesti ajateltuna varmaan hyvin pitkälti kaikki jo sanottu tästä sarjasta täällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös